|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2
kupuję sobie halkę/gorset na allegro.
co mnie dziwi? ktoś sprzedaje rzeczy jako nowe a robi na sobie zdjęcia, nawet ubierając do tego stringi z kompletu |
|
|
|
#1592 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
to przeciez plytkie. W ogole ostatnio sie dowiedzialam ze partner nie powinien sie podobac fizycznie, pociag nie jest w ogole wazny i szukanie partnera, ktory nas pociaga fizycznie, gdzie iskrzy, jest plytkie. To ja chyba wole byc plytka.
|
||
|
|
|
#1593 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś siedziałam sobie w kawiarni z moimi znajomymi i taki dialog sie wywiązał:
- A biedna xxx nie ma chłopaka (oczywiście osoba która to mowiła miała TŻcika ) - A skąd wiesz, że nie mam ? ![]() - Jakoś nikogo koło Ciebie nie widzę. Niesamowicie denerwują mnie takie paniusie. Ludzie się nie lubia i moga sobie dowalać, ale mówienie czegoś takiego jest ogromnym nietaktem, nieskromnościa i obnaszaniem się z własnym powodzeniem kosztem innych. A tak na marginesie. Dwa tyg. po tym incydencie owa nieskromna paniusia rozstała się ze swoim ,,pysiaczkiem",a koleżanka xxx, obiekt kpin znalazła sobie TŻta !
Edytowane przez violonczelistka Czas edycji: 2011-08-24 o 00:12 |
|
|
|
#1594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jest różnica też między chemią i pociągiem fizycznym, a wyglądem. Niedawno na intymnym był taki wątek i dziewczyna pisała, że facet ją pociąga, chociaż nie jest przystojny, a ona uważa się za ładną i zastanawia się nad rozstaniem, bo może znajdzie kogoś bardziej do niej wizualnie pasującego Facet, który nam się podoba nie musi być przystojny, ważne, że mamy ochotę się na niego rzucić. Nie wierzę też, że można bez chemii stworzyć prawdziwie szczęśliwy związek.
|
|
#1595 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najlepiej to sobie wmowic, ze to nie jest w ogole wazne xD I potem tak zyc podczas gdy inni sie ciesza dobra zabawa do poznej starosci. A argumentem na ta plytkosc bylo wlasnie to, ze na starosc sie nieuprawia seksu tylko sie spedza czas razem. No dobra, ale do tej starosci jeszcze daleko i moge przezyc 40-50 lat w ciekawy sposob XD A poza tym chyba wlasnie chemia sie rozni zwiazek od przyjazni. Nie? Cytat:
|
||
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
candycotton cicho siedź bo się wezmą za tych ładniejszych xD
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozwala właśnie wstawianie 284747283 zdjęć swojego dziecka na profile. Jaś w kąpieli, Jaś z widelcem, Jaś pije soczek, Jaś w parku, Jaś przy tabliczce z napisem 'Katowice'
i to oczywiście na profilach rodziców. Nie mam pojęcia jak wygląda teraz moja znajoma, ale dokładnie wiem jak wygląda pierwszy ząbek jej córeczki.
|
|
|
|
#1598 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam, przyznaje sie, jestem pusta, wyglad sie nie liczy
Liczy sie wnetrze! Kazdy to wie. Zwlaszcza, ze w sypialni przeciez zgasza sie swiatlo.A czekanie do slubu to wyraz szacunku i kazdy tak powinien. Jakby ktos chcial porady to gdzies tu mam trawki jeszcze, dostalam niedawno, moge zeskanowac. |
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego : A ja jestem tu zdania, że jest to kwestia indywidualna, bo są osoby, które nie mieszkały razem przed ślubem, także nie spały i są udanym małżeństwem i na odwrót. Dla mnie nie ma większej reguły, aczkolwiek ja sama uprawiam seks nie będąc przecież po ślubie i owszem będę wolała z moim zamieszkać przed naszym potencjalnym ślubem , jak nam wszystko będzie się układać .A co do zdjęć swoich dzieci na profilach nic nie mam, ale fakt faktem, że czasem mamy ochotę zobaczyć tę osobę, a nie w kółko jej słodką pociechę. A mnie kiedyś wkurzyło jak dowiedziałam się, że chodziły ploty, że nie jestem już ze swoim facetem, a co się okazało? Tylko dlatego, że nie szłam z Nim na ulicy za rękę <lol>. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-08-24 o 00:54 |
|
|
|
|
#1602 |
|
Konto usunięte
|
Wszystko jest sprawa indywidualna a jednak rozwodow jest ile jest. I nie ma tam gdzie byc powinny np. ze wzgledu na wiare.
Kazdego sprawa co robi ale wiara w to ze kazdy facet pasuje do kazdej kobiety jest dla mnie naiwna. Sa osoby, ktore sa udanym malzenstwem i sa takie, ktore nim sa tylko na zdjeciach i przed goscmi. To gra w ruletke doslownie. Poza tym tez nie zawsze sie o tym dowiesz, niektorym wstyd sie przyznac ze nie jest bajkowo. |
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
ivi ty się nie śmiej, uwaga to nie jest reklama
![]() http://fotoo.pl/zdjecia/files/2011-06/d9c4dc54.jpg ludzie musieli mieć fajny widok xD |
|
|
|
#1604 |
|
Konto usunięte
|
blad 403, musisz jakos inaczej
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1607 |
|
Konto usunięte
|
SztuczneKuce? XDDD no widac, ze biust chyba nie jej raczej, jakis taki napompowany...
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
na pierwszej fotce po prawej stronie ktoś wszedł na dach, na drugiej sobie siedzi i dynda nóżkami
pewnie podziwia ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- o kurde a tego nie zauważyłam |
|
|
|
#1609 |
|
Szef ds. Wymianek
|
przede wszystkim mi sie rzuca, ze robota dosc spartaczona - prawa piers okragla, zas lewa ma ksztalt lekko bochenka chleba O_o.
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Tylko raz zalozona na niewydepilowane i spocone po pracy cialo ale kupuj, pani, patrz jak na mnie ladnie lezy ![]()
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() swoją drogą smutno mi bo o ile znajdę tanie ale uświadomione biustonosze o tyle z gorsetem nie ma szans i zamiast 65ff/g będę musiała kupić sobie 70ee/f i przeboleć czas kiedy się w nim pokażę ech ;[ ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- kolejna nowa rzecz która zdążyła zapozować do sweet foci http://moda.allegro.pl/sliczna-halka...777549966.html |
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh, laszek lepiej wygladal jak lezal sobie na lozku
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co jak oglądam niektóre nowe rzeczy to aż się boję ile nastolatek straciło w nich dziewictwo
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
no ja nie wiem jak to bielizna często erotyczna jest
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Taka jest wada kupowania na All
![]() |
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
ale powiem ci że nieźle się uśmiałam, od 23 czyli 2,5 godziny szukam czegoś specjalnego no i prawie znalazłam
ale niektórzy wstydu nie mają
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnie z Na zdrowie! przy kichaniu. OK., raz kichnę, życzenie się pojawi, ale jak będę kichać pięć razy pod rząd? Pięć x na zdrowie? I ja mam po kolei na nie odpowiadać? Taka uprzejmość nie jest dla mnie
|
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za to panowie w tle mieli przedstawienie. Sprawdziłam, czy to jednorazowa fota czy więcej było, ale niestety pozostałe aukcje to samochody![]() Cytat:
Tak samo na zdrowie przy kichaniu. W każdym razie mnie denerwuje, zwłaszcza, że często kicham te 5 razy pod rząd
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bardzo mnie to wkurza. Zdjęcia dzieci są wstawiane często od momentu gdy ono jeszcze jest w brzuchu, tzn jakieś zdjęcia USG.. Niby co ja tam mam zobaczyć? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

to przeciez plytkie. W ogole ostatnio sie dowiedzialam ze partner nie powinien sie podobac fizycznie, pociag nie jest w ogole wazny i szukanie partnera, ktory nas pociaga fizycznie, gdzie iskrzy, jest plytkie. To ja chyba wole byc plytka.

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)