|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
na kilka razy w zyciu brązowienia z tubki - za każdym razem miałam łatki i za żadnym nie dałąm rady spilingować - ja nie wiem ja wąż jestem? żmija ?
nie no myślę że będę żyć ale korund sie skończył a rady nie dał - ot łatka była bledsza - ale była gruboskórna jestem widać
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
błędnie założyłam, że balsam brązujący, chociaż pisałaś inaczej
, się nie znam z ewent. zdzieraniem rzeczonego , ale balsam złazi ciekawe co u Majek, mam nadzieję, że ok.
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samoopalacz - do balsamów to ja nie mam sił, cierpliwości no niczego nie mam użyłam bo upały i latam w kiecy i żem trupia - białość w upały bielsza niż Vizir też o niej myślę - takie historie u mnie w rodzinie sie zdarzały szysko przerobione - jak dobry spec to szybko robi ulgę na dzień drugi juz ropnie, anginy i inne atakuja w cieple najczęsciej właśnie - ale niewiadomo co to opada mi chyba "hormon szczęscia" kurde za wcześnie coś ![]() pójdę na Diabłów zara |
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i usiadłam przy kompie w przeciągu idiotka znaczy. A reszta tylko zimą i nie często, ale ja zahartowana jestem Diabły też oblukam
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takich wypadkach jestem tfarda , nie korzystam z oferty. Moje dziecko robi prze robota dokładny kosztorys , zbyt tanie nie jest, ale nic w ciemno. Dobranoc all
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propo dzieci ![]() kce takie - mówiłaś że jak to zrobić - wiedziec z kim no więc... nie no nie wiem juz ftóre jest wtóre ale jako całokształty som grjet - jako mencizne biere pana od "aparatu foto" a jako dziecki kce takie dwa egzemplarze serio i też kce rozpieszczać wnuki, kropka. Od zawsze marzyło mi się mieć tak udanych synóf - taki model rodzinny - jest czego gratulować
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Vesenka i Florens, spóźnione, ale wszystkiego najlepszego! Oby Wam się wszelkie marzenia spełniły. Wieczorem będę Was nadrabiać. Miłego dnia!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
haaaalo, jest tu kto, hooop, hoooop Karkki
|
|
#2439 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2441 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czekam na M.
Piję kawkę,jem serek wiejski,zamiatam podłogę i robię makijaż etapami
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja się zastanawiam co robić, bo miałam jechać do Mam, a tu się okazało, że nie mam drzwi do chałupy i jak tu zostawić otwarty dom
|
|
|
#2443 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2444 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
sie przekonasz
![]() Cytat:
|
|
|
#2445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuniec OT ![]() Nawzajem ![]() Cytat:
![]() Miałam dziś dużo różnych snów Śniło mi się m.in że jakiegoś chłopca ciągnęłam za włosy i nim 'lekko' szarpnęłam, bo memu dziecku gdzieś kopnął piłkę i nie chciał po nią iść, więc go zmusiłam . Potem ten sam chłopiec przybiegł do mnie z tel. kom. że pali się taka sala zabaw u nas w mieście Potem byliśmy na parterze w naszym bloku, na klatce i jakiś sąsiad wyszedł z domu, z pretensjami, że jest za głośno, więc ja mu powiedziałam, żeby się odwalił, bo nade mną biegają codziennie dzieci, a my na klatce nie zachowujemy się bardzo głośno.. Potem jakimś cudem jego żona wlazła do mojej kuchni i zaczęła sobie na szafce rozkładać jakieś produkty, więc jej to mocno przesunęłam i spytałam co ona se myśli No i jeszcze parę jakichś dziwnych urywków, których nie pamiętam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2446 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tylko o tym,że mam manię sprawdzania postów przed wysłaniem,swoich postów Nikomu ich nie wypominam,ewent Flo,ale to akurat z sympatii.
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam roboty do wyrzygania i zero motywacji
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci tylko piszę, że tak jest (sama też nie jestem mega poprawna - i też na pewno jeszcze niektórych rzeczy nie wiem i sama się czasem zastanawiam jak jakis wyraz napisać , to przez gg i net ogólnie ) i nie wypominam Ci tego Już teraz nawet nie pamiętam od czego się zaczęło Kopa w ![]() Dobra spadam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
przyda się
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- taaak...cały czas pilnie pracuję ale tak w międzyczasie usłyszałam pogodę na jutro (+32 stopnie) i się zastanawiam czy zakładać jutro sukienkę przed kolano Powodem dylematu jest posiadanie na stanie grubych nóg
|
#2450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pewnie kupię kolejny pierścień biskupi Cytat:
Cytat:
Długie falbany też chłodzą- nawet bardziej, bo się robi wiatr między nogami
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam długich falban Mam na stanie 3 kiecki, jedną właśnie kawałek przed kolano, druga jest czarna z czegoś sztucznego, a trzecia jest elegancko-wyjściowa A w portkach się ugotuję
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczoraj sobie przypomniałam, co to są imprezy rodzinne ![]() ![]() Od rana próbuję się dodzwonić do rejestracji do okulisty, a tam, że "abonent czasowo niedostępny..". Nie napiszę,co mnie strzela
