Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-23, 08:21   #4021
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

dziewczyny czy dekoracje na samochodzie dopasowujecie do bukietu?

Bo ja już mam dość samochodem będziemy jechać tym co w załączniku. No to wydaje mi się, że do niego by pasowało tylko białe/kremowe przybranie... Natomiast ja nie chcę bukietu tylko białego/kremowego. A takie biało-bordowe czy biało-czerowne do mnie nie przemawiają...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00176a.jpg (184,9 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2011-08-23 o 08:24
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 08:27   #4022
iwantyou99
Zadomowienie

marcia45 pierwsza suknia jest sliczna. Marzylam o takiej niestety zycie oczywiscie to zweryfikowalo i okazalo sie ze w tego typu krojach wygladam poprostu zle. Niestety;( Ale Ty wygladasz bardzo ładnie
iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 08:37   #4023
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Druga część fotek:

6 - mierzyłam różne fasony, więc jest i litera A
7 - falbanki no. 2
8 - z rozcięciem
9 - pierzasta ecru z rozcięciem
10 - pierzasta biała
11 - falbanki szyta na wzór Cymbeline Euriell, Chatka też ją mierzyłam tylko ma fotkę z halką, a ja bez. Po zdjęciu halki z przodu jest rozcięcie takie jak tu: http://www.cymbeline.com/pl_PL/kolek...ine/index.php5

No to będziecie miały co oglądać z rana Dobranoc śpioszki!
jak dla mnie ostatnia z tego 2 posta, w tych pierwszych nie widzę nic zachwycającego,a w tej ostatniej ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Ściągnęłam z tenebrosy, pomysł na ukrycie twarzy i wstawiam zdjęcia w sukniach. Wszystkie zgodnie stwierdzilyśmy, że najlepiej mi w kolorze ekri i takiej sukni będę szukać. Niestety mimo, że można było robić zdjęcia aż w trzech salonach, mamie aparat odmówił posłuszeństwa, dobrze, że te moim zdaniem najlepsze wyszły. Oczywiście wszystkie były za duże, dlatego ta druga sprawia wrażenie szerokiej, bo babka nie mogła jej bardziej ścisnąc. Ja narazie nastawiona jestem na pierwszą i ja znalazłam na alegro.
Do sukni chciałabym długi welon najlepiej jakiś z koronką i póżniej krótki na salon. Myślicie, że długi z koronką by pasował do pierwszej sukni?
pierwsza jest piękna, co to za model prześlicznie w niej wyglądasz, jakby na Ciebie szyta idealna
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 08:40   #4024
MARGIDA
Wtajemniczenie

marcia w pierwszej wyglądasz pięknie
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 08:47   #4025
__Paulinka__
Zakorzenienie

Tenebrosa mnie zadna suknia nie powalila, bo albo gora albo cos z dolem mi sie nie podoba..:/ ta by byla ok, gdyby te falabki zaczynaly sie wyzej i gdyby miala inny dekold, a w pierwszej ksiezniczce najbardziej mi sie podobasz. Ale to jeszcze nie to.. szukaj dalej

marcia45 w obu sukniach wyglądasz BOSKO!!! a w tej pierwszej to juz wogole.. nie moge sie napatrzec!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 08:53   #4026
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

Bo ja już mam dość samochodem będziemy jechać tym co w załączniku. No to wydaje mi się, że do niego by pasowało tylko białe/kremowe przybranie... Natomiast ja nie chcę bukietu tylko białego/kremowego. A takie biało-bordowe czy biało-czerowne do mnie nie przemawiają...
ja jeszcze w ogóle nie myslałam o dekoracji samochodu kiedyś spodobała mi się taka skromna dekoracja białe kwiaty z zielonymi dodatkami, ale nie wiem jeszcze jak swój ubierzemy. i szczerze mówiąc to chyba nei będę za bardzo przywiązywała wagi do tego, żeby pasowała do bukietu. a najlepiej to bym w ogóle nie dekorowała auta
Stary 2011-08-23, 08:59   #4027
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cześć dziewczynki Myślałam, że dość długo się wczoraj wieczorem udzielałam i będę miała do nadrobienia, a tu TYLE STRON?! Poszalałyście

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
nie wyobrażam sobie stanu forum jutro po pracy.....może kolejna część już będzie nie zdziwiłabym się buziaki!
I wiele się nie pomyliłaś

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
impreza!
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
idziem pić

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
zerknęłam jeszcze na chwilkę a tu gatka o mnie wow
no a na mnie Tż się obraża jak mówię do niego Sebastian a tak ma właśnie na imię... bo twierdzi że tak może do niego mówić każdy a nie ja tak kiedyś chlapnęłam niusio i tak zostało a mu to odpowiada:P nawet się zastanawiam czy sobie nie wygrawerować u GULIWERA na obrączce Niusio :P
dobra już teraz idę na serio papa
Tak, zrób tak koniecznie!

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Oswiadczam, ze jestesmy kopniete w glowe!
Przez 2 godziny wystukalysmy 5 stron!! :d
No masakra jakaś po prostu... Za chwilę następny wątek, a ja taka nieumalowana

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
To może zacznijmy już układać tytuł do następnej części Dzisiaj naprawdę sporo stron napisałyśmy
Jestem za

Cytat:
mOZE TAKI:

Piszemy jak szalone, a juz za 5 miesiecy pierwsza PMka pojdzie w sukni z welonem
Dobre Tylko coś bym z rytmem poprawiła, ale nie umiem

Cytat:
Zainteresowanym butami tanecznymi oznajmiam, że oficjalnie przyznaję im certyfikat gwiazdy w mojej szafie i od teraz chodzę w nich na każdą imprezę taneczną! Założyłam je na nóżki o 14:00 i przez pierwsze 12 godzin w ogóle nie czułam, że mam na sobie jakieś buty! A przypominam, że obcas miał 9 cm i nie były to buty na platformie... O 2:00 troszkę mnie stópki zaczęły pobolewać, ale tak minimalnie, spokojnie mogłam jeszcze tańczyć i chodzić i przetańczyłam w nich do 5:00, bo wtedy skończyło się wesele. Tak naprawdę tylko przez ostatnie pół godziny czułam już, że czas zdjąć butki, ale myślę, że po prawie 15 godzinach stopy miały już prawo odmówić posłuszeństwa nawet w najwygodniejszych butach

A na koniec obiecana dawka fotek z przymiarek. Niektóre suknie powtarzają się z tymi, które mierzyła Chatka. Ciekawa jestem, w których Wam się spodobam i czy w ogóle w jakiejś? Są tu takie, w których powiedziałam, że tak mogłabym wyglądać w Tym Dniu, ale osoby postronne (Mama i Siostra) stwierdziły, że w tych sukniach, które najbardziej mi się spodobały wyglądam sztucznie... Tej zupełnie Jedynej jeszcze nie znalazłam i po tych przymiarkach jestem skonfudowana, bo nie wiem już zupełnie jak miałaby wyglądać. Ciekawa jestem Waszych opinii. Konstruktywna krytyka również mile widziana. Pierwsza część fotek:

1 - księżniczka z szarfą
2 - z odpinanym przodem sukni
3 - falbanki no. 1
4 - pierzasta ecru
5 - księżniczka z obniżonym stanem
No to rewelacja, że butki się sprawdziły Ja czekam na próbki materiałów póki co

Z tej pierwszej partii żadna według mnie nie powala, ale najlepsza jest księżniczka z szarfą A odpinany dół kompletnie odpada.

Cytat:
Druga część fotek:

7 - falbanki no. 2
8 - z rozcięciem
10 - pierzasta biała
11 - falbanki szyta na wzór Cymbeline Euriell, Chatka też ją mierzyłam tylko ma fotkę z halką, a ja bez. Po zdjęciu halki z przodu jest rozcięcie takie jak tu: http://www.cymbeline.com/pl_PL/kolek...ine/index.php5

Moje faworytki to: 6. i 11. A MARGIDA ma rację, te pierwsze falbanki wyglądają jak ciastko

Cytat:
Maxwelko bo zapomniałam, dziękuje za namiar na doradce, teraz jednak rzemyslelismy za i przeciw i czekamy, ale na pewno skorzystam w przyszłym roku.
Nie ma za co, ale szczerze wam radzę, spotkajcie się z nim nawet jeśli teraz nic nie planujecie. To daje bardzo dobre rozeznanie i wstępną wiedzę, baaaaardzo przydatną w późniejszych etapach
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:00   #4028
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Bardzo chetnie sie przylacze Slub mamy 04 sierpnia Jakos jak minela ta magiczna granica roku , to co raz bardziej nie moge sie doczekac Tez tak macie?
Witaj

tenebrosa Mi się podobasz w ostatniej

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:01   #4029
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

Cytat:
Druga część fotek:

7 - falbanki no. 2
8 - z rozcięciem
10 - pierzasta biała

Podobasz mi się naprawdę bardzo w kilku
Ja bym odradziła Tobie pierwszą przymierzoną i piątą. Osobiście jestem zakochana w Euriell z Cymbeline także numer 11 to moja faworytka. A Ty w której czułaś się najlepiej
Fajnie miałyście pobuszować we dwie po sklepach. Dwie PMki przymierzające suknie to fajna sprawa. Jedna drugiej jakoś lepiej doradzi bo obydwie siedzą na bieżąco w temacie.
Zazdrość, że miałyście taką możliwość
Kawuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:04   #4030
MARGIDA
Wtajemniczenie

MARGIDA ma rację, te pierwsze falbanki wyglądają jak ciastko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imagesCA54SJYA.jpg (15,3 KB, 5 załadowań)
Stary 2011-08-23, 09:05   #4031
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym bardzo chciała przystroić samochód tymi samymi kwiatami, z których będę miała bukiet, czyli storczykami

A w ogóle to dołączam do dziewczyn, którym śniły się koszmary ślubne Nie śniło mi się bezpośrednio wesele, tylko teściowa powiedziała, że żeby koszty były jak najmniejsze, zrobimy weselicho na działce i jako całe jedzenie zrobimy mięso z grilla A co gorsza, mój TŻ, który w realnym życiu jest bardzo wybredny i chciał, żeby nasze miejsce na wesele miało klasę i było gustowne, przyklasnął temu pomysłowi Na co ja zaczęłam się zastanawiać jak ja się będę tam poruszać, po tej wysokiej, mokrej trawie, no masakra jakaś

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
MARGIDA ma rację, te pierwsze falbanki wyglądają jak ciastko
Fuuuj, kojarzy mi się to jeszcze z czymś!
Stary 2011-08-23, 09:07   #4032
MARGIDA
Wtajemniczenie

A teraz cupcakes dla wszystkich, z życzeniami miłego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (9,9 KB, 5 załadowań)
Stary 2011-08-23, 09:07   #4033
maruda80
Zakorzenienie

Witam wszystkie PM, wpadłam tak na chwilkę sie przywitać i znikam.
Od wczorajszego popołudnia nie mam internetu, teraz nadrabiam was w pracy o ile okoliczności są sprzyjające

tenebrosa dla mnie obłędnie wyglądasz w tej ostatniej sukience (nr 11). Piękna!
Ale jeżeli nie czujesz że to żadna z nich, to miłego szukania dalej

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:07   #4034
niut0
Zakorzenienie

Cytat:

Ściągnęłam z tenebrosy, pomysł na ukrycie twarzy i wstawiam zdjęcia w sukniach. Wszystkie zgodnie stwierdzilyśmy, że najlepiej mi w kolorze ekri i takiej sukni będę szukać. Niestety mimo, że można było robić zdjęcia aż w trzech salonach, mamie aparat odmówił posłuszeństwa, dobrze, że te moim zdaniem najlepsze wyszły. Oczywiście wszystkie były za duże, dlatego ta druga sprawia wrażenie szerokiej, bo babka nie mogła jej bardziej ścisnąc. Ja narazie nastawiona jestem na pierwszą i ja znalazłam na alegro.
Do sukni chciałabym długi welon najlepiej jakiś z koronką i póżniej krótki na salon. Myślicie, że długi z koronką by pasował do pierwszej sukni?

29 nam mija rok od zaręczyn TZ niby coś wspominał o wyjściu do restauracji, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Ale ten czas leci.
piekne obydwie!
Stary 2011-08-23, 09:10   #4035
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
piekne obydwie!
zgadzam się kolejna PM gustująca w a la greckich witaj w gronie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:16   #4036
Kawuszkaa
Raczkowanie

GG do Kawuszkaa

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Ja bym bardzo chciała przystroić samochód tymi samymi kwiatami, z których będę miała bukiet, czyli storczykami

A w ogóle to dołączam do dziewczyn, którym śniły się koszmary ślubne Nie śniło mi się bezpośrednio wesele, tylko teściowa powiedziała, że żeby koszty były jak najmniejsze, zrobimy weselicho na działce i jako całe jedzenie zrobimy mięso z grilla A co gorsza, mój TŻ, który w realnym życiu jest bardzo wybredny i chciał, żeby nasze miejsce na wesele miało klasę i było gustowne, przyklasnął temu pomysłowi Na co ja zaczęłam się zastanawiać jak ja się będę tam poruszać, po tej wysokiej, mokrej trawie, no masakra jakaś
maxwelka faktycznie sen miałaś świetny Cóż taki grill zamiast wesela... hehehe Na szczęście śnią nam się tylko takie głupoty bo myślimy za dużo Mężczyzną nie śni się nic z weselem bo oni mają jak zwykle łatwiej i zero problemów A to my siedzimy, ślęczymy, oglądamy itd...
A tak jak już przy grillu to nam w miejscu gdzie mamy mieć wesele, proponowali na poprawiny właśnie część jedzenia z grilla, ale poprawiny to coś innego. Trochę jedzonka z grilla można zrobić.
Kawuszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:21   #4037
maxwelka
Zakorzenienie

Dziewczyny, zna się któraś trochę na aparatach fotograficznych? Mamy sobie z TŻ wybrać od mojej firmy, z okazji ślubu cywilnego, prezent. Zdecydowaliśmy się na aparat (głównie ze względu na zbliżający się wyjazd, jako że żadne z nas nie ma własnego, no i na przyszłość bardzo się przyda, żeby uwieczniać wspólne momenty ) i wahamy się nad takimi trzema:

Fuji
Nikon
Olympus

Macie może odnośnie tych trzech jakieś wskazówki, rady, doświadczenia?...

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Kawuszkaa Pokaż wiadomość
maxwelka faktycznie sen miałaś świetny Cóż taki grill zamiast wesela... hehehe Na szczęście śnią nam się tylko takie głupoty bo myślimy za dużo Mężczyzną nie śni się nic z weselem bo oni mają jak zwykle łatwiej i zero problemów A to my siedzimy, ślęczymy, oglądamy itd...
A tak jak już przy grillu to nam w miejscu gdzie mamy mieć wesele, proponowali na poprawiny właśnie część jedzenia z grilla, ale poprawiny to coś innego. Trochę jedzonka z grilla można zrobić.
Dlatego właśnie nie ma wątków Panów Młodych Oni idą, kupują garnitur, obrączki, i są gotowi
Stary 2011-08-23, 09:34   #4038
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dzień dobry
za 10 miesięcy będę się szykować do ślubu ale ten czas zapiernicza
oooooooooo i ja też... o kurka wodna
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:48   #4039
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
jak dla mnie chyba nr 6 od 8 do 11
Cytat:
Napisane przez whitepower Pokaż wiadomość
tenebroso ooostatnia [ta z asymetryczną górą] najfajniej, serio pozostałe to tak, ze jak góra fajna to dół kiepski i na odwrót
Cytat:
Tenebrosa - mi najbardziej podoba się ta i mówię to ja, ta której się falbanki nie podobają
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.

ta góra coś tak nie bardzo, ale fason i dół wg mnie świetnie

ta ostatnia też fajna
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.

ale jakby gorset zbyt długi i trochę Cie skraca

Jestem ciekawa w której się czułaś najlepiej
Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość

najbardziej ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1314047344 - podoba mi sie układ falbanek
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Tenebrosko wklejam suknie, które mi sie najbardziej spodobały na Tobie. Oczywiście w kolejności od najładniejszej.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1314047344 nie będę zbyt oryginalna- bardzo spodobała mi się na Tobie, podkreśla Twoją zgrabna figurę. Podoba mi się tez ten asymetryczny dekolt, dzięki czemu cos sie z tą suknią dzieje. I falbanki ładnie się układają. No i jak dla mnie plus, że te falbany nie są zbyt rozłożyste.

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius Po prostu ładnie na Tobie leży

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314046804 szczerze nie wyobrażałam sobie Ciebie w "księżniczce", a tu proszę miła niespodziewanka. Ładnie na tobie leży i nawet pasuje Ci ten fason.
Z resztą ładnemu we wszystkim ładnie.
Przepraszam za ten bełkot i mało wyszukane komentarze, ale pora i moja praca magisterska robią z myśleniem swoje
Cytat:
tenebrosko jak dla mnie najładniej w 10.
Cytat:
Tenebrosa mi się najbardziej podobasz w ostatniej. Która jest Twoją faworytką? Fajne włosy masz I strasznie kusisz tymi butkami tanecznymi, muszę je przemyśleć.
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
tenebrosa zgadzam się z dziewczynami. najłaniej jest CI w ostatniej sukni
Cytat:
Tenebrosko mi nie podobasz się w żadnej sukni, niestety. Może dlatego,że sama napisałaś, że nie ma tej jedynej. A falbanki w pierwszej falbankowej przypominają mi dekoracje na cupcakes
Jak znajdę gdzieś zdjęcie, to wstawię.
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Tenebroska - najładniej Ci w ostatniej, ale szczerze mówiąc mam już dość falbanek
Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
jak dla mnie ostatnia z tego 2 posta, w tych pierwszych nie widzę nic zachwycającego,a w tej ostatniej ślicznie wyglądasz
Cytat:
Tenebrosa mnie zadna suknia nie powalila, bo albo gora albo cos z dolem mi sie nie podoba..:/ ta by byla ok, gdyby te falabki zaczynaly sie wyzej i gdyby miala inny dekold, a w pierwszej ksiezniczce najbardziej mi sie podobasz. Ale to jeszcze nie to.. szukaj dalej
Cytat:
No to rewelacja, że butki się sprawdziły Ja czekam na próbki materiałów póki co

Z tej pierwszej partii żadna według mnie nie powala, ale najlepsza jest księżniczka z szarfą A odpinany dół kompletnie odpada.

Moje faworytki to: 6. i 11. A MARGIDA ma rację, te pierwsze falbanki wyglądają jak ciastko
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
tenebrosa Mi się podobasz w ostatniej
Cytat:
Napisane przez Kawuszkaa Pokaż wiadomość
Podobasz mi się naprawdę bardzo w kilku
Ja bym odradziła Tobie pierwszą przymierzoną i piątą. Osobiście jestem zakochana w Euriell z Cymbeline także numer 11 to moja faworytka. A Ty w której czułaś się najlepiej
Fajnie miałyście pobuszować we dwie po sklepach. Dwie PMki przymierzające suknie to fajna sprawa. Jedna drugiej jakoś lepiej doradzi bo obydwie siedzą na bieżąco w temacie.
Zazdrość, że miałyście taką możliwość
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
tenebrosa dla mnie obłędnie wyglądasz w tej ostatniej sukience (nr 11). Piękna!
Ale jeżeli nie czujesz że to żadna z nich, to miłego szukania dalej
Dziękuję za opinie! Widzę, że wygrywa ostatnia, chociaż niektórym z Was podobam się też w księżniczkach, literze A i tych falbankach a la cupcake - a niektórym wprost przeciwnie. Tak więc opinie są skrajnie różne. Większość sukni była albo za duża albo za mała i zazwyczaj o wiele za długa, co przy moich 160cm nie daje zbyt dobrej perspektywy oglądania sukni podczas przymiarek, bo nie zawsze widać cały fason.

Tylko Madziuniusia w sumie trafiła tą, która mi się najbardziej podobała - w pierzastych, czyli nr 4 i 10 najlepiej się czułam, ale widać chyba tylko do mnie one przemawiają, bo i Mama i Siostra mi je odradziły. Muszę jeszcze wysłać fotki TŻtowi, ciekawie czy mu się w którejś spodobam.

Na szczęście to była dopiero pierwsza wycieczka do salonów i jeszcze dużo do zobaczenia i przymierzenia przede mną Dobrze, że nie muszę jeszcze podejmować decyzji, bo sama nie wiem czego chcę, chociaż przynajmniej moja wcześniejsza wizja sukni z rozcięciem się zweryfikowała i w zasadzie tylko to rozwiązanie z Cymbeline wchodzi w grę. A tak poza tym, to już nie mam aktualnie ochoty mierzyć sukni, bo teraz to wydaje mi się, że we wszystkim źle wyglądam i nie ma sukni, która by do mnie pasowała :P Chyba niedługo stanę się Panną Młodą w depresji. Do czego zresztą przyczynić się mogą pewne nieudane eksperymenty z fryzurą i makijażem na sobotnie wesele.

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Bardzo chetnie sie przylacze Slub mamy 04 sierpnia Jakos jak minela ta magiczna granica roku , to co raz bardziej nie moge sie doczekac Tez tak macie?
Witaj! Jak był rok do ślubu to skoczyła mi adrenalinka, to był taki magiczny moment Ale aktualnie nie mam nastroju na zbyt intensywne planowanie, chyba mnie ten rok oczekiwania, który jest już za mną po prostu zmęczył. A tu jeszcze prawie 11 miesięcy Dopiszę Cię zaraz do kalendarzyka i ponawiam prośbę do nowych PMek, które dołączyły podczas weekendu o prywatną wiadomość do mnie z datą ślubu - jeśli chcecie być dopisane.

Cytat:

Oj bez przesady, dekoracja samochodu nie musi przecież idealnie współgrać z bukietem. Wierz mi, są PMki, które w ogóle się takimi detalami nie przejmują. Zrób białą/kremową dekorację do tego autka, bo taka pasuje i co najwyżej jak chcesz, żeby trochę to współgrało z bukietem, to weź te same kwiaty, co będziesz miała w bukiecie, tylko w innych kolorach i już.

Cytat:
Ślicznie Ci w tej pierwszej!

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-08-23 o 09:49
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:48   #4040
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Druga część fotek:

7 - falbanki no. 2
8 - z rozcięciem
10 - pierzasta biała

No kochana tylko oststania suknia jest ok Musisz chyba jeszcze coś poszukać

Cytat:
Tenebrosa mi się najbardziej podobasz w ostatniej. Która jest Twoją faworytką? Fajne włosy masz I strasznie kusisz tymi butkami tanecznymi, muszę je przemyśleć.

Maxwelko
bo zapomniałam, dziękuje za namiar na doradce, teraz jednak rzemyslelismy za i przeciw i czekamy, ale na pewno skorzystam w przyszłym roku.

Co do tortu, my mamy zamawiany z naszej sali razem z ciastami, koszt 10 zl do osoby, może taniej by wyszedł tort samemu i ciasta, ale nie myślałam wtedy o tym, a dużo osób mówiło, że bardzo dobre ciasta tam zamawiają.

29 nam mija rok od zaręczyn TZ niby coś wspominał o wyjściu do restauracji, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Ale ten czas leci.
Pierwsza jest Boska

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:57   #4041
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

tenebrosko najładniej Ci w ostatniej

marcia pięknie wyglądasz w sukni nr 1
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:57   #4042
iwantyou99
Zadomowienie

Wszystkie suknie ślubne sa piekne! A jeszcze piekniej sie wnich wyglada kiedy sie wniej dobrze czujemy! Moja pierwsza wizyta w salonie totalnie zweryfikowala moj gust Chciałam biala prosta suknie , a okazuje sie , ze lepiej wygladam w tych w ksztalcie litery "A" i nie jestem juz taka przekonana czy na pewno biala Dziewczyny a co sadzicie o kolorowych butach do slubu? Ja np. chcialabym isc w czerwonych Biale mi sie niepodobaja.
iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:00   #4043
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
Dziewczęta korzystacie może z cyfrowych ramek do zdjęć :conf used:
ja mam cyfrową ramkę do zdjęc
tak w ogóle to witam z rana
to co jedziemy dzisiaj z koksem?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:10   #4044
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja mam cyfrową ramkę do zdjęc
tak w ogóle to witam z rana
to co jedziemy dzisiaj z koksem?
z Tobą zawsze
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:12   #4045
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
z Tobą zawsze
Ha! no to jedziem z tym śledziem !

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-08-23, 10:16   #4046
maruda80
Zakorzenienie

Własnie, pokazujecie swoje suknie śłubne wcześniej TŻ?

Ja chcę by była to niespodzianka(no, dla prawie wszystkich) i mój TŻ jak i goście zobaczą mnie w niej dopiero na ślubie

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:18   #4047
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:

Ja chcę by była to niespodzianka(no, dla prawie wszystkich) i mój TŻ jak i goście zobaczą mnie w niej dopiero na ślubie
no co ty... nigdy w życiu.. tż będzie miał niespodziankę chcę żeby mu dech zaparło i wyrwało go z butów na mój widok
suknię zobaczą tylko moi rodzice i siostra, i oczywiście MagdziS pokażę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-08-23, 10:20   #4048
gamariel
Raczkowanie

Cytat:

Maxwelko
bo zapomniałam, dziękuje za namiar na doradce, teraz jednak rzemyslelismy za i przeciw i czekamy, ale na pewno skorzystam w przyszłym roku.

Co do tortu, my mamy zamawiany z naszej sali razem z ciastami, koszt 10 zl do osoby, może taniej by wyszedł tort samemu i ciasta, ale nie myślałam wtedy o tym, a dużo osób mówiło, że bardzo dobre ciasta tam zamawiają.

Pierwsza sukienka jest boska
Co do wieku, to chyba jestem jednak najstarsza.. W chwili ślubu będę mieć 31, moj TŻ 29 Zawsze miałam odlot na punkcie młodszych, koleżanki z pracy chowają przede mna swoich synów Jesteśmy z TŻ razem od 8 lat, maraton prawie

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:

Tylko rodzicom pokazałam i mojej cioci, która jest mi najbliższą osobą, prawie siostrą
tŻ az nosi jaka, bo straszę go, że kupiłam czarną
gamariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:21   #4049
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzień dobry!!!

Cytat:
Ja narazie nastawiona jestem na pierwszą i ja znalazłam na alegro.
W pierwszej wyglądasz rewelacyjnie!!! Suknia bardzo ładna. I wizja długiego welonu do kościoła jak najbardziej trafna, przynajmniej moim skromnym zdaniem. Jeśli to TA i masz możliwość przymierzenia jej z allegro to nie ma na co czekać!
Cytat:

Zawsze możesz dać ten sam rodzaj kwiatów, tylko w białym kolorze i będzie współgrało Bo przecież nie będziesz dobierała bukietu ślubnego do samochodu, tylko do siebie i to sukni.

Cytat:
A teraz cupcakes dla wszystkich, z życzeniami miłego dnia
O jak słodko!!! Dzięki i wzajemnie MIŁEGO!!!

Cytat:
Dziewczyny, zna się któraś trochę na aparatach fotograficznych? Mamy sobie z TŻ wybrać od mojej firmy, z okazji ślubu cywilnego, prezent. Zdecydowaliśmy się na aparat (głównie ze względu na zbliżający się wyjazd, jako że żadne z nas nie ma własnego, no i na przyszłość bardzo się przyda, żeby uwieczniać wspólne momenty ) i wahamy się nad takimi trzema:

Fuji
Nikon
Olympus
Niestety pomóc nie mogę...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:22   #4050
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gamariel Pokaż wiadomość
Pierwsza sukienka jest boska
Co do wieku, to chyba jestem jednak najstarsza.. W chwili ślubu będę mieć 31, moj TŻ 29 Zawsze miałam odlot na punkcie młodszych, koleżanki z pracy chowają przede mna swoich synów Jesteśmy z TŻ razem od 8 lat, maraton prawie
dobry staż
ja w twoim wieku będę miec z tżtem staż.... 15 lat?... o boszzzz

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości