|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
do tej pory pamiętam jak śpiewałam razem z kasetą, szczególnie kawałek "I nie namalujesz go, bo nie znajdziesz aż tak zakręconej żółtej kredki"
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
mOZE TAKI:
Piszemy jak szalone, a juz za 5 miesiecy pierwsza PMka pojdzie w sukni z welonem |
|
|
|
#3993 |
|
Raczkowanie
|
heh.. tak jak wspominałam..udzielam się rzadko,ale dopadł mnie nietypowy koszmar slubny związany z wizazem, a dokładniej z kicią i jej suknią slubną. W moim snie doszło do pomyłki i suknia kici z pralni została dostarczona do mnie, normalnie w takiej folii jak to z pralni, doskonale wiedziałam, że to jej sukienka (nie wiem skąd) a kicia wiedziała o pomyłce i była w drodze do mnie, natomiast ja jak cham ostatni, nie mogłam się powstrzymac, wyjełam suknie z folii i ją założyam (osoba o wzroście 173 ubiera sukienkę kici lol) i jak to we snie była dobra, latałam w niej po mieszkaniu zadowolona, no ale zdjełam i zobaczyłam, ze dół cały budny, wyszorowany o podłoge, ale zapakowałam do folii, jak dgyby nigdy nic i jak przyjechała kicia wpierałam jej, ze te pralnie takie nieuczciwe teraz, te panie to sie powinny stydzić, brudne sukienki oddają...nie przyznałam się i bezczelnie kłamałam w twarz, ale wstyd...we śnie ale wstyd:P
chyba czas na mnie do salonu, skoro w snach cudze sukienki podbieram najśmieszniejsze, że nie pamietam jak w tym snie wyglądała kicia, ani jej sukienka:P
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
aleśmy się rozchuśtały z tymi stronami
![]() ja spadam do wyrka obejrzec "szkło kontaktowe" ![]() narcia komarcia
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i jeszcze troche ![]() ![]() ![]() no nie mogę ![]() ![]() ![]() dobra koniec
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zmykam już. Dobrej nocki
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zmykam zrobic żarelko dla Mojego Ukochanego na jutro do pracki i pod prysznic...
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- no laski ja się zbieram spać. dobrej nocki |
|
|
|
|
#3999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze ta http://www.youtube.com/watch?v=7wCS4VFV634 Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4000 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Nie no, wyście powariowały, miałam juz 40 minut temu iść się myć! A TŻ już zaczyna się powoli obrażać, że nie ma mnie, kiedy zasypia
Cytat:
Cytat:
) wciąż jest u nas romantycznie Więc to tak naprawdę wszystko od podejścia i konkretnych charakterów zależy ![]() Cytat:
Może jednak powinnaś się przejść, zamiast ciągle tam wyszukiwać w necie? Kto wie, co Ci się może trafić, ta ostatnia chyba nawet 2000zl nie kosztowała ![]() Cytat:
Ale generalnie nie podoba mi się to na ramieniu i w sumie dzięki, ale nie muszę oglądać jej zdjęć ![]() O laska! Toż Ty zaręczynowa weteranka! A ile razy odpowiedziałaś tak? ![]() Cytat:
Idę spac, bo mnie właśnie TŻ objechał, że się późno kładę. Ale mi się przykro zrobiło, cały dzień dizś byłam nie dożycia, widział to, a mi dowalił. Smutno mi jak jasna cholera, ide sie myc, dobranoc.....
|
|
#4001 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam ostatnie 10 stron - podejrzewam, że bijecie jakieś rekordy w ilości postów pisanych w ciągu dnia
Dziś omówiłam temat tortu weselnego, chociaż to jedna z kwestii, na które mam jeszcze sporo czasu Koleżanka z dzieciństwa pracuje w cukierni (według wielu - najlepsze torty i ciasta w okolicy) i zaproponowała mi fajny rabacik Zapłacę 340 zamiast 460 zł za czteropiętrowy tort dla 100 osób - ja się cieszę, a jak u Was kształtują się ceny tortów? I jakie macie pomysły na weselne słodkości - tradycyjny tort, coś w stylu angielskim z masą marcepanową albo z pianek marshmallows, a może babeczki zamiast tortu? Z tym pytaniem życzę Wam dobrej nocy i słodkich snówChatka nie smutkuj - pewnie objechał Cię z miłości i troski wiesz, długi sen służy zdrowiu i urodzie albo po prostu chciał się poprzytulać! Nighty night!
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2011-08-22 o 22:56 |
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
ja lecę ćwiczyć a potem spać
|
#4003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
napaliłam się nieziemsko ale ostatecznie zdecydowałam się na "tradycyjny" tort na piętrowym stelażu : będzie m.in. z czarnej porzeczki a nazywa się "Zielona Prowansja" Cukiernia Karpicko. Tort angielski odradzono mi m.in. dlatego, że przeważnie zdecydowana większość gości nie dojada masy marcepanowej, trudno się go kroi po zdjęciu poszczególnych stelaży no i jest przeważnie mniejszy od tradycyjnego. Myslałam też o torcie z babeczek, ale wyczytałam, że koszt takiego tortu jest ogromny (choć powiem w cukierni się nie dowiadywałam) ponieważ każda mała babeczka to taki mini torcik , który wymaga o wiele większej prezycji wykonania. co do ceny to ok. 600-700 zł Edytowane przez M_ilkaa Czas edycji: 2011-08-22 o 23:05 |
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
tez lece spac
![]() dooobraaaanoooooooooooc
|
|
|
|
#4005 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello!
Pamiętacie mnie jeszcze? Witam się z Wami poweselnie Wybaczcie, ale nie mam kiedy nadrabiać tych prawie 40 stron, które się tu pojawiły od piątku W piątek pracowałam, dzisiaj pracowałam - trzeba na wesele zarabiać, więc nie miałam nawet jak zajrzeć. A w weekend się weseliliśmy i napiszę tylko jedno: było czadowo i najlepiej jak sobie tylko można wymarzyć! Ekstra Msza Św. z piękną oprawą muzyczną zapewnioną przez scholę i niesamowitym kazaniem zakonnika-kapucyna, klimatyzowana sala z przestronnym parkietem, smaczne jedzonko w rozsądnych(!) ilościach, super DJ-wodzirej, Nothing Else Matters dedykowane Parze Młodej przez rodziców, reggae o 4:00 nad ranem i co najważniejsze - wyluzowana i cały czas uśmiechnięta Para Młoda! Naprawdę długo będę wspominać to wesele! I chociaż jakoś chwilowo przeszła mi ochota na planowanie wszystkiego, to i tak nie mogę się już doczekać swojego A to już za 10 m-cy i 30 dni Z tego oto miejsca chcę także serdecznie powitać wszystkie nowe PMki, ![]() Zainteresowanym butami tanecznymi oznajmiam, że oficjalnie przyznaję im certyfikat gwiazdy w mojej szafie i od teraz chodzę w nich na każdą imprezę taneczną! Założyłam je na nóżki o 14:00 i przez pierwsze 12 godzin w ogóle nie czułam, że mam na sobie jakieś buty! A przypominam, że obcas miał 9 cm i nie były to buty na platformie... O 2:00 troszkę mnie stópki zaczęły pobolewać, ale tak minimalnie, spokojnie mogłam jeszcze tańczyć i chodzić i przetańczyłam w nich do 5:00, bo wtedy skończyło się wesele. Tak naprawdę tylko przez ostatnie pół godziny czułam już, że czas zdjąć butki, ale myślę, że po prawie 15 godzinach stopy miały już prawo odmówić posłuszeństwa nawet w najwygodniejszych butach ![]() A na koniec obiecana dawka fotek z przymiarek. Niektóre suknie powtarzają się z tymi, które mierzyła Chatka. Ciekawa jestem, w których Wam się spodobam i czy w ogóle w jakiejś? Są tu takie, w których powiedziałam, że tak mogłabym wyglądać w Tym Dniu, ale osoby postronne (Mama i Siostra) stwierdziły, że w tych sukniach, które najbardziej mi się spodobały wyglądam sztucznie... Tej zupełnie Jedynej jeszcze nie znalazłam i po tych przymiarkach jestem skonfudowana, bo nie wiem już zupełnie jak miałaby wyglądać. Ciekawa jestem Waszych opinii. Konstruktywna krytyka również mile widziana. Pierwsza część fotek: 1 - księżniczka z szarfą 2 - z odpinanym przodem sukni 3 - falbanki no. 1 4 - pierzasta ecru 5 - księżniczka z obniżonym stanem
|
#4006 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
Bardzo chetnie sie przylacze Slub mamy 04 sierpnia Jakos jak minela ta magiczna granica roku , to co raz bardziej nie moge sie doczekac Tez tak macie?
|
|
|
|
#4007 |
|
Wtajemniczenie
|
Druga część fotek:
6 - mierzyłam różne fasony, więc jest i litera A 7 - falbanki no. 2 8 - z rozcięciem 9 - pierzasta ecru z rozcięciem 10 - pierzasta biała 11 - falbanki szyta na wzór Cymbeline Euriell, Chatka też ją mierzyłam tylko ma fotkę z halką, a ja bez. Po zdjęciu halki z przodu jest rozcięcie takie jak tu: http://www.cymbeline.com/pl_PL/kolek...ine/index.php5 No to będziecie miały co oglądać z rana Dobranoc śpioszki!
|
#4008 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
od 8 do 11 Edytowane przez M_ilkaa Czas edycji: 2011-08-22 o 23:18 |
||
|
|
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
tenebroso ooostatnia
[ta z asymetryczną górą] najfajniej, serio pozostałe to tak, ze jak góra fajna to dół kiepski i na odwrót
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Tenebrosa - mi najbardziej podoba się ta
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. ta góra coś tak nie bardzo, ale fason i dół wg mnie świetnie ta ostatnia też fajna https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius. ale jakby gorset zbyt długi i trochę Cie skraca Jestem ciekawa w której się czułaś najlepiej
|
|
#4011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Rozeznanie
|
Skończyłam.....czytac..al e żeby byc tak szalone i tyle napisać przez weekend
Co do wieku ja będę miec 27 lat skonczone a Tż 33 nie skonczone jescze. ![]() Chatko i tenebrosa w jakich salonach byłyście... chodzi mi te ze zdjecia? Chatko - mi sie podobasz najbardziej w 2 i 1 ![]() WITAM NOWE PM a teraz jeszcze dokładnie obejze suknie tenebrosa ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- najbardziej ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1314047344 - podoba mi sie układ falbanek
|
|
|
|
#4013 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Sprostowanie- dostęp do poczty mam. Tylko napisałam, że też od razu go nie dostałam. Ale to już nieaktualne
![]() Cytat:
Ale tu nie ma złotego środka, każdy ma inny punk widzenia. Najważniejsze, by czuc się z naszymi "zwyczajami" dobrze. Cytat:
![]() Cytat:
Jak mogłaś Kicię tak okłamać... ![]() Cytat:
z tego co tu dziewczyny piszą wnioskuję, że cena za tort bardzo dobra ![]() Mi się podobają torty w stylu angielski. Nie wiem jaki mi lokal zaproponuje, ale chciałabym więcej smaków i koniecznie z masą marcepanową. Bo uwielbiam!!!! Tenebrosko wklejam suknie, które mi sie najbardziej spodobały na Tobie. Oczywiście w kolejności od najładniejszej. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1314047344 nie będę zbyt oryginalna- bardzo spodobała mi się na Tobie, podkreśla Twoją zgrabna figurę. Podoba mi się tez ten asymetryczny dekolt, dzięki czemu cos sie z tą suknią dzieje. I falbanki ładnie się układają. No i jak dla mnie plus, że te falbany nie są zbyt rozłożyste. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius Po prostu ładnie na Tobie leży https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314046804 szczerze nie wyobrażałam sobie Ciebie w "księżniczce", a tu proszę miła niespodziewanka. Ładnie na tobie leży i nawet pasuje Ci ten fason. Z resztą ładnemu we wszystkim ładnie. Przepraszam za ten bełkot i mało wyszukane komentarze, ale pora i moja praca magisterska robią z myśleniem swoje ![]() TŻ zasnął na moim małym łóżku, a ja mam w planach napisać dzisiaj jeszcze 10 stron magisterki. Zobaczymy jak mi pójdzie...
|
|
#4014 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta
![]() :conf used:
|
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra ma taką. Ale powiem szczerze, że miała ją włączoną na początku. Teraz gdzieś tam leży między regałami, wyłączona i tylko kurz się na niej zbiera.
Cholewcia tyle godzin, a ja dalej piszę pracę. Póki chęci są- trzeba korzystać!
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
tenebrosko jak dla mnie najładniej w 10.
|
#4017 |
|
Zadomowienie
|
Tenebrosa mi się najbardziej podobasz w ostatniej. Która jest Twoją faworytką? Fajne włosy masz
I strasznie kusisz tymi butkami tanecznymi, muszę je przemyśleć.Maxwelko bo zapomniałam, dziękuje za namiar na doradce, teraz jednak rzemyslelismy za i przeciw i czekamy, ale na pewno skorzystam w przyszłym roku. Co do tortu, my mamy zamawiany z naszej sali razem z ciastami, koszt 10 zl do osoby, może taniej by wyszedł tort samemu i ciasta, ale nie myślałam wtedy o tym, a dużo osób mówiło, że bardzo dobre ciasta tam zamawiają. Ściągnęłam z tenebrosy, pomysł na ukrycie twarzy i wstawiam zdjęcia w sukniach. Wszystkie zgodnie stwierdzilyśmy, że najlepiej mi w kolorze ekri i takiej sukni będę szukać. Niestety mimo, że można było robić zdjęcia aż w trzech salonach, mamie aparat odmówił posłuszeństwa, dobrze, że te moim zdaniem najlepsze wyszły. Oczywiście wszystkie były za duże, dlatego ta druga sprawia wrażenie szerokiej, bo babka nie mogła jej bardziej ścisnąc. Ja narazie nastawiona jestem na pierwszą i ja znalazłam na alegro. Do sukni chciałabym długi welon najlepiej jakiś z koronką i póżniej krótki na salon. Myślicie, że długi z koronką by pasował do pierwszej sukni? 29 nam mija rok od zaręczyn
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-08-23 o 07:05 |
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() tenebrosa zgadzam się z dziewczynami. najłaniej jest CI w ostatniej sukni Cytat:
za 10 miesięcy będę się szykować do ślubu
|
|
|
|
|
#4019 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dzisiaj
Widzę, że jak tak dalej pójdzie, to nie tylko urlop, ale i zwykły, 8-godzinny sen sprawi, że zaginiemy w ilości postów [QUOTE=Chatka;28920080] O laska! Toż Ty zaręczynowa weteranka! A ile razy odpowiedziałaś tak? QUOTE] TAK powiedziałam 2 razy, no może 2 i pół, bo pierwsze oświadczyny były jak miałam lat 18 i wiedziałam,że to za wcześnie, więc poprosiłam o czas do namysłu . Zresztą dobrze się stało, bo związek się zaraz rozsypał, a jak widziałam ostatnio mojego ówczesnego chłopaka to ...Drugie oświadczyny przyjęłam i to był mój mąż, trzecie wyśmiałam, bo absolutnie nic nie wsazywało, że chcę z tym kimś być i żyć. No a teraz Tenebrosko mi nie podobasz się w żadnej sukni, niestety. Może dlatego,że sama napisałaś, że nie ma tej jedynej. A falbanki w pierwszej falbankowej przypominają mi dekoracje na cupcakes Jak znajdę gdzieś zdjęcie, to wstawię. No i witam wszystkie nowe PM-ki Kurczę, muszę jeszcze poczytać wątek, bo wiem,że coś ominęłam ![]() Ale litania mi wyszła
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Tenebroska - najładniej Ci w ostatniej, ale szczerze mówiąc mam już dość falbanek
![]() Cytat:
Miłego dnia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

30.06.2012

tęskniałam

W piątek pracowałam, dzisiaj pracowałam - trzeba na wesele zarabiać, więc nie miałam nawet jak zajrzeć. A w weekend się weseliliśmy i napiszę tylko jedno: było czadowo i najlepiej jak sobie tylko można wymarzyć!
od 8 do 11

z tego co tu dziewczyny piszą wnioskuję, że cena za tort bardzo dobra