|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Kto zaczyna ze mną???
No u mnie tez dotychczas jest nawet ok
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny... Można sie dolączyć??
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
No i jak tam dziewczyny? Ja muszę się przyznać, że po 2 tygodniach codziennego ćwiczenia różności tzn. raz callanetics, raz płytka z Vity raz steeper itp.+ mniejsze jedzenie zobaczyłam efekty i to był mój koniec - cały zapał prysł no bo JUŻ COŚ WIDAĆ. Tak więc po kolejnych 2 tygodniach nicnierobienia pomału wracam do wyjściowej flakowatości
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie tez przyznaje bez bicia, ze wtedy gdy zaczynalysmy razem ta 'kuracje' to slodycze i ogolnie jedzenie ograniczalam tylko przez kilka dni. Pozniej wszystko wrocilo do normy, czyli mnostwo slodyczy, zero ruchu itd.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Jabłka mają dużo cukru i lepiej ich nie jeść wieczorem.
A miód też jest baaaaaaaardzo kaloryczny, ale jest bardzo zdrowy. Może słodzik? Ale ja słyszałam, że lepiej po prostu przestać słodzić, to możliwe, przez jakiś czas, gdy rzucałam cukier w herbacie, była ona obrzydliwa. Teraz posłodzona jest dla mnie okropieństwem - ulepek nawet z odrobiną cukru. |
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Siemka Dziewczeta! ja co prawda zaczelam moje przygody z odchudzaniem gdzies miesiac temu ale rowniez moge Was wspierac i razem z Wami dalej sie odchudzac heh tylko u mnie chyba pojdzie to juz o wiele latwiej, coz moge powiedziec jestem jabluszkiem hehe i moim problem jest brzuszeek i niestety takze ramiona <zbyt szerokie i oblepione tluszczykiem grrr> ale ne martwcie sie ostatnio zaczelam znowu sobie folgowac i boje sie ze reaktywuje sie moj poprzeedni stan, wiec od nowa Polska Ludowa hehe do przodu. Moze dorzuce to ze staram sie nie mieszac weglowodanow z bialkiem od miesiaca nie jem kartofli, tylko czasami ryzalbo kasze ale na ogol surowki i salatki, przerzucilam sie na gotowane miesko chociaz kocham smazone, odstawilam slodycze <chociaz czasem cos skubne> :P yym rowniez odmowilam sobie pieczywa a w szczegolnosci bialego czasami zdarza mi sie zjesc wase ale na ogol jem na sniadania 4 lyzki musli i szklanke mleka a kolacji nie jadam co tez podkreslam, jezeli cos jem to jem do 18.00, pije duuuuzo niegazowanej wody i czerownej herbatki. no i zaczelam sie ruszac 5 razy w tyg, biegam robie brzuszki chcociaz ostatnio zaniechalam ich ale musze sie wziac w garsc i jeszcze raz zaczac. hmm czasem pilates ale na ogol nie mam az tyle czasu dla siebie weic jak biegam to juz pozniej nic nie robie no i to chyba zgrubsza wszystko, aha zapomnialam efekty.... myyyyyyyyyy rewelacja <yuppi> jestem zachwycona. jak by jakies pytanka to smialo pytac pozdrawiam papaty POKONAMY........ TLUSZCZYK heheeh
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Anaaaa. Daj znac jak Ci bylo na tej diecie, jakie osiagnelas efekty, moze cosik mi doradzisz. Ja zaczynam od dzis.
Pozdrawiam Gosia jesli chcesz pisz na prywatne konto gacuss@interia.pl |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie to określiłaś nitka. Ja też jestem gruszka. Ogólnie jestem szczupła ale te biodra
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.