Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 538 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-23, 23:24   #16111
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a Wy już trzymacie kciuki

A wyorbaźcie sobie ze ja jeszcze dzis muszę isc do lekarza. Tak tak dzis
Tak mnie mogl zapisać, na 23
Ale muszę wyjasnic jeszcze pewne zdrowotne sprawy, bo mam pewne małe problemy, które chcę wyjasnic.
Ja jeszcze nie trzymam Ale moge potrzymac teraz , bo jest 23
Obys wyjasnila wszystko z lekarzem i szla na operacje spokojna
Daj znac jak wrocisz i powodzenia
Stary 2011-08-23, 23:36   #16112
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Masz racje SENSUEL musze sie w razie czego dowiedziec ile i czy wogole bedzie mnie kosztowac wizyta u mnie(uk).
Tylko ze ja tak na prawde nie mysle nawet o tym,moje nastawienie jest tak pozytywne ze nie dopuszczem do siebie ze cos moze byc nie tak.Przepraszam ale ja naprawde w tym nastawieniu chce pociagnac do dnia operacji.Podobnie jak Zabulek A jak juz cos sie bedzie dzialo to bede dzialac a kaske to zawsze sie skombinuje
A moja wyjsciowka to jestem plaskahi hi.Wyslalm Ci zaproszenie wiec jak chcesz to mozemy pozgadywac co Doktorek mi tam wkomponuje hi hi hi
Nie mam zaproszenia od Ciebie . Nadinka...i z takim nastawieniem masz właśnie iść,pomoże Ci to lepiej znieść ból.Ja z takim poszłam i przyznam szczerze,że gdyby nie to coś co mi się przydarzyło to bólu nie czułam żadnego.Może to śmiesznie zabrzmi,ale na serio nic mnie nie bolało.A teraz mam mały problem z prawą piersią,bo trochę wody chyba się zebrało i jest większa od lewej,co mnie mega wkurza.
Dlatego właśnie aby mieć spokojną głowę i nie martwić się tym co może się ewentualnie stać to napisałam o tej odległości.Tylko w tym względzie,bo też rozważałam nad PL czy Czechami.Jedno szczęście,że zrobiłam tutaj,bo bym zariowała z niepokoju.Ale dowiedz się w razie czego czy klinika która jest niedaleko Ciebie,kasuje za konsultacje i ile.
Oby Ci się nie przydała.
Stary 2011-08-23, 23:38   #16113
Dalmatynka101
Raczkowanie

No to się teraz zestresowałam. Czytałam na necie,że właściwy rozmia piersi to tak po ok 1 miesiącu po operacji.
Stary 2011-08-24, 00:18   #16114
lubka83
Raczkowanie

Dalmatynka-nie po miesiacu a praktycznie po roku-przez kilka miesiecy miesien puszcza i uklada sie na wkladce, piersi sie obnizaja, naturalnieja i zazwyczaj wiekszosc stanikow z pierwszego miesiaca po operacji jest do wyrzucenia bo po prostu jest juz za mala

Allergany MX 370cc dr Broma

Gdy obrabiasz mi tyłek-nie zapomnij mnie w niego pocałować
lubka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 01:17   #16115
kasa00
Raczkowanie

Hej dziewczyny a ja jestem zaraz 27 miesiąc po operacji i kupilam sobie juz kilka sztuk nowych staniczkow i zaczynam wlasnie zauwarzac zmiany piersi robią mi sie pomalu miekkie ale znowu wydaje mi sie ze maleja bo faktycznie sie obirzają morze tylko mi sie tak wydaje bo juz sie przyzwyczailam do nich chociaz staniczki pasuja
Stary 2011-08-24, 08:59   #16116
Polka_Polka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lubka83 Pokaż wiadomość
Dalmatynka-nie po miesiacu a praktycznie po roku-przez kilka miesiecy miesien puszcza i uklada sie na wkladce, piersi sie obnizaja, naturalnieja i zazwyczaj wiekszosc stanikow z pierwszego miesiaca po operacji jest do wyrzucenia bo po prostu jest juz za mala
Ja po zabiegu nie weszłam w wiele bluzek i sukienek . Były spore ale to była opuchlizna. Teraz to są takie normalne ani trochę nie za duże. Dopasowane do figury tylko że ja mam 164 wzrostu więc te moje 400 cc to akurat ty jesteś na wyższa więc 500 będzie w sam raz jak zejdzie opuchlizna. Nie martw się w. Są takie śliczne. Popatrzcie na piersi horo albo kejsi duże i takie śliczne.
Polka_Polka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 09:39   #16117
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

to prawda, że po roku piersi się trochę zmieniają... robią się bardziej normalne po prostu, nie stoją już jak piłki, są bardziej "moje " ))
trzeba to wziąć pod uwagę przy wyborze rozmiaru, warto przemyśleć w tej sytuacji duże rozmiary anatomków np.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 10:04   #16118
Agatau88
Zakorzenienie

Agatau88 26.08-2
anek799 14.09 - 21
amelia222 14.09-21
Vanessita 16.09- 23
grazia78 14.11-82
Nadinka2 19.12- 120
malinkac 19.12- 120

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

U mnie ok, także mogę spokojnie iść na zabieg

Ale Dziewczyny, zaczynam mieć wyrzuty sumienia, ze idę robić piersi, tyle kasy i w ogole
Któraś z Was też miała takie mysli?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 10:13   #16119
zabulek1
Wtajemniczenie

To najwazniejsze Agatau, ze ok
Tylko 2 dni Po raz drugi bedziemy trzymac kciukasy i mam nadzieje, ze tym razem pojdziesz hehe
Ja nie mialam takich wyrzutow sumienia , ale moj TZ mial i chyba do dzisiaj ma
Stary 2011-08-24, 10:18   #16120
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
To najwazniejsze Agatau, ze ok
Tylko 2 dni Po raz drugi bedziemy trzymac kciukasy i mam nadzieje, ze tym razem pojdziesz hehe
Ja nie mialam takich wyrzutow sumienia , ale moj TZ mial i chyba do dzisiaj ma
Ja też mam nadzieję, że teraz pójdę na zabieg

A wyrzuty mam, no nie wiem, ja jestem taka że myślę o wszystkim naokoło i mam wyrzuty.
Stary 2011-08-24, 10:43   #16121
gwendolinka
Zadomowienie

Agatau88 ja miałam przed operacją lekkie przemyślenia dot. kasy ale po operacji już nie wróciły jak sobie przypomnę, że byłam płaska i wiecznie w tych sztywnych stanikach ,sie wkur....iałam jak miałam założyć sukienkę z dekoltem, a nie daj Boże- Bez stanika! Jaka to jest wygoda być z siebie zadowolonym
Pieniądze zawsze można zarobić a życie jest tylko jedno. Może cycki to nie priorytet ale skoro można to czemu nie ?

TRZYMAM KCIUKI!

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 11:01   #16122
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

A wyrzuty mam, no nie wiem, ja jestem taka że myślę o wszystkim naokoło i mam wyrzuty.
Jak moj TZ ubolewal nad ta kasa, ktora mialam na cycki, to mu powiedzialam, ze nie ma zalowac tej kasy, bo mi cycki nie wyjda za taka wyzalowana kase Takze nie zaluj Agatau, naprawde warto wydac te pieniadze
Ja tylko raz pomyslalam jaki super samochod mialabym za te pieniadze, bo ja jestem maniakiem, a u Nas samochody taniutkie Ale nigdy nie zalowalam, ze tyle pieniedzy bede nosic w staniku Samochod tez wymienie, a teraz przynajmiej wiem, ze w ciagu 2 mc jestem w stanie odlozyc tyle pieniedzy Predzej nawet nie pomyslalam o odkladaniu, bo zawsze bylam zdania, ze szkoda czasu na odkladanie i przepuszczalam wszystko przez palce Teraz troche to odkladanie mi sie spodobalo i odkladam na Hiszpanie, zeby zabrac rodzinke

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-24 o 11:04
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 11:37   #16123
Polka_Polka
Raczkowanie

Cytat:

Agatko będę trzymać za ciebie kciuki. Nie żałuj, ja przepuściłam w jeden dzień więcej pieniędzy bo wydałam na piersi i nos i nigdy tego nie żałowałam. Nie mogę się doczekac żeby je zobaczyć.
Stary 2011-08-24, 12:02   #16124
Agatau88
Zakorzenienie

Dziękuję Dziewczynki za miłe slowa
Chyba każdy człowiek przez chwilę mysli ze tyle kasy i w ogole, a bardziej niz o kasę chodzi o to czy to nie jest takie egoistyczne i w ogole.
Ale macie rację-po op rośnie samopoczucie, mozna założyc fajną bluzkę.
Teraz to trochę się denerwuję, ale mam nadzieję że nerwy jakoś przejd
Stary 2011-08-24, 12:25   #16125
zabulek1
Wtajemniczenie

Zobaczysz, ze za 3 dni tu do Nas przybiegniesz i bedziesz Nam opowiadac I do tego ten przyplyw energi po operacji Jejku, jeszcze raz bym poszla na operacje Ja to mialam takie emocje po jak po urodzeniu dziecka hehe

A co sie stalo z VIPERA??? Ona jeszcze sie nie odezwala, mam nadzieje, ze wszystko ok
Stary 2011-08-24, 12:28   #16126
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczysz, ze za 3 dni tu do Nas przybiegniesz i bedziesz Nam opowiadac I do tego ten przyplyw energi po operacji Jejku, jeszcze raz bym poszla na operacje Ja to mialam takie emocje po jak po urodzeniu dziecka hehe

A co sie stalo z VIPERA??? Ona jeszcze sie nie odezwala, mam nadzieje, ze wszystko ok
Nie odzywa się własnie, moze napisze coś wkrótce, juz jest kilka dni po op.
Stary 2011-08-24, 13:48   #16127
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba każdy człowiek przez chwilę mysli ze tyle kasy i w ogole, a bardziej niz o kasę chodzi o to czy to nie jest takie egoistyczne i w ogole.
Oj rośnie,rośnie...nawet nie zdajesz sobie sprawy jak.Ja wyzbyłam się największego swojego kompleksu płaskości i teraz odżyłam.Narodziła się nowa Sensuel dnia 10.08.2011 .Podniesiona głowa,pierś do przodu i zero stresu.

Cytat:
Napisane przez lubka83 Pokaż wiadomość
Mnie lekarz powiedział,że do 3 lat się wszystko układa i dopasowuje i w tym okresie może być różnie.

Ja jestem już po kolejnej kontroli i ogladały mnie 2 pielęgniarki i obie stierdziły,że wszystko jest ok,opuchlizna zejdzie ,a woda się wciągnie.To jest normalne i nie mam się niczym stresować ale mam uważać na prawą rękę,aby nie przeciążyć.No to mi znowu lepiej na duszy się zrobiło .
Dzisiaj w ramach dobrych wiadomości poszłam na spontaniczny shoppin i nakupowałam sobie bluzeczki,tuniki i top.Wszystkie pięknie wyglądały na mnie,w sensie okolicach piersiowych .Ah, nareszcie......coś na mnie dobrze leży i sexy wygląda .

Wieczorkiem wstawię fotki z naszych 2 tygodniowych urodzin
Stary 2011-08-24, 14:28   #16128
Agatau88
Zakorzenienie

Sensuel
pokaż koniecznie zdjęcia
Stary 2011-08-24, 16:15   #16129
amelia222
Raczkowanie

Agatko ja tez Ci zycze powodzenia i koniecznie napisz jak bylo i nie miej wyrzutow bo spelniasz swoje marzenie i bedziesz bardziej zadowolona mamy tylko jedno zycie i trzeba dazyc do tego zeby byc szczesliwym
dziewczyny macie wszystkie piekne piersi i ja juz naprawde nie moge sie doczekac swoich... dopiero bede na forum pod koniec wrzesnia bo wtedy wracam z wakacji rodzinnych. Mam nadzieje ze bede zadowolona po operacji, ze beda sie dobrze goily i najbardziej sie obawiam ze beda bolaly albo ze bedzie sie dzialo cos normalnego np opuchlizna itp a ja bede panikowac ze poszlo cos nie tak chyba juz troche panikuje przed operacja przepraszam za zanudzanie was swoimi myslami
Stary 2011-08-24, 16:22   #16130
zabulek1
Wtajemniczenie

Amelia jeszcze tylko 3 tygodnie i tez bedziesz cycolinka
To Ty po operacji jedziesz na wakacje??? Teraz jeszcze z nami bedziesz, czy to pozegnanie juz przed operacja???
Stary 2011-08-24, 16:46   #16131
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Agatau88 ja miałam przed operacją lekkie przemyślenia dot. kasy ale po operacji już nie wróciły jak sobie przypomnę, że byłam płaska i wiecznie w tych sztywnych stanikach ,sie wkur....iałam jak miałam założyć sukienkę z dekoltem, a nie daj Boże- Bez stanika! Jaka to jest wygoda być z siebie zadowolonym
Pieniądze zawsze można zarobić a życie jest tylko jedno. Może cycki to nie priorytet ale skoro można to czemu nie ?

TRZYMAM KCIUKI!
GWEDNOLINKO ŚWIETNE SŁOWAteż tak uważam i nawet w tej kwestii nie zgadzam się ze swoją wspólniczką
ona np nie rozumie po co impreze robię urodzinową jak z kasą chwilowo cienkawo..ja jej na to ..że wolę to niż sobie coś kupić,wolę mieć co wspominać za kilka lat!!!JEDNO JEST ZYCIE!!!I NIE WIADOMO KIEDY SIĘ SKOŃCZY!!!echh oby nie za prędko!!

AGATAU ojj ja przed samą op będę miała takie i INNE przemyslenia..nie martw się i zrób coś dla siebie!!!

a do mnie z kliniki dzwoniła pani co z terminem..no i kolejny 23listopad!!i zapytałam o miesiączke czy można mieć..powiedziała że w żadnym wypadku i najlepiej po...no i badania muszę z krwi zrobić a usg chyba nie już(nie wiem)może powinnam??ostatnie w marcu miałam,to będzie 8 miesięcyno i do pani dr już nie muszę iść..ona ma wsio zapisane!!!nooo obyyyy...
buziole!!
Stary 2011-08-24, 17:16   #16132
amelia222
Raczkowanie

za tydzien lece na wakacje do rodzicow i zostaje tam do konca wrzesnia odezwe sie dopiero wtedy a Wy dziewczynki trzymajcie kciuki za mnie. klaudeczko swiete slowa, jestem tego samego zdania. Wiele razy sie zastanawialam czy robic operacje czy nie z powodu kasy juz rok temu mialam zaplanowana ale zrezygnowalam... bo sobie wmowilam ze mam jednak cycki ok ale mysl ze moge miec moje wymarzone i to wkurzanie codzienne przed lustrem czy w sklepie wzielo przewage i nie zaluje swojej decyzji ani troche. Z mysla o piersiach czyje ze sie zmieniam a co bedzie jak juz je bede miala przede wszystkim chce byc atrakcyjna dla swojego meza ktoremu jak wiem podobaja sie wieksze piersi a ja mam tylko male groszki...masakra ale bedzie z tym Koniec i bardzo sie z tego cieszei bardzo sie ciesze dziewczyny ze zrywamy z naszymi zyciowymi kompleksamibuzka
Stary 2011-08-24, 17:52   #16133
Polka_Polka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez amelia222 Pokaż wiadomość
za tydzien lece na wakacje do rodzicow i zostaje tam do konca wrzesnia odezwe sie dopiero wtedy a Wy dziewczynki trzymajcie kciuki za mnie. klaudeczko swiete slowa, jestem tego samego zdania. Wiele razy sie zastanawialam czy robic operacje czy nie z powodu kasy juz rok temu mialam zaplanowana ale zrezygnowalam... bo sobie wmowilam ze mam jednak cycki ok ale mysl ze moge miec moje wymarzone i to wkurzanie codzienne przed lustrem czy w sklepie wzielo przewage i nie zaluje swojej decyzji ani troche. Z mysla o piersiach czyje ze sie zmieniam a co bedzie jak juz je bede miala przede wszystkim chce byc atrakcyjna dla swojego meza ktoremu jak wiem podobaja sie wieksze piersi a ja mam tylko male groszki...masakra ale bedzie z tym Koniec i bardzo sie z tego cieszei bardzo sie ciesze dziewczyny ze zrywamy z naszymi zyciowymi kompleksamibuzka
Powodzenia Amelko;-) spełnij swoje marzenie i udanych wakacji.

Klaudeczko nie mogę sie doczekać kiedy będziesz po, zawsze tu tak fajnie do nas wpadasz z wszystkimi sie witasz i pozdrawiasz, ale w końcu juz niedługo ty też będziesz cycolinką i będziemy ogładać twoje fotki, ty też spełnisz swe marzenia.

Sensuel fajnie ze jesteś szczęśliwa, jak my wszystkie tu na forum, ja tez dzis wróciłam z zakupów wszystko leży idealnie, wreszcie czuję sie prawdziwą sexi kobietą.
Stary 2011-08-24, 18:13   #16134
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
GWEDNOLINKO ŚWIETNE SŁOWAteż tak uważam i nawet w tej kwestii nie zgadzam się ze swoją wspólniczką
ona np nie rozumie po co impreze robię urodzinową jak z kasą chwilowo cienkawo..ja jej na to ..że wolę to niż sobie coś kupić,wolę mieć co wspominać za kilka lat!!!JEDNO JEST ZYCIE!!!I NIE WIADOMO KIEDY SIĘ SKOŃCZY!!!echh oby nie za prędko!!

AGATAU ojj ja przed samą op będę miała takie i INNE przemyslenia..nie martw się i zrób coś dla siebie!!!

a do mnie z kliniki dzwoniła pani co z terminem..no i kolejny 23listopad!!i zapytałam o miesiączke czy można mieć..powiedziała że w żadnym wypadku i najlepiej po...no i badania muszę z krwi zrobić a usg chyba nie już(nie wiem)może powinnam??ostatnie w marcu miałam,to będzie 8 miesięcyno i do pani dr już nie muszę iść..ona ma wsio zapisane!!!nooo obyyyy...
buziole!!
Masz racje, raz sie zyje
Moze wpisz sie na odliczanke i juz w koncu zrobisz ta operacje, bo Nas tak od kiedy pamietam w niepewnosci trzymasz
Miesiaczke mozna przesunac, ja przesunelam sobie i dostalam 3 dni po operacji To byl moj najlepszy okres hehehe, bo nic nie czulam

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Chyba zaryujesz , ze nie dasz znac po operacji jak sie czujesz Musisz do Nas napisac chociaz pare slow My tu bedziemy kciukasy trzymac za Ciebie, to Nam sie nalezy , a co

Bedzie dobrze napewno Jakby co to juz Ci powodzenia zycze
I odezwij sie koniecznie po
Stary 2011-08-24, 19:54   #16135
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amelia222 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za 14.09 i koniecznie napisz nam jak operacja,jak się czułaś po i jakie wrażenie miałaś jak zobaczyłaś swoje piękne cudeńka .Oprócz tego życzę udanego wypoczynku .Wracaj szybciutko.

A ja dzisiaj bujam się na patencie.Z racji tej,że normalnie cieżko mi na maxa na plecach jak czuję spojrzenie mojego męża gdy mam top i mi sutki sterczą i je widać ,to przykleiłam sobie plasterki ala taśma klejąca.Takie bez opatrunku.No i sutki mam osłonięte,nie podrażnia mi ich materiał,nie widać ich aż tak przez bluzkę i ogólnie TŻ też zadowolony .

Za kilka min będę miała nowe fotki w albumie,także zapraszam
Stary 2011-08-24, 20:41   #16136
zabulek1
Wtajemniczenie

Sensuel masz piersi szyte na miare

Ja mam intymne pytanie Kiedy TZ moze potarmosic panienki
Pytam, bo moj sie pyta hehehe, kiedy bedzie mogl nie tylko patrzec
Odmienilo mu sie cos, bo predzej twierdzil, ze ma cyckowstret i go juz cycki nie interesuja Przeze mnie, bo od 3 mc innego tematu nie bylo Ale juz sie stesknil za panienkami

Ja wiem, ze to ja bede czula kiedy mozna je tarmosic, ale na chwile obecna nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie Czy to bedzie jeszcze 1mc, czy 2mc, czy 3mc Obecnie jestem niedotykalska

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-24 o 20:43
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 21:48   #16137
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Sensuel masz piersi szyte na miare

Ja mam intymne pytanie Kiedy TZ moze potarmosic panienki
Pytam, bo moj sie pyta hehehe, kiedy bedzie mogl nie tylko patrzec
Odmienilo mu sie cos, bo predzej twierdzil, ze ma cyckowstret i go juz cycki nie interesuja Przeze mnie, bo od 3 mc innego tematu nie bylo Ale juz sie stesknil za panienkami

Ja wiem, ze to ja bede czula kiedy mozna je tarmosic, ale na chwile obecna nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie Czy to bedzie jeszcze 1mc, czy 2mc, czy 3mc Obecnie jestem niedotykalska

Mój od samego początku się nimi zabawia.Robi to delikatnie,ale pozwalam mu,bo mnie też się to podoba .Jednak nie daję jeszcze ich na tyle uciskać,bo się po prostu nie da (za sztywne jeszcze są),a poza tym jeszcze nie czas na czochranie ich

Na fotkach nie widać aż tak tej zmiany ,ale w realu widać trochę.Jednak jak nic im się nie dzieje,to tylko trzeba czekać aż zniknie
Stary 2011-08-24, 22:11   #16138
Vanessita
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie ok, także mogę spokojnie iść na zabieg

Ale Dziewczyny, zaczynam mieć wyrzuty sumienia, ze idę robić piersi, tyle kasy i w ogole
Któraś z Was też miała takie mysli?
Ja mam wyrzuty troszkę, zem egoistka....Dużo osób puka się w głowę z mojego otoczenia a liczna część z racji na kasę.
Ja jestem zdania, że kasa to rzecz nabyta ale nie wszyscy tak mają...
Życie jest krótkie i tak się zawsze zastanawiam czy mając 60 lat nie pożałowałabym tego, że się nie zdecydowałam zobaczyć jak to jest mieć "cycki:....

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
to prawda, że po roku piersi się trochę zmieniają... robią się bardziej normalne po prostu, nie stoją już jak piłki, są bardziej "moje " ))
trzeba to wziąć pod uwagę przy wyborze rozmiaru, warto przemyśleć w tej sytuacji duże rozmiary anatomków np.
Czyli, że co????

Cytat:
Ja mam sto tysięcy obaw. Tak jak Ty kochana....Nie ukrywam, że czekam na Twoją op i opinię na temat samopoczucia z nimi i ich noszenia....Bardzo się z Tobą utożsamiam....mam podobne podejście i prawie identyczne dylematy Dlatego tak mało się udzielam, bo Twoje zapytania są moimi

A swoją drogą jakie to mogą być wkładki??? Bo mi się jej biust od zawsze podoba i taki bym chciała mieć...jest super proporcjonalny...
http://www.zimbio.com/pictures/uAc5T...ndra+Wilkinson

Edytowane przez Vanessita
Czas edycji: 2011-08-24 o 22:23
Vanessita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 22:33   #16139
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Nie mam zaproszenia od Ciebie . Nadinka...i z takim nastawieniem masz właśnie iść,pomoże Ci to lepiej znieść ból.Ja z takim poszłam i przyznam szczerze,że gdyby nie to coś co mi się przydarzyło to bólu nie czułam żadnego.Może to śmiesznie zabrzmi,ale na serio nic mnie nie bolało.A teraz mam mały problem z prawą piersią,bo trochę wody chyba się zebrało i jest większa od lewej,co mnie mega wkurza.
Dlatego właśnie aby mieć spokojną głowę i nie martwić się tym co może się ewentualnie stać to napisałam o tej odległości.Tylko w tym względzie,bo też rozważałam nad PL czy Czechami.Jedno szczęście,że zrobiłam tutaj,bo bym zariowała z niepokoju.Ale dowiedz się w razie czego czy klinika która jest niedaleko Ciebie,kasuje za konsultacje i ile.
Oby Ci się nie przydała.
Nie wiem czemu ale wyslalam zaproszenie. Mam nadzieje ze tak jak Ty kochana nie bede czula bolu Wszystko bedzie dobrze,zobaczysz.Piers pieknie sie wyrowna ,woda zejdzie i bedziesz sie mogla w pelni cieszyc swoimi piersiami. Nie macie pojecia jak bardzo Wam zazdroszcze;( Jeszcze tyle czasu do op.
Stary 2011-08-24, 22:38   #16140
Agatau88
Zakorzenienie

Vanessita

To my prawie jak siostry-mamy podobne dylematy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości