|
|
#2431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
I tak jak piszesz Koto, jak czyściutka , wypielęgnowana skóra.... Kurczę... i coraz bardziej chcę
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Marc Jacobs Blush 10. Hermes Eau Claire des Merveilles 11.Marc Jacobs edp 12.M. MICALLEF Note Vanille 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. Jimmy Choo EDP 15. L'Eau The One EDT 16. Mat Chocolat EDP 17. Angel Eau de toilette 18. Angel Etoile Seduisante 19. FORBIDDEN EUPHORIA |
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez pospiechu chcialoby mi sie: Le Parfum - Sonia Rykiel, White - Lalique, Essence Eau de Musc - NR, Arabian Nights - J. del Pozo, Musc de Rochas - Rochas, Potion - Dsquared2, Star USA - J.Varvatos, Hippie Rose - Heeley, Twilight Woods - B&BW, Violet Blonde - Tom Ford....
|
|
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Zapachowe marzenia do spełnienia - ciąg dalszy
* Frederic Malle Musc Ravageur - 10 ml * Ginestet Botrytis - 10 ml * Amouage Library Collection Opus IV * Amouage Library Collection Opus V * Nasomatto Black Afgano Extrait de Parfum * Nasomatto Pardon Extrait de Parfum * Nasomatto Duro Extrait de Parfum * Montale Black Aoud * M. Micallef Patchouli Testowo... * YSL Nu edp * Pro Fvmvm Roma Arso * Pro Fvmvm Roma Battito d'Ali Black Afgano jest już mój, to moje kolejne, spełnione marzenie w ciemno które mnie nie zawiodło
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko:
1. Rose 31 Le Labo (hehe, musiałabym się chyba porwać na wspólne zakupy, a tu ani atomków, ani chęci )2. A*men klasyk i Havane I zachcianki: 1. mini Dune 2. mini Dolce Vita 3. mini Angel la Rose 4. Kelly Caleche EdP i jeszcze mi kiełkuje nieśmiało: She Wood/He Wood/wariacje
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Naszła mnie niespodziewana ochota na Jessice Simpson
, mam ochotę kliknąć 3 jej zapachy z serii Fancy Chciałabym jeszcze: Prada Candy AoD le Secret Elixir Sensuous Nude Battito d'Ali Miss Charming Genie de Bois Mecheri Ume Mecheri Note Vanille Gaiac J'ose Angel edt Angel i Alien limitowane, te co mają niedługo wejść, w butelkach liquerowych ![]() i jeszcze trochę bym znalazła
Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2011-08-23 o 18:57 |
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, z Sensuous Nude się wstrzymaj - podeślę Ci próbkę razem z tymi innymi i wtedy zdecydujesz
Chyba, że już znasz i pożądasz
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kolejności od najpijniejszych chciejstw ![]() 1. Britney Spears Fantasy 2. Halloween klasyczny przy sprzyjających okolicznościach będzie zamówiony razem z Britnejką ![]() 3. Halloween Water Lilly dla mamy ![]() 4. Słonik (w październiku sobie sprawię czydziechę) ![]() 5. Kenzo Amour Indian Holi |
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grtuluję Jimmiego, mam też edp ale mi się flakon raczej podoba , tzn. nie uważam, że jest piękny ale też i nie paskudek
|
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Temacie marzy mi sie jeszcze; Diesel Loverdose a poza tym; Coco Mademoiselle edp Chanel No19 Poudre i oczywiscie Jimmy Choo |
|
|
|
|
|
#2445 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nieprawda! ![]() - BOND NO. 9 Andy Warhol Silver Factory planuję rozebrać we wrześniu także będę miała flaszeczkę. - Lutensa Daim Blond powinnam mieć niebawem. Czekam tylko aż Quality go dostanie. - Etro Etra też zagości na mojej półeczce. - Ostatnio zakochałam się w Byredo Bal d'afrique więc czeka mnie kolejna rozbiórka. Już nic więcej nie chcę. Te 4 flaszunie mi wystarczą Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-08-23 o 22:38 |
||
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziekuje
Asiuuu- sama butelka nie razila mnie specjalnie, ot! mniej kanciasta Flowerbomba, ale gdy zobaczylam ja "na zywo", z korkiem- to cos mi zazgrzytalo w wizji ![]() Magsch- za spelnienie marzen, zwlaszcza o Jimmym
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2448 |
|
BAN stały
|
Mój pierwszy wpis tutaj
![]() Zachciało mnie się: Pure Poison-kapkę Hypnotic-kapkę Mignigh-kapkę Tendre-choc powachać Rodriguez for Her Dolce Vita-kapkę Code L Lolita Beyonce Heat Stella BLV Jasmin Noir Versace Crystal Noir J'adore Dior Dune J'ose Słoń-kapkę Tygrys-kapkę Naf Naf naf naf Oj, się uzbierało. Dobrze,ze reszta chciejstw w drodze
Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-08-24 o 00:21 |
|
|
|
|
#2449 |
|
Guerlain Lover
|
1. Hypnotic Poison
sprzed reformulacji... Nowej nie testowałam i się boję 2.Zapas Black Cashmere stara wersja ![]() 3. Wszytskie wersje Shalimara - może oprócz Eau de Shalimar, bo używkę mam... ale i tak wolałabym mieć zapas tego cuda 4. Lolita Lempicka edt 5. Flowerbomb edt 6. Laura Biagotti wersja "Rose" 7. Większą ilość Princess Very Wang - październik będzie moja 8. Ricci ricci Nina Ricci - planuję na listopad ![]() 9. Amethyst Lalique 10. Kenzo Summer 11. Angel Sunessence Blue Lagoon - poczeka na kolejne lato
|
|
|
|
|
#2450 |
|
Rozeznanie
|
Po ostatnich testach kilka się odechcialo, a kilka chce się bardziej:
1) Penhaligon's Lavandula 2) Kilian Back to Black 3) SL Chergui i Fleur d'Oranger 4) Huitieme Art Vohina i Manguier Metisse 5) TF Tuscan Leather i Bois Maroccain 6) Eau d'Italie Au Lac 7) FM Carnal Flower i Eau d'Hiver
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mi ostatnio mocno przygrzało bo pojawiły się trzy chciejstwa, o które jeszcze niedawno siebie bym nie podejrzewała
Mianowicie Shalimar Ode a La Vanille, Eau de Shalimar i czarna wersja Shalimara. Wiem, że nierealne, ale pomarzyć sobie można
|
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Rozeznanie
|
Spełnienia życzeń!
Moja lista roscionga się niemozliwie Flakony;-Gris Clair SL -Skarb HG -Piment Brulant LA ( tak mi strasznie tęskono )-Eliksir HP -White Patchouli TF -RED D&G -Ligea la Sirena Carthusia Do testów - Prada Candy , Histoires Parfums 1969 i Perfumerie Generale 25 Indochine
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpiszę się i ja
Może mi się szybciej w ten sposób marzenia perfumowe spełnią ![]() (kolejność przypadkowa, najlepiej to by było zgarnąć wszystkie hurtem... )1. Frederic Malle, Musc Ravageur 2. Nasomatto, Black Afgano 3. Profvmvm Roma, Olibanum 4. M.Micallef, Gaiac 5. Amouage, XXV Men 6. Kilian, Back to Black lub.. 7. Kilian, Aphrodisiac 8. SL/Shiseido, Feminite du Bois- kolejną flaszkę, a co... 9. OI, Givenchy - kolejną flaszkę, a co... 10. i za Theoremką też troszkę tęsknię...
|
|
#2457 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Marza mi sie 2 brakujace flakony sukienkowe Escady Collection - ale to raczej nierealne w szczegolnosci jeden o kotrym marze najbardziej...
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -------------- a na swoja liste marzen wpisuje Elie Saab Le Parfum bardzo potrzebuje takich klasycznych perfum
|
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
Jimmy Choo
Alien Loverdose
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.

które mnie nie zawiodło
, mam ochotę kliknąć 3 jej zapachy z serii Fancy

za spelnienie marzen, zwlaszcza o Jimmym
ale i tak wolałabym mieć zapas tego cuda
)
, Histoires Parfums 1969 i Perfumerie Generale 25 Indochine