|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
chciałabym zobaczyć tego dupka
![]() ![]()
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
hehe i wyjaśniłaś;D moze poprostu sponsor jej potrzebny xD
![]() |
#2915 | |||
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Och, mój komputer mnie nienawidzi ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Rozeznanie
|
Jeżeli facet musi się zapożyczać i ledwo wiąże koniec z końcem, żeby mi coś sprezentować, to tak bym nie chciała. Ale jeśli zarabia na tyle dużo, że bez problemu stać go na takie wydatki, to czemu nie. Dlaczego facet musiałby się męczyć na wakacjach dajmy na to w przyczepie kempingowej w Mrągowie, skoro może nam zafundować wakacje w 5-gwiazdkowym hotelu na Dominikanie.
![]() Ogólnie jestem zdania, że prezenty powinno się dostosowywać do własnych możliwości i swoich zarobków, a nie osoby obdarowywanej. To tak jakbym biedniejszej koleżance kupiła na urodziny jakiś badziew za 5 zł, pomimo, że stać mnie na coś lepszego i droższego. I nie nazywałabym tej dziewczyny pasożytem. Nikt gościa nie zmusza, żeby za wszystko placił. Chociaż mogłaby mu czasem napomknąć, żeby przystopował z tymi prezentami, skoro go na nie ledwo stać. A takie drogie prezenty na samym początku też są trochę dziwne, bo wygląda to, jakby facet nie był pewien tej dziewczyny i próbował ją kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | ||
Rozeznanie
|
Do dżinsów i, na co dzień mam takie
![]() Wiem dobrze, o co wam chodzi. Połyskująca koszula ze smokiem, poszarpane spodnie z cipo baxx, pół opakowania żelu we włosach i lecim na densa. ![]() Cytat:
![]() Szwagier, to by się na pewno przekręcił. Cytat:
![]() Wieszanie firanek też mi nie wychodzi za dobrze, ale Mama mnie cały czas szkoli motywując słowami '' Nie będę wysłuchiwać narzekań Twojej żony, że czegoś nie potrafisz '' ![]() Ale ja już i tak odkładam na zmywarkę. ![]() Dziękuję wszystkim za wypowiedzi odnośnie butów. Edytowane przez bosky_Roman Czas edycji: 2011-08-23 o 17:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
pierniczek_ ja rozumiem doskonale Twój tok myślenia i po części go podzielam, ALE... w ich przypadku sytuacja wygląda tak, że są razem dwa miesiące, po tygodniu znajomość zostali parą, zaczęły się buziaczki i serduszka na Facebooku, wpisy niczym para 15-latków (dziewczyna ma 23 lata, facet 25..
![]() Chłopak jest po studiach, pracuje, kokosów nie zarabia. Generalnie od kiedy ja poznał zachowuje się jakby stracił rozum (jego znam 3 lata mniej więcej, ją od stycznia). Dodam do tego, że wspomina o tym, że za ork wezmą ślub ![]() ![]() I teraz jeszcze ta wycieczka za grube pieniądze. A tak bardzo mnie mdli jak na to patrzę z boku, bo laska sama siebie nazywa nimfomanką i po 2 tyg. bycia w oficjalnym związku z tym moim kumlem, całowała się (chyba tylko tyle) na imprezie z innym kolesiem... dowiedziałam się po czasie, ale doszłam do wniosku, że nie będę się wtrącać... no i teraz nie wiem czy słusznie... ![]() No to się wygadałam! ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() Oczywiście mam na myśli buty, bo cipo&baxx musiałam wygooglać i już wiem, co to ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() oboje są dorośli niech robią co chcą co innego, gdyby go nagabywała Cytat:
![]() swoją drogą miałabym wątpliwości czy związać się z kimś, kto zarabiałby grubo więcej ode mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() może ten wspólny wyjazd będzie jakimś tam testem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
ehh...całowała się z obcym kolesiem, nimfomanka, a temu zawróciła w głowie i się dla niej zapożycza
![]() noo niezła cwaniara z niej ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się. Pomiędzy mną a tż jest przepaść finansowa- ja studiuję, jestem z bardzo przeciętnej finansowo rodziny, z kolei on jest w moim wieku (22) i robi sobie och och karierę z którą wiąże się kupa kasy. Na początku nie było problemu, ale teraz..w sumie chyba ani razu nie pokłóciliśmy się o coś innego niż o kasę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech ![]() I wtedy będę musiała się zapisać do kółka różańcowego Radia Maryja i zostać organizatorem pieszych pielgrzymek. Żeby mieć zajęcie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Rany boskie, wyguglałam sobie ![]() Niestety tak wygląda 80% młodych Wrocławian ![]() Cytat:
Trzykrotnie to na sobie przetestowałam, i tylko raz usłyszałam "przepraszam, i żałuję, że nie uwierzyłem". No chyba, że to Twój bardzo bardzo bardzo dobry kolega, który w innych aspektach życia przejawia nieco więcej rozsądku. To wtedy możesz ryzykować. Cytat:
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Edit: acha, wyprawiłam się dziś do miasta ranować errandsy, i sztuk ładnych i przystojnych przyuważonych w liczbie 3, jeden nawet zagadany, ale zadziewczyniony (aczkolwiek spiekł raka i powiedział, że rany boskie, ale fajnie, że podeszłaś ![]() Dziewczyny, co ze spotkaniem ? Ile nas będzie, rezerwować stolik ? ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Jeśli takie pytanie pada w związku nieco dłuższym niż 2 - dniowym, znaczy że ktoś mnie chyba omyłkowo ocenił lub w ogóle mnie nie zna lub ma nie po kolei w głowie. To jest bardzo, bardzo niemiłe i przykre. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
a jaki to krakowski akademik zasiedlasz? ![]()
#2925 |
Zakorzenienie
|
Mało znany
![]() napisałam Ci na PW. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Ach, no i chciałabym wam jeszcze przedstawić kota, który mnie zje.
To jest JANUSZEK, kot mojej sąsiadki, który jada tylko mięso indycze, warczy oraz sypia z sąsiadką w łóżku (mąż na kanapie w salonie - nie pytajcie, skąd wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
Januszek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
Tak, i ja nawet mam taka teorię, bo sąsiadka spod 3, taka sympatyczna singielka lat ok. 30 ostatnio zniknęła i nie widziałam jej już ze dwa miesiące ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
*sportaddict*
|
wypatrzyłam interesujący obiekt na pakierni, absolutnie uroczy i wysoki, będę musiała się pokręcić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak coś to na bank będziemy miały później stolik w Lewitacji, jeśli będziemy miały ochotę tam pójść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
ja na spotkaniu oczywiscie bede
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
a no i bylam dzisiaj w rynku i przyuważyłam panów spełniających kryteria sztuk 2.
dla równowagi fajnych kobiet też tylko 2. |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj w Rosmannie przyuważyłam wysokiego fajnego ochroniarza, gapiłam się na niego kilka razy i chyba pomyślał, że jestem potencjalną złodziejką, bo później chodził za ną cały czas i uważnie obserwował każdą rzecz, którą brałam do ręki ![]() Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2011-08-23 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oł rajt? P.s informatyk miał odnieść pc o 17 a jeszcze go nie ma... A ja czekam jak na zbawienie.... Chyba zaginął w akcji ![]()
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Januszek wymiata.
Odnosnie wycieczki? Nie pojechalabym.Nawet gdyby to byla Barcelona badz Fuerteventura ktore mi sie marzą. Romus, a ja ponowie swe wyznanie- uwielbiam Cię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale tak czy nie ? ![]() Tak, do jutra wieczorem, najpóźniej do czwartku rano ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.