Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (cz.IV) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-23, 09:35   #4291
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Dzisiaj też piłam... Był rodzinny obiad z teściami i rodzeństwem...
Skończ z tym piciem i przychodź opowiadać :P

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
a wiecie co dzisiaj będzie?
okres mi się skończył, TŻ ma wolne, a w samochodzie ma ukrytą dla mnie niespodzianke, którą namierzyłam jak tankował, durex truskawkowy mój ulubiony !

lecę, i życzę Wam równie dobrego seksu i stu orgazmów w godzinę
Ania, durexy to złoooo :P

Zjadłam owsiankę z bananem i od razu czuję się lepiej
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:42   #4292
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c

Dziewczyny, zdjęcia będą jak mi odda ta siostry koleżanka aparat...

Ogólnie było bardzo fajnie Wszyscy ludzie się stawili i nikt się nie bił, nie obrażał - pełna kulturka
Na poprawinach to nawet obsługa nam mówiła, że już muszą sprzątać, a my i tak nie chcieliśmy jeszcze wyjść
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:58   #4293
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, zdjęcia będą jak mi odda ta siostry koleżanka aparat...

Ogólnie było bardzo fajnie Wszyscy ludzie się stawili i nikt się nie bił, nie obrażał - pełna kulturka
Na poprawinach to nawet obsługa nam mówiła, że już muszą sprzątać, a my i tak nie chcieliśmy jeszcze wyjść
A jak się bawiłaś? jak siostry koleżanka? Poznałaś kogoś?
Stary 2011-08-23, 10:00   #4294
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A jak się bawiłaś? jak siostry koleżanka? Poznałaś kogoś?
Z koleżanką bylo w miarę...........

A czy kogoś poznałam? Wszystkich z rodziny pana młodego
so trójka maybe.

Stary 2011-08-23, 10:03   #4295
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Z koleżanką bylo w miarę...........

A czy kogoś poznałam? Wszystkich z rodziny pana młodego
Aj nie pisz po kawałkach tylko walnij całe streszczenie :P
Stary 2011-08-23, 10:04   #4296
psyhe666
Zakorzenienie

No, ale nie wiem co was mogłoby zaciekawić
so trójka maybe.

Stary 2011-08-23, 10:09   #4297
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko, zaczynając od sobotniego poranka :P
Przeciez tu same baby-chłonne weselnych, damsko-męskich opowieści

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 10:09   #4298
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
wszystko
Jak jedzenie, orkiestra, czy złapałaś welon
Czy pojawił się ktoś ciekawy, zebyś potwierdziła, że byłaś najładniejsza zaraz po Pannie Młodej
Możesz się rozpisać

Edytowane przez biedroneczek
Czas edycji: 2011-08-23 o 10:10
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:14   #4299
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja teraz wybywam, ale jak wrócę to z chęcią się rzucę do czytania
Stary 2011-08-23, 10:21   #4300
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
a wiecie, od jakiegoś miesiąca miałam sporą gulkę w okolicach bikini, bo miałam zapalenie mieszka... od tamtej pory z przerażeniem patrzę na depilator
No i przez kilka dni na początku trochę próbowałam to rozbabrać, ale i tak nie mogłam się dostać do tego włoska
zostawiłam to, żeby nie narobić sobie kwasu jakimś zakażeniem, no i w umie przez ciągły pośpiech - zapomniałam o tym, a miałam iść do jakiegoś specjalisty.

Wczoraj patrzę, że coś tam się dzieje, pociągnęłam za skórkę i.... jaaak nie lunie, ile tam było ropy, szok. a gulka mnie nie bolała, wyglądała bardziej jak narośl, była taka.. płaska dziwna sprawa w każdym bądź razie wycisnęłam do końca, i jeden bohater historii wylazł, ale czuję, że gdzieś tam głębiej, jeszcze czai się jakieś zło
i nie wiem, chyba jużodstawię depilator i przestawię się na depilację woskiem u kosmetyczki... chyba że macie jakieś mniej bolesne depilatory niż ja? ja mam phillips satinelle.

a wiecie co dzisiaj będzie?
okres mi się skończył, TŻ ma wolne, a w samochodzie ma ukrytą dla mnie niespodzianke, którą namierzyłam jak tankował, durex truskawkowy mój ulubiony !

lecę, i życzę Wam równie dobrego seksu i stu orgazmów w godzinę
Ania, moja mama miala taka gulke w pachwinie i leczyla to chyba pol roku u dermatologa Bolesna sprawa, dziadostwo nie chcialo zniknac.

Moj TZ znalazl u siebie w szafce 9 durexow i dwie globulki jeszcze Dobrze, ze to juz przeszlosc. W ogole ostatnio sie smielismy, bo jakis koles wparowal do apteki i na caly glos "DUREX ELITE POPROSZE". Wychodzimy i oboje "Musi miec chudego penisa skoro kupuje elite "

Psyhe, siema Jak tam? Wybawilas sie? Zarelko dobre?

Ja dzisiaj ide z TZ do restauracji swietowac jego zalegle urodziny, wiec dieta mnie nie obowiazuje Wczoraj bylismy w kinie, bo nie zarezerwowalismy biletow do teatru
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:22   #4301
psyhe666
Zakorzenienie

Haha, no to tak
Myślałam, że będą problemy z błogosławieństwem (mówiłam po kolei na pw o co chodzi), ale wyszło bardzo fajnie oprócz tego, że moja siostra od kosmetyczki wróciła jak orkiestra i kamerzysta byli już u nas w domu Później w kościele ryczałam jak debil (jak będę miała zdjęcia to wam pokażę)... Wychodzę z kościoła patrzę a mój chrzestny szarpie swojego 'kierowcę' i krzyczy 'patrz jaka laska z tej mojej chrześnicy' (...) Na sali też wszystko było bardzo sprawnie, wszyscy goście głodni jak cholera bo ślub o 16 i nikt chyba nie zjadł obiadu przed wyjściem Wchodzę na salę, a tam wszyscy żrą wielkie pajdy chleba ze smalcem Pierwszy taniec to był taki przytulany bo nie poszli na żaden kurs... Posiłki były też dobre, ale kuuuurdeeee, za dużo tego wszystkiego było bo co godzina nawet nie... nosili coś ciepłego i nie zdążyłam wszystkiego spróbować... Ciotki już chodzą i gadają, że teraz mnie trzeba wydać, ale ja za bardzo nie chcę Jednej ciotki bardzo nie lubię, która mnie dwa lata temu obgadała do mojej mamy, że ma mnie pilnować żebym w ciążę nie zaszła, a jej córka zaszła w ciążę wyszła za mąż jak miała ze 20 lat, rozwiodła się i teraz znów się wyszła za mąż bo wpadła więc ciotka hipokrytka niech się zamknie i patrzy na swoją córunię;/ No, ale mniejsza o to;/
Moja mama właśnie mi dzisiaj powiedziała, że każdy mówił jak to ja ładnie wyglądam (ciotki, kuzyni, koleżanki mamy z pracy) i że taka ładna się zrobiłam... Moje buty zrobiły furorę I każdy mówi, że mam ADHD
Mojej siostry koleżanki chłopak powiedział mi, że mam seksowne łydki
Jedno małżeństwo się pokłóciło, bo mojego szwagra siostra jest chuda jak nie wiem i miała obcisłą, krótką sukienkę, a ten koleś do żony, że A. jest jego ideałem, a później to powtórzył mojej siostrze... Dziewczyna się popłakała i powiedziała, że nawet jakby się odchudzała to taka nie będzie bo ma grube kości i szerokie biodra... Wtedy się trochę zrobiło nieprzyjemnie... Aaaa no i jeszcze świadek skoczył sobie z okna na ogród Ale nic mu się nie stało bo było nisko
cdn... o poprawinach i o tym co było po oczepinach i jak pojechał kamerzysta opowiem później
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 10:24   #4302
agniesikk
Zakorzenienie

Kto sie poplakal? Twoja siostra? O ja.
Stary 2011-08-23, 10:26   #4303
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Haha, no to tak
Myślałam, że będą problemy z błogosławieństwem (mówiłam po kolei na pw o co chodzi), ale wyszło bardzo fajnie oprócz tego, że moja siostra od kosmetyczki wróciła jak orkiestra i kamerzysta byli już u nas w domu Później w kościele ryczałam jak debil (jak będę miała zdjęcia to wam pokażę)... Wychodzę z kościoła patrzę a mój chrzestny szarpie swojego 'kierowcę' i krzyczy 'patrz jaka laska z tej mojej chrześnicy' (...) Na sali też wszystko było bardzo sprawnie, wszyscy goście głodni jak cholera bo ślub o 16 i nikt chyba nie zjadł obiadu przed wyjściem Wchodzę na salę, a tam wszyscy żrą wielkie pajdy chleba ze smalcem Pierwszy taniec to był taki przytulany bo nie poszli na żaden kurs... Posiłki były też dobre, ale kuuuurdeeee, za dużo tego wszystkiego było bo co godzina nawet nie... nosili coś ciepłego i nie zdążyłam wszystkiego spróbować... Ciotki już chodzą i gadają, że teraz mnie trzeba wydać, ale ja za bardzo nie chcę Jednej ciotki bardzo nie lubię, która mnie dwa lata temu obgadała do mojej mamy, że ma mnie pilnować żebym w ciążę nie zaszła, a jej córka zaszła w ciążę wyszła za mąż jak miała ze 20 lat, rozwiodła się i teraz znów się wyszła za mąż bo wpadła więc ciotka hipokrytka niech się zamknie i patrzy na swoją córunię;/ No, ale mniejsza o to;/
Moja mama właśnie mi dzisiaj powiedziała, że każdy mówił jak to ja ładnie wyglądam (ciotki, kuzyni, koleżanki mamy z pracy) i że taka ładna się zrobiłam... Moje buty zrobiły furorę I każdy mówi, że mam ADHD
Mojej siostry koleżanki chłopak powiedział mi, że mam seksowne łydki
Jedno małżeństwo się pokłóciło, bo mojego szwagra siostra jest chuda jak nie wiem i miała obcisłą, krótką sukienkę, a ten koleś do żony, że A. jest jego ideałem, a później to powtórzył mojej siostrze... Dziewczyna się popłakała i powiedziała, że nawet jakby się odchudzała to taka nie będzie bo ma grube kości i szerokie biodra... Wtedy się trochę zrobiło nieprzyjemnie... Aaaa no i jeszcze świadek skoczył sobie z okna na ogród Ale nic mu się nie stało bo było nisko
cdn... o poprawinach i o tym co było po oczepinach i jak pojechał kamerzysta opowiem później
Fajnie Strasznie lubie takie streszczenia wesela, ale dalej nie było kto złapał welon wierze w Ciebie
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:30   #4304
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Fajnie Strasznie lubie takie streszczenia wesela, ale dalej nie było kto złapał welon wierze w Ciebie
Nie złapałam ani ja, ani ta koleżanka Złapała jakaś laska od strony pana młodego

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Kto sie poplakal? Twoja siostra? O ja.
Nieeeee, ta jej koleżanka bo jej mąż tak powiedział A w kościele ryczałam ja :P
so trójka maybe.

Stary 2011-08-23, 12:36   #4305
agniesikk
Zakorzenienie

Ale mnie mama wkurza:/ Jesli chodzi o wypytywanie o kase, to jest qrwa pierwsza, a jesli chodzi o porozmawianie i budowanie relacji matka-corka, to nie umie przelamac cholernego tabu i zenuja ja rozmowy nawet o miesiaczce. Nie umiem jej zaufac, nie umiem z nia rozmawiac, najchetniej to bym sie odciela i tylko przeprowadzala dyplomatyczne rozmowy
Stary 2011-08-23, 12:45   #4306
winyl
Zakorzenienie

Doskonale Cię rozumiem ...

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 12:59   #4307
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mnie mama wkurza:/ Jesli chodzi o wypytywanie o kase, to jest qrwa pierwsza, a jesli chodzi o porozmawianie i budowanie relacji matka-corka, to nie umie przelamac cholernego tabu i zenuja ja rozmowy nawet o miesiaczce. Nie umiem jej zaufac, nie umiem z nia rozmawiac, najchetniej to bym sie odciela i tylko przeprowadzala dyplomatyczne rozmowy
Ale co się konkretniej stało???

Moja mama to aż za bardzo rwie się do takich rozmów...

