|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wstep na studniówke...
Mam pytanie jak wygladał wasz wstep na studniówke???szukam dobrego pomysłu
![]()
|
|
#2 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: wstep na studniówke...
wstęp na studniówkę? a o co dokładnie chodzi??
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
jezeli chodzi o poczatek kasety czy plyty studniowkowej to kojarzy mi sie juz taki watek byl
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie o podkład muzyczny rozpoczynający film ze studniówki .
Jesli tak-to takie termaty już są-wystarczy skorzystać z wyszukiwarki.
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
chodzi mi o poczatek kasety... szukałam w wyszukiwarce ale mi cos nieposzło;/
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie jest tak, że kamerzysta dobiera? Jeśli nie, to bardzo prawidłowo. To jeszcze zależy od kamerzysty i jego poczucia estetycznego. Ja miałam studniówkę trochę dawno, ale początek mojej kasety jest beznadziejny i obciachowy z muzyką a'la remizowe "dicho" i animacjami jakie mógłby wykonać 3-latek. Do tej pory zwalałam to na karb postępu technicznego, tzn. im dalej wstecz to było nagrywane, tym gorsze, ale co się okazało - otóż to na prawdę zależy od wyczucia. Koleżanka miała w zeszłym roku wesele i kaseta jest utrzymana w podobnej stylistyce jak tamta nasza kaseta studniówkowa (nawet okładki mu się nie chciało zrobić, ale to już kwestia na inną rozmowę
). Warto o to wcześniej zadbać, żeby sobie smaku nie psuć.
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
kaseta ze stodniowki??juz mi sie agresor zalaczyl
![]() ja nie kupowalam kasety ze studniowki-ma ja moj TŻ,dobrze bo mi by szkoda pieniedzy było na ten chłam ta fujara tak pocieła nagranie,że ani razu mnie ani TŻ nie widać dobrze,choć ciagle sie pałetal i przeszkadzal z ta kamera ![]() palant jeden-całość nagrania nie trwa 15 minut,no kurde,niech dostarczy cały nagrany materiał a nie jakieś ochłapy przez siebie i wg swojego "widzimisie" wybrane wrr.. ![]() (...karierko luuuz... )nie dajcie sie skrzywdzic to pamiatka na zawsze jest
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
A czy to przypadkiem kamerzysta nie powinien miec kilka pomysłów?
![]() Ja studniówkę miałam 100lat temu
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też tak było - lata temu. Ale widze, że zwyczaje zmieniają się z czasem.
"Wielu ludzi twierdzi, że sny są czarno-białe, ale ja śnię w kolorze." Richard P. Feynman "Jest coś niedobrego z ludźmi: nie uczą się przez zrozumienie, tylko jakoś inacze, pewnie na pamięć. Ich wiedza jest taka krucha!" Richard P. Feynman |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
to nam powiedział ze wstep na studniówke to jest nasza sprawa i on nakreci i przygotuje to co wymyslimy
... Najgorsze jest to ze kazdy pomysł który jakas osoba zaproponuje, nie podoba sie jakies grupce osób, i myslimy dalej ale czas nas goni, póki jest w miare ładna pogoda chcielismy to zrobic
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Jej chyba chodzi nie o muzyke tylko o czołówkę.
Musicie sami z klasa cos wymyslec, a on nie ma nic do gadania ![]() Tez ciagle zbieramy pomysly bo krrecimy w przyszlym tygodniu Ps. A z jakiej jestes szkole Palinka18?
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Z kumpelami wpadlysmy na ciekawy pomysl i nawet podobal sie reszcie tylko mimo checi kamerzysta tak spartaczyl nam kasete ze bardziej napewno sie nie da
wymyslilysmy ze bedziemy krecic wstep na wigili klasowej no wiec, wszystko zaczyna sie w klasie jak przygotowujemy całosć, pozniej czytamy wierszyki o kazdym z nas (dosyc smieszne) a nastepnie oprowadzamy kamerzyste po naszych ulubionych miejscach w szkole (auli, ogrodku, korytarzach, salach no wszedzie tam gdzie bylo nas najwiecej)z ktorymi wiazaly sie jakies historie odwiedzamy dyrektora pedagoga i kazdy cos o nas mowil wstep konczy sie tym jak razem spiewamy kolendy jemy ciastka i takie tam. Eh az szkoda patrzec na ta moja kasete, tak fajnie bylo a nasz kamerzysta ID*o*A krecil nas amatorska kamera taka malutka, eh smiechu wartepozdrawiam i zycze zebyscie na takiego nie trafili
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

i takie tam. Eh az szkoda patrzec na ta moja kasete, tak fajnie bylo a nasz kamerzysta ID*o*A krecil nas amatorska kamera taka malutka, eh smiechu wartepozdrawiam i zycze zebyscie na takiego nie trafili