|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Czy kupię taki zmywacz w lublinie (gdzie)?
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Ally, był sprzedawany też oddzielnie, ale teraz go nigdzie nie ma
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
oo jaki fajny watek
dopiero teraz go znalazłam heh ja zamierzałąm sobie kupic taki podkład co reklamuja w TV ale niestety jakos ostatnio nie moge trafic na ta reklame i nie wiem jakiej to firmy ...wydaje mi sie ze to mabelline taki "pore/pure cotam costam" wiem ze w rosmanie go niestetuy nie ma.. jak byscie cos kojarzyły to byłabym wdzieczna gdybyscie sie tym podzieliły )
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
misia pysia pewnie chodzi ci o ten podkład http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13476 maybelline
Zajrzyj do Galerii Centrum, tam może być. |
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
O taki http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...ecenzja=122468 zapomniałam linka podać
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te pudry sa w naturze , wiem ze w olimpie na pewno sa bo tam go kupowalam |
|
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1000 |
|
BAN stały
|
hey
nie wiecie może gdzie moge kupić jakieś spodnie o prostych nogawkach, niskim stanie, przy ciele i dobrze układająch się z tyłu ;dd? no i żeby nie były dosyć drogie ;pp rozmiar gdzieś tak 26,7 ;> bede wdzieczna )
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
ojj chyba beda dosc drogie Zobacz moze w Vero Modzie (Krak.Przedm, Galeria Orkana) wydaje mi sie, ze beda tam tansze...W GO jest jeszcze Troll chociazby ![]() a ja ponawiam pytanko z czarnymi skorzanymi rekawiczkami...otoz te z targu na Wilenskiej sa niestety na mnie za duze ...W Adzie na Krakowskim nie znalazlam nic ladnego...a w Galerii Centrum sa bardzo piekne i fajne...tyle, ze cena 140zl narazie nie wchodzi w rachube (szkoda ze stypendium tak pozno przyznaja !!!!Pomozcieeeeee |
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ponawiam pytanko z czarnymi skorzanymi rekawiczkami...otoz te z targu na Wilenskiej sa niestety na mnie za duze
...W Adzie na Krakowskim nie znalazlam nic ladnego...a w Galerii Centrum sa bardzo piekne i fajne...tyle, ze cena 140zl narazie nie wchodzi w rachube (szkoda ze stypendium tak pozno przyznaja !!!!Pomozcieeeeee skorzane rekawiczki widzialam jeszcze na targu na podzamczu ( tym na gorce kolo kosciola) moze tam cos wybierzesz ![]() Dziewczyny!! a wiecie moze gdzie mozna kupic jakies kozaczki jesienno-zimowe na niskim obcasie ?? |
|
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
praline, ja pisałam o rękawiczkach, to sa te same pewnie co na Wileńskiej, ale może tam nie mają mniejszych rozmiarow? trzeba by sie zorientować jakie najmniejsze mierzyłas i sprawdzić czy są mniejsze. Ja tez mam mała dłoń i będę tam kupować więc moge spytac przy okazji. Z czarnymi myślę że będzie najmniejszy problem, bo ich zawsze najwięcej
Jeszcze widzialąm stoisko mna Krakowskim, ale tam troszkę droższe (choć do 140 zł bylo im daleko)
|
|
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
a kto ma namiary na antykwariaty z ksiazkami na studia, szczegolnie z kasiazkami psychologicznymi?? bo nie chce placic w cholere tylko za to ze ksiazka nowa..
|
|
|
|
#1007 |
|
Wtajemniczenie
|
karoolaaa, targ na podzamczu to chyba ten na dole, poniżej katedry???? a o jakim Ty mówisz? może na Ruskiej??
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś rękawiczki są też przy poczcie naprzeciwko bocznego wejścia KUL-u ale mało
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki girls za odpowiedzi! JAk znajdzie sie czas to skocze na podzamcze..
martuko na tym stoisku co mierzylam(Wilenska) to wszystkie rekawiczki byly ONE SIZE ooo cziki masz racje, ze tam cos jest nieopodal poczty...dzis zobacze ![]()
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie kupię tego typu buty? chodzi mi dokładnie o taki obcas (ten ma 7cm, może być niższy, ale nie wyższy!), żeby buty były ze skóry, nie zamszowe, i były to pantofle (półbuty?). Mogą mieć czubek kwadratowy lub szpic, ale nie okrągłe
Byłam w tesco i galerii orkana, i tam nic takiego nie ma Nie mam czasu za bardzo chodzić po sklepach, więc jakby ktoś zauważył coś podobnego proszę o namiar.Aha te kupowałam na ul. narutowicza, koło cornera. |
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Rękawiczki skórzane są też w pasażu pod bazarem. Cen nie znam
|
|
|
|
#1013 |
|
BAN stały
|
[quote=praline;2899590]ojj chyba beda dosc drogie
Zobacz moze w Vero Modzie (Krak.Przedm, Galeria Orkana) wydaje mi sie, ze beda tam tansze...W GO jest jeszcze Troll chociazby ![]() heh..chociaż wŁaśnie o to chodzi że nie nawidze chodzić godzinami po sklepach i szukać czegoś :P ale bede musiaŁa sie przemoc ;dd chociaż jak ktoś przy okazji by czegoś tam szukaŁ to nie obraze sie jesli sprawdzi odrazu te spodnie ) ;pp
|
|
|
|
#1014 |
|
Wtajemniczenie
|
praline, widzialam dziś w Biedronce zapowiedź na towar od czwartku - m.in.rękawiczki skorzane w rozmiarach s- xl. na zdjęciu wyglądały ślicznie kolorowo, może i czarne będą??/ (19.99
)
|
|
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
A może zna ktoś w Lublinie sklepy z fajną i niedrogą odzieżą ciążową? Pozdrawiam |
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusia gdy pytałaś o krawcową pisałam że wstawię zdjęcia sukienki, którą ostatnio miałam szytą, wczoraj dostałam zdjęcia, więc wstawiam
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1390 |
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
wskazówko, bardzo ładnie wyglądałaś w tej suknience! Dzięki za zdjecia
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Totalny off topic, ale liczę na pomoc - mianowicie jak trafić na ulicę Wertera???, będę jechać 10, czy mam wysiąść przystanek za Konstantynów, czy na tym przystanku, i po prostu kawałek przejść przed siebie???
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, po lewej stronie jak się idzie od Bramy Krakowskiej są chyba ze 2 stoiska, są różne rozmiary, ale nie wiem jakie ceny, bo nie pytalam, tylko tak rzuciłam okiem
|
|
|
|
#1020 |
|
Raczkowanie
|
Znowu potrzebna pomoc!!!
Dziewczynki widziałyście gdzieś w lublinie olej kokosowy?? Tylko ten "zimnotłoczony", co pachnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

!!!!