Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-22, 17:28   #2881
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 18:21   #2882
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
fajnie ze do nas zagladnelas

Czesc i po weekendzie .. wlasnie jade na rozmowe o prace .. takze kciuki mile widziane odezwe sie pozniej
trzymam kciuki! Daj znac jak poszło!

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
no helołłłłł
nareszcie mamy święty spokój...mamusia pojechała .... Lilę sprzedałam siostrzenicy i siedzimy sobie sami ale tylko do 18 bo tż musi do warszawy jechać wróci dopiero jutro późno w nocy
wolność i swoboda! Odpoczywajcie!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 18:50   #2883
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

czesc laseczki.... kurde wrocilam z pracy, troche posprzatalam i juz 20... masakra jak ten czas zapieprza... jeszcze mi prasowanie zostalo ale to na jutro bo dzis juz mi sie nie chce chlopaki na budowie... dzis mi tz mowil ze byc moze 5.09 zaczna nam panowie dach robic fajny prezent na rocznice by byl mam nadzieje ze uporamy sie z belkami do tego czasu... w pracy wieje wielka nuda ale nie moge siedziec na necie bo jestem za bardzo na widoku a ja kurde jestem nauczona dzialac szybko... a tu to chyba musze kazda kartke ogladac 15 razy bo normalnie dzisiaj to chyba przez 2 godziny siedzialam i wciskalam przycisk na outlooku "wyslij/odbierz" tak mi sie nudzilo... najgorsze ze prezes krazy... a ja nawet nie mam jak udawac ze ciezko pracuje... poracha...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:00   #2884
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
kciuki
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
zabcia trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

trzymam kciuki, na pewno ci się uda

.
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki! Daj znac jak poszło!

!
Dziekuje za kciuki dziewczyny
ja juz po rozmowe wszystko poszlo super babcia wyglada na swietna osobe ma 96lat i olbrzymie poczucie humoru maja zadzwonic pod koniec tygodnia .. jesli wszystko pojdzie dobrze to od poniedzialku zaczynam praca od 9-14 super kasa

My w ta sobote robimy u nas impreze pozegnalna szwagierki plus jej urodziny ( ktora beda dla niej niespodzianka ) no i teraz nie wiem co zrobic bo @ mam dostac 30 sierpnia ... i pewnie lepiej gdyby zrezygnowala z alokoholu calkiem .. ale nie chce pytan od znajomych czemu nie pijesz , jestes w ciazy itp ( nikt nie wie ze sie staramy )... wiec chyba nie bedzie w tym nic zlego jak bede sobie winko popijac?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:05   #2885
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz po rozmowe wszystko poszlo super babcia wyglada na swietna osobe ma 96lat i olbrzymie poczucie humoru maja zadzwonic pod koniec tygodnia .. jesli wszystko pojdzie dobrze to od poniedzialku zaczynam praca od 9-14 super kasa

My w ta sobote robimy u nas impreze pozegnalna szwagierki plus jej urodziny ( ktora beda dla niej niespodzianka ) no i teraz nie wiem co zrobic bo @ mam dostac 30 sierpnia ... i pewnie lepiej gdyby zrezygnowala z alokoholu calkiem .. ale nie chce pytan od znajomych czemu nie pijesz , jestes w ciazy itp ( nikt nie wie ze sie staramy )... wiec chyba nie bedzie w tym nic zlego jak bede sobie winko popijac?
to oby zadzwonili z dobrymi wieściami. Myślę,z ę jak będziesz sączyć jedno piwko przez cały wieczór to nic się nie stanie a unikniesz pytań

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:06   #2886
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Zabciu jak mys ię dowiedzielismy, że jestem w ciąży a nikiomu nie chcielismy jeszcze mowic, i jak byla okazja z winkowaniem to mówiłam, ze wzięłam tabletkę na ból kręgosłupa, po której nie mozn pic a że mnie często boli kręgosłup to nikt się nie dziwił
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:09   #2887
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2011-08-22 o 19:11

