|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bollywood
Fakt, Devdas nieszczególny. Kompletny przerost formy nad treścią, sztuczny - ja wiem, że niektórzy mniej zorientowani w temacie tak by podsumowali całe Bollywood
, ale ten film kompletnie mnie nie wciągnął, podczas gdy za innymi szaleję. Fakt, Ash strasznie sztuczna. Na plus są sceny z Madhuri Dixit (szczególnie taneczne, Maar Dala, Dola Re Dola, straasznie lubię piosenki z Devdasa).Ash może nie jest wspaniałą aktorką, ale moim zdaniem to bardzo piękna kobieta. Wywiady z nią można sobie szybko obejrzeć na przykład na youtube. |
|
|
|
#212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Według mnie jest jedną z najpiękniekszych kobiet. Bardzo podoba mi sie jeszcze Celeste Cid - ale to juz inna bajka. Tamta jest śliczna, naturalnaDevdas jest trochę nużący, ale Ash wlasnie taka w tym filmie ma byc. Cierpiąca. |
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
tak samo nie przekonywala mnie ta pani z jestem przy tobie-tez miska,
widzialam ten film raz i jakos mnie nie ciagnie zeby obejrzec znowu. niby smieszny lekki ale wole SRK jak jest powaznym pociagającym amantem i ma bardziej zyciowe problemy
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Też mi się skojarzyło z Sushmitą Sen, jak pisałam poprzedniego posta.
![]() Film strasznie lubię, ale ona kompletnie nie pasowała do roli. Może po części dlatego, że bardziej niedopasowanej pary niż ona i Szaruczek nie można sobie chyba wyobrazić. ![]() Natomiast kolejna misska - Priyanka Chopra - w Bluffmasterze była dobrze dobrana do roli i w ogóle niedrażniąca. ![]() Ale biorąc pod uwagę kwestię wyłącznie urody, to z tej teoretycznie najpiękniejszej trójki miss mi najbardziej podoba się Ash. Jest cudowna. |
|
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
jejku jak mnie tu dawno nie bylo (ehhhh te studia i brak kompa
ostatnio ogladalam Paheli,dosc przyjemny film ![]() bess nowy Szaruczek w avatarze
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
poleccie mi najlepsze filmy z SRK
sciagnelam ponad godzine baazigar i mam mieszane uczucia ,szczegolnie ze glos jest opozniony,aktorzy sobie ruszaja ustami a glos gdzies daleko z tylu normalnie rece mi opadaja,jak nie ruski lektor to teraz to.w czym warto najpierw zobaczyc SRK a co zostawic sobie na koniec? Widzialam juz Gdyby jutra nie bylo,COś sie dzieje,Veer Zaara Zona dla zuchwalych ,czasem slonce czasem deszcz,Jestem przy tobie. Mam tez Asoke i Devdasa ale jeszcze nie widzialam. Najbardziej interesuja mnie duety SKR KAjol I Preity Zinta Co mam jeszcze sciagnac??? |
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
zainteresowal mnie jeden film CHORI CHORI CHUPKE CHUPKE,grapan żabie oczko
![]() widzialam jedna piosenke,zaciekawilo mnie o czym to moze byc,tak sobie wesoło biegali jeden facet 2 kobiety ,w tym jedna w ciazy ..zaden scenariusz nie przychodzil mi do glowy az tu patrze na allegro opis ale sie zszkowalam ,dobre to warto sciagac?
|
|
|
|
#218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie ogladalam,ale jak bedziesz miala mozliwosc to ogladaj,nie zaszkodzi a bedziesz miala wieksza "wiedze" na ten temat ;p;p i nam sie pochwalisz
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hmmm... Raczej nie oglądaj Mohabbatein. W szczególności przy Twojej niechęci do Ash. Film moim zdaniem średni, nudnawy, SRK i Big B go nie ratują. ![]() Wiem, że to nie z Srk, ale polecam - Fanaa, czyli Kajolka w Tatrach. ![]() Ja ściągnęłam sobie jakiś czas temu Dil se, ale w jakimś dziwnym formacie i nie umiem go odpalić. A słyszałam, że bardzo warto, bu. Też by Cię zainteresowało - SKr + Preity.
Edytowane przez midori Czas edycji: 2006-10-07 o 18:11 Powód: literówka |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za info
kawalki Faany widzialam na pewno sciagnejak jeden film nie chcial mi odpalic a myslalam ze mam wszystko co potrzeba sciagnelam sobie jeszcze z www.pobieralnia.pl te kodeki ACE Mega CoDecS Pack DashBoard i odpaliło,zajrzyj moze znajdziesz cos co Ci pomoze a to opis tego filmu ktory mnie tak zszokował ale perwersja,jak ktos nie widzial moze sie zainteresujeRaj i Priya są nowożeńcami. Priya jest w ciąży, jednak z powodu nieprzewidzianych okoliczności traci dziecko. Okazuje się, że już nigdy nie bedzie mogła mieć dzieci. W tym momencie pojawia się Madhu, prostytutka, która proponuje, że zostanie zastępczą matką. Sytuacja szybko przeradza sie w miłosny trójkąt, kiedy Madhu zakochuje się w Raju Ogladalam sobie dzis znowu Zone dla zuchwałych i nie moglam sie powstrzymac aby nie przytoczyc textów ktore mnie rozsmieszaja "Rodzice są nasza rodziną" "Wtedy to zaprzyjaznilem sie z gołębiami...(..)lubie spędzać czas z gołębiami" Baazigar..."Oooo ryzykant,ooo ryzykant (..)jestem ryzykantem ..ooo" trudno mi bedzie przebrnac przez te filmy z pierwszej polowy lat 90-tych.No i tanczyli do utworu Dr.Albana "I'ts my life"szalałam przy tym na dyskotekach w podstawówce Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-10-08 o 15:42 |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
hopsa
Prawie obejrzałam Duplicate,jakiz Szaruczek jest w nim sexowny i ten jego język |
|
|
|
#222 |
|
Mrs Mrau
|
no wreszcie bollywood daje szansę Polsce...
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Bess, proszę mi natychmiast zostawić tego Shah Rukha
![]() Edytowane przez Aeterna Czas edycji: 2006-10-13 o 20:05 Powód: błąd |
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Beeesss
ja ciagle w pracy ale zawsze czytam co Ty tu produkujesz ciekawego nawet sciągac sama zaczęłam (tzn filmy,nie zeby cos innego )
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was serdecznie.
Od jakiegoś czasu zaczęłam interesować się filmami z Boollywoodu. Mój ulubiony to : KAL HO NAA HO, czyli GDYBY JUTRA MIAŁO NIE BYĆ... To jest jedyny film, przy którym zawsze płacze... Czy Wy też tak macie??
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam ten film ale na razie jeszcze mało oglądałam i muzyka stamtąd jest cudna ja tez od tego filmu zaczęłam sie interesowac Bolly
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Mój oczywiscie tez
![]() oprocz tego zona dla zuchwalych i Coś sie dzieje. Ogladałam juz ładnych paarę razy A oto moja ulubiona scena z tego ostatniego,teraz to moja tapetka
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Mirianko i jak tam nauka hindi?Wysledzilam ze mialas zamiar sie uczyc,po podpisie widze ze chyba zaczelas???
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Bess sliczna tapetka
jak ja mam duzo zaległosci hindi nadal w planach ale juz wysledziłam dobre kursy za ludzką cene,w poniedziałek bede się zgłaszac miałam juz jakis czas temu,ale nia dałam rady(finanse&praca:/)wiec teraz na jesien bede nadrabiac![]() szkoda ze nie jestes z Wawy ps a podpis-to tekst piosenki "Do pal"V-Z(ostanio mnie soundtrack wciagnął )
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie masz,w tym moim nieszczesnym miescie to nawet ksiazki nie uswiadczysz
![]() Chcialam sobie kupic podrecznik ale dałam spokój bo nie znalazlam z kasetami..no i jeszcze te litery ehhh Moze za jakis czas kupie póki nie wygaśnie mój słomiany zapał. Poza tym mysle sobie zeby zbajerowac na czacie jakiegos przystojnego hindusa to angielski w zupelnosci by wystarczyl |
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej,dobrze ze nie po rusku no cóż,powiem Ci ze w moim typie są blondwłosi finowie a mój TZ jest takim typem(no,moze nie hindusa )latino wiec mi na razie starczy![]() jak cos moge Ci poszukac tu jakiejs ksiązki z kasetami choc nie obiecuje ze cos w ogóle bedzie
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
To Ty majpierw idz na ten kurs i opowiesz co i jak,czy łatwo wchodzi do głowy bo ciekawa jestem.
Moj typ to wlasnie ciemni bruneci z brazowymi oczami,duzymi ustami .Jak ogladam filmy z SRK to zwrocilam uwage ze nosi bluzki z dekoltem,nigdy u innych facetow nie zwracalam na to uwagi ,ale u niego ten kawałek ciała mnie powala ,moze dlatego ze taki gładki i śniady Obecnie nie mam TŻ-ta to moge sobie popisac...chociaz tyle haha |
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
no ja nie moge za bardzo,bo juz raz wyszło na jaw jakie rzeczy opisywałam na wizazu
![]() ide ide,zdam relacje no własnie,jest gładki ale nie taki hmm lalusiowaty (ten kawałek ) i w ogóle na samym poczatku srednio mi sie podobał,ottaki facet,ale jak zobaczyłam to mi kopara opadła ),czuły...ech ,no ideał )
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
A przede wszystkim ma duuuze poczucie humoru i jest pewny siebie, a to mnie najbardziej kręci u facetów
Szkoda ze tylko ze jest jeden i to spojrzenie![]() Chyba sobie zaraz jakis film obejrze
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
no,mrrauu
ps i ma zone na dodatek miłego oglądania a ja pójde spac,moze mi sie przysni??![]() dobranoc
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Śnil mi sie juz
Dobranoc
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście to?
![]() http://www.jobpilot.pl/profile/praca_marzen/index.html |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie rejestruje,od razu )
|
|
#239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak ktoś wygra zabierze mnie ze sobą?
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
jasne
i Ty tez jakby co
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

, ale ten film kompletnie mnie nie wciągnął, podczas gdy za innymi szaleję. Fakt, Ash strasznie sztuczna. Na plus są sceny z Madhuri Dixit (szczególnie taneczne, Maar Dala, Dola Re Dola, straasznie lubię piosenki z Devdasa).

jak widziałam ją na zywo w teleturniejach to jakaś taka jest hmm męcząca
no juz nie bede
normalnie rece mi opadaja,jak nie ruski lektor to teraz to.
ale sie zszkowalam ,dobre to warto sciagac?

i ten jego język 

ale na razie jeszcze mało oglądałam