|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
wpadamw amoku na szybko tylko - publiczne całusy dla Spoory za namierzenie rozbiórki Royal Muski
i dla Winter za konkretny sugestywny opis - włąsnie mam odlot - tak mi było cza takiego zapachu - tzn to jest więcej niz zapach - to jest wodzenie na pokuszene - tak subtelnie a tak sugestywnie - to teraz moja druga skóra - ale obawiam sie iż zalehandruję sie na poczcie - bo jeszcze tam w racam macie u mnie dóg wdziecznosci drogi Baru nie nadrobiem tera |
|
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z dzieciem też raz musiałam prywatnie iść, ale 2 razy pomimo niezapisania lekarka zgodziła się przyjąć, bo to przypadek szczególny był Trzeba było się qrde kłócić, że gardło napuchnięte i że to jest pilne, a nie qrde do września będziesz czekać aż całą napuchniesz ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() No fajny zapach, a mi już z 2 czy 3 ml zostało
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2283 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Dobra riposta Cytat:
No ba
|
|||
|
|
|
#2284 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A jak tak to ostre przypadki powinien przejąć inny szpital.Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#2285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ja tego nie przeczytałam Majuta - ściskam - bidulko ale musi sie udać - uda sie - przykre tylko ze tak człowiek sponiewierany jest w cierpieniu - przerobiłam - wyć sie chce ale ważne żeby w końcu pomogli siedze pod wiatrokiem i myślę ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
tylko mi nie mów że mam se sama zrobić ![]() ![]() kce TO konkretne ![]()
|
||
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
zaczynam łapać dół jesienny, czuję to całą sobą, normalnie chce mi się wyć,
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie łap - chata Ci sie robi jak spidi gonzalez - upały idom - nie bondź jak uczniak - jeszcze sie ciesz o taaaak - chyba ze musisz "spuścić powietrze" to moze pomoże spotkanko Wam sie kroi - jest super jest super ![]()
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
wogle to wszystko jest do doopy, nie mam kasy, samochód mi się sypie, lato, bosz jakie lato
, ani razu nie byłam na półwyspie na plaży, ani razu nie kąpałam się w jeziorze czy nawet własnym basenie, deszcz znowu pada i ten wiatr ![]() aaaa, przecież to same bzdury, ide poczytać coś Chmielewskiej, może se nastrój poprawię dzięki Rejcz
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-22 o 17:22 |
|
|
|
#2291 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cały rok zachrzaniam w szpitalu i czekam na urlop,podczas którego siedzę w domu,bo auto ciągnie kasę wakacyjną I też nie byłam na plazy,nie kąpałam się w Twoim basenie i nawet nie mam własnego auta ![]() Tak w ogóle to chciałam Cię wyciągnąć na Hel,tramwajem wodnym,ale nie masz co z Fany zrobić ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Z tego spotkania nic nie będzie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiem ![]() nie mogę jej na cały dzień zostawić ![]() Cytat:
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, i tak czasem właśnie jest - dokładnie - i mija
Win- kurcze fest szkoda, ale jak mówią co ma wisieć... a nie dalej jak wczoraj pozazdrościłam Wam nadmorskim ze macie tak blisko do morza, że dałąbym wiele żeby brodzić po kolana w morzu i iść linią brzegową kilometrami tak ( kiedyś tak snułam sie) wdychać morskie powietrze i czuć morski ( nawet śmierdzący) wiatr na pysku strasznie mnie wczoraj ścisnęlo że nie możemy sobie w tym roku pozwolić na taką eskapadę ( pytałam M. on umie liczyć lepij niz ja) no i tak wzdechłam sobie, że chociaż Wy macie spoko bo macie blisko i w każdej niemal chwili tanim kosztem mozecie skorzystać z dobrodziejstwa nadmorskich - a tu czytam że jednak nie jest tak jak sie wydawać mogło - ale na pewno sie Wam uda na pewno - chociaż The Road to Hell ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-22 o 17:38 |
|
|
|
#2294 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Co do spotkania-nie wiem,kiedy M. będzie miał grafik na wrzesień,ale marne szanse i tak,widząc zapał na wątku ![]() Zresztą i tak nie ma gdzie.
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie majaczenie - ale przez ten zapach normalnie mruczeć mi sie chce i jestem jakoś dziwnie łagodna i spokojna ( mimo że nie powinnam) - normalnie moc
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mrrrrrrrrrrrrrrrrrr mrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
#2296 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() wysłałam, też chcę skomplementować dziecko ![]() Maju zdrówka Cytat:
Florens & Winter ![]() kurcze niefajnie, ja sądziłam, że blisko morze, jezioro i własny basen to ideał a jednak nie korzystajmy - ostatnie letnie dni ![]() chociaż tej jesieni mam nadzieję mieć kopa pozytywnego do działania mam trochę planów, może tym razem coś razem wreszcie wyjdzie jak wyjdzie to napiszę zaraz wybywam na drinka z kumpelą nie widziałyśmy się już chyba z rok
