|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Obys wyjasnila wszystko z lekarzem i szla na operacje spokojna Daj znac jak wrocisz i powodzenia
|
|
#16112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Nadinka...i z takim nastawieniem masz właśnie iść,pomoże Ci to lepiej znieść ból.Ja z takim poszłam i przyznam szczerze,że gdyby nie to coś co mi się przydarzyło to bólu nie czułam żadnego.Może to śmiesznie zabrzmi,ale na serio nic mnie nie bolało.A teraz mam mały problem z prawą piersią,bo trochę wody chyba się zebrało i jest większa od lewej,co mnie mega wkurza.Dlatego właśnie aby mieć spokojną głowę i nie martwić się tym co może się ewentualnie stać to napisałam o tej odległości.Tylko w tym względzie,bo też rozważałam nad PL czy Czechami.Jedno szczęście,że zrobiłam tutaj,bo bym zariowała z niepokoju.Ale dowiedz się w razie czego czy klinika która jest niedaleko Ciebie,kasuje za konsultacje i ile. Oby Ci się nie przydała.
|
|
#16113 |
|
Raczkowanie
|
No to się teraz zestresowałam. Czytałam na necie,że właściwy rozmia piersi to tak po ok 1 miesiącu po operacji.
|
|
#16114 |
|
Raczkowanie
|
Dalmatynka-nie po miesiacu a praktycznie po roku-przez kilka miesiecy miesien puszcza i uklada sie na wkladce, piersi sie obnizaja, naturalnieja i zazwyczaj wiekszosc stanikow z pierwszego miesiaca po operacji jest do wyrzucenia bo po prostu jest juz za mala
|
|
#16115 |
|
Raczkowanie
|
|
#16116 |
|
Raczkowanie
|
Ja po zabiegu nie weszłam w wiele bluzek i sukienek . Były spore ale to była opuchlizna. Teraz to są takie normalne ani trochę nie za duże. Dopasowane do figury tylko że ja mam 164 wzrostu więc te moje 400 cc to akurat ty jesteś na wyższa więc 500 będzie w sam raz jak zejdzie opuchlizna. Nie martw się w. Są takie śliczne. Popatrzcie na piersi horo albo kejsi duże i takie śliczne.
|
|
#16117 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
to prawda, że po roku piersi się trochę zmieniają... robią się bardziej normalne po prostu, nie stoją już jak piłki, są bardziej "moje "
))trzeba to wziąć pod uwagę przy wyborze rozmiaru, warto przemyśleć w tej sytuacji duże rozmiary anatomków np. |
|
|
|
#16118 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Agatau88 26.08-2![]() ![]() anek799 14.09 - 21![]() ![]() amelia222 14.09-21![]() ![]() Vanessita 16.09- 23![]() ![]() grazia78 14.11-82 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 120![]() ![]() malinkac 19.12- 120![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- U mnie ok, także mogę spokojnie iść na zabieg ![]() Ale Dziewczyny, zaczynam mieć wyrzuty sumienia, ze idę robić piersi, tyle kasy i w ogole ![]() Któraś z Was też miała takie mysli? |
|
|
|
#16119 |
|
Wtajemniczenie
|
To najwazniejsze Agatau, ze ok
![]() Tylko 2 dni ![]() Ja nie mialam takich wyrzutow sumienia , ale moj TZ mial i chyba do dzisiaj ma
|
#16120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wyrzuty mam, no nie wiem, ja jestem taka że myślę o wszystkim naokoło i mam wyrzuty. |
|
|
|
|
#16121 |
|
Zadomowienie
|
Agatau88 ja miałam przed operacją lekkie przemyślenia dot. kasy ale po operacji już nie wróciły jak sobie przypomnę, że byłam płaska i wiecznie w tych sztywnych stanikach ,sie wkur....iałam jak miałam założyć sukienkę z dekoltem, a nie daj Boże- Bez stanika! Jaka to jest wygoda być z siebie zadowolonym
![]() Pieniądze zawsze można zarobić a życie jest tylko jedno. Może cycki to nie priorytet ale skoro można to czemu nie ? TRZYMAM KCIUKI!
|
#16122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takze nie zaluj Agatau, naprawde warto wydac te pieniadzeJa tylko raz pomyslalam jaki super samochod mialabym za te pieniadze, bo ja jestem maniakiem, a u Nas samochody taniutkie Ale nigdy nie zalowalam, ze tyle pieniedzy bede nosic w staniku Predzej nawet nie pomyslalam o odkladaniu, bo zawsze bylam zdania, ze szkoda czasu na odkladanie i przepuszczalam wszystko przez palce Teraz troche to odkladanie mi sie spodobalo i odkladam na Hiszpanie, zeby zabrac rodzinke
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-24 o 11:04 |
|
|
|
|
#16123 |
|
Raczkowanie
|
Agatko będę trzymać za ciebie kciuki. Nie żałuj, ja przepuściłam w jeden dzień więcej pieniędzy bo wydałam na piersi i nos i nigdy tego nie żałowałam. Nie mogę się doczekac żeby je zobaczyć.