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2453 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
chodziło mi raczej o to, że jak nie ma kropki to nie ma zdania, a jak nie ma zdania to nie ma potrzeby wielkiej litery na początku Cytat:
jak za dużo zaznaczę to te pierwsze cytaty nie pojawiają się już w oknie odpowiedzi i zapominam o nich też czytam książki po parę razy ![]() Ale mam znajomego który dużo czyta a nie posiada prawie żadnej książki, bo po przeczytaniu do żadnej nie wraca. czasem muszę, bo mam problemy z formułowaniem myśli w słowa, a tym bardziej na piśmie, i często obawiam sie że napiszę coś co może zostać opacznie odebrane.. Cytat:
Cytat:
tzn. po przecinkach, kropkach..?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2454 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Ja zaznaczam wszystko co chcę a jak klikam "odpowiedz" to najwcześniej zaznaczone cudze posty znikają. I czasami zapominam, że coś tam jeszcze było. Jeśli natomiast zaznaczam kilka postów, cytuję i wszystko gra to potem muszę znowu wracać i cytować kolejne. Mówimy oczywiście o nadrabianiu bo na bieżąco jest ok. Kiedyś było fajnie, zero limitów... Jeszcze nigdy nie zgadało mi o grafice. Tak jest Po przecinku, kropce i innych takich odstęp. Ja się tego nauczyłam chyba z książek Bo podczas pisania prac lic/mgr właśnie takie były zasady i fogle nie wydały mi się łobce.
|
||
|
|
|
#2455 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko się nie próbuj wymigiwać , bo jak mają Cię widzieć wszyscy z pracy i na mieście, to tym bardziej my ![]() Coś tam się stuka ktoś, ale czy ktoś się będzie wprowadzał to nii wiiim ![]() Przeszłam z dzieckiem spoory kawał miasta, w taki upał, ale wiaterek był, więc nawet się tak bardzo nie upociłyśmy, prawie fogle Bo oba się urwały Najpierw jeden odpadł z 1 minutę po założeniu, więc stwierdziłam trudno, w domu się go przyklei, przylutuje czy przyspawa ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ciekawe jak tam Maja, może ktoś by do niej napisał smsa czy zadzwonił? ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
A ktoś wie jakie są konkretne limity tych postów? Bo ja to naprawdę robię na czuja, lepiej zacytować mniej niż pominąć coś ważnego ![]() Cytat:
Jeszcze jest jakaś kolejność przy stawianiu " ", : i czegoś tam jeszcze, kiedyś mi tż mówił, ale już nie pamiętam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-08-23 o 15:20 |
|||||
|
|
|
#2456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy zmieszczą się w kadrze ![]() obczaję w domu i przemyślę, czy narażać Was na zawał
|
|
#2457 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wracając do rozmowy o internecie, znalazłam właśnie obrazek jak wygląda internet
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...t_map_1024.jpg wg mnie zarazem pięknie i dość przerażająco, jak wszechświat..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(choć teraz rzadziej, bo mam w domu tylko 2 lusterka torebkowe i jedno takie troszkę większe, że twarz ino w nim widać ).
|
|
|
|
#2459 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bo jeśli wcześniej tworzyłam jakieś mondre dokumenty to bez zasad, na czuja. Chociaż tak jak mówię zasady niczym mnie nie zaskoczyły - jestem więc geniusz samouk Tylko właśnie cytować nie umiem, nigdy nie pamiętam czy " ma być przed czy po kropce. Cytat:
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- A jeszcze jeśli chodzi o pisanie, swego czasu podczas internetowych randek szalenie zwracałam na to uwagę. Jeśli ktoś walił błędy to był spalony jako dresiarski ćwierćintelignet, najgorzej wkokufiały mnie wszelkie możliwe kombinacje n/t słowa "skąd". Dla odmiany jeśli gościu był bardzo poprawny ortograficznie i pisząc na gg zaczynał wszystko z dużej litery a kończył kropką też był spalony - jako przesadny pedant i prawdopodobnie poważny nudziarz. Byłam wymagająca jak Maja ![]() Ciekawe ile fajnych znajomości przez to straciłam ![]() Ale żeby nie było - nołofens - sama czasem walę błędy, że o stawianiu przecinków nie wspomnę, ale od faceta wymagam poprawnej polszczyzny ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Kufa, podłapałam nerwa bo zakupiłam se coś na allegro a potem dopiero doczytałam, że gościu każe w ciągu 15 min od zakupu wysłać formularz dostawy bo inaczej wysyła paczkę pobraniową. Kufa, a u mnie minęło z 27 minut ![]() I jeszcze mnie to wkufia bo dalej pisze, że wysyłka w ciągu 3 dni - no to skoro każe pisać jak na sraczkę to niech od razu śle, pfffff. Za karę dam mu jedynkę w czasie przesyłki
|
||
|
|
|
#2460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pewna nie jestem ![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda, że nie w ciągu 1 minety i 0,17 sekundy
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

) i usiadłam przy kompie w przeciągu
idiotka znaczy. A reszta tylko zimą i nie często, ale ja zahartowana jestem
cóż

tak się nie robi, nie ważne czy na papierze, czy na twarz, kwotę trzeba ustalić zanim budowlańcy wejdą, no ale po ptokach 

, to przez gg i net ogólnie
Mam na stanie 3 kiecki, jedną właśnie kawałek przed kolano, druga jest czarna z czegoś sztucznego, a trzecia jest elegancko-wyjściowa