![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: !!! Beznadzieja !!!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ergo: - również uważam, że nie należy ciągnąć tematu, każdy może sobie wyrobić zdanie, jednocześnie nie powtarzając zdania poprzedniej osoby - post nr 1 jest napisany pokemonami, bo program złośliwie zmienia tekst pisany wielkimi literami na kapitaliki (admin nie lubi wrzasków internetowych) - poszkodowana tym, że wizaż.pl nie chodzi ultraszybko powinna przeczytać post Aniołka i coś z tym zrobić, bo jak nie to "Nara" zadziała na coraz większej ilości stron internetowych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Też uważam, że nie należy tego dalej ciągnąć
![]() ![]() Złosiu fajny obrazek wkleiłeś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a co tam jest nas nas tysiąc i nie musi być nas tysiąc jeden,tacy ważni jesteśmy (jak u niektórych pracodawców-na twoje miejsce jest 10 -ciu innych),bardzo to chwalebne,oczywiście,oczy wiście,dziewczyna w zdenerwowaniu napisała nie w tym tonie co powinna i pewnie zaraz zostanie odesłana na kafeterie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a co tam jest nas nas tysiąc i nie musi być nas tysiąc jeden,tacy wazni jesteśmy (jak u niektórych pracodawców-na twoje miejsce jest 10 -ciu innych),bardzo to chwalebne,oczywiście,dzie wczyna w zdenerwowaniu napisała nie w tym tonie co powinna i pewnie zaraz zostanie odesłana na kafeterie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
A co masz ma myśli ?
Że ja się czuję taka ważna ? To się bardzo mylisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Dla mnie EOT ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
przeczytałam jej post pare razy,nie przesadzajmy ,aż tak napastliwy nie jest,najbardziej w sumie rażą te dużę litery,uważam ,ze wypraszanie od razu z forum jest nie na miejscu,mnie takie podejście bardzo razi szacuneczek pozostałym dziewczynom ,które jednak wyjasniły co nie co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast tego ,wolała wystrzelić z grubej rury i krzykiem (jak się okazuje) coś osiągnąć. Tak się nie robi. Czasami strony Wizażu wolno się otwierały i jest do tego specjalny wątek-ale nikt w nim nie krzyczał,tylko pytał lub informował,że ma taki problem. Krzyku nikt tu się nie przestraszy ![]()
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
podkreślam,mnie bardzo razi to wyganianie z forum''jak się nie podoba to won'' czasami sobie wyobrażam,ze to osoby na miejscu właścicieli np butików,gdzie przychodzą rózni klienci,tym rozkapryszonym -won,oj szybka byłaby plajta,czasami najlepsza jest cierpliwość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
moze poprosimy Moderatorow o zamkniecie tego watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
A ja sie zgadzam z Kasia5558.
Fakt,post byl niezbyt mily ale czy AZ tak niemily zeby wyganiac? Jezeli tak-dlaczego nikt nie przyjrzal sie postowi Chinchilla i emotce ktora wkleila? Niedawno Villandra oberwala za tekst(moim zdaniem nie zasluzyla) a ten post i ta emotka napewno nie jet w porzadku ![]() Czyzby pierwszy post juz tak wszystkim zaslonil oczy,ze nie widac innyh*przewinien*? |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
![]()
ojej a co tu sie wyrabia??
Przecież to forum techniczne, dotyczące uwag do redakcji. Wizaż jest przecież dla ludzi i chyba o to chodzi, zeby uzytkownicy zgłaszali swoje ewentualne uwagi, zeby w miare możliwosci mozna było cos poprawic. Bo chyba nie o to chodzi aby wypisywac tylko pochwały i cudownosci (no chyba ze jest taka niepisana zasada a ja nie wiem ![]() To w jakiej formie uwaga do redakcji została zgłoszona pozostawiam bez komentarza i świadczy to o osobie zakładającej wątek. Jesli o strone techniczną chodzi moge jedynie powiedziec, ze mi tez sie wizaz nie zawsze otwiera tak jak bym chciała, czesto smiga bez problemu, a czesto nie otwiera sie główna strona czy wątki i nie jest to wina kompa.a redakcja chyba chce wiedziec jesli cos nie działa tak jak powinno, daleka jednak jestem od wyzywania portalu od "beznadziejnego" Takze wydaje mi sie, ze odpowiedzi "jak sie nie podoba to wynocha" świadczą o wygłaszających je wizazankach, no z calym szacunkiem pokazywanie zadu swiadczy wrecz o podobnym jak nie niższym poziomie! Jedyne sensowne odpowiedzi to Aniołka i Złosia, a reszta? Przestac sie kłocic i zając sie pisaniem recenzji jak sie któras nudzi przy sobocie...ale juz!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
mi tam srednio szybko chodzi , a na dodatek przez to ze mam opere to jak wyskakuja jreklamy to sie zacina ale i tak jestem zadowolona z tego forum bo je bardzo lubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||
Administrator
|
Cytat:
![]() Czasem aby "zepsuc" wczytywanie strony na dlugo wystarczy podczas ladowania sie strony - zatrzymac ja. W ten sposob do TIF dostaja sie niekompletne (uszkodone) pliki i caly lancuszek problemow z jakas www. Czesto wystarczy wyczyscic dokladnie komputer, wczytac od poczatku www lacznie ze skanowaniem np. AD-aware i wszystko wraca do normy ![]() Czasem jest to wina po prostu laczy ktore lacza uzytkownika z serverem wizaz ( a wizaz jest w USA, wiekszosc userow w PL, po drodze jest mnustwo serverow posredniczacych np. name servery, proxy itp ![]() Gabi sie zdenerwowala i napisala tak jak uwazala, poniewaz inne strony laduja sie jej dobrze ( tak mi sie wydaje z 1 posta). Mi osobiscie jej "ton" nie przeszkadza, jestem tutaj po to aby starac sie pomoc nawet tym najbardziej zdenerwowanym ![]() (ja czlowiek nie robot ![]() Cytat:
![]() ps. w pozostalych postach tez jest cenna informacja o tym ze strona laduje sie szybko wielu osoba. aniolek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
A reszta ma prawo powiedzieć,co myśli na dany temat.
Cytat:
![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Każda wypowiedź ma jakiś sens
![]()
#49 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mały off-topic ![]() Aniołku kolejny raz udowodniłaś, że pomocna i fajna z Ciebie dziołcha ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() u mnie wizaż zawsze smiga, a stron to mam pełno pootwieranych ![]() ![]() ![]() ![]() radzę zając się swoim kompem jak radzą poprzedniczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
(zawsze bylam wspanialomyslna) ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
A ja odnsnie innej sprawy, dotyczacej avatarka gabi. Czy on aby na pewno nie pokazuje za duzo? Jakos zle mi sie kojarzy... ale to tylko taka moja sugestia. Zadnej walki zwiazanej z avem nie mam juz zamiaru prowadzic, raz bylam w taka zamieszana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Uściślijmy,że chodzi o Gabi1986,bo jest dość dużo Wizażanek,których nick rozpoczyna się na Gabi właśnie
![]() Jeśli chodzi o sam avatar,to nie wydaje mi się,żeby za dużo odsłaniał-choć jak pisała Pomadka,odważny to on jest ![]() Gwoli przypomnienia-Rzastin swego czasu miała w avatarze nagi biust i nikt nie robił z tego problemu ![]()
#56 |
Konto usunięte
|
Noooo,rzeczywiscie odwazny.
Kojarzy mi sie.....no w kazdym razie z czyms zupelnie innym niz Wizaz.pl Nie podoba mi sie. Wg mnie te zdjecie nie jest nawet zrobione tak,aby pokazywalo piekno kobiecego ciala-tak jak niektore podobne zdjecia. Tu jest zrobione raczej wulgarnie-a dla mnie nawet troche niesmaczne:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiscie, ze chodzi mi o gabi1986, dlatego tez napisalam o tym w jej watku, zeby pozniej nie bylo, ze cos jest za plecami. Pewnie ma subskrypcje i zaglada tutaj czasem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro ta osoba nie obawia się wstawić swojej fotki w bieliźnie, to co nam do tego ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
No juz sie tak nie wymadrzaj, powiedzialam, ze ani mnie to ziebi ani grzeje. Ignora nie mam zamiaru dawac, klocic sie tak samo nie. Jak na moj gust to stringi raczej conieco odslaniaja, nawet jak sie jest profilem ustawionym
![]() Napisalam poprostu co sadze, opinie swoja na szczescie moge tu jeszcze wyrazac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Fresa,Nam do tego nic.
Jej sprawa co robi - i jej ewentualne konsekwencje. Nam tylko sie to moze podobac albo nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.