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-22, 19:15   #2888
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
to oby zadzwonili z dobrymi wieściami. Myślę,z ę jak będziesz sączyć jedno piwko przez cały wieczór to nic się nie stanie a unikniesz pytań
tylko ze ja piwka nie lubie wiec winko jak cos albo bede sam sok pila a reszcie sciemniala ze to drink

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Zabciu jak mys ię dowiedzielismy, że jestem w ciąży a nikiomu nie chcielismy jeszcze mowic, i jak byla okazja z winkowaniem to mówiłam, ze wzięłam tabletkę na ból kręgosłupa, po której nie mozn pic a że mnie często boli kręgosłup to nikt się nie dziwił
kurde tylko ze mnie prawie nigdy nic nie boli .. wiec to pewnie nie przejdzie chyba ze powiem ze mam @

Dziewczyny znacie jakies przekaski z krakersami w roli glownej?

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Treść usunięta
nie sadze zeby sie udalo za pierwszym razem .. no ale lepiej dmuchac na zimne

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-08-22, 19:23   #2889
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-22, 19:26   #2890
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Treść usunięta
ja dokładnie tak samo....
Stary 2011-08-22, 19:30   #2891
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
No wlasnie babcia jak na swoje 96 lat jest laska
jedynie co to nie slyszy dobrze na jedno ucho ( ale w tym tyg ma sobie aparat kupic ) wiec mysle ze nie bedzie problemu do lazienki chodzi sama , kapac jej nie musze bo mieszka z corka wiec ok .. Do moich obowiazkow bedzie nalezalo zrobic jej pranie posiedzielic po niej lozko , zrobic cos do jedzenia jechac do lekarza

Olivia 2.07.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-22, 19:33   #2892
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czesc laseczki.... kurde wrocilam z pracy, troche posprzatalam i juz 20... masakra jak ten czas zapieprza... jeszcze mi prasowanie zostalo ale to na jutro bo dzis juz mi sie nie chce chlopaki na budowie... dzis mi tz mowil ze byc moze 5.09 zaczna nam panowie dach robic fajny prezent na rocznice by byl mam nadzieje ze uporamy sie z belkami do tego czasu... w pracy wieje wielka nuda ale nie moge siedziec na necie bo jestem za bardzo na widoku a ja kurde jestem nauczona dzialac szybko... a tu to chyba musze kazda kartke ogladac 15 razy bo normalnie dzisiaj to chyba przez 2 godziny siedzialam i wciskalam przycisk na outlooku "wyslij/odbierz" tak mi sie nudzilo... najgorsze ze prezes krazy... a ja nawet nie mam jak udawac ze ciezko pracuje... poracha...
Ja też nigdy nie umiałam ściemniać, a szkoda, przydatna umiejętność

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
No wlasnie babcia jak na swoje 96 lat jest laska
jedynie co to nie slyszy dobrze na jedno ucho ( ale w tym tyg ma sobie aparat kupic ) wiec mysle ze nie bedzie problemu do lazienki chodzi sama , kapac jej nie musze bo mieszka z corka wiec ok .. Do moich obowiazkow bedzie nalezalo zrobic jej pranie posiedzielic po niej lozko , zrobic cos do jedzenia jechac do lekarza
No to super, bo ja tak jak dziewczyny nie dałabym rady przewinąć itp starszej osoby Mojego męża babcia ma 96,5 roku i też jest jeszcze w pełni samodzielna. A babcia kolegi ma 97 i jeszcze prawnuczkom szyje sukienki
Stary 2011-08-22, 19:33   #2893
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-22, 19:43   #2894
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Co do trybu życia, to w sumie ja nic nie zmieniałam, jedyne co to wcinam folik. A tak to papierosów nigdy nie paliłam, narkotyków nie biorę alkoholu generalnie mało piję, ale teraz nie mam na niego ochoty w ogóle, za to nad morzem to non stop piwko piłam. Fast foodów nie jadam chyba że raz na ruski rok i to wsio. Macie rację, gdyby kobieta od razu miała wszystkiego sie wyzbywać a by się starała 2 lata to ja nie wiem Mężowi też nic nie zabraniam.

w ogóle to widzę różnice po odstawieniu tabsów jeśli chodzi o mój orgaznizm. Bo żyły mnie pod kolanami tak nie bolą. Ostatnio to myślałam, że mi jakoś pękną ale miesiąc po odstawieniuw końcy jest dobrze ufff aaa o wyniki tarczycowe baaardzo mi sie poprawiły. Endokrynolog mi kazała miesiąc po odstawieniu zrobić, zrobiłam w piątek i rewelka.

Tylko od 3 tyg strasznie mnie sutki bolą (nie całe piersi) + mam je nabrzmiałe aaa non stop jestem rozpalona ale jak mierze gorączke to mam 36,7

Anika udanego wypoczynku. Zazdroszczę.
Ciekawe co to u Ciebie wyniknie

Cytat:

no to teraz kciuki za pracę
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:51   #2895
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
No to super, bo ja tak jak dziewczyny nie dałabym rady przewinąć itp starszej osoby Mojego męża babcia ma 96,5 roku i też jest jeszcze w pełni samodzielna. A babcia kolegi ma 97 i jeszcze prawnuczkom szyje sukienki
o wow to super babuszka z niej

Cytat:
Treść usunięta
tez tak bym chciala

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
no to teraz kciuki za pracę

Zamowilam wlasnie swieczki na tort dla szwagierki mam nadzieje ze nie dostane w leb jak je zobaczy

Olivia 2.07.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-22, 19:52   #2896
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Zabciu a coż takiego wymyśliłas z tym tortem ?
Stary 2011-08-22, 19:54   #2897
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dzięki był udany bardzo nawet

ja też jej nie słucham - jedynie płyty z bregovic'em dla mnie ta płyta była rewelacyjna, a tak to nie jest ona specjalnie moją ukochaną wykonawczynią, ale koncert to koncert, a że ona należy jeszcze do starego typu muzyków gdzie sukces osiąga się swoim głosem i talentem a nie zmianą komputerową (każde zdanie nagrywa się osobno a koncerty z playbacku) to wiesz.. dała świetny koncert przyjechała z 3 młodymi ludzimi i tak się z nimi bawiła na scenie śpiewała że nastrój udzielił się i nam
ma cudny głos, a nóg i pupy zazdroszcze po stokroć

to się cieszę BARDZO

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

a to nie 3 dniówka?
wiem wiem koncert to koncert pewnie jakby byl blizej to razem bysmy szalaly

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
dzień dobry

nadrobiłam Was, ja już się wdrożyłam do chodzenia do pracy...nudzę się jak mops, na czytanie ksiązek nie bardzo mam warunki, bo w mojej sali sporo się dzieje, a nie bede siedziec i czytać jak trzeba szafki poprzesuwać itp. poza tym snuje wizje odnośnie wystroju

Sambuś miałam się pytać bo pisałaś, że nad jeziorem byliście ostatnio, jeździcie na Pogorię?

Marta przechodz do Play-a my jesteśmy z S., oboje zmieniliśmy z Plusa na Playa i nie zalujemy, tak jak piszesz fajne telefony, oferty itp.
Plus po 10 latach nie dawał mi 1/10 tego co Play także jest różnica

Guciu gratuluje neta w domu

no i koniec lata a pogodę mamy iście letnią
tak nad Pogoria bylismy... to jedno z niewielu miejsc ktore mi sie tutaj naprawde podoba aczkolwiek w takie dni jak wczoraj jest tam maaaase ludzi... praktycznie koca nie da sie wcisnac... my bylismy dosc wczesnie bo kolo 11 to jeszcze rowerek dostalismy ale jak juz schodzilismy to do rowerkow byla duuuupna kolejka... a potem jeszcze zauwazylismy znajomych z dzieciaczkiem i posiedzielismy troszke na plazy fajnie tak sie rozerwac jak na wakacjach hehe

a co do playa to tez nad tym mysle, tylko nie wiem czy bedzie zasieg w moim domku ;/ ale kumpela teraz zmienila tel na playa i ma abonament chyba 75 zl (dla mnie duzo ) ale ma w tym 600 minut do wszystkich + do ludzi z playa przez 2 lata za darmo... mojemu tz to sie bardziej przyda bo on bardzo duzo dzwoni... ja nie dzwonie az tyle wiec chce nizszy abonament

Marta a ta opiekunka to jakas mloda dziewczyna czy starsza pani? Fajnie ze Pat ja polubil na pewno bedzie ok

Anika kiedy wylatujecie? udanych wakacji
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 19:59   #2898
kliwia
Zakorzenienie

samba nie pamietam gdzie Ty teraz pracujesz, ale wez jakies segregator - wypnij wszytskie dokumenty i wpinaj na nowo
najgorsza rzecz nudzisz sie w pracy,
a czemu nie macie nic do roboty?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 20:01   #2899
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja tez tak mam, ze w pracy robię szybko wszytsko biegiem (jak glupek to co inni cale 8 h to ja w 4) i potem tez muszę ściemniać...ale niedawno się nauczyłam wolnie pracowac no ale z mojej nauki nici bo w domu teraz siedzę
Stary 2011-08-22, 20:05   #2900
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba nie pamietam gdzie Ty teraz pracujesz, ale wez jakies segregator - wypnij wszytskie dokumenty i wpinaj na nowo
najgorsza rzecz nudzisz sie w pracy,
a czemu nie macie nic do roboty?
Kochana, a Ty skąd takie metody znasz?

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
ja tez tak mam, ze w pracy robię szybko wszytsko biegiem (jak glupek to co inni cale 8 h to ja w 4) i potem tez muszę ściemniać...ale niedawno się nauczyłam wolnie pracowac no ale z mojej nauki nici bo w domu teraz siedzę
Dokładnie, ja też zawsze robiłam wszystko szybko, od razu, bo inaczej nie umiem, ale nie zawsze to wychodzi na dobre
Stary 2011-08-22, 20:06   #2901
india83
Zakorzenienie

[klion juz niedługo kochana

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
a India, lampa piękna, moja faworytka. Idealnie pasuje do tej nad stołem , rzadko się zdarza, ze dwie rózne lampy tak do siebie pasują-

Ale mi sie dzisiaj nie chce pracować w weekend gościliśmy siostrę tż z mężem, zrobiłam dwa rodzaje muffinek i zostały 3 sztuki do tego przywieźli nam łóżko z Ikei, ale brakuje jakiejś cześci i czekamy do jutra na razie i tak nie ma listew przypodłogowych w sypialni więc nie możemy go złożyć, buuu ale weekend zaliczam do udanych
ja tez jestem zadowolona z efektu
a ja miałam dzis taki kocioł w pracy, że nawet nie miałam czasu maila sprawdzić już nie mówiac o wizazu, wiec na nawet nie miałam chwili do namysłu czy mi sie chce pracowac haha

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

była od rana opiekunka, boż ale to luksus - przyszła o 8 ja na spokojnie zrobiłam śniadanie obiad, posprzątałam wzięłam prysznic i luz Pat się świetnie bawił wygłupiał w ogóle mu nie przeszkadzało że gdzieś tam jestem.. potem położyła go spać i też zasnął jesooo jak dobrze ze nauczyliśmy go samodzielnego zasypiania
kurde mogłabym mieć taką pomoc na co dzień.. albo jeszcze lepiej niech ona zajmuje się domem a ja tylko Patem
hajlajf
no to teraz masz wygode, pewnie przyjmne uczucie

[
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Laski u mnie znów ten sam problem, tż pozwala sie wykorzystywać przez siostry, jest tego świadom ale nic z tym nie robi, do tego wczoraj nie zgodziłam się żeby pożyczył jednej auto a on moje zdanie olał i zrobił swoje. No nie miałabym nic przeciwko jakby były wobec nas w porządku, ostatnio jak ta sama sis wzięła auto to zgubiła taką nakładkę progową, oczywiście nie interesowało ją żeby to odkupić, 50zł zapłaciłam na all a tż nawet się o tą kasę nie upomniał. Juz nie mówie o tankowaniuKiedyś pożyczyła 100zł i tez nie oddała. Nosz...ilez można
skad ja to znam. tydzien temu zatankowalismy sobie auto, bo mielismy kilka spraw do załatwienia, a tu tesc wyruszył na wakacje i tyle sobie pojezdzilismy... oczywiscie to nie pierwsza taka sytuacja. teraz dodatkowych rozrywek dostarcza nam brat TZa. dzis rano zrobiłam im awanture. dziś rano P. mial jechac do Zawiercia po swojego synka i wiecie zaspał na pociag gdybym nie poszła go obudzic to chyba spał by sopbie do 10tej. i teraz po nocach z 2latkiem bedzie wracał, bo cała podróz mu sie obsuneła. juz chyba nie bede tego komentowac