|
|
#16124 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczynki za miłe slowa
Chyba każdy człowiek przez chwilę mysli ze tyle kasy i w ogole, a bardziej niz o kasę chodzi o to czy to nie jest takie egoistyczne i w ogole. Ale macie rację-po op rośnie samopoczucie, mozna założyc fajną bluzkę. Teraz to trochę się denerwuję, ale mam nadzieję że nerwy jakoś przejd
|
|
|
|
#16125 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczysz, ze za 3 dni tu do Nas przybiegniesz i bedziesz Nam opowiadac
Ja to mialam takie emocje po jak po urodzeniu dziecka hehe![]() A co sie stalo z VIPERA??? Ona jeszcze sie nie odezwala, mam nadzieje, ze wszystko ok
|
#16126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16127 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jestem już po kolejnej kontroli i ogladały mnie 2 pielęgniarki i obie stierdziły,że wszystko jest ok,opuchlizna zejdzie ,a woda się wciągnie.To jest normalne i nie mam się niczym stresować ale mam uważać na prawą rękę,aby nie przeciążyć.No to mi znowu lepiej na duszy się zrobiło .Dzisiaj w ramach dobrych wiadomości poszłam na spontaniczny shoppin i nakupowałam sobie bluzeczki,tuniki i top.Wszystkie pięknie wyglądały na mnie,w sensie okolicach piersiowych Wieczorkiem wstawię fotki z naszych 2 tygodniowych urodzin
|
|
#16128 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel
pokaż koniecznie zdjęcia
|
|
|
|
#16129 |
|
Raczkowanie
|
Agatko ja tez Ci zycze powodzenia i koniecznie napisz jak bylo
i nie miej wyrzutow bo spelniasz swoje marzenie i bedziesz bardziej zadowolona mamy tylko jedno zycie i trzeba dazyc do tego zeby byc szczesliwym dziewczyny macie wszystkie piekne piersi i ja juz naprawde nie moge sie doczekac swoich... dopiero bede na forum pod koniec wrzesnia bo wtedy wracam z wakacji rodzinnych. Mam nadzieje ze bede zadowolona po operacji, ze beda sie dobrze goily i najbardziej sie obawiam ze beda bolaly albo ze bedzie sie dzialo cos normalnego np opuchlizna itp a ja bede panikowac ze poszlo cos nie tak chyba juz troche panikuje przed operacja
|
#16130 |
|
Wtajemniczenie
|
Amelia jeszcze tylko 3 tygodnie i tez bedziesz cycolinka
To Ty po operacji jedziesz na wakacje??? Teraz jeszcze z nami bedziesz, czy to pozegnanie juz przed operacja???
|
#16131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też tak uważam i nawet w tej kwestii nie zgadzam się ze swoją wspólniczką![]() ona np nie rozumie po co impreze robię urodzinową jak z kasą chwilowo cienkawo..ja jej na to ..że wolę to niż sobie coś kupić,wolę mieć co wspominać za kilka lat!!!JEDNO JEST ZYCIE!!!I NIE WIADOMO KIEDY SIĘ SKOŃCZY!!!echh oby nie za prędko!! ![]() AGATAU ojj ja przed samą op będę miała takie i INNE przemyslenia..nie martw się i zrób coś dla siebie!!! a do mnie z kliniki dzwoniła pani co z terminem..no i kolejny 23listopad!!i zapytałam o miesiączke czy można mieć..powiedziała że w żadnym wypadku i najlepiej po...no i badania muszę z krwi zrobić a usg chyba nie już(nie wiem)może powinnam??ostatnie w marcu miałam,to będzie 8 miesięcy no i do pani dr już nie muszę iść..ona ma wsio zapisane!!!nooo obyyyy...![]() buziole!!
|
|
#16132 |
|
Raczkowanie
|
za tydzien lece na wakacje do rodzicow i zostaje tam do konca wrzesnia
odezwe sie dopiero wtedy a Wy dziewczynki trzymajcie kciuki za mnie. klaudeczko swiete slowa, jestem tego samego zdania. Wiele razy sie zastanawialam czy robic operacje czy nie z powodu kasy juz rok temu mialam zaplanowana ale zrezygnowalam... bo sobie wmowilam ze mam jednak cycki ok ale mysl ze moge miec moje wymarzone i to wkurzanie codzienne przed lustrem czy w sklepie wzielo przewage i nie zaluje swojej decyzji ani troche. Z mysla o piersiach czyje ze sie zmieniam a co bedzie jak juz je bede miala przede wszystkim chce byc atrakcyjna dla swojego meza ktoremu jak wiem podobaja sie wieksze piersi a ja mam tylko male groszki...masakra ale bedzie z tym Koniec i bardzo sie z tego ciesze i bardzo sie ciesze dziewczyny ze zrywamy z naszymi zyciowymi kompleksami buzka
|
#16133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Klaudeczko nie mogę sie doczekać kiedy będziesz po, zawsze tu tak fajnie do nas wpadasz z wszystkimi sie witasz i pozdrawiasz, ale w końcu juz niedługo ty też będziesz cycolinką i będziemy ogładać twoje fotki, ty też spełnisz swe marzenia. Sensuel fajnie ze jesteś szczęśliwa, jak my wszystkie tu na forum, ja tez dzis wróciłam z zakupów wszystko leży idealnie, wreszcie czuję sie prawdziwą sexi kobietą.
|
|
|
#16134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze wpisz sie na odliczanke i juz w koncu zrobisz ta operacje, bo Nas tak od kiedy pamietam w niepewnosci trzymasz ![]() Miesiaczke mozna przesunac, ja przesunelam sobie i dostalam 3 dni po operacji ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Chyba zaryujesz , ze nie dasz znac po operacji jak sie czujesz Musisz do Nas napisac chociaz pare slow My tu bedziemy kciukasy trzymac za Ciebie, to Nam sie nalezy , a co![]() Bedzie dobrze napewno I odezwij sie koniecznie po ![]()
|
|
#16135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i koniecznie napisz nam jak operacja,jak się czułaś po i jakie wrażenie miałaś jak zobaczyłaś swoje piękne cudeńka ************************* ************ A ja dzisiaj bujam się na patencie.Z racji tej,że normalnie cieżko mi na maxa na plecach jak czuję spojrzenie mojego męża gdy mam top i mi sutki sterczą i je widać .Za kilka min będę miała nowe fotki w albumie,także zapraszam
|
|
#16136 |
|
Wtajemniczenie
|
Sensuel masz piersi szyte na miare
Ja mam intymne pytanie Kiedy TZ moze potarmosic panienki![]() Pytam, bo moj sie pyta hehehe, kiedy bedzie mogl nie tylko patrzec ![]() Odmienilo mu sie cos, bo predzej twierdzil, ze ma cyckowstret i go juz cycki nie interesuja ![]() Ja wiem, ze to ja bede czula kiedy mozna je tarmosic, ale na chwile obecna nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-24 o 20:43 |
|
|
|
#16137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój od samego początku się nimi zabawia.Robi to delikatnie,ale pozwalam mu,bo mnie też się to podoba .Jednak nie daję jeszcze ich na tyle uciskać,bo się po prostu nie da (za sztywne jeszcze są),a poza tym jeszcze nie czas na czochranie ich ![]() Na fotkach nie widać aż tak tej zmiany ,ale w realu widać trochę.Jednak jak nic im się nie dzieje,to tylko trzeba czekać aż zniknie
|
|
#16138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem zdania, że kasa to rzecz nabyta ale nie wszyscy tak mają... Życie jest krótkie i tak się zawsze zastanawiam czy mając 60 lat nie pożałowałabym tego, że się nie zdecydowałam zobaczyć jak to jest mieć "cycki:.... Cytat:
Cytat:
Dlatego tak mało się udzielam, bo Twoje zapytania są moimi ![]() A swoją drogą jakie to mogą być wkładki??? Bo mi się jej biust od zawsze podoba i taki bym chciała mieć...jest super proporcjonalny... http://www.zimbio.com/pictures/uAc5T...ndra+Wilkinson
M. M. K silimedy maximum 570hi ..20/02/2017...już są!!! Edytowane przez Vanessita Czas edycji: 2011-08-24 o 22:23 |
|||
|
|
|
#16139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko bedzie dobrze,zobaczysz.Piers pieknie sie wyrowna ,woda zejdzie i bedziesz sie mogla w pelni cieszyc swoimi piersiami. Nie macie pojecia jak bardzo Wam zazdroszcze;( Jeszcze tyle czasu do op.
|
|
#16140 |
|
Zakorzenienie
|
Vanessita
To my prawie jak siostry-mamy podobne dylematy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

A jak juz cos sie bedzie dzialo to bede dzialac a kaske to zawsze sie skombinuje
. Nadinka...i z takim nastawieniem masz właśnie iść,pomoże Ci to lepiej znieść ból.Ja z takim poszłam
Czeski czarodziej 15.08.2011 500cc okrągłe

.
My tu bedziemy kciukasy trzymac za Ciebie, to Nam sie nalezy , a co
i koniecznie napisz nam jak operacja,jak się czułaś po i jakie wrażenie miałaś jak zobaczyłaś swoje piękne cudeńka