Kto zaczyna ze mną??? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-01-19, 15:13   #31
kasia89
Zakorzenienie

Re: Kto zaczyna ze mną???

No u mnie tez dotychczas jest nawet ok Ani nie jem slodyczy, ani nie oblegam sklepiku w szkole etc I w domu sobie skacze na skakance, i robie cwiczonka typu brzuszki itp Ale narazie dosc sporadycznie, moze z czasem mnie najdzie wieksza ochota
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-01-23, 19:11   #32
anaaaaa
Raczkowanie

Hej dziewczyny... Można sie dolączyć?? ... Ja jestem już tydzień na diecie South Beach...I stosuje sie do zasad z dietki Smoczka... Jakoś wytrzymuje.. Ale baardzo lekko to nie jest :/.. Chce zgubić około 7 kg... Ale kg to nie wszystko, bo od sierpnie uczęszczam na siłkę.. Wiec rośną mi mięśnie...A ona ważą sporo .. Chodzi mi głównie o płaski brzuch, który mam duży i wcale nie chce być mniejszy :/... No mam nadzieje, że wszystkie wytrwamy!! Pozdowionka
anaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-28, 15:20   #33
Anita
Raczkowanie

No i jak tam dziewczyny? Ja muszę się przyznać, że po 2 tygodniach codziennego ćwiczenia różności tzn. raz callanetics, raz płytka z Vity raz steeper itp.+ mniejsze jedzenie zobaczyłam efekty i to był mój koniec - cały zapał prysł no bo JUŻ COŚ WIDAĆ. Tak więc po kolejnych 2 tygodniach nicnierobienia pomału wracam do wyjściowej flakowatości A miało być tak pięknie.....
Anita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-02-28, 17:48   #34
kasia89
Zakorzenienie

Ja sie tez przyznaje bez bicia, ze wtedy gdy zaczynalysmy razem ta 'kuracje' to slodycze i ogolnie jedzenie ograniczalam tylko przez kilka dni. Pozniej wszystko wrocilo do normy, czyli mnostwo slodyczy, zero ruchu itd. Ale zaczelam jeszcze raz i juz od ok miesiaca nie wzielam nic slodkiego do ust staram sie nie jesc juz nic po obiedzie, oprocz jablek czy czasem jogurtu, a i cwicze sobie 8 minute workouat abs, pilatesa, tea bo (tych 2 przynajmniej jakies czesci ) No i narazie male efekty, ale widac jakies i mam nadzieje ze mi sie uda dalej tak ciagnac I jeszcze mam pytanko czy jablkami moge sie do woli upychac wieczorem, czy jakos tez ograniczac? I czy slodzenie herbaty miodem zamiast cukrem jest mniej kaloryczne?
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-01, 15:02   #35
monyaa
Rozeznanie

Jabłka mają dużo cukru i lepiej ich nie jeść wieczorem.
A miód też jest baaaaaaaardzo kaloryczny, ale jest bardzo zdrowy.
Może słodzik?
Ale ja słyszałam, że lepiej po prostu przestać słodzić, to możliwe, przez jakiś czas, gdy rzucałam cukier w herbacie, była ona obrzydliwa. Teraz posłodzona jest dla mnie okropieństwem - ulepek nawet z odrobiną cukru.
monyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-01, 19:30   #36
maja_s
Rozeznanie

GG do maja_s Wyślij wiadomość przez MSN do maja_s Send a message via Skype™ to maja_s

Siemka Dziewczeta! ja co prawda zaczelam moje przygody z odchudzaniem gdzies miesiac temu ale rowniez moge Was wspierac i razem z Wami dalej sie odchudzac heh tylko u mnie chyba pojdzie to juz o wiele latwiej, coz moge powiedziec jestem jabluszkiem hehe i moim problem jest brzuszeek i niestety takze ramiona <zbyt szerokie i oblepione tluszczykiem grrr> ale ne martwcie sie ostatnio zaczelam znowu sobie folgowac i boje sie ze reaktywuje sie moj poprzeedni stan, wiec od nowa Polska Ludowa hehe do przodu. Moze dorzuce to ze staram sie nie mieszac weglowodanow z bialkiem od miesiaca nie jem kartofli, tylko czasami ryzalbo kasze ale na ogol surowki i salatki, przerzucilam sie na gotowane miesko chociaz kocham smazone, odstawilam slodycze <chociaz czasem cos skubne> :P yym rowniez odmowilam sobie pieczywa a w szczegolnosci bialego czasami zdarza mi sie zjesc wase ale na ogol jem na sniadania 4 lyzki musli i szklanke mleka a kolacji nie jadam co tez podkreslam, jezeli cos jem to jem do 18.00, pije duuuuzo niegazowanej wody i czerownej herbatki. no i zaczelam sie ruszac 5 razy w tyg, biegam robie brzuszki chcociaz ostatnio zaniechalam ich ale musze sie wziac w garsc i jeszcze raz zaczac. hmm czasem pilates ale na ogol nie mam az tyle czasu dla siebie weic jak biegam to juz pozniej nic nie robie no i to chyba zgrubsza wszystko, aha zapomnialam efekty.... myyyyyyyyyy rewelacja <yuppi> jestem zachwycona. jak by jakies pytanka to smialo pytac pozdrawiam papaty POKONAMY........ TLUSZCZYK heheeh
maja_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-29, 20:08   #37
Gosia:)Poznanianka
Przyczajenie

GG do Gosia:)Poznanianka

Czesc Anaaaa. Daj znac jak Ci bylo na tej diecie, jakie osiagnelas efekty, moze cosik mi doradzisz. Ja zaczynam od dzis.

Pozdrawiam

Gosia
jesli chcesz pisz na prywatne konto gacuss@interia.pl
Gosia:)Poznanianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-29, 21:23   #38
irvette
Raczkowanie

GG do irvette

Fajnie to określiłaś nitka. Ja też jestem gruszka. Ogólnie jestem szczupła ale te biodra
irvette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości