!!! Beznadzieja !!! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-10-07, 08:20   #31
AaniaA
Zakorzenienie

Dot.: !!! Beznadzieja !!!

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
Kolejna nagonka na jedna dziewczyne ktora napisala niezbyt symaptyczny post:/
dziewczyny, troche wiecej szacunku do innych ludzi! nie wyzywajmy sie od rozkapryszonych dzieci bo ktos napisal jeden taki a nie inny post.
OK? bo nie wiem juz co jest bardziej zalosne.
a ona to ma szacunek do nas? na wstepie od razu napisala takiego posta, ze moglaby nim zastrzelic pol armii. jak kuba bogu tak bog kubie .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 08:41   #32
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
a ona to ma szacunek do nas? na wstepie od razu napisala takiego posta, ze moglaby nim zastrzelic pol armii. jak kuba bogu tak bog kubie .
Posta napisała do redakcji - czyli do mnie i Aniołka
Ergo:
- również uważam, że nie należy ciągnąć tematu, każdy może sobie wyrobić zdanie, jednocześnie nie powtarzając zdania poprzedniej osoby
- post nr 1 jest napisany pokemonami, bo program złośliwie zmienia tekst pisany wielkimi literami na kapitaliki (admin nie lubi wrzasków internetowych)
- poszkodowana tym, że wizaż.pl nie chodzi ultraszybko powinna przeczytać post Aniołka i coś z tym zrobić, bo jak nie to "Nara" zadziała na coraz większej ilości stron internetowych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 12.gif (13,8 KB, 40 załadowań)
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 09:31   #33
201704240951
Konto usunięte

Też uważam, że nie należy tego dalej ciągnąć Komu się nie podoba to nie, łaski bez

Złosiu fajny obrazek wkleiłeś
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 10:18   #34
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nika135 Pokaż wiadomość
Też uważam, że nie należy tego dalej ciągnąć Komu się nie podoba to nie, łaski bez

U W I E L B I A M takie wpisy,szczególnie moderatów
a co tam jest nas nas tysiąc i nie musi być nas tysiąc jeden,tacy ważni jesteśmy (jak u niektórych pracodawców-na twoje miejsce jest 10 -ciu innych),bardzo to chwalebne,oczywiście,oczy wiście,dziewczyna w zdenerwowaniu napisała nie w tym tonie co powinna i pewnie zaraz zostanie odesłana na kafeterie...
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 10:20   #35
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nika135 Pokaż wiadomość

a co tam jest nas nas tysiąc i nie musi być nas tysiąc jeden,tacy wazni jesteśmy (jak u niektórych pracodawców-na twoje miejsce jest 10 -ciu innych),bardzo to chwalebne,oczywiście,dzie wczyna w zdenerwowaniu napisała nie w tym tonie co powinna i pewnie zaraz zostanie odesłana na kafeterie...
Stary 2006-10-07, 10:22   #36
201704240951
Konto usunięte

A co masz ma myśli ?
Że ja się czuję taka ważna ? To się bardzo mylisz
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 10:28   #37
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
a co tam jest nas nas tysiąc i nie musi być nas tysiąc jeden,tacy ważni jesteśmy (jak u niektórych pracodawców-na twoje miejsce jest 10 -ciu innych),bardzo to chwalebne,oczywiście,oczy wiście,dziewczyna w zdenerwowaniu napisała nie w tym tonie co powinna i pewnie zaraz zostanie odesłana na kafeterie...
no tak, powinniśmy pogłaskać ją po głowie, przeprosić i w ogóle obchodzić się jak ze śmierdzącym jajkiem nikogo tu na siłę nie trzymamy, zwłaszcza osób które nie potrafią wypowiadać się z kulturą tylko od razu awanturują się i piszą takie posty.
Dla mnie EOT

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-07, 10:35   #38
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
jeśli nie jesteś zadowolona z naszego forum to może czas poszukać innego? Mnie otwiera się wszystko normalnie, zwykle mam kilka stron otworzonych jednocześnie.
no tak,to ty pierwsza rzuciłaś kamieniem

przeczytałam jej post pare razy,nie przesadzajmy ,aż tak napastliwy nie jest,najbardziej w sumie rażą te dużę litery,uważam ,ze wypraszanie od razu z forum jest nie na miejscu,mnie takie podejście bardzo razi

szacuneczek pozostałym dziewczynom ,które jednak wyjasniły co nie co i zwróciły uwagę,że problem może tkwić gdzie indziej
Stary 2006-10-07, 10:42   #39
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
no tak,to ty pierwsza rzuciłaś kamieniem

przeczytałam jej post pare razy,nie przesadzajmy ,aż tak napastliwy nie jest,najbardziej w sumie rażą te dużę litery,uważam ,ze wypraszanie od razu z forum jest nie na miejscu,mnie takie podejście bardzo razi

szacuneczek pozostałym dziewczynom ,które jednak wyjasniły co nie co i zwróciły uwagę,że problem może tkwić gdzie indziej
Autorka wątku mogła zapytać grzecznie"słuchajcie,co się dzieje-czy Wam też otwierają się wolno strony Wizażu ?".Wtedy otrzymałaby miłe odpowiedzi -nie,u nas otwierają się normalne,może to coś z Twoim komputerem lub netem.
Zamiast tego ,wolała wystrzelić z grubej rury i krzykiem (jak się okazuje) coś osiągnąć.
Tak się nie robi.
Czasami strony Wizażu wolno się otwierały i jest do tego specjalny wątek-ale nikt w nim nie krzyczał,tylko pytał lub informował,że ma taki problem.
Krzyku nikt tu się nie przestraszy .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 10:49   #40
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Autorka wątku mogła zapytać grzecznie"słuchajcie,co się dzieje-czy Wam też otwierają się wolno strony Wizażu ?".Wtedy otrzymałaby miłe odpowiedzi -nie,u nas otwierają się normalne,może to coś z Twoim komputerem lub netem.
Zamiast tego ,wolała wystrzelić z grubej rury i krzykiem (jak się okazuje) coś osiągnąć.
Tak się nie robi.
Czasami strony Wizażu wolno się otwierały i jest do tego specjalny wątek-ale nikt w nim nie krzyczał,tylko pytał lub informował,że ma taki problem.
Krzyku nikt tu się nie przestraszy .
fresa--ja się z Tobą zgadzam
podkreślam,mnie bardzo razi to wyganianie z forum''jak się nie podoba to won''

czasami sobie wyobrażam,ze to osoby na miejscu właścicieli np butików,gdzie przychodzą rózni klienci,tym rozkapryszonym -won,oj szybka byłaby plajta,czasami najlepsza jest cierpliwość
Stary 2006-10-07, 10:53   #41
AaniaA
Zakorzenienie

moze poprosimy Moderatorow o zamkniecie tego watku ?
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-07, 11:03   #42
201804200947
Konto usunięte

A ja sie zgadzam z Kasia5558.
Fakt,post byl niezbyt mily ale czy AZ tak niemily zeby wyganiac?
Jezeli tak-dlaczego nikt nie przyjrzal sie postowi Chinchilla i emotce ktora wkleila?
Niedawno Villandra oberwala za tekst(moim zdaniem nie zasluzyla) a ten post i ta emotka napewno nie jet w porzadku
Czyzby pierwszy post juz tak wszystkim zaslonil oczy,ze nie widac innyh*przewinien*?
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 11:10   #43
spilka
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: !!! Beznadzieja !!!

ojej a co tu sie wyrabia??

Przecież to forum techniczne, dotyczące uwag do redakcji. Wizaż jest przecież dla ludzi i chyba o to chodzi, zeby uzytkownicy zgłaszali swoje ewentualne uwagi, zeby w miare możliwosci mozna było cos poprawic. Bo chyba nie o to chodzi aby wypisywac tylko pochwały i cudownosci (no chyba ze jest taka niepisana zasada a ja nie wiem ) Przeciez nie jest to wątek na plotkwym pt "wizaz jest do bani"

To w jakiej formie uwaga do redakcji została zgłoszona pozostawiam bez komentarza i świadczy to o osobie zakładającej wątek.

Jesli o strone techniczną chodzi moge jedynie powiedziec, ze mi tez sie wizaz nie zawsze otwiera tak jak bym chciała, czesto smiga bez problemu, a czesto nie otwiera sie główna strona czy wątki i nie jest to wina kompa.a redakcja chyba chce wiedziec jesli cos nie działa tak jak powinno, daleka jednak jestem od wyzywania portalu od "beznadziejnego"

Takze wydaje mi sie, ze odpowiedzi "jak sie nie podoba to wynocha" świadczą o wygłaszających je wizazankach, no z calym szacunkiem pokazywanie zadu swiadczy wrecz o podobnym jak nie niższym poziomie!

Jedyne sensowne odpowiedzi to Aniołka i Złosia, a reszta?
Przestac sie kłocic i zając sie pisaniem recenzji jak sie któras nudzi przy sobocie...ale juz!!!!
spilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 11:45   #44
aneecia
Rozeznanie

mi tam srednio szybko chodzi , a na dodatek przez to ze mam opere to jak wyskakuja jreklamy to sie zacina ale i tak jestem zadowolona z tego forum bo je bardzo lubie
aneecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 12:33   #45
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez spilka Pokaż wiadomość
Jesli o strone techniczną chodzi moge jedynie powiedziec, ze mi tez sie wizaz nie zawsze otwiera tak jak bym chciała, czesto smiga bez problemu, a czesto nie otwiera sie główna strona czy wątki i nie jest to wina kompa.a redakcja chyba chce wiedziec jesli cos nie działa tak jak powinno...

Czasem aby "zepsuc" wczytywanie strony na dlugo wystarczy podczas ladowania sie strony - zatrzymac ja. W ten sposob do TIF dostaja sie niekompletne (uszkodone) pliki i caly lancuszek problemow z jakas www.
Czesto wystarczy wyczyscic dokladnie komputer, wczytac od poczatku www lacznie ze skanowaniem np. AD-aware i wszystko wraca do normy
Czasem jest to wina po prostu laczy ktore lacza uzytkownika z serverem wizaz ( a wizaz jest w USA, wiekszosc userow w PL, po drodze jest mnustwo serverow posredniczacych np. name servery, proxy itp )

Gabi sie zdenerwowala i napisala tak jak uwazala, poniewaz inne strony laduja sie jej dobrze ( tak mi sie wydaje z 1 posta).
Mi osobiscie jej "ton" nie przeszkadza, jestem tutaj po to aby starac sie pomoc nawet tym najbardziej zdenerwowanym poza tym czasem tez czegos nie wiem tak od razu, bo przyczyn moze byc wiele, ale im wiecej informacji poda uzytkownik tym latwiej pomagac.
(ja czlowiek nie robot )

Cytat:
Przestac sie kłocic i zając sie pisaniem recenzji jak sie któras nudzi przy sobocie...ale juz!!!!
tak jest !

ps. w pozostalych postach tez jest cenna informacja o tym ze strona laduje sie szybko wielu osoba.

aniolek
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 12:52   #46
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:

Jedyne sensowne odpowiedzi to Aniołka i Złosia, a reszta?
A reszta ma prawo powiedzieć,co myśli na dany temat.
Cytat:
Wystraszyłam się i już uciekam .

Stary 2006-10-07, 13:47   #47
spilka
Raczkowanie

Reszta wypowiedzi, jesli nie dotyczą technicznych spraw a są jedynie przytykami , są bez sensu, zwłaszcza na forum technicznym.

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Wystraszyłam się i już uciekam .
nikogo nie strasze i nie wyganiam
spilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-07, 14:08   #48
Fresa
Zakorzenienie

Każda wypowiedź ma jakiś sens .

Stary 2006-10-08, 00:40   #49
pIWONIA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
A ja sie zgadzam z Kasia5558.
Fakt,post byl niezbyt mily ale czy AZ tak niemily zeby wyganiac?
Jezeli tak-dlaczego nikt nie przyjrzal sie postowi Chinchilla i emotce ktora wkleila?
Niedawno Villandra oberwala za tekst(moim zdaniem nie zasluzyla) a ten post i ta emotka napewno nie jet w porzadku
Czyzby pierwszy post juz tak wszystkim zaslonil oczy,ze nie widac innyh*przewinien*?
Cytat:
Napisane przez spilka
Takze wydaje mi sie, ze odpowiedzi "jak sie nie podoba to wynocha" świadczą o wygłaszających je wizazankach, no z calym szacunkiem pokazywanie zadu swiadczy wrecz o podobnym jak nie niższym poziomie!
Zgadzam się w 100%

mały off-topic
Aniołku kolejny raz udowodniłaś, że pomocna i fajna z Ciebie dziołcha
pIWONIA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-08, 14:41   #50
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez pIWONIA Pokaż wiadomość
Aniołku kolejny raz udowodniłaś, że pomocna i fajna z Ciebie dziołcha
dziekuje pIWONIA to bardzo mile
wzajemnie

aniolek
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-08, 14:54   #51
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

:conf used:

u mnie wizaż zawsze smiga, a stron to mam pełno pootwieranych

radzę zając się swoim kompem jak radzą poprzedniczki
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-08, 15:05   #52
*chinchilla*
Rozeznanie

GG do *chinchilla*

Cytat:
Napisane przez gabi1986 Pokaż wiadomość
( pozdrowienia kieruje tutaj w stronę *chinchilla* - wybacz, ale jestem Bardziej kulturalna od Ciebie dlatego nie pokaże Ci tego samego co Ty mi.
wybaczam!
(zawsze bylam wspanialomyslna)

http://www.myspace.com/killahmouse
trynna be optimistic but have realized i really hate chips&fish nowadays. . . i'ma do somethin!!!!!!!!!!!!!!
*chinchilla* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-14, 13:31   #53
gaga87
Zakorzenienie

A ja odnsnie innej sprawy, dotyczacej avatarka gabi. Czy on aby na pewno nie pokazuje za duzo? Jakos zle mi sie kojarzy... ale to tylko taka moja sugestia. Zadnej walki zwiazanej z avem nie mam juz zamiaru prowadzic, raz bylam w taka zamieszana

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-14, 14:10   #54
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
A ja odnsnie innej sprawy, dotyczacej avatarka gabi. Czy on aby na pewno nie pokazuje za duzo? Jakos zle mi sie kojarzy... ale to tylko taka moja sugestia. Zadnej walki zwiazanej z avem nie mam juz zamiaru prowadzic, raz bylam w taka zamieszana
Faktycznie jest odważny...
Stary 2006-10-14, 15:57   #55
Fresa
Zakorzenienie

Uściślijmy,że chodzi o Gabi1986,bo jest dość dużo Wizażanek,których nick rozpoczyna się na Gabi właśnie .
Jeśli chodzi o sam avatar,to nie wydaje mi się,żeby za dużo odsłaniał-choć jak pisała Pomadka,odważny to on jest .
Gwoli przypomnienia-Rzastin swego czasu miała w avatarze nagi biust i nikt nie robił z tego problemu .

Stary 2006-10-14, 16:07   #56
201804200947
Konto usunięte

Noooo,rzeczywiscie odwazny.
Kojarzy mi sie.....no w kazdym razie z czyms zupelnie innym niz Wizaz.pl
Nie podoba mi sie.
Wg mnie te zdjecie nie jest nawet zrobione tak,aby pokazywalo piekno kobiecego ciala-tak jak niektore podobne zdjecia.
Tu jest zrobione raczej wulgarnie-a dla mnie nawet troche niesmaczne:/
Stary 2006-10-14, 17:13   #57
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Noooo,rzeczywiscie odwazny.
Kojarzy mi sie.....no w kazdym razie z czyms zupelnie innym niz Wizaz.pl
Nie podoba mi sie.
Wg mnie te zdjecie nie jest nawet zrobione tak,aby pokazywalo piekno kobiecego ciala-tak jak niektore podobne zdjecia.
Tu jest zrobione raczej wulgarnie-a dla mnie nawet troche niesmaczne:/
Zgadzam sie Tez mi sie kojarzy jednoznacznie, w zadnym wypadku nie uwazam tego za sztuke. Co innego miec jakies nagie piersi, albo inna czesc ciala w avatarku, a co innego miec takie swoje zdjecie. To jest forum publiczne, maja do niego dostep wszyscy, ktorzy tylko zechca, na miejscu gabi bylabym ostrozna, bo dziewczyny obawiaja sie umieszczania tutaj nawet zdjec twarzy, a co dopiero jesli chodzi o prawie nagie cialo... A poza tym, ani mnie to ziebi, ani grzeje

Oczywiscie, ze chodzi mi o gabi1986, dlatego tez napisalam o tym w jej watku, zeby pozniej nie bylo, ze cos jest za plecami. Pewnie ma subskrypcje i zaglada tutaj czasem.

etorebkowy kod się zmył
Stary 2006-10-14, 18:22   #58
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
Co innego miec jakies nagie piersi, albo inna czesc ciala w avatarku, a co innego miec takie swoje zdjecie. To jest forum publiczne, maja do niego dostep wszyscy, ktorzy tylko zechca, na miejscu gabi bylabym ostrozna, bo dziewczyny obawiaja sie umieszczania tutaj nawet zdjec twarzy, a co dopiero jesli chodzi o prawie nagie cialo...
Tu na tym avatarze, żadna część ciała nie jest odsłonięta przecież .
Skoro ta osoba nie obawia się wstawić swojej fotki w bieliźnie,
to co nam do tego .Dać ignora-wtedy avatar się nie wyświetli i nie będzie raził w oczy .

Stary 2006-10-14, 18:31   #59
gaga87
Zakorzenienie

No juz sie tak nie wymadrzaj, powiedzialam, ze ani mnie to ziebi ani grzeje. Ignora nie mam zamiaru dawac, klocic sie tak samo nie. Jak na moj gust to stringi raczej conieco odslaniaja, nawet jak sie jest profilem ustawionym

Napisalam poprostu co sadze, opinie swoja na szczescie moge tu jeszcze wyrazac

etorebkowy kod się zmył
Stary 2006-10-14, 18:38   #60
201804200947
Konto usunięte

Fresa,Nam do tego nic.
Jej sprawa co robi - i jej ewentualne konsekwencje.
Nam tylko sie to moze podobac albo nie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości