|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygrałam siwienienajwolniejszy chyba
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uoj , to niedopsze
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty siedz
![]() Cytat:
w kominku napalone ![]() ide miednice odpalać ![]() a wczoraj komponowałam się we wannie
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
no- dopiero od niedzieli ulga - przed burzowo mdleje - a w sobote wesele - juz widzę karetkę pod kosciołem
tak na serio to powinnam nie isć - ale nikt nie zrozumie z jednego kościoła mnie jzu wynosił chuop na rencach - też sierpień - upały masakreska - nie wiem kto robi śluby w sierpniu topra topra sie nie czepiam, po prostu mam dosyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
![]() wybrałaś juz coś? |
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, w maminej, moja to może za miesiąc, gołe ściany jeszcze mam bez tynków, gdzie tu wanna , a i strop jeszcze schnie i wyschnąć nie może, bo cały czas leje czyli może za dwa miesiące ![]() i miałaś racje co do letniej teośki jest zachwycająca, w życiu nie wąchałam tak pięknego proszku do pieczenia
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Ty też
Flo - lubię proszek do pieczenia niuchać ![]() ale i Teośki i inne "jadalne" orienty i Święta Bozego Narodzenia oraz pierniki - pojszły w odstawkę - nie umiem juz nimi pachnnieć - nigdy fanem nie byłam ale okazjonalne ciasteczko migdałowe a czemu nie, czemu nie - teraz |
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana my od chyba 3 tyg. palimy pomijam dziurę w dachu, jest po prostu zimno , a pod domem mam jezioro w glinie, masakra nie lato ani razu nie wdziałam sukienki żadnej
|
|
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
Ciekawe czy Gryx w tym odwyku od wizażu , zajmuje się swoją magisterką
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-25 o 00:21 |
||
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. oby, bo to straszny wrzód nadupny taka praca |
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, może dobrze, że upałów u nas nie ma![]() bo teraz bez łazienki to pocenie się nie mile widziane jest, w zeszłym roku (to było lato) biegałam pod prysznic kilka razy dziennie, teraz miednica rano i wieczorem i jest ok. albo prysznic u kumpeli co drugi/trzeci dzień tak, zgadzam się, niech skończy wreszcie, ja mam szkołę z głowy i jaka ulga ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- haaaloooo jest tu kto ![]() bo pójdę spać <foch>
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
ja powróciłam
posiedze i tak przy eral greyu - zimnym |
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
też siedzę, all też ![]() Diabły nadają
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ale jakoś nic do mnie nie dociera - nie wiem jak ja przetrwam
tak mi źle - jakbym miała taras to juz jestem na leżance- spałam tak nie raz - bueno - i jakś komarrów nie było ![]() bloki to sło wcielone - kokufa jak mozna z własnej nieprzymuszonej woli kcieć mieszakć na kupie że metr dalej w każdą ze stron świata od okna żyją już kolejni ludzie - okna otwarte - nie można nawet klikać bo to im przeszkadza, słychać kazdy pierd, i człowiek jest jak w termosie grrrrrrrrrrrrrrrrrr alem wkokufiona Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-25 o 01:49 |
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a taras u mnie się nie nadaje ![]() ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- kolorowych
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
idę ochłodzic sie do wanny - jakoś zabijam czas - zdaję se sprawę że jestem dziś marudna i nietęga do gadki - wegetuję
za to znalazłam przystań stanikową na wieki wieków enter - Samanta zbieram na nią |
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Kufffa! Na dworze błyska, grzmi i leje, a ja muszę wybywać do work
edit: i zimno jest kokufa ![]() i sieu nie wyspałam wcale, a wcale, bo też lało i grzmiało, a jak już przysłam, to gupoty mieu sie śniły ![]() i mam syndrom niedopchnięcia, o! Dobra, se pomarudziłam, to spadam.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-25 o 06:33 |
|
|
|
#2785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w nocy tego dnia (doby) musimy być w Wwie Cytat:
Cytat:
Jestem w jakiejś magicznej krainie chyba? Wojtek wynalazł dla nas genialny nocleg- w lwówku Śląskim. Szukaliśmy po taniości w agroturystyce, aż nam skora scierpła, jak tam drogo- ponad 200zł za dobę! Tymczasem w pensjonaciku spa, dzięki temu, że łoże jest wielkie, mamy wszystko i jeszcze saunę w cenie!!! Basen, masaże i w ogóle Aż się poryczałam, jak nam wszystko sprzyja- wydaje się, że jest najlepiej, jak to możliwe, aż tu nagle dokładka deseru
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Mojego stolikowego koszmaru ciag dalszy .
Napisalam do sprzedającej informując ją o zaistnialej sytuacji i slabym zabezpieczeniu przesylki i otrzymalam kuriozalną odpowiedż , cytuje : Stolik nigdy nie był uszkodzony. Żadna z nóżek nie była wyrwana, czy obluzowana. Powstałe uszkodzenie jest wynikiem niedbałości pracownika firmy kurierskiej. Mogę tak stwierdzić, gdyż odbierając stolik ode mnie wyraził się że:" nie wie, czy dotrze on w całości, gdyż towar ładuje na samochód tak jak ma miejsce" na co ja stwierdziłam, że jako firma kurierska ponoszą odpowiedziałność za przewożony towar. Na co Pan kurier uśmiechnął się tylko. Wcześniej wysyłałam krzesła opakowane w podobny sposób i nie został on zakwestionowany, a towar doszedł w całości. Bardzo mi przykro, że tak się stało. (…) Jeszcze raz do Pani Piszę, gdyż przypomniałam sobie, że kurier odbierając przesyłkę powiedział, że dostarczał innemu klientowi podobny stolik i dowióz mu go z wszystkimi połamanymi nogami, co może być dowodem na podejście pracowników firmy DPD do przewożonych przedmiotów. Jest mi naprawdę bardzo przykro, gdyż zdarzyło mi się coś podobnego po raz pierwszy. Do tej pory moja współpraca z DPD była wzorowa i miałam do nich zaufanie. odpisaam ,że w takim razie świadomie narazila mnie na straty, bo gdybym otrzymala natychmiast taka informację to zażądabym przynajmniej opcji ostrożnie.A ak pewnie DPD nie uwzględni reklamacji z uwagi na brak zewnetrznego opakowania przesyki vhociaz z drugiej strony nie powinni takiej przesyki przyjąć.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-25 o 10:35 |
|
|
|
#2787 |
|
grozi wypollizowaniem
|
roz?
![]() spoko-czyli kurier jej powiedzial ze jak to nada zapakowane w ten sposób to sie połamie, ale ją to wali.... ludzie są dzifni gorooooooncooooooo:mdleje : i duszno
|
|
#2788 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt, ze spodziewałam się trzech Cytat:
Jestem Bogiem ejszcze nie ale fszyscy chwalą to chyba powinnam w końcu obejrzeć Cytat:
wiem co czujesz bo ja też mdleję w kościele ciągle, pierwszy raz jeszcze w sukience komunijnej wynoszono mnie nie razTeż idę na wesele w sobotę i prognoza pogody mnie dobija, bo miało być ok 20 stopni a teraz widzę ze jednak 29 a sukienkę mam na ramiączkach ale niezbyt cienką no i rajstopy chciałam założyć ugotuję sie jak nicCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ehhhNie wystawiałam jeszcze nosa na zewnątrz, ale zaduszki dziś chyba straszne, słońca niewiele za to muszę sprzątać i jechać kupić parę rzeczy przed weselem. Taki plan na dziś |
|||||||
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, strasznie Ci współczuję
Czyli Katowice 16sta gdzieś przy rynku- tylko gdzie? Rejcz, Rozterko- może być? Ptiju ptiju ptiju huhu
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez pasuje 16-sta , w samym centrum przy ulicy 3 maja chyba 22, jest klimatyczna knajpka O`Joj Art cafe , na przeciwko sklepu z ciuchami Terranova,
wchodzi się przez bramę przy reklamie Sex shopu , potem po schodkach w dól - To może przy tych schodkach ? Ewentualnie w ogródku ,na powietrzu , przy Wawelskiej - przecznica ulicy 3 Maja - ile będzie ladna pogoda.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-25 o 12:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

wygrałam siwienie

jest zachwycająca, w życiu nie wąchałam tak pięknego proszku do pieczenia 

Lato qrcze