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2298 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kufa, pogryzło mnie coś, tzn. na pewno wczoraj w nocy podziabał mnie komar (sztuk jeden) dosłownie wszędzie plus wcześniej jakieś meszki czy inne cholerstwo w palec wskazujący skutkiem czego jest o 30% większy i się nie do końca zgina
![]() pocieszam się że to pierwszy raz tak w to lato a zaniedługo lata kuniec ![]() Cytat:
Cytat:
co to będzie jak naprawdę przyjdzie jesień...? ![]() Cytat:
![]() --- mam pytanie mebelowe, jak się Wam takie coś widzi? już nie mam sił do mebli....lido kombinacje.jpg
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam na kimś uciekam łot nich wieczorem czasem sobie odpalam "kominek" zapachowy z sosnowo/jodłowymi olejkami meble - hmmm - ja sie totalnie nie znam, wiec będzie laicko wyglond - dobry, nawet bdb - bardoz łądne ustawienie - koniecznie takie? bo ja mam tez jakiegoś jobla na punkcie symetrii ale chyba tak jest Ci wygodniej taka ustawaka w pokoju - poza tym - ja nie mam wyobraźni przestrzennej - wiec z matką ustawiałayśmy jej salon 500 razy - co jakiś czas przesuwamy meble i dopiero wtedy widzimy że juz chyba są 3 kombinajce w których nam się podoba - także luuzzz - to w końcu meble - można przestawić a Royal Muska to zapach kot - mrrrrrrr Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-22 o 18:55 |
|
|
|
|
#2300 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, coś mi się wydaje, że w tym roku to szybciej to góry niż morze zobaczę ![]() Cytat:
to się we dwie spotkamy i dostosujem to do M. jak nie u mnie, to coś wymyślimy, np. ten domek u kumpeli Cytat:
Cytat:
![]() i życzę udanego spotkania
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
oba som w albumie, pierwsze i drugie
prawie eks - malżonek mojej przyjaciółki, prowadzącej biznes - i nota bene utrzymującej jeszcze rownież owego eksa, - zawitał w jakiejś sprawie do ich dziecka, mieszkającego z matką , obejrzał nowe lokum i stwierdził : twoja matka to jest bardzo leniwa. Powodem krytyki harującej na wszystkich kobity, była nowa zmywarka do naczyń. ( sic!) zamirzam licytowac ten fotel
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() matko - nieftóre chopy - ehhh żeliwnym rondlem żeliwnym rondlem go Roz - najlepsiejszy ten ale nie bój nic - nie teraz |
|
|
|
|
#2304 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
meble mi się podobają czytam i czytam i mi się podoba jak o nim piszesz, jutro/pojutrze odbieram swoją odlewkę ![]() Cytat:
![]() fotel gut katastrofy ciąg dalszy ![]() Mam zaginął kot Bursztyn (mój ulubieniec) przesoliłam zupę ![]() muszę zaprosić teściów na obiad/tort w urodziny P. za tydzień
|
|
|
#2306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miłego picia ![]() Flo, ale dzie jesień, jak jesień u mnie straszny gorąc był i wiatr tyż Może nie będzie jesieni, może od razu zima?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2307 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() próbowałam dziś obejrzeć gdzieś na mieście Meble Szynaka, bo w sieciuni parę systemów mi się spodobało, ale akurat w sklepie firmowym remont i są same kuchnie a u dystrybutorów gdzie dzwoniłam nie ma ekspozycji.... jak klontfa to klontfa ![]() Cytat:
![]() a fotel fajny, wprawdzie nie pomarańczowy ale też bardzo ładny, typ elegancki Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2308 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taaaa,M. by dostał zawału na widok Fany gramolącej się na naszą sofę
|
|
|
#2309 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Flo Ja się kąpię tylko w wannie, remont też robiliśmy ale malutki a jeszcze did mi ryczy i jest kufa, gorąco. Ale i tak jest super
|
|
|
|
|
#2310 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do mebli i biurek to zaiste rozumiem cieu ja mojej młodej biurko sama zaprojektowałam ![]() Cytat:
kurcze-ty to masz przygody ![]() Cytat:
a wali brzoskwinkom? ![]() Cytat:
to całkiem mozliwe bo ja czujeu jesienny przypływ energii i czujeu moc by zawładnąć światem ![]() Cytat:
ha@! uwaga-podobajo mi sieu ![]() coto za meble? czy te zastawy to komplety na poszczególne ściany? co do zestawien to nie podoba mi sie zestawienie razem tego otwartego regału z witryną ![]() wolałabym tam albo cos szerszego w jednym kawałku,albo np 2 otwarte ragały zsunuete razem
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-22 o 20:03 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

i dla Winter za konkretny sugestywny opis - włąsnie mam odlot - tak mi było cza takiego zapachu - tzn to jest więcej niz zapach - to jest wodzenie na pokuszene - tak subtelnie a tak sugestywnie - to teraz moja druga skóra - ale obawiam sie iż zalehandruję sie na poczcie - bo jeszcze tam w racam

Ja z dzieciem też raz musiałam prywatnie iść, ale 2 razy pomimo niezapisania lekarka zgodziła się przyjąć, bo to przypadek szczególny był 

widziałam na kimś uciekam łot nich