|
|
#2401 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
Nic nie poradzę,to silniejsze ode mnie To Wy piszta z błędami- ja nie dam rady Cytat:
Czasami ludzie patrzą na mnie dziwnie,jak gdzieś czytam książkę czy gazetę Bo szybkie czytanie mam opanowane i przewracam kartki w takim tempie,jakbym tylko obrazki oglądała i komentarz pod nimi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-08-22 o 23:31 |
||
|
|
|
#2402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
widzisz wielkie litery ![]() ad2. uczyłaś się szybkiego, czy samorodny talent?
|
|
|
#2403 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ja chyba właśnie dlatego zaczynam od małej, bo zazwyczaj na końcu nie ma kropki tylko ikonka Cytat:
ja niestety w miejscach publicznych nie potrafię czytać szybko, strasznie się rozpraszam i jedno zdanie czytam pięć minut, pewnie wyglądam na półmuska co sobie sylabizuje
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2404 |
|
Nindżopesz
|
Ju, ale źle myślisz. Ja na przykład z przyjemnością czytam Twoje posty i wczuwam się w sytuacje - zawsze masz jakieś przygody
Ale podobnie jak Kamena czasami nie czuję się na siłach żeby to jakoś sensownie skomentować.Zresztą przy naszym tempie pisania i zajęciach domowych często nie czuję się na siłach ustosunkować do wszystkiego tak jak bym chciała. Poza tym wprowadzili te idiotyczne limity cytowania. Jeśli zaś nie cytuję zapominam o połowie wypowiedzi, które chciałam skomentować. Pozostaje więc toolać potrzebujących, pośmiać się i odpowiedzieć na personalne zaczepki albo tematy, które osobiściej mnie dotyczą.Ot i tyle. A mówienie "nikt mnie nie czyta i fogle jestem niemile widziana bo nikt mnie nie cytuje albo nie tooli w przeciągu pół godziny" to spoora nadinterpretacja Co to ja jeszcze kciałam... A nie wiem, idę oglądać biżuterię
|
|
|
|
#2405 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ad2 Samorodny,od dziecka pochłaniałam książki i pewnie stąd Nawet lektury odbębniałam z wyprzedzeniem paroletnim
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2407 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Teraz zrobiłam wyjątek dla Ciebie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() słucham se tego , bo jak mi zaczyna by smetno , to ta melodia mnie stawia na nogi ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- w Katowicach od kilku dni upalne , słoneczne lato , przyjezdżaj
|
|
#2409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo chciałam napisać coś jeszcze i zapomniałam co, albo wydało mi się to głupie ![]() Cytat:
, tzn. czytam szybko (ale bez przesady), ale na zasady mojej pisowni nie zadziałało wcale
|
|
|
#2410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fcale nie piszesz za duzo , fcale ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
|
|
#2411 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a jazafze bylam puryskom jezykofom ale of kiedy tu pisze to jest mi to coraz bardziej obojentne
![]() edit-czego powyzszy przykład jet najlepszym przykładem edit-post mialo byc
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-22 o 23:55 |
|
|
|
#2412 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja łykam treśc nie formę - i to może o to cho ![]() acz zdaję sobie sprawę że forma moze odpychać, i być mało przystępna, nie zachęca - dlatemu paczę se sobie na ręceu |
|
|
|
|
#2414 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A i z wychwyceniem sensu jest trudniej,ale daję radę.
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
jasne
leceu ![]() ha! to miło nie być odosobnionym Cytat:
ja nie myślę o tym, tzn. nie widzę błędów w już napisanym zdaniu , dopiero jak się zastanowię, że tu jest jakieś rz lub ż czy inne takie, to widzę to rz lub ż i widzę ewent. błąd jestem dziwna
|
|
|
#2416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja zawsze zaznaczam posty, na które chcę odpowiedzieć, piszę odpowiedzi i wysyłam, jak mi się wyświetli, że przepełnione grafiką i ble ble, to dzielę posta i tym sposobem rzadko mi się zdarza kogoś nie zacytować, kogo chciałam ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2417 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A po co spacje w tamtym zdaniu?Przecinki postawiłam
Dobra,spać idę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-08-23 o 00:16 |
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie robisz spacji po przecinku, czyż nie?
![]() Poprawnym jest jej robienie ![]() Też spadam, dobrej nocy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2420 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zauważyłam posta,żeby nie było i pomacham na dobranoc
![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-08-23 o 00:23 |
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jest poprawnie
![]() Dobranoc jeszcze raz
|
|
|
#2422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Pomarańczy byłyśmy, ale nie wiem czy polecam bawiłyśmy sie super bo towarzystwo było nasze własne super, ale to takie typowe dicho co kto lubi, ja nie przepadam no nie właśnie, bo to tak jak to z ekipą bez umowy miało być tak ze będziemy wszyscy zadowoleni z ceny... no i oni są zapewne Cytat:
ale Ty jesteś zawsze zauważalna, przynajmniej jak dla mnie ![]() Cytat:
to ja się piszę Resztę przeleciałam, bo w sumie to idę spać dopiero poniedziałek a już padam branoc |
|||
|
|
|
#2424 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale nigdzie nie pisałam,że jestem do bólu poprawna
Pisze w necie tak,jakbym pisała ręcznie w zeszycie.Nieważne,dobrano c.
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
nie no to ogólnie git - towarzystwo najimportant a o klub pytałam bo szukam inspiracji a Pomarańcze znam - wiem ze dicho kiedyś byłu dicho o innej nazwie ale domyslam sie ze dalej ten sam stajl
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
nastawiłam zmywarkę z płynem do mycia naczyń
, coś się stanie
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
tak się nie robi, nie ważne czy na papierze, czy na twarz, kwotę trzeba ustalić zanim budowlańcy wejdą, no ale po ptokach ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
![]() przypomniałaś mi moją teściową , co se pedikir zrobiła domowy i natarła stopy gruuubo balsamem brązującym, wdziała skarpetuszcza i poszła spać
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
eee, ewent. wypilingujesz
![]() zmywarka przeżyła
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Nic nie poradzę,to silniejsze ode mnie
To Wy piszta z błędami- ja nie dam rady
Bo szybkie czytanie mam opanowane i przewracam kartki w takim tempie,jakbym tylko obrazki oglądała i komentarz pod nimi

widzisz wielkie litery 

, bo chciałam napisać coś jeszcze i zapomniałam co, albo wydało mi się to głupie
, tzn. czytam szybko (ale bez przesady), ale na zasady mojej pisowni 
bawiłyśmy sie super bo towarzystwo było nasze własne super, ale to takie typowe dicho
co kto lubi, ja nie przepadam
też podejrzewam jutro suprajs - o zmywarkach nie wiem nic
tak się nie robi, nie ważne czy na papierze, czy na twarz, kwotę trzeba ustalić zanim budowlańcy wejdą, no ale po ptokach