|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
antii piekne zdjecia ...i jaka ty masz talie i bimbalki
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ogarnał? Nie wiem, nie chciałam naciskać bo to bez sensu dostać wymuszone zaręczyny. Rozmawialiśmy jakiś czas temu, o tym że były takie plany ale za bardzo nie wiedział co odpowiedzieć, dlaczego się " w porę" ( mam namyśli porę,żeby ogarnąć ślub i rezerwacje) nie oświadczył i że teraz będzie dla nas lepiej jak może zaplanujemy coś na 2014... Odparłam,że nie będzie mnie zbywał i bez oficjalnych zaręczyn to ja nic z nim już nie planuję. I cisza.
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() Kasia, wrzuć na luz, poważnie.
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Kuku, nie wiem, co powiedzieć, poza tym, że dobrze trafiłaś
![]() SMS-uję z Claris: Bisia wyglądała cudnie i promieniała cały czas, wszystko było w szaleńczym tempie poprawiny dopiero niedawno się skończyły poza tym Claris powiedziała, że czuła się przy Bisce jak z najlepszą kumpelą. ich przyjaciele też dobrze przyjęli Clariskę z mężem - jak swoich przyjaciół ogólnie baaaaaaaaaaardzo pozytywnie. ech, stęskniłam się za Wami dziewczyny. chcę tego kilkudniowego zlotu na przyszłą wiosnę, błagam
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z dnia nadzień miał zachciankę i kupił Ipada za ponad 2 tysiące, bo zarabia ponad 6tys. miesięcznie, a ja nie wybrałam pierścionka za nie wiem ile. ( W sensie, że zadnego nie wybrałam, mógłby i za 200zł kupić...)
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
nooooo
Cytat:
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
..... straszna tragedia
![]() TŻ był tam i widział ten wypadek.... ![]() można powiedzieć, że "znajomy" bo w tym środowisku piloci w miarę się znają..... okropne zawsze mi serce zamiera przy takich wiadomościach ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- dziękuję za troskę
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mam zamiar, bo inaczej zgłupieję. :P
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Och dziękuję! Dzielnie wciągałam brzuch do zdjęć.
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Jak tam tabletki? ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Kurcze jak tak czytam to się cieszę, że nie muszę się martwić zaręczynami, bo temat pierścionków mnie nie dotyczy.
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
ale serio?
bo po nowym roku mam nowy urlop i mogłabym wszystko rozplanować tak, by mieć czas dla Was. ale nie chcę Ci (a tym bardziej szanownemu mężu ) siedzieć na głowie przez np. pięć dni, a ogromnie chciałabym, byśmy zrobiły dłuższy niż dwu-, trzydniowy zjazd. także najlepiej w neutralne miejsce. z drugiej strony wiem, że to pewnie nie wypali, ale AAAAAAAAAA frezyjko, kochana
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
chociaż jedna
![]() Cytat:
to Frezjowy mąż pilotem jest? ![]() A żelki masz?;>
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi to takie przykre....
Super, że wesele Bisi się udało. Nie mogę się doczekać już zdjęć i relacji!
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi to straszne...
takie tragedie zostają...ja nadal pamiętam wypadek na air show w radomiu |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, ja rozumiem o co ci chodzi. Ale proszę Cię, nie szalej aż tak, bo jak się wyprowadzisz, to wątpię, żeby poszło to w dobrym kierunku. Po prostu przestań planować, mieszkacie razem, jest dobrze. Ciesz się tym, a pytania spróbuj olewać, chociaż troszeczkę, żeby bolało mniej... Nie wiem, co powiedzieć, bo sytuacja jest patowa i chyba dość standardowa. Albo rozmowa i czekanie, albo definitywne rozstanie. A przecież się kochacie, może on też jest tym beznadziejnym przypadkiem pt. "boję się, nie wiem czego, ale się boję" i te 26 lat oraz zarobki o niczym nie świadczą.
Antii, miałam z nimi duży problem. Musiałam przerwać na jakiś tydzień, zaczęłam brać znowu, ale w mniejszej dawce. Więc wysyp jeszcze raz... Frezi, to strasznie przykre Niestety nie da się takich wypadków przewidzieć, zapobiec czasem też nie Tylko tak ciężko tracić takie znajome osoby...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-08-21 o 23:09 |
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a noclegiem się nie mart mamy 3 pokoje, więc miejsca "w ciul"
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A coś się złego działo? ![]() A wysyp miałam też paskudny, że też TŻ wtedy nie zwiał.
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko, przykro mi
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam to określenie
![]() Kasia, Pierścionek i deklaracja ślubu nie zmieni w nim nagle tego, że zacznie sprzątać, pamiętać o rachunkach i praniu... Z tego wynika, że chęć wyprowadzki jest podyktowana ogólnie całokształtem, a nie tylko i wyłącznie brakiem deklaracji Czas nauczyc go bycia partnerem w domu, a nie gościem hotelowym, to fakt. Tylko, czy aby wyprowadzką osiągniesz ten zamierzony cel? No i nie wiem co poradzic na jego niechciejstwo, bo też mam ten problem, że do braku gotowości przyznawał się dopiero po roku, bo bał się, że go zostawię.
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-08-21 o 23:17 |
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale poza wszystkim ja w życiu nie odeszłabym od mojego faceta, bo się nie oświadczył. Powód jest prosty: stawiam miłość ponad ślub. czasami nie jest łatwo, bo to boli i w głowie pojawia się pytanie: "No czemu on nadal tego nie zrobił?", ale ja akurat mam tak, że moje uczucie do niego powoduje, że wszystko staje się proste i jasne. natomiast naprawdę wiem, że to noie jest proste. i dla nas - starych wyjadaczek - to oczywiste, bo temat obgadujemy już trzy lata, ale kuku jest nowa i potrzebuje tych oczywistych opinii i ogromu wsparcia. chyba aha - i dla mnie, i dla lubego wyprowadzka = koniec związku przemyśl to, kuku - tu Med ma wieeeleee racji. Maya, taaaak, i prawie tydzień będę z Wami żyć "na waleta"? ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Poza tym, Mayu, to strasznie miłe, co piszesz bo myślałam, że mnie nie lubisz lub jestem Ci zupełnie obojętna, chyba przez to, że strasznie mało czasu spędziłyśmy ze sobą u Carmi ![]() a teraz zakładam ,że mnie lubisz, ale być może błędnie i tak naprawdę zapraszasz mnie do siebie, by mi okazać swą niechęć
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobisz pare razy śniadanie do łóżka i będziemy kwita
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maya, Tobie i mężu? wolałabym nie robić śniadania do łóżka lepiej będzie, jak zostawię Wam przed drzwiami do sypialni, coby w niczym nie przeszkodzić
|
|
|
|
|
#146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tiaaa....zwabię Cię do domu i będę torturować przez tydzień Ty jednak jesteś NAJ! ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
W wysłanych macie link do albumu z fotami z wakacji. Mam nadzieję, że się otwiera.
(Tylko nie komentować pod zdjęciami bo to album tż-ta) |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja Cię (też? ) bardzo polubiłam dlatego nawet jestem skłonna dać się torturować co do dopisku: ![]() edit: oczywiście o ile ktokolwiek poza Tobą i mną jest chętny na wielki zazdrośnicowy zlot bo jak nie, to zrobimy tak,że po prostu wpadnę do wawy na weekend
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-08-21 o 23:29 |
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego myślałam o wyprowadzeniu jako: halloo, zobacz głupku co straciłeś, napraw to. Mieszkamy już 2 lata razem, a o tym czy się wyprowadzić czy nie myślę od roku. To nie decyzja szybko i ciągle się zastanawiam czy to będzie dobra decyzja. Z drugiej strony jak jeszcze raz usłyszę:" Przecież chcę i doczekasz się kochanie" To chyba wyjdę jak stoję i nie wrócę. Jestem w stanie uszanować to, że nie chce. Do niczego nikogo nie można zmuszać. Ale na moje: Kochanie, planowaliśmy coś i nie możesz o tym decydować sam. Czuję się odtrącona. Nie możesz mi wprost powiedzieć że nie jesteś gotowy? Zrozumiem to i uszanuję Twoją decyzję. Ale nie wmawiaj mi, że chcesz a później przy każdej okazji udowadniasz że o tym nie myślisz. To mi odpowiada właśnie: ale przecież chcę. Dodam, że nie czeka na wyjazd wakacyjny,bo już byliśmy, ani nie zbiera na pierścionek. Po prostu wkurza mnie to, że mnie okłamuje. ;/
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko damy radę, myślę, że jeszcze kilka chętnych się znajdzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

Chociaż dla mnie mogło by i być bez. Byle by oficjalnie nazywał mnie narzeczoną. Ale nie, powiedział, że bez pierścionka nie będzie. Dwa miesiące temu. Więc widać, że to nie kupno pierścionka jest problemem, tylko to,że on nie chce. Z drugiej strony, jeśli jeszcze do końca jesieni się nie ogarnie to się wyprowadzam. Nie będę robić za żonę nie będąc nawet narzeczoną. Koniec okresu próbnego:P No i myślałam, że sobie z tym radzę, ale w ostatnią sobotę byliśmy na weselu, gdzie Para Młoda była przed ślubem dwa lata... Jakoś się trzymałam, ale gdy piąta znajoma zadała magiczne pytanie" KIEDY WY" rozkleiłam się totalnie
13.03.2008

poprawiny dopiero niedawno się skończyły
ogólnie baaaaaaaaaaardzo pozytywnie.

przemyśl to, kuku - tu Med ma wieeeleee racji. 
lepiej będzie, jak zostawię Wam przed drzwiami do sypialni, coby w niczym nie przeszkodzić
damy radę, myślę, że jeszcze kilka chętnych się znajdzie