|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi sie, ze większa szanse mam na wygrana w totka
![]() ![]()
#2762 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
W Gorlitz to akurat Niemców jak na lekarstwo, a ci, co zostali, są w średniej wieku 72 :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy jak będzie, jeszcze tej pracy nie dostałam, choć szanse widzę duże ![]() ![]()
![]() |
#2765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jak lubię mieszkać z kimś, codziennie jakiś ubaw. ![]() Ja mogę zostać członkinią dojeżdżającą raz w miesiącu. ![]() W ogóle to jutro będę poznawać ludzi w pracy, a nuż jakiś przystojny kurier się trafi. ![]() ![]()
![]() |
#2766 | |||
Wtajemniczenie
|
nikka85- również życzę 100 lat i fajnego chłopa ;D
Cytat:
![]() Cytat:
Co lipa, co lipa? Książki swoją drogą, nie samymi książkami człowiek żyje ;D Może dołączą do nas kolejne członkinie i też zorganizujemy jakieś spotkanko, musimy gonić wrocławską centralę ;D Jedna z moich współlokatorek i 2 inne krakowianki obawiają się strasznie kotów, tylko na forum nie zaglądają ![]() ![]() Że tych mężczyzn na kierunku nie mamy tak wielu, to możliwe, że znam, zależy jeszcze, który rocznik ;D Wyniuchałam odpowiednie posty i przyznam, że Twoja historia wcale mnie nie dziwi ![]() -przeuroczy, niewiarygodnie grzeczni, przesympatyczni i zupełnie aseksualni dla mnie koledzy, ich ramię zawsze czeka, by się na nim wypłakać -babiarze, skaczą z kwiatka na kwiatek -chciałbym, ale się boję Na palcach jednej ręki mogę wymienić ciekawe okazy, ale wszystkie zajęte, a jak się 'zwolnią' ![]() Więc farmaceutów odradzam ;D W ogóle dziwny ten mój kierunek, krakowskie farmaceutki też tak nie bardzo, oczywiście za wyjątkiem pewnej Wizażanki ![]() jeśli nie masz nic przeciwko to możesz podać namiary na tego wstrętnego typka (jeśli Ci to nie przeszkadza oczywiście)? Będę wiedzieć, przed kim mam się strzec ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale wtedy nic mnie juz z naszym kochanym miastem nie bedzie łączyć i boje się, że mnie te koty zjedzą w rodzinnej zapyziałej dziurze, bo o ile od czasu do czasu moge tu przyjechac to spac juz nie bede miala gdzie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli jednak coś w tym jest... co śmieszniejsze - mój brat skończył farmację, teraz jest na III roku medycyny (rodzinny mózg) i cały czas mieszka w akademikach CMUJ na Prokocimiu. Lat 26, oddaje swoje życie karierze naukowej I też jest taki, że chciałby ale się boi.. Na którym jesteś roku? Ten mój były-amant to jeden z lepszych uczniów, stypendium naukowe itp. ze mną nie raz się uczył (to znaczy ja go odpytywałam z tych wszystkich chemicznych farmazonów, chociaż nie mam o tym pojęcia)... Nie bardzo bym chciała mówić kto to, bo boję się że znasz... ![]() Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2011-08-21 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Naczelny Hipster
|
Ja to sobie tak na to patrzyłam - rok temu "nie no, do roku akademickiego to sytuacja się wyklaruje" potem "sylwester pewnie będzie już osobno" dalej szło i szło, w końcu stwierdziłam, że na bank jak wakacje się zaczną to już z nim nie będę. I byłam ;P Także im szybciej tym lepiej, bo potem będziesz tylko żałować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanowiłam się, doszłam do wniosku, że nie jestem. Napisał - zrób coś z tym. Miesiąc później byłam wolna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Macie tam 2 ładne stadiony prawie koło siebie przecież. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2772 |
Naczelny Hipster
|
Ja byłam na etapie, że średnio co kilka dni wpadałam w histerię i czułam się strasznie nieszczęśliwa. Przyjaciółka zaczęła mnie wypytywać czy coś się dzieje, bo na codzień było widać. W końcu musiałam pojechać do innego miasta i się narąbać, żeby zacząć gadać (a bo ja nie lubię mówić, że coś jest u mnie nie tak), a jak moje dwie przyjaciółki wysłuchały moich wywodów to dostałam nakaz zakończenia tego. A i tak w sumie od tamtej rozmowy byłam z nim jeszcze ze 4 miesiące, ale było to takie bycie nie-bycie i tylko coraz większa frustracja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle śmieję się teraz, że ja wszytko w życiu robię na odwrót. Od 18 roku życia byłam z facetem, zamieszkaliśmy razem w innym mieście (studia, praca i tak dalej...), a większość ludzi wtedy szukała, spotykała się, chodziła na randki. Teraz mam 23 lata, jestem sama, mieszkam w akademiku, od października idę na inną uczelnię na studia, wszystko zaczynam od nowa... podczas gdy większość ludzi w moim wieku teraz dopiero stabilizuje swoje życie uczuciowe i wchodzi w poważne związki. A ja co? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, przepraszam,ze tutaj i przepraszam,ze w ogole
![]()
#2775 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Twój brat to teraz stoma czy lekarski? Bo jeśli stoma, to na 90% znam ;D I pozdrawiam siostrę O....? ![]() Tak czy siak, świat jest mały ![]() Teraz zacznę trzeci . A Twój były? ![]() ![]() A jeśli mogę spytać czym się zajmujesz? Bo mam też pewne sposrzeżenia co do kierunku kobietek, które ciągnie do farmaceutów, ale może się mylę ;D
![]() |
#2776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2011-08-21 o 22:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | ||
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak daleko jest twój obiekt? Nie da się czegoś wykombinować? Na pewno się ułoży ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcześniejsze - ja się za piękną nie uważam, ale znowu za mną zawsze rózne typy latały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Naczelny Hipster
|
No ja też się nie uważam za jakieś bóstwo, wiadomo, mam kompleksy i dni, że wyję, że jestem paskudną paszteciarą. Ale ogólnie nie mogę narzekać, brzydka nie jestem, krzywa nie jestem, a jak się wytapetuję to już w ogóle
![]() ![]() Ja się łapię też na tym, że specjalnie patrzę się na facetów, prostuję się i w ogóle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2780 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ogólnie dużo kolegów. Mam jedną przyjaciółkę, dwie bardzo dobre koleżanki i około 10-15 kolegów, bardzo dobrych kolegów, którzy ZAWSZE są w stanie rzucić wszystko żeby mi pomóc i traktują mnie jak siostrę. Całe życie obracałam się w męskim towarzystwie. Zainteresowania tez mam bardziej męskie (NBA, motoryzacja, kryminalistyka
![]() ![]() Ale nigdy tym kolegom nie wierzyłam jak mi mówili, że jestem atrakcyjna. Teraz też nieśmiało reaguję na męskie spojrzenia w tramwaju/na ulicy. Zazwyczaj przyciągałam płeć męską charakterem, bo jestem taka, że bez problemu się z prawie każdym dogadam i często od przyjaźni/koleżeństwa dochodziło do tego, że różni panowie zaczynali widzieć we mnie kobietę, a nie koleżankę. BTW. głupio mi jest strasznie, bo Informatyk193cm nie odpuszcza, jest bardzo miły pomimo moich złośliwości i olewania go, zaprasza na imprezę/kawę/spacer przy czym nie robi tego nachalnie... na prawdę jestem pod wrażeniem jego zachowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Naczelny Hipster
|
A mi ostatnio mówili komplementy znajomi
![]() ![]() Ja zawsze byłam pewna, że jestem taka niezauważalna szara mysz, a ostatnio dużo osób zaczęło mi mówić, że zwracam uwagę i łatwo mnie z tłumu "wyłowić". Albo, że jak jeszcze nikogo nie znali np na studiach to mnie pierwszą zapamiętywali. W szoku byłam ^^ Informatyk mówisz? Mamy jakąś teorię o informatykach? |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 |
Zakorzenienie
|
Chyba właśnie nie mamy... póki co były teorie o farmaceutach, prawnikach, psychologach i studentach kierunków humanistycznych... przynajmniej ja tyle pamiętam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale z drugiej strony- nie warto kogoś dyskwalifikować od razu, bo nam się cos nie podoba, ja tak zrobiłam z moim kolegą, teraz żałuję i coś mnie skręca gdy widzę go ze swoją aktualną dziewczyną ![]() ![]() Cytat:
o chemii leków już wiem, chociaż ponoć w tym roku kadra nieco złagodniała ![]() W ogóle to ja nie powinnam narzekać, bo mam dobra alternatywę, pakt z kumplem, który nie może sobie znaleźć dziewczyny, więc jak w How I met your mother- jesli nikogo sobie nie znajdziemy do mojej 35-tki, to w sumie możemy się pobrać, chyba się nie pozabijamy ;D ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak to nie mamy teorii o informatykach?????? To są jedni z najfajniejszych facetów jakich znam! ;D Tylko trzeba ich odciągnąć od komputera, ale uwaga, sa też osobniki, które po spędzeniu 5 lat przed kompem kobietę widzieli tylko w TV, więc trzeba uważać, czy się chce mężczyznę wychowywać od zera ;D chociaz tacy najczęściej nie wychodzą na swiatło dzienne, ale zazwyczaj są bardzo plastyczni :P VisionAM- nie popełniaj moich błędów, nieeeeeeeee, bierz informatyka, wiem co mówie, 70% facetów z którymi kręciłam to informatycy ;D
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
Ju Kej Low też prawi informatyk i ma pierwszeństwo więc sorry...
![]() Informatyka193cm mogę Ci oddać. Blondyn, miły... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Wtajemniczenie
|
Ok, wybacz nie doczytałam, masz więc moje błogosławieństwo i oczekujemy raportu w najblizszej przyszłosci ;D
#2786 |
Naczelny Hipster
|
Och, to doskonale, że mamy dobre opinie o informatykach, pozwolę sobie stwierdzić
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez bosky_Roman Czas edycji: 2011-08-21 o 23:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
vision, widzę, że nasze historie są bardzo podobne!
zuzanuss, nic na siłę, na prawdę nie warto.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | |||
Zakorzenienie
|
to Twój pierwszy raz był?
![]() Cytat:
nie znoszę, kiedy facet się ze mną ciągle zgadza potakiwania okraszone zwrotami typu "mój kfjatuszku" ![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj wieczór w tłumie trzeci i ostatni zaobserwowany interesujący obiekt niestety się odezwał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2790 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.