|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Czesć piękne
![]() Zle się czuje, boli mnie brzuch, piersi i kręgosłup ![]()
#3512 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście, że cię nie wyrzucimy!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
bo to wcale śmieszne nie jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Więc masz dzisiaj dobry dzień. Rozmowa z TŻ. Telefon w sprawie pracy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Konto usunięte
|
Przeglądam właśnie nową kolekcję Maggie Sottero i narazie ta pierwsza mnie urzekła
![]() ![]() ![]() http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3514V tylko bez tego na ramię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam taką nadzieję. W przyszłym roku będę Was męczyła, żebyście kciuki trzymały ![]()
![]() |
#3518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Mój by łaził po ścianach, jakby nie mógł się piersi tykać...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio z TŻ-tem oglądaliśmy suknie ślubne i jemu podobają się wszelkie skromne (te muślinowe przeważnie) ![]() ![]()
![]() |
#3522 |
Wtajemniczenie
|
Mój też ma z tym problem. Teraz trochę lepiej jest na szczęście. Mój miał tak, że jak spaliśmy razem, to nie zasnął póki za cyca nie złapał. Zresztą cały czas tak ma, chyba że ja się do niego przytulę
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
#3524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie te urzekly: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=V7126 http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1471
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Napisałam maila wczoraj do sali którą bierzemy pod uwagę, jak z terminami na 2013 rok bo na 2012 praktycznie wszystkie terminy już są zarezerwowane, nawet niektóre zimowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() Jak Ci odpiszą to daj znać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3530 | |
Wtajemniczenie
|
E tam. Ja to lubię
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my zasypiamy na "łyżeczkę" ![]()
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
godz. 16:00 - 18:00
1. Rosół z makaronem - podany w wazach bez ograniczeń 2. Obiad podany na półmiskach: - Ziemniaki gotowane - Kotlet de volaille z pieczarką - Kotlet schabowy panierowany - Kotlet de volaille z marchewką i ogórkiem - Zrazy zawijane - Pieczeń wieprzowa - Kotlet z kurczaka „Zagłoba” - Kotlet mielony - Mięso gotowane z kurczaka - Kotlet po szwajcarsku - Kotlet mielony z pieczarką - Kotlet de volaille z koperkiem - Paluszki mielone - Bukiet surówek: surówka z białej kapusty z papryką,surówka koperkowa,surówka z czerwonej kapusty - Buraczki tarte - Kalafior (latem młoda kapusta) - Pieczarki duszone - Kompot Mięsa podajemy wszystkie - w ilości 5 porcji na osobę. Godz. 18:30 3.Kawa (parzona, rozpuszczalna, cappucino ), herbata – bez ograniczeń Ciasto (wstawiamy na życzenie klienta za dopłatą) Godz. 19:30 4. Przystawki i przekąski: - Szynka + galantyna w galarecie - Półmiski wędlin (szynki, kiełbasy wędzone) - Ryby: koreczki śledziowe, rolmopsy, śledź z cebulką, ryba po grecku - Półmiski warzyw (ogórek świeży, pomidor, papryka konserwowa, ogórek konserwowy itp.) - Sałatka jarzynowa - Sałatka wiosenna - Sałatka śledziowa - Sałatka meksykańska - Sałatka pieczarkowa - Sałatka z tuńczykiem Do wyboru 3 sałatki - Galaretka „zimne nóżki” - Pieczywo Godz. 20:00 5. Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną Godz. 21:00 6. Bigos + kiełbaski (biała, śląska, kaszanka) Godz. 23:30 7. Flaki wołowe na rosole – serwowane w wazach Godz. 24:00 8.Tort weselny podany przed oczepinami – uroczyście krojony przez Młodą Parę (tort oferujemy za dodatkową opłatą) Godz. 01:00 9. Udko z kurczaka pieczone, szaszłyki wieprzowe,frytki, barszczyk czerwony Godz. 03:00 10. Golonka po bawarsku, kluski śląskie z żeberkami Godz. 04:00 11. Żurek wiejski Aktualna cena za jedną osobę – 120,00 zł (cena obejmuje również poprawiny) I jak opłaca się? |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Mój mi jeszcze nie pozwala zakładać żadnej piżamy, koszulki. Byłby zdolny ją podrzeć nawet. ![]() Jedyną sytuacją kiedy pozwala mi spać w piżamie to jak jestem chora. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój wkłada rękę pod piżamę. Bo ja nago śpię tylko jak jest bardzo gorąco. A ja się zakochałam w górze tej sukni... Dół nie, bo nie cierpię pierzastych spódnic, ale góra z tą koronką...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
120 zł z poprawinami? :O . To bierz
![]()
#3538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ miał robioną na tej sali 18 i rodzina chwaliła że jedzenie dobre i czytałam na forum mojego miasta o tej sali i wszyscy bardzo chwalą ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Oferujemy za dodatkową opłatą od osoby (lub można we własnym zakresie); - ciasto domowego wypieku (sernik, jabłecznik ,orzechowiec, ananasowiec itp.)- 1 blacha domowa od 40 do 50 zł - tort piętrowy (do wyboru – cena do uzgodnienia) - napoje (pepsi, mirinda, woda, soki w ilości 1 l. na osobę) + 6,00 zł - klosze z owocami (mandarynki, winogrono białe i ciemne, kiwi, banany, jabłka, ananasy, pomarańcze, słodycze)+ od 6,00 zł do 8,00 zł Proponujemy również ; - stół wiejski ; szynka wędzona z nogą , pęta wędlin swojskich, salceson, kaszanka, kamionka z ogórkami kiszonymi, smalec ze skwarkami, bochen chleba – 500,00 zł (wstawiamy gratis! powyżej 100 osób dorosłych ) - gorące prosie pieczone podane w ogniu – ok. 1000,00 zł - gorący dzik pieczony podany w ogniu – ok. 1300,00 zł - jesiotr wędzony – 75,00 zł /kg - węgorz wędzony – 90,00 zł/ kg - udziec ok. 10kg na gorąco z kaszą podany w ogniu – 400,00 zł - kaczka pieczona faszerowana na słodko lub ostro – 130,00 zł szt. - fontanna czekoladowa - od 600 zł - rollbar do rozlewania piwa – gratis! ( gaz do piwa – 30 zł ) - dekoracja stołów (serwetki, świeczki, tiule, falbany, , ołtarzyk ) - gratis! - pokrowce białe na krzesła - 3,50 zł szt. - kokarda na krzesła - 0,50 zł szt. - dzieci do 3 lat – gratis! - dzieci od 3 do 7 lat , zespół ,kamerzysta – liczeni są w połowie ceny - w poprawiny bawimy się od 16.00 do 21.00 ( możliwość przedłużenia za dopłatą ) - ceny mogą ulec zmianie w związku z wysokimi zmianami cen na rynku ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czemu, ale rozbawiła mnie kokarda na krzesła za dodatkową opłatą
![]()
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem ci tak... jesli to jest cena na ten rok to do 2013 na pewno sie podniesie przynajmniej o te 5-10zl. ciasta musisz miec we wlasnym zakresie a to jest 40-50zl za blaszke u kucharki. tort tez a to koszt 500-1000zl w cukierni. wyglada na to ze jedzenia bedzie duzo ![]() ale ja bym sie zastanowila nad tymi daniami pozostalymi... bo zobacz: bigos, flaki, golonka, zurek. to nie jest takie weselne jedzenie i nie kazdy lubi takie chlopskie jedzenie. ale przypuszczam ze dlatego cena jest taka niska bo te dania - bigos, flaki, zurek to sa takie tanie i podzielne dania ![]() ![]() jesli to jest cena z poprawinami to naprawde extra. ale ja bym osobiscie zmienila to menu bo po prostu nie podoba mi sie ono. zbyt duzo tych chlopskich dan. jesli doliczysz do tefgo ciasto i torta to wyjdzie ci pewnie ok. 140-150zl na osobe w zaleznosci od liczby osob. a co z napojami coca coli? soki? woda mineralna? owoce? cukierki? ja place 150zl za osobe i mam obiad + 4 dania gorace, rtyle ze dania sa takie obiadowe typowo. chyba tylko ostatnie to jest barszcz z krokietem lub pasztecikiem. a co podaja na poprawiny? bo to tez wazne. zeby ci nie podali tylko bigosu i chleba na stol. u mnie poprawiny by kosztowaly 40zl za osobe i w tym jest pelny obiad, bigos, ciasto i jakies salatki, owoce, wedlina, jakies sledzie i napoje. ale nie bedziemy raczej robic poprawin w lokalu tylko w domu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.