|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
wiecie jest teraz u nas TZa brat, lubie go, ale jego nieodpowiedzialnośc i lajtowe podejscie do zycia mnie rozwala. teraz ma problem, kto jutro z num odbierze synka (2 latka) z Czestochowy- bo tam go zostawila jego eks. jakby od razu nie mógł wylądowac np w Katowicach, zabrac malego i dopiero do nas...
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie w doskonałym poweselnym nastroju
![]() ![]() ![]() ![]() Tak mi się gęba cieszy ![]() Było ZAJEEEEEEEEEEBIŚCIE!!!!!! !!!!!!!!!! Uważam, że było to najlepsze wesele na jakim byłam! Oczywiście poza naszym własnym, bo ono jest zupełnie poza konkurencją Młodzi fantastycznie wszystko zorganizowali, zespół rewelacyjny, choć robili trochę zbyt długie przerwy, no i jeszcze było kilka niespodzianek dla gości - no super po prostu!Wasze kciuki bardzo pomogły Skubanica mała ![]() Nocka też minęła w miarę, budziła się częściej niż w domu, ale to nic dziwnego, zasypiała potem szybko także luzik. Jejciu jak super było się tak spotkać z rodziną (którą jakby nie było widzieliśmy ostatnio na swoim weselu), miałam okazję lepiej poznać kuzynostwo męża - fantastyczni ludzie. Szkoda tylko, że to ostatnie wesele w tej części rodziny
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
ibndia tez nie znosze doroslych bez poczucia odpowiedzilnosci. Masakra jakas. Jego zycie niech sie martwi.
ktosia super ze sie udalo Marcela wiedziala na kogo sie zapatrzec ![]() ![]() ![]() To teraz mozecie robic spotkania kuzynostwa czesciej, jakies weekednowe czy cos zawesze znajdzie sie jakis pretekst. gorzej ze daleko moga mieszkac![]() Moja mama mi dzis napisala, ze zuzka robi minki jak ja, jak bylam mala hahahaha
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu super, że wesele się udało
Gucia ja niedługo co drugi weekend będę bez męża
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lecieci do Anglii :P
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuce fotki jak juz beda w domu
dywan ma byc w tym tyg stol dopiero 17stego wrzesnia
|
|
#2768 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U nas noc z goraczka Teraz dalej ma goraczke,w nocy spadla a teraz znow wrocila ![]() Jak Tom wstanie to jedziemy do lekarza. Jest taki biedniutki,slabiutki-az zal patrzec
|
||
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
katunia no pewnie ze brakuje. Dlatego juz sie nie moze doczekac jak osiada na stale w usa.
![]() A teraz sa w europie zeby moi rodzice mogli sie nacieszyc troche wnuczkami tez. Bo latwiej jest wsiasc w samolot i leciec 2h do uk czy busem do niemiec. niz leciec do stanow.
|
|
|
|
#2770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo nawet ![]() Cytat:
![]() ma cudny głos, a nóg i pupy zazdroszcze po stokroć ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- a to nie 3 dniówka?
|
|
|
#2771 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ale miałam noc, wczoraj pożarłam się z tżem...kur** ja w tym domu chyba zwarijuję India lampa jest boska! Ja na twoim miejscu też bym ją kupiła, mimo ceny Anika to do wyjazdu tuż tuż! Katunia mam nadzieję że gorączka szybko minie Ktosia fajnie że weselicho udane!
|
#2772 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
Jest mi tak strasznie wstyd, ze tak rzadko się odzywam U mnie wszystko OK. Dziś zaczęłam 34 tydzień. Czuję się jak krzyżówka słonia, hipopotama i foki (tak też wyglądam i się poruszam). Strasznie za Wami tęsknię
|
|
#2773 |
|
Zadomowienie
|
Klion - mam nadzieję, ze jezszce tylko 4 tygodnie będziesz czuła się jak ta krzyżówka, chociaż ciężko jest mi ją sobie wyobrazić
. Tak sobie myślę, że każde z tych zwierząt jak jest w swoim żywiole, to jest naprawdę zwinne i szczęśliwe.
|
|
|
|
#2774 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u mnie też tak mniej więcej wychodzi. 2 weekendy w miesiącu musi przepracować. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak Ty się czujesz? Jakieś dolegliwości? Aguś, jak tam wizyta z małą u lekarza? Witajcie!
|
|
#2775 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od Gevalii z cremoną jestem uzależniona Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
India, lampa piękna, moja faworytka. Idealnie pasuje do tej nad stołem , rzadko się zdarza, ze dwie rózne lampy tak do siebie pasują- ![]() Ale mi sie dzisiaj nie chce pracować w weekend gościliśmy siostrę tż z mężem, zrobiłam dwa rodzaje muffinek i zostały 3 sztuki do tego przywieźli nam łóżko z Ikei, ale brakuje jakiejś cześci i czekamy do jutra na razie i tak nie ma listew przypodłogowych w sypialni więc nie możemy go złożyć, buuu ale weekend zaliczam do udanych
|
||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2776 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I super, że weekend udany! Teraz co weekend będziecie przyjmować gości A robicie jakąś większą parapetówkę?hej!
|
|
#2778 |
|
Zadomowienie
|
Kliona - ja mam nadzieję, żę Ty tę moja odpowiedź z wielkim przymróżeniem oka potraktujesz
.Gucia - jak ja się czuję?...hmmm... Przez mdłości, które męczą mnie od 9 rano do samego wieczora czuje się jak pognieciona kartka papieru, którą codziennie rano rozprasowuję żelazkiem. W zasadzie, to miedzy 6-9 czuje się doskonale .Wszyscy pytają się mnie , czy mam jakieś odczucia co do płci. Na początku wydawało mi sie, że będzie dziewczynka. Ale teraz nie jetem tego taka pewno. Dziś mi sie nawet nasza dzidzia śniła. Mój TZ wyciagał ja z łóżeczka i trzymał na rączkach. Miała blond włoski, ale nie wiem, jakiej była płci , mimo tego że sie nad tym zastanawiałam. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2011-08-22 o 10:10 |
|
|
|
#2779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dasz rade już nie długo!!! mocno cię ściskam ![]() Cytat:
![]() ho ![]() umrę z tęsknoty... była od rana opiekunka, boż ale to luksus - przyszła o 8 ja na spokojnie zrobiłam śniadanie obiad, posprzątałam wzięłam prysznic i luz Pat się świetnie bawił wygłupiał w ogóle mu nie przeszkadzało że gdzieś tam jestem.. potem położyła go spać i też zasnął jesooo jak dobrze ze nauczyliśmy go samodzielnego zasypiania kurde mogłabym mieć taką pomoc na co dzień.. albo jeszcze lepiej niech ona zajmuje się domem a ja tylko Patem ![]() hajlajf ![]()
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do płci, to jestem ciekawa co nosisz w brzuszku! I fajny sen miałaś, taki pozytywny! ![]() Cytat:
![]() Poza tym Ty już będziesz zapracowana, więc szybko minie![]() ![]() Super, że Patryk tak fajnie reaguje na tę opiekunkę. Super! No i kiedy wychodzisz na dłużej? W środę? Będę trzymać kciuki! A jak Pat zasypia sam? Kładziecie go do łóżeczka i wychodzicie? Czy czekacie aż uśnie? Monuś, co się dzieje?
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
klion bedzie CI wybaczone!
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mona co się dzieje?? Katunia zdrówka dla Tomcia. Klion jeszcze troszkę i będziesz miała swoje szczęście obok siebie ![]() Gucia ale choć noce macie wspólne
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niż imprezowy. Parapetówka w planach jest, ale na razie mamy tyle kartonów, narzędzi porozkłądanych ze nie ma opcji. Moglismy albo zrobic imprezę przed remontem rok temu (ale wtedy kuchnia i łazienka straszyły) albo jak już skończymy remont
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle przechodzę chyba do playa bo dają mi super telefon i mnóstwo miniut i smsów a co ![]() a opiekunkę polubił - cieszy się na jej widok więc ok, jak pójdę do pracy to liczę się z tym że na początku będzie płakał ale potem mu minie, choć jak po jakimś czasie będzie się darł na jej widok uciekał to będzie znaczyć że coś nie tak ale nie przewiduje takiej opcji ![]() a młodego fru do łóżeczka i wychodzimy - sam zaśnie ![]() czasem ma dzień marudy tudzież ząbek wychodzi to trzeba siedzieć obok - wtedy czytam książkę i nie łapie z nim kontaktu sama nasza obecność wystarczy i połazi po łóżeczku kładzie się wstaje aż zaśnie ale z reguły samo położenie wystarczy - zaśnie sam
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Gold-fish weekend jeszcze trwa
wiesz co mam na myśli dzisiaj o 14 odwozimy...straszne to jest...następnym razem muszę sobie kalms kupić bo nie wytrzymam
|
|
#2786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też wyszliśmy z takiego założenia. Aż trochę żałuję, że parapetówki nie zrobiliśmy jak tylko klucze odebraliśmy. teraz jeszcze to trochę potrwa ![]() Cytat:
![]() ![]() a play nie jest zły! Łapią teraz klientów jak oszalali ![]() No i super Patryk zasypia. My zasypiałyśmy w ten sposób, że musiałyśmy trzymać za rękę, palec albo rodziców, albo którąś ciocię, wujka. Nie było ważne, kto usypia, ważne żeby dał palec I były 2 łóżeczka, oddzielone krzesełkiem i jazda!![]() A Wy widzę genialnie to sobie ułożyliśmy. Patryk mistrzem! No i super, że polubił opiekunkę - oby tak dalej! ![]() Cytat:
|
|
#2787 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa.
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Marta- fajnie, ze Patrykowi się opiekunka spodobała ![]() Katunia-buziaczki dla malucha!!!! ![]() Klion- koniec tuz tuz ja juz bym chciała, zeby był styczeń nie mogę się doczekac mojego bobaska
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Klion będzie dobrze
![]() Patrzę, że wy czekacie na dzieciaczki a ja na @ aby się o tego dzieciaczka starać
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Młodzi fantastycznie wszystko zorganizowali, zespół rewelacyjny, choć robili trochę zbyt długie przerwy, no i jeszcze było kilka niespodzianek dla gości - no super po prostu!
Marcela wiedziala na kogo sie zapatrzec 

byl juz w iraku