OMG, nie mogę dzisiaj coś jeść...
Moje menu:
- 2 paszteciki
- szaszłyk (i to tylko część - cebulę i boczek zdjęłam ) i kilka łyżek kapusty na słodko
- brzoskwinia
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-08-23 o 16:08
Stary 2011-08-23, 17:48   #4308
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moj TZ znalazl u siebie w szafce 9 durexow i dwie globulki jeszcze Dobrze, ze to juz przeszlosc. W ogole ostatnio sie smielismy, bo jakis koles wparowal do apteki i na caly glos "DUREX ELITE POPROSZE". Wychodzimy i oboje "Musi miec chudego penisa skoro kupuje elite "
Wstyd się przyznać,ale na praktykach w aptece jak ktoś przychodził po durexy to tak samo myślałam
Nie zapomnę jak pierwszy raz stanęłam sama przy okienku bo było pusto. Wchodzi chłopak i mówi "durex super safe" czy jakos tak. A że to przez szybę to niedosłyszałam i mówię "słucham?!". Koleś głośniej powtórzył,a ja się normalnie zawstydziłam

Psyche, to Ty sentymentalna i uczuciowa baba jesteś skoro ryczałaś Fajnie,że wszystko się udało teraz czekamy na zdjęcia!

Cytat:
Ja z moją mogę szczerze pogadać (ale kilka lat temu to było niemożliwe-mój brat był 7m-cy w iraku i wtedy mama była niemożliwa.),ale o kasie wolę z nią nie gadać Wie ile mniej więcej zarabiam,ale nie mówię konkretnie,tak samo nie zawsze mówię co ile kosztowało albo ile wydałam na jakiś wyjazd. Pewne info trzeba dawkować :P

Cytat:
OMG, nie mogę dzisiaj coś jeść...
Moje menu:
- 2 paszteciki
- szaszłyk (i to tylko część - cebulę i boczek zdjęłam ) i kilka łyżek kapusty na słodko
- brzoskwinia
Uwielbiam grillowane szaszłyki z kurczaka,papryki, pieczarek,bez cebuli

Kupiłam sobie sandałki za dwie dychy, foto w albumie Takie do latania na co dzień.

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

milusia, widzę Cię, odzywaj się!

Edit: w klubie coś napisałam :P

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2011-08-23 o 18:01
Stary 2011-08-23, 18:58   #4309
bita smietana
Zakorzenienie

jaaak ja mam dosyć dzisiejszego dnia pobudka o 6, dojazd do pracy, w drodze powrotnej rozbita opona i powrót o 19 A teraz muszę iść się uczyć...

Noo, to ponarzekałam, ale tak poza tym to jest super

Ja kompletnie nie wiem w co się ubierać od kiedy tak przytyłam, we wszystkim wyglądam strasznie i w nic się nie mieszczę...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 19:06   #4310
milusia1991
Rozeznanie

Niesmiało mówię- cześć dziewczyny... przepraszam za nieobecność ale jakoś poczułam że do was niepasuję i że to już nie ten wątek co kiedyś... ale już postaram się wrócić jeśli tylko chcecie. Ja cały czas pracuję sobie jednak niedługo mi się to skończy gdyż była to tylko praca sezonowa. Poza tym napisałam poprawkę z matmy i raczej to zdam. Ale nie chcę zapeszać. Wyniki 15 wrzesnia. Jak zdam to idę na jakieś mega zakupy Oprócz tego byłam na małych wakacjach nad morzem z Tż i przytyłam dwa kilogramy Cały czas was poczytywałam wiec jestem na bierząco
Stary 2011-08-23, 19:12   #4311
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
Niesmiało mówię- cześć dziewczyny... przepraszam za nieobecność ale jakoś poczułam że do was niepasuję i że to już nie ten wątek co kiedyś... ale już postaram się wrócić jeśli tylko chcecie. Ja cały czas pracuję sobie jednak niedługo mi się to skończy gdyż była to tylko praca sezonowa. Poza tym napisałam poprawkę z matmy i raczej to zdam. Ale nie chcę zapeszać. Wyniki 15 wrzesnia. Jak zdam to idę na jakieś mega zakupy Oprócz tego byłam na małych wakacjach nad morzem z Tż i przytyłam dwa kilogramy Cały czas was poczytywałam wiec jestem na bierząco
właśnie myślałam o Tobie dzisiaj i zastanawiałam się jak Ci poszło Ciesze się, że dobrze
Głuptasie, wracaj koniecznie i pisz jak najwięcej, przecież należysz do nas! Będzie super jeśli wrócisz
Stary 2011-08-23, 19:50   #4312
psyhe666
Zakorzenienie

Noooo milusia, nareszcie wróciłaś!

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Dziewczyny... club...
so trójka maybe.

Stary 2011-08-23, 20:46   #4313
Loriette
Zakorzenienie

Ja obecnie nic nie jem - żyję motylkami w brzuchu, hahaha! Cóż za piękne uczucie! *___________* Kocham Was kobiety! Dzisiaj spaliłam resztę rzeczy od M. ;D

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 20:56   #4314
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
a wiecie, od jakiegoś miesiąca miałam sporą gulkę w okolicach bikini, bo miałam zapalenie mieszka... od tamtej pory z przerażeniem patrzę na depilator
No i przez kilka dni na początku trochę próbowałam to rozbabrać, ale i tak nie mogłam się dostać do tego włoska
zostawiłam to, żeby nie narobić sobie kwasu jakimś zakażeniem, no i w umie przez ciągły pośpiech - zapomniałam o tym, a miałam iść do jakiegoś specjalisty.

Wczoraj patrzę, że coś tam się dzieje, pociągnęłam za skórkę i.... jaaak nie lunie, ile tam było ropy, szok. a gulka mnie nie bolała, wyglądała bardziej jak narośl, była taka.. płaska dziwna sprawa w każdym bądź razie wycisnęłam do końca, i jeden bohater historii wylazł, ale czuję, że gdzieś tam głębiej, jeszcze czai się jakieś zło
i nie wiem, chyba jużodstawię depilator i przestawię się na depilację woskiem u kosmetyczki... chyba że macie jakieś mniej bolesne depilatory niż ja? ja mam phillips satinelle.
tez tak mialam i to wlasnie po wosku. Jesli tak sie dzieje po depilatorze - po wosku bedzie tak samo. Niestety, w obydwoch przypadkach wyrywa sie wlosa z cebulka, on potem wrasta, przebija sie i w tym momencie moze sie zrobic stan zapalny. pamietam ile mi ropy lecialo bikini robie sobie woskiem ale tylko raz tak mialam

tak poza tym, mam doła. jestem gruba, brzydka i nikt mnie nie lubi. Nie pamietam kiedy ostatnio czulam sie dobrze sama ze soba. Ciagle jestem zmeczona. To juz sie robi chore. Ide jutro ponownie zrobic badania krwi. jesli znow wyjdzie tak samo, to sie potne

Loriette
.... szczerze zazdroszcze. Ciesz sie chwila
Stary 2011-08-23, 21:06   #4315
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
tak poza tym, mam doła. jestem gruba, brzydka i nikt mnie nie lubi. Nie pamietam kiedy ostatnio czulam sie dobrze sama ze soba. Ciagle jestem zmeczona. To juz sie robi chore. Ide jutro ponownie zrobic badania krwi. jesli znow wyjdzie tak samo, to sie potne

Loriette
.... szczerze zazdroszcze. Ciesz sie chwila
Ja znowu nabawiłam się bakterii w pęcherzu, bo nie dbałam o moje nerki.. Po prostu jest genialnie!

Cieszę się ile wlezie.. A najlepsze jest to, że jest wysoki! Brakowało mi tego, czuję jak odżywam!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 21:24   #4316
agniesikk
Zakorzenienie

Psyhe, chodzi o to, ze moja matka pierwsze o co zapytala, jak zadzwonila, to ile zarobilam za lipiec itp. Tylko to ja obchodzi Zawsze innym wypomina, ze tak patrza na kase, a jest identyczna. Monia, ja tez nigdy nie mowie ile co kosztuje, ile mam pieniedzy- moja matka zawsze sie wtraca na co mam kase przeznaczyc, ze cos za drogie, ona kupuje tansze itp. Nigdy nie umiala nawiazac jakiejs glebszej relacji, tylko czasem potrafi zdobyc sie na jakas umoralniajaca rozmowe itp.

Spedzilam dzisiaj cudowny dzien z TZ, ale sie obzarlam Zabulilam 120zl w restauracji, ale objedlismy sie jak bąki (generalnie tanio tam, a obiad to zupa, danie glowne i deser). Potem Mc Fluryy zjadlam Masakra. Jutro powrot do dietki. I bylismy w kinie na "Szefowie wrogowie", cale kino wylo ze smiechu No i kupilam przedsezonowo komin w Reserved za 40zl, bo potem w zime, to kosztuja z 60 :P Moze to nie interes zycia, ale komin chcialam miec od dawna.

Monia, ladne te sandalki
Smietanka, zaczelas te diete co Twoja kolezanka? Ja jutro jakis dzien oczyszczania

Ej jakiego filma dzis mielismy. Stalismy na moscie na Wisle i myslelismy, co by bylo, jakby Julianek wpadl do wody, jakby plakal i wolal o pomoc i prawie sie poryczalam, a TZ taki smutny Na szczescie Julianek siedzi ze mna przed kompem i ubral moj komin :P

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-08-23 o 21:26
Stary 2011-08-23, 21:35   #4317
bita smietana
Zakorzenienie

Aga, zaczęłam Tylko kurde, nie mam kiedy jeść Tam są niby podane 3 posiłki dziennie, ale nie wiem jak to się ma do metabolizmu...

jazda z Juliankiem Dobrze, że nic mu nie jest i siedzi bezpiecznie, ale poryte to Wy macie

Ja mam chyba jakąś infekcję pochwy, szczypie i w ogole A nawet nie mam kiedy iść do lekarza, dopiero za jakieś parę tygodni. Pasjonujące, nie?

Też się dzisiaj pokłóciłam z rodzicami, szkoda gadać Odzwyczaiłam się od mieszkania w domu
Stary 2011-08-23, 21:54   #4318
aniabaniaa
Zakorzenienie

ej, monia, czemu durexy to zło? ja kiedyś zapełniałam apteki unimilami i podczas spotkania z przedstawicielem dostaliśmy pełno gadżetów unimila, to dopiero zło :P
gumek nie używamy, ale żel jest dobry w smaku

Milusia głupolu, mi też się wydaje, że tu nie pasuję, ale ciągle napastuję grubaski swoimi gałgańskimi filozofiami :P wracaj, bo jak Cię nie ma, to tyję

Psyhe, jednak zbok jesteś

Agniesik, ja z moją mamą miałam podobnie. jak się wyprowadziłam, dyplomacja wzięła górę. zero uczuć, emocji, udawania, że jest ok. Przez relację z nią nienawidziłam wigilii, dzielenia się opłtakiem, wszelkich sytuacji w których trzeba powiedzieć coś miłego, przytulić się. Kiepsko
chyba zawsze już tak będzie.

ejjj, to Wy też tak miałyście z włoskami to co teraz zrobić z tą gulką, zostawić i poczekać na ropę? to mnie nie boli w razie wu umówię się do dermatologa.
A wiem, że te włoski odrastają takie beznadziejne, katastrofa, marzę o laserze ;(

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-08-23 o 21:56
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 22:37   #4319
psyhe666
Zakorzenienie

Czemu jestem zbok aniabania?

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Idę spaćku Pa
so trójka maybe.

Stary 2011-08-23, 22:37   #4320
agniesikk
Zakorzenienie

Śmietanka, tez mam infekcje mam jakies dziwne uplawy i mnie swedzi. chyba te globulki co dostalam, nie zadzialaly. wkur*ic sie mozna. nie wiem, czy moze TZ nie zarazilam musze isc do gin i od razu poprosic o cos dla TZ w ramach kuracji, juz raz wysylalam mu do Krk tabletki;p

wiecie, jak sobie dzisiaj z TZ myslalam, jak byloby dobrze, gdyby studiowal np. w Poznaniu, to jest o wiele blizej. jestesmy zmeczeni ta odlegloscia i w ogole. dobrze, ze caly wrzesien bedzie w domu, to potem bedzie jakies 7 miesiecy rozlaki. do Krakowa jest w cholere daleko. jak tak patrze na to, ile wytrzymalismy i jak dobrze nam ze soba, to tylko dzieki temu mam ochote ciagnac dalej ten zwiazek, bo wiem, ze gdybym zerwala, to cierpialabym milion razy bardziej niz podczas naszych rozstan, bo stracilabym na zawsze najlepszego przyjaciela. dam rade, musze

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-08-23 o 22:38
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości