|
|
#2641 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część IX
Dziewczyny,
czy orientujecie się może czy zostały jeszcze jakieś maxi dress w krakowskich h&m? Wcześniej nawet na nie nie popatrzyłam a od kilku dni to jest moje must have w sam raz na wrześniowe wieczory
|
|
|
|
#2642 |
|
Raczkowanie
|
Zamówiłam !
![]() Tylko boję się o rozmiar - czasami kupuję w h & m sukienki o rozmiarze 36 a czasami 38 - wszystko zalezy od kroju, materiału. Na allegro byl tylko 38 więc zamówiłam ten Nie moge się doczekać kiedy ją dostanę!!
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zadomowienie
|
yyy
Cytat:
|
|
#2644 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2645 |
|
Zadomowienie
|
|
#2646 |
|
Raczkowanie
|
Za ta sukienka z zalacznika zjezdzilam cala warszawe wzdluz i wszerz! I w rozmiarze 38 dostalam ja jedynie w jednym sklepie! Nie wierzylam, ze sukienka z nowej kolekcji moze tak szybko zniknac z h&m'ow
I fakt, jest sliczna Jedyne co, to zmienilam w niej pasek na brazowy, bo ten jest dla mnie za mdly do niej
|
|
#2647 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już pudelkonakredki zrobiła rezerwację, więc mam pierwszą klientkę w razie czego ale cieszę się, że sukienkę kupiłam, nie lubię żałować ![]() haha też jestem uzależniona ciągle coś sprzedaję, żeby za chwilę dostać nową paczkę. wzrok pani listonosz za każdym typu "to już kolejna w tym tygodniu.." jest bezcenny ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
ja wprawdzie na nią nie polowałam, więc nie zwracałam zbytniej uwagi na rozmiary, ale ilekroć byłam w H&M'ie, tyle razy wisiało sporo sztuk ![]()
|
|
#2648 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Tylko Was podczytuje ale też jestem Miłośniczką
Ciekawa informacja: http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,360...a_1_5_mln.html "Okradli H&M na 1,5 mln" Edytowane przez softka Czas edycji: 2011-08-24 o 13:47 |
|
|
|
#2649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I też podobną historię co do zdobycia sukienki. Jeździłam po wszystkich h&m w Warszawie i nic. Jedyne co znalazlam to rzmiar 40 i 42. Mam nadzieje że rozmiar 38 będzie ok. |
|
|
|
|
#2650 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
- Dzien dobry, szukam takiej i takiej sukienki (tutaj wyczerpujacy opis)... - Dzien dobry, tak wiem, o ktora pani chodzi! 38 u nas nie ma, zreszta, sama na nia poluje.
|
|
|
#2651 |
|
Raczkowanie
|
Kasiiek- wklejam obiecane zdjęcia sukienki
co prawda jakością nie grzeszą bo są robione na szybko telefonem ale cóż zrobić, od dłuższego czasu noszę się z zamiarem kupna aparatu ale zawsze są ważniejsze wydatki może zdjęcia komuś pomogą ja do sukienki dodałam paseczek bo ogólnie strasznie lubie paski i do większości kiecek nosze dodaje też zdjęcie takiej dwukolorowej (beżowo- czarnej) bluzeczki również z h&m nie ma w niej nic niezwykłego, ale spodobała mi się, fajnie wygląda do jeansów, a z tyłu ma wszytego ładnego zipa aha, któraś z dziewczyn tutaj (przepraszam ale nie pamiętam w tej chwili nicku) prosiła o zdjęcie w "woskowanych" rurkach. Co prawda nie z H&M ale na prośbę również dodaję
|
|
|
|
#2652 |
|
BAN stały
|
Ja dziś kupiłam w H&M granatową jakby jedwabna koszulę w kremowe, pudrowe i łososiowe koniki
zakochałam się od 1 wejrzenia nie ma jej niestety na stronie, kosztuje 79,90
|
|
|
|
#2653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sukience wyglądasz
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zadomowienie
|
a te rurki to skad i za ile ?
|
|
|
|
#2656 |
|
Konto usunięte
|
Sukienka bardzo ładna
Spodnie rewelacja, lepiej podkreślają Ci sylwetkę niż sukienka Ja właśnie poszukuję takiej bluzki z zipem, tylko chyba raczej jednokolorowej, choć ta jest śliczna ![]() .
Edytowane przez fd9cd97fbe5e9c6b53251faa190f917156bca5bc_6192f496a3201 Czas edycji: 2011-08-24 o 15:39 |
|
|
|
#2657 |
|
Zadomowienie
|
a ja twardo wykreślam rzeczy z listy h&mowego must have i tak z 12 pozycji zostały mi... 4 i z ośmiu skreślonych rzeczy praktycznie żadnej nie kupiłam, widocznie to must have nie było takie must ![]() ... za to chętnie wpadają mi do szafy rzeczy zupełnie spoza jakiejkolwiek listy
Edytowane przez pudelkonakredki Czas edycji: 2011-08-24 o 15:41 |
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W rurkach wyglądasz rewelacyjnie
|
|
#2659 | |
|
Raczkowanie
|
rurki z zary, kosztowały 199zł
![]() [1=fd9cd97fbe5e9c6b53251fa a190f917156bca5bc_6192f49 6a3201;28956989]Sukienka bardzo ładna Spodnie rewelacja, lepiej podkreślają Ci sylwetkę niż sukienka Ja właśnie poszukuję takiej bluzki z zipem, tylko chyba raczej jednokolorowej, choć ta jest śliczna ![]() .[/QUOTE]dziewczyny, może i macie racje, jak przeczytałam Wasze opinie odnośnie paska to już mi tak tu nie pasuje karty podarunkowe to fajne rozwiązanie, wcześniej czy później coś musi wpaść w oko![]() Cytat:
skąd ja to znam![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- dziękuje
|
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też dzisiaj kupiłam tą sukienkę i chabrową koszulę. oglądałam tą bluzkę i o mało jej nie kupiłam, ale chyba po nią wrócę.. :/ przyszła mi dzisiaj z all koronkowa bluzka. Edytowane przez Kamila96 Czas edycji: 2011-08-24 o 16:01 |
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W rurkach z Zary też Ci ładnie
|
|
#2662 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona występuje w innych kolorach? bo na stronie nie mogę się jej doszukać
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
ma ktoś jakieś wyraźniejsze zdjęcie tej bluzki z zipem ?
![]() chyba w końcu coś chcę z tej kolekcji oprócz spodni granatowych
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila a nie jest na Ciebie bardzo krótka? Ja mierzyłam granatową i pępek prawie na wierzchu miałam
a kremowa pewnie śłiczna :![]() wrzuć zdjęcie
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
mam 173 cm i dosyć długi tułów, wzięłam xs.. do spodni sięga, ale na pewno coś pod nią będę nosić. zdecydowanie bardziej mi się podoba od tej granatowej.
Edytowane przez Kamila96 Czas edycji: 2011-08-24 o 21:10 |
|
|
|
#2668 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a widziałyście gdzieś w Krakowie damskie bejsbolówki, chodzi mi szczególnie o tę bordową bez kaptura, z białymi rękawami. Jak w ogóle jest z ich materiałem?
|
|
#2670 |
|
Konto usunięte
|
jaaa, ja wiem, że to zły pomysł, ale szybko doradźcie, klikać? Nie wiem do czego to będę nosić, materiał jak pisałam beznadziejny bo je mierzyłam, ale żółtej nigdzie nie było... Help...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

ale cieszę się, że sukienkę kupiłam, nie lubię żałować
ja wprawdzie na nią nie polowałam, więc nie zwracałam zbytniej uwagi na rozmiary, ale ilekroć byłam w H&M'ie, tyle razy wisiało sporo sztuk 

może zdjęcia komuś pomogą