|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Wybieram między
TYM a TYM Kameno na zdjęciach nie wodac dobrze mebelków ale ogólnie łaczenie ciemnego z jasnymi frontami mi sie podoba
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-22 o 21:53 |
|
|
|
#2342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
metal abo drewno abo nic |
||
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuniu, ale mnie nie tyle chodzi o nadrabianie, ile o to, że, jakby tu rzec, zostaje się slabiej zauważanym
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślę ,że nie , może poza sytuacjami gdzie jakis temat zdominuje watek, to powitania czy wypowiedzi w innych tematach nieco umykają
|
#2346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na Pret ostatnio wywalałam gały we wsiowej drogerii , ale się wstrzymałam ![]() suche drewko nie pamiętam Cytat:
za zaduszki podziękuję ![]() drugi ad1. ad2. o!
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-22 o 22:06 |
||
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2348 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak pachnom ... ![]() pachnom abstrakcyjnie ![]() jednocześnie jak z filmu s-f i jak "prazapach" niewinniw i intymnie nie fiem kokufa ![]() czasem mi sie wydaje ze jestem zbyt złym człowiekiem by je nosic , jednoczesnie wydobywaja ze mnie jakies lepsze ja ![]() edit-brzmi to zdecydowanie jakbym sie naćpała
|
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóżeś córo uczyniła???? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Ro i Rejcz i Ewuniu i wszystkie Ślazaczki- bedę w Katowicach w niedzielę lub poniedziałek
Datura! Krzakokwiat ze strąkami i kielichami jak pucharki do lodów Cytat:
Tak, jak dziś- wyobraźcie sobie, że macie całą kamienicę do dyspozycji- i to po wyjeździe z mieszkania 28 m. Jedziecie zupełnie w ciemno, po prostu do ośrodka- i raptem mieszkacie w małej sali gimnastycznej z tarasem ale, żeby zauważyć taki wpis, trzeba się na chwilę zatrzymać, uruchomić wyobraźnię, a Bar jest raczej miejscem na cięte riposty, rzucane na szybko żarty, ewentualnie wyżalenia- i ja to bardzo lubię zresztą Tak się przyglądam trochę z zewnątrz, od kiedy moja przyjaciółka- z wizażu zresztą i naszego forum, powiedziała "to są zazwyczaj nieistotne nudy, rozumiem, że ciekawe dla bywalców"
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-08-22 o 22:13 |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak poza momentami szybkiego tempa to jest duuuuużo czasu żeby sie zatrzymać - i mam z goła inne zdanie niż Ta przyjaciółka pisać mozna co kto chce - nikt nikomu nic nie broni ale jednak mimo ze o tym zapominam często - jest to forum internetowe ( tegoż internetu co nei wiadomo skąd się wział ) tempo dyskusji i jej wygląd rządzi się innymi prawami niz normalnej - ale to juz techniczny fakt bardziej - ubolewam - ale wiem ze tak to juz jest na tem internecie np mi sie teraz wiesza ój jeden ![]() w Niedzielę jestem jeszcze na poweselnych pogorzeliskach ale pon |
|
|
|
|
#2352 | ||
|
Zakorzenienie
|
opowiadaj
![]() Cytat:
i jeszcze u mnie to brak udziału w dyskusji jest spowodowany chęcią poznania zdania innych, bo jak ja już zacznę , lepiej się przymknąc i posłuchać/poczytać Cytat:
kurcze chodzi mi o to coTy piszesz, bo dla mnie to nie są nudy, ale jestem bywalczynią
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-22 o 22:22 |
||
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te z plastikiem odrzuciłam
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-22 o 22:21 |
|
|
|
|
#2354 | |||||
|
Zakorzenienie
|
bo wonia trupem i jest piękny
chcem znóf Angela, pal sześć trąbkie Manfreda Cytat:
ja też niby się cieszę , wyciągnę Bonifre, i Fireplace, i Incense Extreme i buty se czewiczki zanabyłam jesiennie, ale jednak żal , wielki, że lata nie dali tego roku ![]() gdzie?u Ciebie , czy zewsząd? anioł może pachnąć suchym drewkiem ![]() Cytat:
pewnie dla lepszego byłyby mniej niewinne, i nieanielskie fcale, ale Ty zua jesteś , myślisz ciąngle o alejandrowaniu i PB i OB i dlatemu nie możesz wiedzieć nic o aniołach ![]() Cytat:
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uffff ( że ten ) ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- na wsiach moich, pod Częstochowom - co roku w okolicznych otwartych terenach trąpki latajo - babcia mi mówi że każdego roku jak wyjdzie na łąki to zdarza jej się jakomś trafić - kładzie sie na ziemi wtedy ale to z dala od domu i pomniejsze - te większe to zrobiły kuku zesżłego roku pod Opolem - autostradą jadąc "podziwialiśmy" połamane zapałki = drzewa - hameryka, hameryka |
|
|
|
|
#2356 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja akurat zdecydowanie uwidzialam to o czym pisłała ju-oczoma wyobraźni-jak skaczo machajo rękami i wołajo-"jest tam ktooooo"?...potem bioro małe kamyczki i rzucajo w szyby
...potem wchodzo a tu ciemno,cicho i abstakcyjnie-jak szpitalu krolestwo i wszedzie dzifne kartki z dzifnymi zakazami i nakazami-taki klimat kafkowski ...a łózka na sali były piętrowe, metalowe, białe i odrapane a u sufitu goła zarufka...i mysz przeleciała...i to zakonczenie-prawdopodobnie nie bedziemy tu do konca pobytu tylko pojedziemy do berlina-czysty abstrakt ![]() i chcialam znuf napidsac ze zazdroszcze ale stwierdzilam ze nie bede sie powtarzac jak debil
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-22 o 22:29 |
|
|
|
#2357 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że będziesz zadowolona, bo wygląda solidnie i wygodnieCytat:
Cytat:
, a tak to długie gacie i bluza ![]() serio tych molekuł nie pamiętam, ale dość rachityczne były, bo jako podbicie resztkę odlewki zużyłam
|
|
|
#2358 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie myślę że Ju , W i Gucio muszą wywoływać ogrom pozytywnych odczuć u ludzi, bo jak przeczytała dziś kole południa to co Ju napisałam to pierwszą moją myślą było : mi by nie ofiarowali do dyspozycji takiego lokalu... bo ja żem taka nieprzyjazna.....
|
|
#2359 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mozliwe ![]() w kazdym razie sab jest tak samo zua jak ja ![]() od czasów PB zastanawiam sie czy jest PC?...zawsze myslałam ze P to P a tu red namotała z tym PB ![]() kupiłam se 2 bizu za 5 zeta za sztke
|
|
|
#2360 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja czytam wszystkie posty,może tylko te o CP,metalmięsach i długopiórach przelatuję bardzo pobieżnie,bo mnie to nie interesuje zbytnio Ale nie zawsze tak szczerze chce mi się komentować,czy odpisywać.A czasem nie mam jak.I tyle.Zauważ,że w Barze pisze coraz więcej osób,czasem jest wałkowane kilka tematów naraz-nie da się każdemu odpisać,wszystkiego skomentować,czy zacytować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2361 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ponadto uficiauam wojtka jak wącha Dature roznoncom pod kościelnym murem...a datura jest wielka i biała i on wsadza do niejj całom guowe
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też tak kcem
|
|
|
#2363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jest , wtedy gdy masz coś pejczopodobnego i wrzeszczysz : no dajesz , dajesz bo Cię wybatożę , łotrze..... poka biżu
|
|
#2364 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Flo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak było- tyle, że szerszeń zamiast myszy I każde piętro ma swój kolor- nasze jest brzoskwiniowe z majtkowo różową łazienką Cytat:
![]() A jak coś tłumaczy, to zawsze przynajmniej 2 razy- najpierw myli prawą z lewą i przód z tyłem, potem blaga, żeby go nie słuchać, bo się pomylił i zaczyna od nowa- widzę wspólne cechy
|
|
#2365 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() myslałam ze PB to by było jak ja jemu , ale co i gdzie? hmmmm..tylko jedno rozwiazanie sie nasuwa ale to juz typologicznie podchodzi pod co innego np AB
|
|
|
#2366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już krecia robota że tak się wyrażę
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
myślę i myślę i ja nigdy nie czułam się pominięta (tak jak z tym seksem zbiorowym) czy nieczytana we barze, nawet jak bez cytowania, to myślę, że ktoś przeczytał i mi to wystarcza
, bo ktoś przytuli i zły świat traci zemby
|
|
#2368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to też już wiem, co masz na myśli Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
|
|
#2369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Cytat:
![]() ![]() P ist P i nie mam odmian B tudzież C - czego nie wiem? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

co najmniej nadrobić starać się trza, ale to najdłużej tygodniową nieobecność, bo dłuższej się nie da 
poważnie mówisz? 
, ale się wstrzymałam 

, jednoczesnie wydobywaja ze mnie jakies lepsze ja 

mam nadzieję, że będziesz zadowolona, bo wygląda solidnie i wygodnie