[
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wspołczuje takiej bezczynności, to chyba najgorsze co moze nas spotkac w pracy

Cytat:

oby sie udało

laski bede Was meczyc durntmi pytaniami, a wszystko przez to, ze juz 100lat nie robiłam nic w power poincie jak zrobic by teks cały od razu się nie pojawiał, tylko tak po kolei od myslików np:
- twórcy
- rodzaje
-typy
- podziały

wiecie o co chodzi?
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 20:10   #2902
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabciu a coż takiego wymyśliłas z tym tortem ?
bedzie miala taki tort ... jak w zalaczniku i .. swieczki w ksztalcie penisow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Facet_w_torcie.jpg (46,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (6,4 KB, 20 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-08-22, 20:13   #2903
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
ha ha dobre
Stary 2011-08-22, 20:14   #2904
india83
Zakorzenienie

Cytat:
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 20:17   #2905
mona_ja
Wtajemniczenie

Stokrotka, India no ja tych moich szwagierek mam czasem tak dosyć że mam ochotę się spakować i więcej tu nie wracać
India widzę że szwagier niezły tatuś, trzeba mu było kubeł zimnej wody na głowę wylać!
W sprawie komputera nie pomogę, sama mam mały problem bo chciałam płytę do samochodu nagrać no i niby sie nagrała ale mam 3 radia z mp3 i żadne jej nie czyta, tak jakby nic nie było a jest.

żabcia wooow ja też chce taki i świeczki też boski!

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2011-08-22 o 20:19
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 20:18   #2906
kliwia
Zakorzenienie

india!!!!! ja wiem jak
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 20:26   #2907
bzyczka1
Zakorzenienie

Wasze opisy wspaniale opisują to jak się cieszę zresztą już kiedyś pisałam że jak ona wyjeżdża o normalnie czuje się jak te zakonnice od Denisa rozrabiaki baloniki puszczane w niebo, serpentyny, plakaty itd

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-22, 20:26   #2908
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
(...)
skad ja to znam. tydzien temu zatankowalismy sobie auto, bo mielismy kilka spraw do załatwienia, a tu tesc wyruszył na wakacje i tyle sobie pojezdzilismy... oczywiscie to nie pierwsza taka sytuacja. teraz dodatkowych rozrywek dostarcza nam brat TZa. dzis rano zrobiłam im awanture. dziś rano P. mial jechac do Zawiercia po swojego synka i wiecie zaspał na pociag gdybym nie poszła go obudzic to chyba spał by sopbie do 10tej. i teraz po nocach z 2latkiem bedzie wracał, bo cała podróz mu sie obsuneła. juz chyba nie bede tego komentowac

(...)
uja pierdziu co za tatuś
Stary 2011-08-22, 20:35   #2909
aniaaa84
Zadomowienie

Samba my mamy abonamenty long play II 69, ale przez cały okres trwania umowy płacimy 59 zł, do tego 6 miesiecy po 100 min darmowych do wszystkich,
http://www.play.pl/pl/promocja/dla-p...owy/index.html ( tu jest opisane co i jak pod haslem replay stan darmowy 59
i cos tam jeszcze, nie wiem bo sie pogubilam, w każdym razie minut i esów starcza bo nie przekraczamy abonamentów

może się kiedyś spikniemy na Dąbrowie my też tam jeździmy, fajne miejsce

Zabcia Ty gigancie tort za✂✂✂isty
trzymam kciuki za pracę

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2011-08-22 o 20:38
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 20:38   #2910
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
dobreee

Dziewczyny piła któraś z Was czarną malwę?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości