|
|
#2221 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
...
Edytowane przez Gruffi Czas edycji: 2011-09-17 o 18:46 |
|
|
|
#2222 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poza tym wszyscy mnie strasza, ze bez dosw za kolkiem moge byc latwym celem dla kierowcow aut. zawsze lepiej jest sie uczyc na spokojniejszych drogach mniejszych miast niz byc rzuconym na gleboka wode w miejskiej dzungli
|
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;28846667]no i kurcze znowu
A to dziwne powiem ci, bo czytalam, ze xj wazy ok 200 kg, dlatego min zrezygnowalam z niej, bandita i innych moto o wadze 200kg wiem wiem, lepiej przymierzyc i samemu sie przekonac ale nie mam za bardzo gdzie dzieki za odp swiniaczkua dziewczyny pwiedzcie mi, ile mierza wasze moto od ziemi do kierownicy? bo zastanawialam sie nad opcja, ze jesli dominator 650 bedzie za ciezki to wzielabym 250, ale skoro 650 ma ok 120 to ile bedzie mialo takie male 250? [/QUOTE]Jakie znowu ![]() Bandit (o, o, taki dokładnie -> http://moto.allegro.pl/suzuki-bandit...779749718.html - żeby nie było, wzięłam pierwszego lepszego jakiego znalazłam na all, to żaden mój/TŻa/znajomego ani nic z tych rzeczy ) też mi się ciężki zdecydowanie nie wydawał. Jest wyższy od GSa (no bo ja to wszystko do gsa porównuję, jak nie trudno zauważyć ), ale pomimo tego, że bandit jest też sporo cięższy, to tego akurat kompletnie nie czułam. Wręcz lekki mi się wydawał ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;28868160]jak mowilam ciekawosc poza tym wszyscy mnie strasza, ze bez dosw za kolkiem moge byc latwym celem dla kierowcow aut. zawsze lepiej jest sie uczyc na spokojniejszych drogach mniejszych miast niz byc rzuconym na gleboka wode w miejskiej dzungli [/QUOTE]Powiem szczerze, że na chwilę obecną, jeżdżąc jakby nie patrzeć 3 sezon (mało, bo mało [nawet BARDZO mało], ale jednak się też liczy ) to bardzo niechętnie wybrałabym się do np centrum Poznania (do którego mam 50 km). Wolę zdecydowanie po jakichś zadupiach jeździć i niewielkich miejscowościach
|
|
|
|
#2224 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
znowu w sensie albo male albo ciezkie no wlasnie ja mieszkam w duzym miescie i patrzac po tym, jak jezdza niektorzy to nieraz az strach wyjechac na ulice
|
|
|
|
|
#2225 |
|
BAN stały
|
A ja pojade modowo. Jak podobają wam się takie "żywe" kaski? http://www.motokobiety.pl/Nowa,kolek...ossi,1152.html
|
|
|
|
#2226 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dzisiaj pierwszy szlif... auć.
|
||
|
|
|
#2227 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Zadomowienie
|
Świniaczek do Poznania masz 50 km, ja jeszcze do niedawna też miałam gs-a i uważam to za skandal, że razem nie pojeździłyśmy
![]() Hairstorm jak to się stało? Mam nadzieję, że nie wywinęłaś takiego orła jak ja i jesteś cała
20.07.2013 31.12.2014 18.06.2016 Edytowane przez mala19881 Czas edycji: 2011-08-23 o 15:15 |
|
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
chciałam skręcić w lewo, przede mną były 2 auta, tyle, że pierwszy nie potrafił czytać znaków i nie wiedział, że ma pierwszeństwo ;/ ostro zahamował bo z lewej mu wyjechał, za nim zahamował ten przede mną a potem ja... na żwirze ;/ tylne koło tańczyło a ja ✂✂✂s na prawo.
nie jest źle, dobrze, że skórę noszę. 2 siniaki i tyle, moto troszkę gorzej. przejechana i złamana owiewka, szybka odpadła (ale już przyczepiłam), przejechane wydechy. no mogło być gorzej... najlepsze jest to, że nikt się nie zatrzymał i nie zapytał czy wszystko ok;/ tylko jakiś pieszy szybko podbiegł. eh, ludzie. |
|
|
|
#2230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poważnie, to do teraz nie wiem, jak udało mi się nic z agv rossi nie kupić, bo wg mnie są ![]() Jej chyba chodziło o kierowców samochodów, tak ja to odebrałam. I jak widzę, jak jeżdżą kierowcy samochodów to faktycznie strach motorem się czasem ruszyć Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że bez poważnych skutków. Co do pomocy - mojemu bracholowi prawie po mztce przejechali, jak się wyglebił, ale żeby się zatrzymać i spytać, czy się nie połamali, to nikogo nie było Ledwo zdążył ją zwinąć z drugiego pasa, bo by normalnie po mztce mu przejechali albo chcąc ją minąć przejechali by mojego brachola i jego kumpla
|
|||
|
|
|
#2231 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
Drogie kolezanki ,prosze kciuki trzymac 14 tego wrzesnia
)) Nadejdzie chwila prawdy...
Prezentuje raczej nietypowe poglady na zycie . Z gory przepraszam jezeli kogokolwiek przypadkiem zranie. Zadnego ciekawego cytatu nie potrafie sobie w chwili obecnej przypomniec bo czytam tylko i wylacznie brukowce i to z wielkim trudem
|
|
|
|
#2233 |
|
Konto usunięte
|
jak tam dziewuchy? co tu tak cicho?
kolezanka odgrzebala ten odcinek motocyklicznie z nauka podnoszenia ciezkich motocykli, wiec wklejam linka http://vod.onet.pl/motocyklicznie,mo...3,odcinek.html od 14 minuty zaczyna o tym mowic chcialabym to przetestowac na jakims moto chociaz znajac mojego farta przewliloby mi sie na druga strone
Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2011-09-03 o 15:46 |
|
|
|
#2234 |
|
Rozeznanie
|
witam wszystkie panie
organizujemy mały dwudniowy wypad na moto 17-18.09 prawdopodobnie kierunek Białowieża i okolice jeśli ktoś byłby chętny to zapraszamy ![]() oczywiście wszystko zależy też od pogody...
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wszystkie zloty/spotkania/wypady itd muszą być wtedy, kiedy ja jestem w pracy?
|
|
|
|
#2236 |
|
Rozeznanie
|
jak pytałem to chłopakom pasuje tylko ten termin.. niestety
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
Pati ,ostatnio mialam okazje cwiczyc .. nie przewazy cie na druga strone ,bo twoje podwozie i ugiete nogi.. oraz moto ,jeszcze lekko przechylony tworza razem stabilny trojkat...
![]() Hairstorm , mowi ze ze moto zawsze sie da naprawic.. gorzej z soba samym .. wiec nic tylko sie cieszyc ,ze skonczylo sie na paru siniakach... a nie czyms powazniejszym... owiewki spawaja, wydechy mozna potraktyowac automaxem ,albo czym powazniejszym .. a z szybka juz jak doczytalam dalas rade )
Prezentuje raczej nietypowe poglady na zycie . Z gory przepraszam jezeli kogokolwiek przypadkiem zranie. Zadnego ciekawego cytatu nie potrafie sobie w chwili obecnej przypomniec bo czytam tylko i wylacznie brukowce i to z wielkim trudem
|
|
|
|
#2238 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mysle, ze do nauki jak znalazl. boje sie tylko, ze nie predko przesiade sie na cos mocniejszego...
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Raczkowanie
|
Pati , bez przysiadniecia sie do danego moto to kica wielka myslec o ktorymkolwiek.
Ja na twoim miejscu przelecialabym sie po salonach z motocyklami , komisach ,w kazdym wyjasnila ze szykujesz sie do zakupu pierwszej maszyny bla bla bla.. na sto procent dadza ci usiasc na kazdym, jeszcze doradza ,podpowiedza(w wiekszosci pracuja motocyklisci ,a to wyjatkowo przyjazny gatunek) ,a obok bedzie stal gosc ,ktory w razie gdyby cie przewazylo przytrzyma ci jakas wyjatkowo ciezka kobyle. )Aha i nie wiem skad dokladniej w malopolsce jestes - jesli z samego krakowa, to moge dac namiary na kumpla , ,ktory w razie czego rozwieje troche twoich watpliwosci,a jak bedziesz grzeczna to da sie przysiasc do Daytony(kurde ,jak ona chodzi.. mniam!!!!!!!). Chlopaki maja warsztat , gdzie oprocz zwyklego serwisu maluja moto aerografem.Nie pisze tego dla reklamy ,tylko dlatego ze a noz widelec sama znajdziesz ich stronke, i mysle ze w trakcie pielgrzymki po miescie spokojnie mozesz tam wpasc.
Edytowane przez hexxa_ Czas edycji: 2011-09-16 o 09:02 |
|
|
|
#2240 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak, wlasnie z krakowa a mozesz podac adres tego warsztatu? bo znam 1 taki i zastanawiam sie, czy to ten sam na razie mysle nad ta yamaha tdr 125, z wygladu podoba mi sie strasznie, no i to ze jest wysoka i lekka tez jest na plus. Dziewczyny, slyszalyscie moze o spodniach modeka denver? http://www.defender.net.pl/product-p...A-Denver.html# mysle, ze znalazlam swoj ideal jesli chodzi o spodnie tylko kurcze o opinie ciezko gdziekolwiek. Jakbyscie sie wypowiedzialy to bylabym wdzieczna![]() Jeszcze 1 pytanie, nie wiecie, czy jest zakonczcenie sezonu w czestochowie? Nigdzie nie ma wzmianki na ten temat, a na rozpoczeciu bylo super i fajnie by bylo zachaczyc o zakonczenie:P |
|
|
|
|
#2241 |
|
Raczkowanie
|
Pati, jestem z Czewy, zakonczenia chyba nie ma przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo
No to laseczki drogie dołączam do Was, wczoraj miałam egzamin, zdałam, egzaminator- człowiek, a nie jakis tam burak jak większosc. Po pierwszej 8ce juz wiedziałam ze jestem "w domu" bo na placu miałam jaką mniejszą wiec ta wydawała mi się wielka jak lotnisko. Ogolnie na placu wszystko ok, na miescie nie zrobiłam nic głupiego, choc miałam wiele sytuacji ze potrzebne było zastanowienie sie w ułamku sekundy. Przyczepił się jedynie do małej dynamiki jazdy w niektorych momentach, na trasie u nas jest mało fragmentow gdzie mozna jechac 50 i powinnam je wykorzystac i taka predkoscia jechac,a jechalam kolo 40-45... Jak sie rozpedzilam do 50 to kask mi tak skakal po glowie ze nic go nie slyszalam Ale ogolnie super, brak stresu duzo daje, jestem taaaaaaaaaaaaka szczesliwa
|
#2242 |
|
Konto usunięte
|
ostatni post na forum prawie miesiac temu
kurcze, wczoraj chyba ostatni raz w tym sezonie wyjechalismy z garazu ciekawe, jak bardzo bedzie sie wlokla ta zima
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam juz raczej jezdzic nie bede - albo przez lat kilka albo dluzej.
Moto stoi i na wiosne zdecyduje czy trzymam, czy sprzedaje. Sadze jednak, ze sprzedam. Jestem w ciazy i raczej mi teraz auto potrzebne niz moja honda. Chlop sobie swoja ukochana maszyne trzyma - jak go z dzieckiem bedziem doprowadzac do szalu, to sobie pojedzie i sie rozluzni. Ogladacie MotoGP? Ja od rana rycze jak bobr...
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja szaleję z intensywnością wyjazdów... W niedzielę próbowałam odpalić, ale nie dało rady. Ostatnio jeździłam na początku września albo koniec sierpnia... Jak ja bym chciała normalną pracę od 7-15 i wyjechać sobie motorem popołudniu
A tak jak robię od 8-20 zazwyczaj to w międzyczasie zdąży mi się 1o razy rozpadać :/ Największy ból jest w tym, że wiem, że mam ok 2500-3000 zł w garażu i nie mam serca tego sprzedać :/ Po prostu uwielbam mojego staruszka i serce mnie boli na samą myśl o sprzedaży. Akumulator kaput, przed sprzedażą i tak muszę wymieć. Ale serce boli. Przy życiu trzyma mnie virago ojca :/ Matko, jak ja nie lubię chopperów...
|
|
|
|
#2245 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oj straszne, straszne... w tamtym roku chyba nawet tez w pazdzierniku zginal jakis japonczyk... (odbiegajac od tematu, nie wiem czemu, wydawalo mi sie, ze moto kupilas dopiero niedawno; gratuluje ciazy tak btw )swiniaczku, rozumiem cie doskonale... nie wiem, czy dalabym rade sprzedac moto wiedzac, ze przez x lat nie bede jezdzic... |
|
|
|
|
#2246 |
|
Rozeznanie
|
To i ja sie melduje na forum z moim GS 500
|
|
|
|
#2247 |
|
Konto usunięte
|
witamy kolezanke
dziewczyny, bylyscie na motomikolajach? ja prawie pojechalam, no ale...![]() musze sie wam pochwalic w koncu kupilam moto nie moge sie na nia napatrzec normalnie |
|
|
|
#2248 |
|
in love with life
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;30890140]
musze sie wam pochwalic w koncu kupilam moto nie moge sie na nia napatrzec normalnie gratulacje
|
#2249 |
|
Raczkowanie
|
ja melduję się na motomikołąjach!
superaśnie było ![]() aż nie mogę wytrzymać do rozpoczęcia sezonu. |
|
|
|
#2250 |
|
Konto usunięte
|
fotki musze zrobic wyrazniejsze
ale wrzuce napewno.moje motomikolajki to testowanie moto i tylko nas mijali czerwoni hehe:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

poza tym wszyscy mnie strasza, ze bez dosw za kolkiem moge byc latwym celem dla kierowcow aut. zawsze lepiej jest sie uczyc na spokojniejszych drogach mniejszych miast niz byc rzuconym na gleboka wode w miejskiej dzungli

wiem wiem, lepiej przymierzyc i samemu sie przekonac ale nie mam za bardzo gdzie

kurcze, wczoraj chyba ostatni raz w tym sezonie wyjechalismy z garazu
)
ja prawie pojechalam, no ale...