|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.2
ja usunęłam nk bo przez ostatni rok to było tylko źródło informacji o tym kto jest w ciąży i kto się hajtnął
co mnie dziwi na facebooku, rozpada się związek, po jakimś czasie dziewczyna zmienia status z w związku na wolny/a, co robią ludzie? zamiast to zignorować albo zadzwonić do niej, klikają LUBIĘ TO |
|
|
|
#1652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
no ale to co innego ^^ bo wiesz jak tam laska rzuciła buraka który ją poniewierał to można nawet pogratulować męskiej decyzji, ale jak rozpadają się małżeństwa w bardzo smutnych okolicznościach, sprawa jest trudna i bolesna itp to raczej się tego nie robi
|
|
|
|
#1654 |
|
Raczkowanie
|
No masz rację, ale są ludzie i parapety. Ciekawe, czy na żywo też by zareagowali w podobny sposób
|
#1655 |
|
Konto usunięte
|
Ja usunelam nk bo tam nie wchodzilam, bo mnie wkurzalo ze wszyscy chca gadac przez nk a na zywca to ani slowa nie wydusza. Wszyscy tylko dobra, nie gadamy, napisz mi na nk!! baaaaaj!!
Ale na fejsie to dziwnie wyglada jak ktos co dwa dni zmienia z wolny na zajety , znowu na wolny, znowu zajety, raz w czas 'to skomplikowane' wolny i zajety rozumiem, ale co trzeba miec we lbie zeby ustawic 'to skomplikowane'? |
|
|
|
#1656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem po prostu ludzie nie moga siebie juz zniesc lub sie olewaja. Wiec dobrze jest sie wtedy rozstac (kiedy probowali juz wszystkiego).Cytat:
Moja kolezanka tak miala a niedlugo potem sie zareczyli |
||
|
|
|
#1657 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Chyba, że ktoś już wcześniej poronił itd. Wtedy lepiej na początku się nie chwalić. Ja też często TŻ-owi wiercę dziurę w brzuchu... Mam nadzieję, że sąsiedzi tego nie słyszą ![]()
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Ivi z czym ty do ludzi
, chyba jak mowa o moich znajomych to raczej jestem rozeznana czy lepiej poruszać temat czy nie |
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, no chyba,ze utrzymujesz dobry regularny kontakt ze swoimi (zapewne srednia liczba na fejsie znajomych to) 100 znajomymi ![]() Moze ten, kto kliknal "lubie" to wszystko lubi ale tez moze on/a wiedzial wiecej, niz Ty?
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
O esu to teraz ja kompletnie nie wiem o co ci chodzi
![]() może jesteś jednym z tych lajkerów co klika lubię to na wszystko, łącznie z rozstaniem się i postami "mój syn zrobił fioletową kupę po jagodach" - nie wnikam, niemniej jednak dla mnie to po prostu dziwne
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Sa ludzie malo wymagajcy i wszystko lubia
Zartowalam sobie, ze klikajac "lubie" moze on/a wiedzieli wiecej niz Ty o malzenstwie lub wiedza,ze ich kumpel/ka ma sie teraz o wiele lepiej po rozstaniu?
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, nie dogadamy się, bo dla mnie naprawdę w pewnych momentach ,lepiej zamilczeć
albo powstrzymać się od kliknięcia.
|
|
|
|
#1663 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sie odzywac nie chcialam jak ostatnio kolezanki gadaly ze maja kolege co ma tylko 180, a ja mam 150... Nie poradze nic, jak kogos nie lubilam to nie przyjmuje i nie wysylam zaproszen. Poza tym kazdy wie, ze pokemonow jest 151. (przynjamniej na poczatku bylo) nie dodam kogos bo kiedys w szatni powiesil kurtke kolo mojej, bo darl na mnie ryja cala podstawowke, bo wlasciwie to nie gadalismy nigdy ale zna kolege kolegi mlodszej siostry kolezanki. Jak widze ludzi co maja 500 to mi to wieje desperacja.Poza tym, niektorzy sie dodaja tylko po to zeby sie posmiac, nie bede w tym nikomu pomagac. Ludzie z ktorymi sie nie lubie nie musza widziec moich fotek i statusow. Aha, ostatnio jak posprzatalam gg znumerow, zktorymi od roku nie gadalam to zostalo chyba 15. to samo zrobilam z ksiazka w telefonie, w koncu wywalilam 40 kontaktow. Po co udawac, ze sie znamy?
|
||
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też uważam, że nalezy się sprawdzić. Nawet nie tyle siebie jako osoby, ale siebie jako związek. Czy jak opadnie urok kilkugodzinnych spotkań [nawet jeśli wtedy sobie doskonale radzą z podziałem obowiązków czy kiedy jedno się gorzej czuje] to dalej w związku jest to coś, czego nie zabije rutyna codzienności...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
Też tak myślałam, dopóki nie poznałam swojego TŻ. Wszystkie osoby, które ma w znajomych na nk/fb zna osobiście. Ogólnie jak gdzieś wychodzimy razem, to praktycznie wszędzie spotyka znajomych, ciągle się z kimś wita na mieście. Z czasem zaczęło mnie to denerwować, bo nigdzie się nie można ruszyć, żeby nie spotkać kogoś znajomego
Ale od tego czasu przestałam się dziwić, jak ktoś ma tylu znajomych |
|
|
|
#1666 |
|
Konto usunięte
|
Ale to sa wyjatki. Wiadomo raczej czy ktos kto ma 500 zaprasza nas bo nas zna czy bo kiedys nas katem oka widzial.
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że ja jej nigdy nie widziałam.
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- "nie, skąd, nie jestem wolna, mam po prostu skomplikowane relacje uczuciowe"
|
|
#1669 |
|
Konto usunięte
|
O tym nie pomyslalam xD Ale nie, moi znajomi co to ustawili naprawde akurat sie poklocili. I caly fejsbuk (nazywany przez niektorych 'centrum dowodzenia') musial o tym wiedziec.
'I'm cool online.' pelna para |
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Np. Półki wiesza? Swojego czasu miałam do powieszenia 8 półek. Przy każdej półce trzeba było wywiercić 6 otworów w idealnie równo, żeby się to dało równiutko zawiesić, taki system producent wymyślił i już... w efekcie jak się wzięliśmy za wieszanie tych półek to robiliśmy to kilka godzin, bo było wiercenie, mierzenie, wiercenie, mierzenie, mierzenie, wiercenie...
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2011-08-24 o 15:04 |
|
|
|
#1671 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1672 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Sama nienawidzę nieustająco borujących sąsiadów, ale się przekonałam, że powieszenie szafek na ścianie nośnej to prawdziwe wyzwanie. |
|
|
|
|
#1673 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
|
|
#1674 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 28
![]() Po prostu nie chce mi się wyszukiwać nic nieznaczących dla mnie znajomych, a niektórych po prostu nie chcę mieć w kontaktach
Edytowane przez emelie Czas edycji: 2011-08-24 o 16:01 |
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nie zmienia faktu,ze powieszenie tylko jednej poleczki wymaga niestety zrobienia sporego halasu...
|
|
#1676 |
|
Konto usunięte
|
Wlasnie sie im odwdzieczylam depilatorem, brzmi jak kosiarka
nie wiem tylko na ile niesie przez sciany, ponoc jednak nie bardzo ;/ A szkoda, nie moja wina ze wydepilowanie uda to dluuuga mozolna robota bo kazdy wlos rosnie w inna strone
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1678 | |
|
Konto usunięte
|
http://www.pudelek.pl/artykul/34605/...je_w_wyborach/
Cytat:
To tak jak te co pisaly do Fritzla zeby je tez zamknal. Ja widze, ze wiekszosc tych kobiet z rodzin patologicznych ma to na co zasluguje. |
|
|
|
|
#1679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Gdyby mnie rozpadł się związek ukryłabym status. |
|
|
|
|
#1680 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

Czasem po prostu ludzie nie moga siebie juz zniesc lub sie olewaja. Wiec dobrze jest sie wtedy rozstac (kiedy probowali juz wszystkiego).

nie dodam kogos bo kiedys w szatni powiesil kurtke kolo mojej, bo darl na mnie ryja cala podstawowke, bo wlasciwie to nie gadalismy nigdy ale zna kolege kolegi mlodszej siostry kolezanki. Jak widze ludzi co maja 500 to mi to wieje desperacja.
Ale od tego czasu przestałam się dziwić, jak ktoś ma tylu znajomych
- "nie, skąd, nie jestem wolna, mam po prostu skomplikowane relacje uczuciowe"

co nie zmienia faktu,ze powieszenie tylko jednej poleczki wymaga niestety zrobienia sporego halasu...
"