|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
dziewczyny czy dekoracje na samochodzie dopasowujecie do bukietu?
Bo ja już mam dość samochodem będziemy jechać tym co w załączniku. No to wydaje mi się, że do niego by pasowało tylko białe/kremowe przybranie... Natomiast ja nie chcę bukietu tylko białego/kremowego. A takie biało-bordowe czy biało-czerowne do mnie nie przemawiają...
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2011-08-23 o 08:24 |
|
|
|
#4022 |
|
Zadomowienie
|
marcia45 pierwsza suknia jest sliczna. Marzylam o takiej niestety zycie oczywiscie to zweryfikowalo i okazalo sie ze w tego typu krojach wygladam poprostu zle. Niestety;( Ale Ty wygladasz bardzo ładnie
|
|
|
|
#4023 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
idealna
|
||
|
|
|
#4024 |
|
Wtajemniczenie
|
marcia w pierwszej wyglądasz pięknie
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Tenebrosa mnie zadna suknia nie powalila, bo albo gora albo cos z dolem mi sie nie podoba..:/ ta by byla ok, gdyby te falabki zaczynaly sie wyzej i gdyby miala inny dekold, a w pierwszej ksiezniczce najbardziej mi sie podobasz. Ale to jeszcze nie to.. szukaj dalej
![]() marcia45 w obu sukniach wyglądasz BOSKO!!! a w tej pierwszej to juz wogole.. nie moge sie napatrzec!
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś spodobała mi się taka skromna dekoracja białe kwiaty z zielonymi dodatkami, ale nie wiem jeszcze jak swój ubierzemy. i szczerze mówiąc to chyba nei będę za bardzo przywiązywała wagi do tego, żeby pasowała do bukietu. a najlepiej to bym w ogóle nie dekorowała auta
|
|
|
|
|
#4027 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Poszalałyście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak, zrób tak koniecznie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja czekam na próbki materiałów póki co ![]() Z tej pierwszej partii żadna według mnie nie powala, ale najlepsza jest księżniczka z szarfą Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tenebrosa Mi się podobasz w ostatniej
|
|
#4029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym odradziła Tobie pierwszą przymierzoną i piątą. Osobiście jestem zakochana w Euriell z Cymbeline także numer 11 to moja faworytka. A Ty w której czułaś się najlepiej ![]() Fajnie miałyście pobuszować we dwie po sklepach. Dwie PMki przymierzające suknie to fajna sprawa. Jedna drugiej jakoś lepiej doradzi bo obydwie siedzą na bieżąco w temacie. Zazdrość, że miałyście taką możliwość ![]() |
|
|
|
|
#4030 |
|
Wtajemniczenie
|
MARGIDA ma rację, te pierwsze falbanki wyglądają jak ciastko
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle to dołączam do dziewczyn, którym śniły się koszmary ślubne Nie śniło mi się bezpośrednio wesele, tylko teściowa powiedziała, że żeby koszty były jak najmniejsze, zrobimy weselicho na działce i jako całe jedzenie zrobimy mięso z grilla Na co ja zaczęłam się zastanawiać jak ja się będę tam poruszać, po tej wysokiej, mokrej trawie, no masakra jakaś ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Fuuuj, kojarzy mi się to jeszcze z czymś! |
|
|
|
|
#4032 |
|
Wtajemniczenie
|
A teraz cupcakes dla wszystkich, z życzeniami miłego dnia
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie PM, wpadłam tak na chwilkę sie przywitać i znikam.
Od wczorajszego popołudnia nie mam internetu, teraz nadrabiam was w pracy o ile okoliczności są sprzyjające ![]() tenebrosa dla mnie obłędnie wyglądasz w tej ostatniej sukience (nr 11). Piękna! Ale jeżeli nie czujesz że to żadna z nich, to miłego szukania dalej
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się
|
#4036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cóż taki grill zamiast wesela... hehehe Na szczęście śnią nam się tylko takie głupoty bo myślimy za dużo Mężczyzną nie śni się nic z weselem bo oni mają jak zwykle łatwiej i zero problemów A to my siedzimy, ślęczymy, oglądamy itd... ![]() A tak jak już przy grillu to nam w miejscu gdzie mamy mieć wesele, proponowali na poprawiny właśnie część jedzenia z grilla, ale poprawiny to coś innego. Trochę jedzonka z grilla można zrobić. |
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zna się któraś trochę na aparatach fotograficznych? Mamy sobie z TŻ wybrać od mojej firmy, z okazji ślubu cywilnego, prezent. Zdecydowaliśmy się na aparat (głównie ze względu na zbliżający się wyjazd, jako że żadne z nas nie ma własnego, no i na przyszłość bardzo się przyda, żeby uwieczniać wspólne momenty
Fuji Nikon Olympus Macie może odnośnie tych trzech jakieś wskazówki, rady, doświadczenia?... ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Cytat:
Oni idą, kupują garnitur, obrączki, i są gotowi |
|
|
|
|
#4038 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4039 | ||||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko Madziuniusia w sumie trafiła tą, która mi się najbardziej podobała - w pierzastych, czyli nr 4 i 10 najlepiej się czułam, ale widać chyba tylko do mnie one przemawiają, bo i Mama i Siostra mi je odradziły. Muszę jeszcze wysłać fotki TŻtowi, ciekawie czy mu się w którejś spodobam. Na szczęście to była dopiero pierwsza wycieczka do salonów i jeszcze dużo do zobaczenia i przymierzenia przede mną Dobrze, że nie muszę jeszcze podejmować decyzji, bo sama nie wiem czego chcę, chociaż przynajmniej moja wcześniejsza wizja sukni z rozcięciem się zweryfikowała i w zasadzie tylko to rozwiązanie z Cymbeline wchodzi w grę. A tak poza tym, to już nie mam aktualnie ochoty mierzyć sukni, bo teraz to wydaje mi się, że we wszystkim źle wyglądam i nie ma sukni, która by do mnie pasowała :P Chyba niedługo stanę się Panną Młodą w depresji. Do czego zresztą przyczynić się mogą pewne nieudane eksperymenty z fryzurą i makijażem na sobotnie wesele.Cytat:
Ale aktualnie nie mam nastroju na zbyt intensywne planowanie, chyba mnie ten rok oczekiwania, który jest już za mną po prostu zmęczył. A tu jeszcze prawie 11 miesięcy Dopiszę Cię zaraz do kalendarzyka i ponawiam prośbę do nowych PMek, które dołączyły podczas weekendu o prywatną wiadomość do mnie z datą ślubu - jeśli chcecie być dopisane.Cytat:
Cytat:
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-08-23 o 09:49 |
||||||||||||||||
|
|
|
#4040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz chyba jeszcze coś poszukać![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
tenebrosko najładniej Ci w ostatniej marcia pięknie wyglądasz w sukni nr 1
|
#4042 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie suknie ślubne sa piekne! A jeszcze piekniej sie wnich wyglada kiedy sie wniej dobrze czujemy! Moja pierwsza wizyta w salonie totalnie zweryfikowala moj gust
Chciałam biala prosta suknie , a okazuje sie , ze lepiej wygladam w tych w ksztalcie litery "A" i nie jestem juz taka przekonana czy na pewno biala Dziewczyny a co sadzicie o kolorowych butach do slubu? Ja np. chcialabym isc w czerwonych Biale mi sie niepodobaja.
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam cyfrową ramkę do zdjęc
tak w ogóle to witam z rana to co jedziemy dzisiaj z koksem?
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie, pokazujecie swoje suknie śłubne wcześniej TŻ?
Ja chcę by była to niespodzianka(no, dla prawie wszystkich) i mój TŻ jak i goście zobaczą mnie w niej dopiero na ślubie
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suknię zobaczą tylko moi rodzice i siostra, i oczywiście MagdziS pokażę
|
|
#4048 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do wieku, to chyba jestem jednak najstarsza.. W chwili ślubu będę mieć 31, moj TŻ 29 Zawsze miałam odlot na punkcie młodszych, koleżanki z pracy chowają przede mna swoich synów Jesteśmy z TŻ razem od 8 lat, maraton prawie ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() tŻ az nosi jaka, bo straszę go, że kupiłam czarną
|
||
|
|
|
#4049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
Cytat:
Cytat:
Bo przecież nie będziesz dobierała bukietu ślubnego do samochodu, tylko do siebie i to sukni.O jak słodko!!! Dzięki i wzajemnie MIŁEGO!!! Cytat:
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w twoim wieku będę miec z tżtem staż.... 15 lat?... o boszzzz
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

samochodem będziemy jechać tym co w załączniku. No to wydaje mi się, że do niego by pasowało tylko białe/kremowe przybranie... Natomiast ja nie chcę bukietu tylko białego/kremowego. A takie biało-bordowe czy biało-czerowne do mnie nie przemawiają...

Poszalałyście 

Na co ja zaczęłam się zastanawiać jak ja się będę tam poruszać, po tej wysokiej, mokrej trawie, no masakra jakaś 
19.05.2012 
od 8 do 11 
Jesteśmy z TŻ razem od 8 lat, maraton prawie