|
|
#2611 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
![]() Od rana były już 3 burze U Was też taka pogoda?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Betty -
![]() ![]() ![]() Usiłowałam się zapisać do okulisty - pierwsze wolne terminy - grudzień 2011.... ![]() Koniec końców zapisałam się prywatnie na 12 września, ale udało mi się wskoczyć na jeszcze wcześniejszy termin. W końcu zamierzam przejść na soczewki ![]() Idę was doczytać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2613 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Betty ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
bosze co za pogoda, leje, grzmi, błyska tylko gradobicia brakuje i trąby powietrznej ![]() a mi się śniło, że nie zdałam matury, z rosyjskiego, minimum można było dostać 7pkt., a ja dostałam 2,4pkt. bo pisałam cyrylicą ale po angielsku . Miałam 3 dni na przygotowanie się do poprawki, a nie umiałam kompletnie nic, koszmar to był
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-24 o 12:34 |
|
|
|
#2615 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A jak się zachowuje? |
|
|
|
|
#2616 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
madzik jesli to chodzi o soczewki to nie lepiej iść do jakiejs soczewkarni? W Visio Express jak kupisz soczewki to wizyta jest za free i czeka sie 1 dzien. Ja kilku okulistom wspominałam o soczewkach to każdy mi mówił ze musze sie umowic u (jakos sie to nazywa) i własnie najlepeij w punkcie przy sklepie z soczewkami. No i tanio jest-za free albo 50 zł w kraku-a wizyta u zwykłego okulisty -100 ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- mialam wkokufiajoncy sen dzis: przychodze to chaty a tam wszystko wyremontowane, pełno noweych mebli i jakies chłopki sie uwijajo-ale juz konczo..... okazało sie ze im sie adresy pomyliły i wyremontowali mi zamiast sąsiadce
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Polly - nie dopisałam, ale właśnie umówiłam się w Vision Express
Akurat przed weekendem - będę miała czas na grzebanie w oczach ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() Nie no, ja nic nie mówiłam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2618 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wymusza komplementy
Jest szczupła,nie chuda,ale ma dobrą figurę.A ciągle łazi i gada,jaka to jest gruba,ma szerokie biodra,duży tyłek itp Wtedy oczywiście wszyscy zaprzeczają,mówią o świetnej figurze i widać po Jej twarzy,że właśnie po to marudzi Ja dawno przestałam ten temat komentować i jak jesteśmy we dwie to mam spokój ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Czwarta burza nadchodzi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W mówi, że zaprowadziłby na typową kuchnię polską do restauracji, gdzie serwują dziczyznę- ale takiej nie znamy- W tak gotuje, że nieczęsto chadzamy do lokali Cytat:
U mnie były 2 burze w ciągu kwadransa, obie przeszły i jest już słońce a my idziemy do 'Myśliborzanki" na obiad- no, ciekawe... Cytat:
A ta Różana wygląda super drogo- taki pałacyk, i jest naprzeciwko pracy OliVS ![]() Kupiłam farbę Cynamonowy Błysk Złocisty- ale chyba nie da się tajnie czegoś z tym zrobić, no bo ciągle jesteśmy razem, a na ryby chodzę ja
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Podziękuję jutro, co by nie zapeszać
![]() Cytat:
![]() 2-3 lata temu danie główne z ryby (chyba filet z sandacza, nie pamiętam) i dodatki, ziemniaczki, sałata, to ok 40zł... pewnie, że można taniej, ale to zależy czego się oczekuje od miejsca. jeleń z dodatkami jest po 79
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
żyję znów
w szpitalu leżałam ![]() idę zjeśc obiad, bo od rana na głodzie i zaraz napiszę co i jak
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Maja
|
|
|
#2627 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Za oknem ciemno,jak w nocy
Idzie konkretna burza,chyba trzeba będzie się odłączyć od gniazdek
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Maja
![]() u mnie burza nad ranem była, teraz słonecznie...
|
#2629 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() dziękuję, zerknę na cennik, poszukam jeszcze może Gesslerowej ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
1. dziękuję wszystkim za troskę
2. Tata zawiózł mnie prywatnie do łodzi, bo skierowanie było do laryngologa. Tam babka mnie od razu zbadała i mówi, że to ropień okołomigdałkowy i trzeba natychmiast ciąć, zeby ropa spłynęła, a potem do domu i antybiotyki. A nacinanie robią tylko w szpitalu i tego dnia dyżur laryngologiczny ma szpital w Zgierzu 3. Dojechaliśmy wieczorem do tego Zgierza, akurat na ostrym ordynator mnie przyjął i razu do sali zabiegowej. Wdziabali się igłą i ropa była. gęsta. No to nacięli ropnia (nie dla wrażliwych) ja myślałam, że zrobią ciach skalpelem po wierzchu i wszystko jakoś spłynie, a tu gówno. Facet naciął, wbił skalpel głęboko, głęboko i zaczął nim kręcić i wiercić, żeby tę ropę poruszyć i wygrzebać ze wszystkich zakamarków. A teraz najgorsze - wszystko na żywca. Ryczałam na tym krześle jak mi całą tę owrzodziałą i bolącą opuchliznę kroili i chciałam krzyczeć z bólu, ale z gardłem pełnym narzedzi nie można było, to tylko stękałam. Jeeezu, nawet borowanie się nie umywa, teraz dopiero wiem, co to BÓL. A potem szybko nad umywalkę, dali mi szklankę czegoś do płukania i następne 5 minut plułam tą ropą i starą gesta krwią. I ordynator mówi, że mam zostać w szpitalu A ja nie przygotowana nic! "tak będzie najlepiej! My się panią dobrze zajmiemy, damy zaraz dożylnie leki i jakąś koszulkę do spania, a jutro tata pani przywiezie rzeczy, dobrze?"No i tak zostałam z marszu. Wczoraj i dziś rano pogłębianie nacięcia, ale już mniej bolało i ropy nie ma, gorączka i opuchlizna spadły. Mam jeszcze antybiotyk, płukankę, a gardło pocięte boli, ale po 2-3 dniach powinno przejść.
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-24 o 14:28 |
|
|
|
#2632 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Maja
![]() a tak se wczoraj pomyslałam ze pewnie cie zostawili w szpitalu bo nic nie piszesz ,ale jakies znieczulenie miejscowe ci chyba dali?
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę do łóżka, wyspać się muszę wreszcie (i nikt nie będzie budzić na kroplówki walnęli mi ketanol, antybiotyk i glukozę, więc pierwsze kilkanaście godz. nie musiałam nic pić ani jeść ). A cienie wkoło oczu mam takie fioletowe, jakby mnie ktoś pobił ![]() Grzmi u mnie. Idę się klapnąć. Czymajcie się robaczki i dbajcie o swoje gardła, żeby nikt się tak nie męczył
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-24 o 14:40 |
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdzielę, Maj! Co za przeżycia miałaś
![]() ![]() Dobrze, że to już za tobą...
|
|
|
#2635 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To na razie kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jesteś ! Cytat:
Cytat:
Biedna i dzielna Maja
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#2636 |
|
grozi wypollizowaniem
|
madzik ja tez chcialam isc do VE po soczewki, ale jak znam zycie to mi cos znajdą ze teraz nie moge nosic
, juz 2x tak mialam , w dodatku w najblizszym vivinie obsługuja takie pindy gupie, ze jak sie zapytałam co sie dzieje jak w badaniu wychodzi ze nie mozna nosic soczewek ( wiec sie u nich nie kupi) to sie zaczęły śmiać
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam jest rewelacyjna obsługa . I świetna lekarka, a może optotechniczka...
|
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2640 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a w Plazie faktycznie nie byłam-ale oprocz plazy byłam wszędzie-jak robiłam kasting na okulary .Osługa najlepszaa w Krokusie i na Długiej-na Długiej najsypatyczniejsza , ale w Galeri Krak-masakra normalnie- jakies 2 gadajace pipy za ladą...stajesz przed nimi a one dalej gadajo i sie chichrajo i nic nie wiedzą ![]() jak poszłam raz to mi wypatrzyli zapalenie spojowek-wiec babka powiedziala ze najpierw musze wyleczyc a potem zobaczymy , za drugim mi wypatrzyła alergiczny stan zapalny czy cos takiego ....i powiedziala ze mozliwe ze nie bede mogła nosic soczewek ...za kazdym razem mialam przyjsc za 3 tyg...ale nigdy nie poszłam ...bo ja sobie o soczewkach przypominam tak raz w roku srednio
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.