|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
|
|
|
|
#4262 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28887450]Nie mam wody od przedwczoraj :/ Dziś ma już być, wczoraj nie miałam jak się umyć, a przedwczoraj myłam się u TŻ. Jeszcze jeden dzień i zwariuję![/QUOTE] o matko ja bym nie wytrzymała tyle czasu bez wody Cytat:
Cytat:
![]() fajnie masz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(2 lata temu ostatnio i to tydzień po tygodniu o! to ja się mianuję Królową Mazideł do ust i założę sie, że żadna z Was mi nie dorówna ja sama to mam nawet problem z policzeniem ich wszystkich ![]() Cytat:
|
|
#4263 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28917867]To ja rządzę w świecie lakierów z moimi 270 dziećmi
[/QUOTE] ![]() Cytat:
chyba poczekam na chłodniejsze dni ![]() ![]() a jaki tym razem? ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28920137]Gani, specjalnie dla Ciebie ![]() Pamiętacie, jak mówiłam, że kupiłam krem-żel do stóp z Biedry? Kończę jeszcze poprzedni, ale znalazłam dla tego genialne zastosowanie - bosssko koi ukąszenia komarów o mamusiu ile tego ![]() no teraz to już mnie utwierdziłaś w przekonaniu do jego zakupu ![]() ja zakupiłam antyperspirant Fa w sprayu (była promocja a w sumie mam jeden spray na wykończeniu i 2 kulki także jest jeszcze ok) i tonik Celia bo wczoraj mi się skończył
|
|
#4264 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28917867]To ja rządzę w świecie lakierów z moimi 270 dziećmi
[/QUOTE]![]() Ale domek mają fajny ![]() Cytat:
![]() Co kupiłaś? ![]() Jak dobrze, że mnie perfumy tak nie kuszą, bo to kosztowna zabawa Mam kilka buteleczek i jest ok, dla mnie wystarczająco.Na szczęście mi też nie ![]() Cytat:
Ja jeszcze nigdy nie byłam na żadnym weselu |
||
|
|
|
#4265 |
|
Zadomowienie
|
nigdy nigdy?
![]() ja byłam w sumie w życiu na... 3 z czego te 2 to dwa lata temu ah i zapomniałam napisać, że pomalowałam paznokcie na malinkowy róż ja i takie kolory ale co tam, w wakacje można zaszaleć
|
#4266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieniowa Królowa jest tylko jedna ![]() Cytat:
)![]() Ja tylko w tym roku mam 7. Właśnie w ten weekend mieliśmy kolejne, tym razem naprawdę bardzo udane. Świetnie się bawiliśy, było duzo dobrych znajomych, mnóstwo jedzenia, orkiestra też całkiem ok. Przede wszystkim fajna atmosfera, nie to co tydzień temu. A następne wesele za dwa tygodnie, 3 września - mojej przyjaciółki W temacie wątku zużyłam hydrolat lipowy Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-08-23 o 00:08 |
||
|
|
|
#4267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Obydwa w tym samym roku i w odstępie miesiąca, do tego żeby było śmieszniej - młodzi z tego samego rocznika ![]() Cytat:
![]() 7 Wybawicie się za wszystkie czasy , tylko wydatek niestety spory zapewne ![]() Gratulacje
|
||
|
|
|
#4268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto efekt niszczycielskich zapędów z ubiegłego tygodnia:
Cytat:
Chyba zjadam te mazidła. Cytat:
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I aż 2 po 400ml ![]() Niektóre mazidła tak pachną, że aż chciałoby się zjeść
|
|
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tak.
|
|
#4271 |
|
Konto usunięte
|
Zużyłam wreszcie ten cukrowy krem do stóp
Super nawilżał, a tego potrzebowałam, tylko ten zapach na lato to męka dla mnie... ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- To jeszcze dzisiejsza recenzja: http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...a-borowka.html |
|
|
|
#4272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajomych mam w wieku 22-25 lat. Jedna para jest zaręczona od roku, prawdopodobnie za rok będzie brać ślub, a reszta albo ma krótki staż albo jest jeszcze przed zaręczynami. Jedna para niedawno rozstała się po 4 latach... A w rodzinie to na 99% ja będę się pierwsza hajtać ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam z Kryspinowa - taka miejscowość zaraz za Krakowem, gdzie jest zalew i "plaża". Byłam z TŻ-em i znajomą parą, poopalaliśmy się, popluskaliśmy. Super, odpoczęłam sobie i ładnie mnie chwyciło słoneczko Nie wiem, czy aż nie ZA ładnie Za 30 min. na fitness, także aktywny dzień ![]() Doszło też w końcu Cosmo (dziękuję raz jeszcze nurku |
||
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28926432]Zużyłam wreszcie ten cukrowy krem do stóp
Super nawilżał, a tego potrzebowałam, tylko ten zapach na lato to męka dla mnie... ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- To jeszcze dzisiejsza recenzja: http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...a-borowka.html[/QUOTE] ![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że lato się kończy, a ja ani razu nie pływałam . Ani razu nie byłam nad jeziorem, a w trakcie urlopu nad morzem było albo zimno , albo akurat nie mogłam
|
|
|
|
#4274 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z kolorówką u mnie na szczęscie jest w miarę o matko ale macie fajnie ![]() Cytat:
![]() jak dla mnie niestety jest i teraz poprzeceniali te kosmetyki w B. i się zastanawiam czy nie iść po masło Afryka [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28926432]Zużyłam wreszcie ten cukrowy krem do stóp Super nawilżał, a tego potrzebowałam, tylko ten zapach na lato to męka dla mnie...[/QUOTE] ![]() Cytat:
ojej to szkoda, że nie mozesz zabawić na takiej imprezie przede mną w "kolejce" jest chrześniak mamy (już pewnie niedługo ) i kuzyn (temu to się za bardzo nie śpieszy ) ![]() ale fajnie Cytat:
choć został jeszcze miesiąc ![]() kupiłam serum do rąk (już 3 opakowanie mam! jest fantastyczne!
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-23 o 18:08 |
||||
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłam poczekać.
|
|
#4276 |
|
Zadomowienie
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja o tym przeczytałam w komentarzach na blogu Orlicy i juz zdążyłam nabyć masło Afryka (tylko tego mi brakowało do "kontynentalnej" kolekcji), mango oraz balsam Eveline też mango Miałam jeszcze w koszyku mangowy peeling (też po 5,49zł), ale w przypływie wyrzutów sumienia go odłożyłam...
|
|
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać, że balsamy Eveline są teraz po 8,99zł
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
opisz co Ci najbardziej przypomina no bo nie wiem.. kupić czy nie? ![]() lepiej nie denerwuj innych
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bez przeceny kupiłam 2 masła i 1 peeling. Tylko jak tu nie brać, gdy jeszcze resztki stoją w takich cenach
|
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
To mnie nie rusza bo balsamów u mnie nie ma już dawno.
Ale jakbym trafiła gdzieś taniej mango....
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia: w Kryspinowie teście mojej kuzynki mają jakiś ośrodek i ona po ślubie gdzies tamw pobliżu mieszka.
Gani: musze kuknąć Coś czuję, że się nie oprę Ja na ślubach/weselech nawet nie zlicze ile razy byłam, zwłaszcza u rodziny. Natomiast u znajomych byłam na 6 (o ile dobrze liczę). W tym roku byłam na 2 (kuzyna i kolegi TŻ), no a trzecie to nasze
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-08-23 o 19:03 |
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Już wiem.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2011-08-23 o 19:03 |
|
|
|
|
#4285 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;28926432] To jeszcze dzisiejsza recenzja: http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...a-borowka.html[/QUOTE] Kusisz, kupiłam tylko mango, ale sama nie wiem czy nie przejdę się do B. żeby sprawdzić czy coś jeszcze zostało. ![]() Cytat:
![]() Tak tanio? A ja kupiłam wszystkie w poprzedniej cenie, eh.Cytat:
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby co, to PW
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę tu.
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Info o obniżkach i niezły ruch w wątku od razu.
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I potoki śliny na myśl o zakupach ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Przez chcicę na biedronkowe kosmetyki mam najgorszy miesiąc w tym roku
|
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba będzie rekord od początku odwyku.
|
|
#4290 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
liczone na szybko:pomadki i balsamy ochronne = 57 ![]() kolorówka (czerwień, 2 nudziaki i lekki róż) = 4 ![]() błyszczyki = 11 ![]() to to co mam "pod ręką", bo gdzieś się pewnie jeszcze jakieś zawieruszyły dokładnie ![]() Cytat:
tu, tu! ![]() Cytat:
to wina speców od PR i polityki sklepów a nie nasza
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-23 o 19:33 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

w sumie było ok 12 kg)
ja bym nie wytrzymała tyle czasu bez wody 

. TŻ póki co chętny jechać, choć młodych nie widział 10 lat, a ja nie będę tam znała nikogo poza TŻ, jego siostrą i jej mężem, którzy też będą jechać z Olsztyna
ja sama to mam nawet problem z policzeniem ich wszystkich
chyba poczekam na chłodniejsze dni 

przede mną w "kolejce" jest chrześniak mamy (już pewnie niedługo
no bo nie wiem.. kupić czy nie?
Coś czuję, że się nie oprę