Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 20:58   #2311
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

pachnie bosko banany bardziej czuć...mógłby być jednak tańszy zaraz idę go przetestować pod prysznicem

Volare...daaawne dzieje mi się przypominają a wiesz że Tresor Lancome pachnie identycznie? kiedyś u teściówki stał mały Tresor,wącham a tu Volare miałam pisać na wizażu w recenzjach że taki sam zapach ale już dziewczyny pisały
to żel pod prysznic sobie kupiłaś ? ile dałaś że mówisz iż mógłby być tańszy ?

ejjj aż sobie poniucham tresor bo mnie zaciekawiłaś

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
o tym masełku pisałam http://www.farmona.pl/pielegnacja-ci...-do-ciala.html
w ogóle jak wejdziesz na stronę farmony to "polegniesz"
wole nie wchodzić i nie wejde

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 21:00   #2312
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Hej Laski
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
cześć moje ukochane myszeczki
W koncu jestem z wami z powrotem , ale się stęskniłam

dorzucam fotki kruszynki z dziś
Cześć Resscue! dziecię jest cudne, niech rośnie zdrowo
Cytat:
Ja jeszcze jedna dekoloryzacja a potem ciemny blond Avonu,mam nadzieję że złagodzi rudość po-dekoloryzacyjną
Sarunieczko nie wyobrażam sobie Ciebie w blondzie, choć dla mnie to zmiana na lepsze bo już mi nie będziesz przypominać mojej strasznej fizyczki z liceum
Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Dawid jak mu powiedziałam, że potrzebuję coś na rozstępy to mi się zapytał gdzie je mam bo on ich nie widzi Ostatnio się śmiał ze mnie jak powiedziałam, że mam cellulit. Bo też go nigdzie nie widzi.
Mój też zawsze mówi, że nic nie widzi a mi się ciągle wydaje że mi wszystkie niedoskonałości na kilometr widac i się strasznie wstydzę
Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ja najbardziej się zawsze uśmieję, jak T. sobie upatrzy jakąś dziewczynę, szczuplejszą niż ja i zaczyna gadać: jaka gruba, dwa razy większa od Ciebie I już nie wiem, które z nas ma zaburzone postrzeganie mnie.
Hahah u mnie dokładnie to samo, zawsze się z teściami śmiejemy że on biedaczek pracuje z samymi starymi, brzydkimi i grubymi a weż tam pójdź to 'lachonarium'
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
powiedziała, że w sobotę robi meżowi imieniny i liczy że przyjdziemy...i dodała, że da mi znać co mam zrobić bo każdy coś robi...

Myślę czy będzie mnie głowa czy brzuch w sobotę bolał...

a swoją drogą to zajefajna gospodyni co imprezę robi i każe każdemu coś przynieść do jedzenia zamiast sama zrobić..
Cytat:
ahhh prysznic wzięty , najadlam się śledziami z bitą śmietanką na deser wiec czas haha na the sims 3
smacznego ciekawa jestem czy mi w ciąży śledzie posmakują bo nie przepadam za nimi
przez Ciebie chce mi się grać w Simsy! a to tak strasznie wciąga i zamula komputer
Cytat:
Jejku czytam i czytam i większość z Was ma rozstępy? ja na szczęście nie,no ale dlatego że nie schudłam nagle sporo,bo zawsze byłam szczupła ale żeby nie było tak pieknie,mam cellulit ale widzę że mniejszy niż miałam,ale to chyba dzięki stepperowi i serum eveline

ja dziś byłam na stoisku essence,i już miałam w łapie blaszkę z wzorkami,lakier do pieczątek,ale...nie było pieczątek ani skrobaczi to zrezygnowałam...nawet nie wiedziałam że essence też to ma,i już byłam przez chwilę podescytowana
Ja mam na biodrach nie wiem od czego bo ani nie tyłam/nie chudłam, ani też szybko nie rosłam (w ogóle niewielka urosłam )

Ja dziś też w naturze byłam oblukać stoisko essence i nie było blaszek, za to kupiłam zmywacz w korektorze z sensique, a wczoraj dwa lakiery virtuala nawet dziś zrobiłam pazurki na wodzie nimi, na blogu zdj są
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 21:07   #2313
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Hej Laski

Cześć Resscue! dziecię jest cudne, niech rośnie zdrowo

smacznego ciekawa jestem czy mi w ciąży śledzie posmakują bo nie przepadam za nimi
przez Ciebie chce mi się grać w Simsy! a to tak strasznie wciąga i zamula komputer
hejj słonko
śledzie są boskie
a simsy mega gra szczególnie 3 ale masz racje wciąga

Maleństwo moje
Stary 2011-08-24, 21:10   #2314
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
a simsy mega gra szczególnie 3 ale masz racje wciąga
teraz mi sie przypomniało, że mi tż zainstalował tę gre jak Klaudia była mała (prawie 2 lata temu) ale nie miałam jakoś czasu się rozpatrzeć o co biega, a później zapomniałam
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 21:12   #2315
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
teraz mi sie przypomniało, że mi tż zainstalował tę gre jak Klaudia była mała (prawie 2 lata temu) ale nie miałam jakoś czasu się rozpatrzeć o co biega, a później zapomniałam
to ci przypomniałam , aczkolwiek na tą gre trzeba mieć czas

Maleństwo moje
Stary 2011-08-24, 21:16   #2316
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Musso nie włączaj tego bo polegniesz i nam z wizażu znikniesz, ta gra (przynajmniej dla mnie) jest jak narkotyk
Cytat:
i kody uwielbiałam stawiać i meblować domy głównie na tym moja gra polegała
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 21:19   #2317
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
też mi się tak wydaje i pewnie córcia by mi nie dała pograć a wizaż zawsze kątem oka przeczytam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 21:22   #2318
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Musso nie włączaj tego bo polegniesz i nam z wizażu znikniesz, ta gra (przynajmniej dla mnie) jest jak narkotyk

ja jade na dwa fronty gram i pisze z wami
ja kocham tam wychowywać dzieci

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
też mi się tak wydaje i pewnie córcia by mi nie dała pograć a wizaż zawsze kątem oka przeczytam
teraz jak miałam dni wolne to teoretycznie grałam całe dnie z drobnymi wzmiankami na jedzenie sprzątanie czy wyjściem na miasto coś załatwić ale jak mi sie bobasek urodzi to się skonczy bo pewnie każdą wolną chwilę będę chciała odespac , ale póki co korzystam

Maleństwo moje
Stary 2011-08-24, 21:26   #2319
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ja jade na dwa fronty gram i pisze z wami
ja kocham tam wychowywać dzieci

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

teraz jak miałam dni wolne to teoretycznie grałam całe dnie z drobnymi wzmiankami na jedzenie sprzątanie czy wyjściem na miasto coś załatwić ale jak mi sie bobasek urodzi to się skonczy bo pewnie każdą wolną chwilę będę chciała odespac , ale póki co korzystam
niedługo będziesz wychowywać na serio korzystaj póki możesz, bo na początku na pewno będziesz chodzić na rzęsach
Stary 2011-08-24, 21:37   #2320
zalotnica83
Zakorzenienie

Resscue korzystaj póki możesz, w ciąży jakoś tak zawsze najwięcej czasu można poświecić sobie Pamiętam jak zaczęłam grać w Sims2 i przesiedziałam kilka razy po kilka godzin (myślałam że minęło 15minut!)...to jest naprawdę dla tych co mają czas

Opowiem Wam moją żenującą przygodę z Tresor...to były moje pierwsze perfumy orginalne i jak byłam jeszcze w szkole zbierałam na nie pół roku...ponieważ spodobały mi się na kuzynce...(dobrze ze tatuś akurat wtedy dużo zarabiał bo inaczej pewnie i dwa lata bym na nie zbierała)...satysfakcja kupowania ich była dla mnie niesamowita, ale niestety zapach szybko przestał mi się podobać... Jednak do tej pory kojarzą mi się z luksusem...

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Właśnie wygrzebałam moje próbki Ori(kiedyś byłam konsultantką) Sarunieczko- Volare naprawdę pachnie jak Tresor...

Edytowane przez zalotnica83
Czas edycji: 2011-08-24 o 21:38
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 21:44   #2321
musso4
Zakorzenienie

napaliłam się na k15 na katalogowym a tu z 2010 roku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 21:47   #2322
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
napaliłam się na k15 na katalogowym a tu z 2010 roku
oj wez... ja juz nawet kocyk sobie przynioslam zeby sie wygodnie rozlozyc przed kompem

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 21:51   #2323
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Witam

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Mam podobnie jak Ty. Chciałabym mieć taką mamę z którą mogłabym o wszystkim pogadać, ale nie mam, tak naprawdę nie jestem z nią zżyta, zawsze bardziej liczyła się moja siostra. Czuję się jakbym była czarną owcą w domu bo zawsze mam swoje zdanie i upieram się przy swoich racjach a nie jak reszta rodzenstwa przytakuje wszystkiemu.
Postanowiłam sobie kiedyś że jak będę miała córkę to będę się starała być dobrą matką i przyjaciółką jednocześnie. Dam jej to czego sama nie mam
Też tak sobie obiecałam. Nawet chciałam zapisywać,co robić inaczej niż moja mama Aktualnie mam syna. Zobaczymy jak to będzie kiedyś

Cytat:
cześć moje ukochane myszeczki
W koncu jestem z wami z powrotem , ale się stęskniłam
Witam Ale fajnie,że już jesteście Pozdrowionka dla Was

Cytat:
ale jak mi sie bobasek urodzi to się skonczy bo pewnie każdą wolną chwilę będę chciała odespac , ale póki co korzystam
Irytujące są rady mam,żeby się wyspać przed porodem na zapas,bo to w sumie niemożliwe, ale po porodzie wszystko się zmienia I snu brakuje strasznie...

Ja znowu u rodziców. Kolejny wyjazd nad jeziorko w piątek a w sobotę robię tam mini przyjęcie urodzinowe
Wracając do domu,jechała przed nami karetka na sygnale-okazało się,że w miejscowości gdzie się mamy budować, było zderzenie golfa ze skuterem...Strasznie na mnie takie sceny działają...

Moje chłopaki już śpią więc i ja uciekam

Miłej nocki
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 21:55   #2324
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
niedługo będziesz wychowywać na serio korzystaj póki możesz, bo na początku na pewno będziesz chodzić na rzęsach
no z pewnością - dlatego robie teraz co mi się żywnie podoba no tylko do pracy musze się kurlać

Maleństwo moje
Stary 2011-08-24, 21:56   #2325
sheryl
szeryfcio

A ja wróciłam, fasolka mi się gotuje i Was nadrabiam .Poczekajcie, nie uciekajcie

Cytat:
Witam Was po południu a u mnie cały dzień pogoda ładna i strasznie duszno, pewnie w nocy będzie burza.
A gdzie Ty mieszkasz, w której części?
Ja to dzięki Wam mam lepszą prognozę pogody niż TV podaje Jak któraś pisze, że u niej leje, to tylko sprawdzam kierunki i szacuję kiedy do mnie dojdzie
Cytat:
A jak masz zdjęte, to faceci są ślepi na takie rzeczy jak rozstępy. T. zauważył moje po raz pierwszy po jakichś 3 latach związku, a zapewniam, że były z nami od początku. Chyba jego różowe okulary tracą moc

Ty to masz kobieto poczucie humoru

Cytat:
Dawid jak mu powiedziałam, że potrzebuję coś na rozstępy to mi się zapytał gdzie je mam bo on ich nie widzi Ostatnio się śmiał ze mnie jak powiedziałam, że mam cellulit. Bo też go nigdzie nie widzi.
No właśnie, oni ich nie widzą, a my się tak boimy i je tępimy, ukrywamy.

Cytat:
Wiecie może to dziwne ale z M. mamy za sobą już 3,5 roku i u nas dalej jest tak słodko jak na początku. Normalnie potrafimy cieszyć się każdą chwilą kiedy jesteśmy razem. Chociaż czasami denerwuje mnie na maxa, ale i tak go kocham I wkurza mnie jak chłopak mojej siostry ją traktuje. Normalnie przeklina do niej tak, że mam ochotę walnąć go w ryja jak to słyszę, myśli że ona jest jego służącą. I wcale jej nie rozumiem, nie wiem jak ona z nim wytrzymuje, ja już bym go dawno kopła w d**e.
No, kobita ma to, na co sobie pozwoli.

Cytat:
Dziewczyny to ja Wam się pożale, byłam u teściowej, razem zrobiłyśmy obiad i powiedziała, że w sobotę robi meżowi imieniny i liczy że przyjdziemy...i dodała, że da mi znać co mam zrobić bo każdy coś robi... powiedziałam jej żeby zaangażowała swoją córcię co nic nie robi bo ja mam dwójkę małych dzieci na dodatek teraz chorych(przypominam że mniejsza ma obustronne zapalenie uszu i zapal.gardła!)!!! Na dodatek wrócił teściu zabrał jej pilota i przełączył...stwierdził, że głupot nie będzie oglądał- co za typ, a przy stole wymaga, żeby mu wszyscy usługiwali!!! Myślę czy będzie mnie głowa czy brzuch w sobotę bolał...
Dobra jesteś z tymi tekstami!
Stary 2011-08-24, 21:57   #2326
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Resscue korzystaj póki możesz, w ciąży jakoś tak zawsze najwięcej czasu można poświecić sobie Pamiętam jak zaczęłam grać w Sims2 i przesiedziałam kilka razy po kilka godzin (myślałam że minęło 15minut!)...to jest naprawdę dla tych co mają czas
ojjj tak z tych 15 minut robi się godzina no ale na dzisiaj koniec zawijam się do łozeczka
buźki laleczki do jutra bo jutro tez mam wolne

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość

Witam Ale fajnie,że już jesteście Pozdrowionka dla Was

hejjjj i paaa ide spać hihi

Maleństwo moje
Stary 2011-08-24, 22:01   #2327
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
mniaaam dzięki moje ciasteczko,lepsze od kopca kreta i karpatki

Cytat:
to żel pod prysznic sobie kupiłaś ? ile dałaś że mówisz iż mógłby być tańszy ?
tak,sorbet do mycia ciała,13,90 za 225 ml ale pachnie bosko w łazience

Cytat:
Sarunieczko nie wyobrażam sobie Ciebie w blondzie, choć dla mnie to zmiana na lepsze bo już mi nie będziesz przypominać mojej strasznej fizyczki z liceum
ja nie chcę być blondyną,tylko jasny brąz ale wszyscy mi radzą nie kupować farby z "brąz" w nazwie bo wyjdą mi prawie czarne,wiec na początek zobaczę co będzie po ciemnym blondzie

Cytat:
Właśnie wygrzebałam moje próbki Ori(kiedyś byłam konsultantką) Sarunieczko- Volare naprawdę pachnie jak Tresor...
ano ale jak ktoś je lubi,Ori wychodzi taniej,nie wiem jak z trwałością

jejku bzikuję na starość we wtorek miałam paznokcie-arbuzy,potem zmieniłam na czarne,dziś na czarnym pomalowałam kolorowe kropki avonowymi lakierami sunshine,peppermint leaf i viva pink
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 22:06   #2328
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A ja wróciłam, fasolka mi się gotuje i Was nadrabiam .Poczekajcie, nie uciekajcie
czekamy
Cytat:
jejku bzikuję na starość we wtorek miałam paznokcie-arbuzy,potem zmieniłam na czarne,dziś na czarnym pomalowałam kolorowe kropki avonowymi lakierami sunshine,peppermint leaf i viva pink

pokaż pazurki
Stary 2011-08-24, 22:07   #2329
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie Ty mieszkasz, w której części?
Ja to dzięki Wam mam lepszą prognozę pogody niż TV podaje Jak któraś pisze, że u niej leje, to tylko sprawdzam kierunki i szacuję kiedy do mnie dojdzie
Ja mieszkam niedaleko Głogowa Tak gdzieś z 20km:P

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 22:09   #2330
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a moj synio 14.10
Ależ będzie wielka impreza oczywiście alko tylko dla pełnoletnich

Cytat:
Dziewczyny to ja Wam się pożale, byłam u teściowej, razem zrobiłyśmy obiad i powiedziała, że w sobotę robi meżowi imieniny i liczy że przyjdziemy...i dodała, że da mi znać co mam zrobić bo każdy coś robi... powiedziałam jej żeby zaangażowała swoją córcię co nic nie robi bo ja mam dwójkę małych dzieci na dodatek teraz chorych(przypominam że mniejsza ma obustronne zapalenie uszu i zapal.gardła!)!!! Na dodatek wrócił teściu zabrał jej pilota i przełączył...stwierdził, że głupot nie będzie oglądał- co za typ, a przy stole wymaga, żeby mu wszyscy usługiwali!!! Myślę czy będzie mnie głowa czy brzuch w sobotę bolał...
Co za tupet! Ja rozumiem, że można poprosić, bo się samemu nie wyrobi ze wszystkim a Pan Teściu to co, królewicz?
Niech Cię kręgosłup boli po zakupach

Cytat:
Ja to dopiero mam pomysły Poprzybijałam sobie na pazurkach literkowe wzorki swoją firmową pieczątką. I nawet fajnie wyszło, coś jak te odbijane wódką z gazet. Tylko top wszystko rozmazał.
WOW Chciałabym efekt zobaczyć

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
o też masz siwki?

a ja bym nie chciała, bo przy takich kwotach to już trzeba by zakładać działalność... blablabla
No niby tak, choć Dziewczyny właśnie ostudziły mój zapał do AC.
Tak mam i aż dziw bierze, że tak długo byłam niezdecydowana. Jak rozpuszczę włosy to tak na ponad 1cm mam siwe

Cytat:

Jaka gra?

Cytat:
Dlatego przestałam się przejmować i mam to gdzieś Nie ma idealnych nóg, tyłka, niczego Jest za to photoshop
I nastolatki wpadają w kompleksy przez to
Stary 2011-08-24, 22:13   #2331
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka gra?
:
Chyba o Simsy chodzi

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2011-08-24, 22:14   #2332
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba o Simsy chodzi
Stary 2011-08-24, 22:16   #2333
Sarunieczka

Cytat:
czekamy

pokaż pazurki
zawsze krzyczysz jak piszę że jestem stara
A pazurki specjalnie dla Ciebie,nawet wyszły z lampą błyskową plus wtorkowe arbuzy,choć koleżanki powiedziały że wyglądają raczej na truskawki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1120920.jpg (97,3 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1120896.jpg (50,3 KB, 60 załadowań)
Stary 2011-08-24, 22:16   #2334
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
No niby tak, choć Dziewczyny właśnie ostudziły mój zapał do AC.
Tak mam i aż dziw bierze, że tak długo byłam niezdecydowana. Jak rozpuszczę włosy to tak na ponad 1cm mam siwe
heh w końcu ktoś w moim wieku z tym samym problemem... tylko że ja mam siwe tylko po jednej części głowy, po tej samej gdzie mam tę bielaczą plamkę na czole i zastanawiam się czy to bielactwo nie szło jakoś od czubka głowy? bo na tych plamkach bez melatoniny rosną tylko siwe
mówię Ci jak mnie to dobija jak widzę w lusterku jakie mam "gniazda" siwych włosów... tylko tak jak mówię, bardziej prawa część głowy, bo na reszcie nie mam w ogóle siwych. dobrze, że są farby...
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 22:21   #2335
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
A pazurki specjalnie dla Ciebie,nawet wyszły z lampą błyskową plus wtorkowe arbuzy,choć koleżanki powiedziały że wyglądają raczej na truskawki
bo jestem podobnie "stara" jak Ty i ciągle to przypominasz
fajne a ja teraz kombinowałam makijaż i paznokcie na wesele i nie mogę za bardzo pstrokatych, bo ciuchy i biżu kolorowa

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

ja bym nie wytrzymała z jednym krótszym paznokciem, od razu lecą wszystkie
Stary 2011-08-24, 22:23   #2336
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio się zapuściłam - przestałam tępić cellulit Ale Benek ma radochę, bo na tego dziada zakupiłam sobie oliwkę i B. mnie nią traktuje
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ycellulit.html

Po przeczytaniu dzisiejszych postów na głównym przypomniało mi się, że podobają mi się nasze HL ete Wyczaiłam na all kilka bardzo interesujących aukcji Jednak najpierw wolę sobie jeszcze zamówić próbki
http://allegro.pl/avon-hevre-leger-e...769374374.html
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 22:24   #2337
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne te pazurki A szczególnie podobaja mi się te czarne z kropkami

Początkująca scraperka
Zapraszam
Stary 2011-08-24, 22:29   #2338
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba o Simsy chodzi
Cytat:
Mam Sims 2 Nawet zainstalowane

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
heh w końcu ktoś w moim wieku z tym samym problemem... tylko że ja mam siwe tylko po jednej części głowy, po tej samej gdzie mam tę bielaczą plamkę na czole i zastanawiam się czy to bielactwo nie szło jakoś od czubka głowy? bo na tych plamkach bez melatoniny rosną tylko siwe
mówię Ci jak mnie to dobija jak widzę w lusterku jakie mam "gniazda" siwych włosów... tylko tak jak mówię, bardziej prawa część głowy, bo na reszcie nie mam w ogóle siwych. dobrze, że są farby...
Moja mama musiała się zacząć farbować jak miała niespełna 20 lat, bo miała aż tyle siwych Więc ja uratowałam moje włosy choć o 4

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Kochane Dziewczynki dzisiaj kradnę miotłę i uciekam spać
Stary 2011-08-24, 22:30   #2339
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

Moja mama musiała się zacząć farbować jak miała niespełna 20 lat, bo miała aż tyle siwych Więc ja uratowałam moje włosy choć o 4
a ja zaczęłam farbować jak miałam 15 wszystkie kolory już przerobiłam siwych nie mam
Stary 2011-08-24, 22:31   #2340
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ja ostatnio się zapuściłam - przestałam tępić cellulit Ale Benek ma radochę, bo na tego dziada zakupiłam sobie oliwkę i B. mnie nią traktuje
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,385,lipocell-bloker-oliwka-do-masazu-antycellulit.html
nie lubię tej oliwki tzn zapach chyba miała spoko-pomarańczowy? ale nie miałam siły wmasowywać,a tłuste toto i nie wchłaniało się ani trochę

Cytat:
Świetne te pazurki A szczególnie podobaja mi się te czarne z kropkami
dzięki,musze tam poprawić bo niedokładnie,tak to jest jak się maluje do światła komputera

Kochane na mnie czas,idę do łóżka, do juutraa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości