|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
kurcze grzmi a ja się boje siedzieć w burzę sama
![]()
#4833 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
#4835 |
Wtajemniczenie
|
U mnie na szczęście cisza i spokój, tylko po południu była burza. A też jestem sama.
Chyba zaraz włączę sobie jakiś odcinek Boso przez świat, na stronie tvp można za darmo oglądać ![]() ![]()
#4836 |
Zakorzenienie
|
ja oglądam magdę m i ćwiczę
![]()
#4837 |
Wtajemniczenie
|
Podziwiam Twoją determinację, kiciu!
![]() To ja zmykam do Amazonii, zajrzę jeszcze potem ![]()
#4838 |
Rozeznanie
|
jesteś moją faworytką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28965735]szalejesz
![]() [/QUOTE] Hymmmm... nie wiem do której, aż nie zasne przed kompem. No ale dopiero do domu wróciłam. Byłam z TŻtem na spacerku, a wyszliśmy coś po 21. Później jak sie zmęczywszy wyskoczyliśmy do baru na soczek, ja standardowo grejpfrutowy, spotkaliśmy znajomych i wróciłam do domku. W końcu oprócz tego dzisiejszego pisania jakiś czas musiałam z TŻcikiem spędzić ![]() No to dobrej nocki i do juterka zapewne!!!!
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki dziewczyny ![]() determinacja jest bo efekty widać przynajmniej na brzuchu a od wagi trzymam sie z daleka. Dobre samopoczucie = lepsze efekty ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- ale teraz głodna jestem ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- dobra lecę spać bo znalazłam czekoladę w lodówce ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc
![]() |
#4841 | |
Wtajemniczenie
|
A mi jak zwykle zeszło do późna i dopiero Was szczegółowo nadrobiłam. Pewnie wszystkie już śpicie, więc tylko sobie popiszę
![]() nena - pisałaś, że macie barmana, był tak się wyrażę w cenie sali czy załatwialiście sami? Zastanawiam się nad tą opcją, ale nie wiem czy z okolic Zamościa kogoś znajdziemy. Cytat:
![]() No, ale z tego co piszesz, to kształcą Was bardziej pod urzędnicze stanowiska. Pisząc o ministerstwie masz na myśli Rozwoju Regionalnego czy tak ogólnie każdy resort?
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie śpię i dalej piszę. w sumie dużo mi nie zostało. Więc kto wie, może do rana skończę
![]()
#4843 |
Zakorzenienie
|
gosza jesteś niesamowita!
#4844 |
Zakorzenienie
|
![]() Tak serio to został mi już tylko do napisania wstęp, wnioski końcowe (które częściowo już są) i podsumowanie. No i streszczenie na koniec ![]() A co najważniejsze tekst mam ładnie sformatowany, przypisy zrobione, tytuły i źródła wykresów, ilustracji, tabel... ![]() Pisałabym jeszcze dalej, bo spać mi się nie chce, ale kręgosłup mi już nawala. I szczerze powiem, że jestem z siebie zadowolona ![]() Edt. Jutro, tzn dzisiaj czeka mnie ciężki dzień, parę godzin snu,potem pisanie i sprzątanie i gotowanie bo ciotka z wujkiem dawno nie widziani są na urlopie w okolicy i na obiad przyjadą. Z tej to racji już teraz życzę Wam owocnego kończenia tego wątku i zakładania nowego. Podejrzewam, że w tym już się nie zobaczymy! No to cześć!!!!! ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2011-08-25 o 03:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() tusiu gratuluje pracy w zawodzie ![]() Nativ kciuki dla Ciebie ![]() Dziewczyny podziwiam zapał do pisania prac, a szczególnie efekty. Ja nie mogę się do przejściówki zmotywować, a miałam w wakacje magosterkę zacząć, a tu już po waacjach w zasadzie. Co do stołów tematycznych, po zaręczynach chciałam i drinkbar z barmanami i fontanny czekoladowe dla dzieci, ale życie werfikuje plany i niestety jedyna opcja jaka wchodzi w grę to najbardziej okrojone i podstawowe atrakcje wesellne. Nieraz mam dni, że żałuje, że robimy wesele, bo ciągle oszczędzać trzeba. Dziękuje też za opinie na temat sukien. Moja faworytka jest ta pierwsza i ją znalazłam na allegro. Jednak jeszcze się wstrzymam z zakupem, bo mimo, że się sobie w różnych krojach podobałam, nie poczułam jednak tego czegoś. Najlepiej się czuje osobiście w ala greczynkach, w innych podoba mi się jak wyglądam, ale czuje się trochę przebrana. Ale boję się, że dużo osób uzna taką sukienkę za "za skromną" i nieweselna. Co do obrączek, w zeszłym roku oglądaliśmy na targach te z sieciówek i zastanawiam się gdzie można w Wawie się przejść po takich małych i tańszych jubilerach? Choć pewnie będziemy dopiero koło stycznia zamawiac. Co do wódki, my chcemy zakupić już teraz. Rodzice mieszkają w domach jednorodzinnych, więc będzie gdzie trzymać. My zastanawiamy się nad Sobieskim. I wczoraj rozmawialiśmy z mama TZ i ona z TZ kuzynem co pracuje w biznesie wodkowym wyliczyli, żeby kupić 210 butelek. Ja myśle, że to za dużo, bo będzie jeszcze bimber, piwo, wino i do tego poprawiny będziemy robić takie małe w ogródku. Mamy 140 gości to planowaliśmy kupić tak 150 butelek. Jak jesteśmy w temacie studiów, to czy są na wątku jakieś obecne lub przyszłe panie inżynier??
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-08-25 o 06:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() gosza idziesz jak burza z pisaniem pracy ale to się chwali i jestem pełna podziwu ![]() odnośnie barmana - będziemy mieli ![]()
#4847 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() Współczuje Wam pisania tych prac. Ja w swoim życiu napisałam dwie i mimo, że nie wspominam tego jako jakiś koszmar to nie chciałabym tego powtarzać. Ja pisałam magisterkę w opraciu o licencjat bo przy pisaniu licencjatu promotor podpowiedział mi taki temat żeby wykorzystać to co już zrobiłam wcześniej. Móje prace nie wymagfały żadnych badań, ankiet i tak naprawdę oprócz wstępu i zakończenia niewiele było tam mojego. Wczoraj straszyło burzą i trochę nas zmoczyło na rowerze ale było przyjemnie bo deszcz mimo, że konkretny to jdnak cieplutki. My będziemy mieć wyspę ciastkowo-kawową a owoce bedą na stołach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jak ja się cieszę że mam to już za sobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- sztuczka właśnie zamówiłam ten sam papier, który Ty zakupiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Hej laski!
Tak tu wszystkie piszecie i ćwiczeniach, że ja od kilku dni robię 8 Minute ABS. Mam mega zakwasy na brzuchu, ale biorąc pod uwagę że nie jem po 18, brzuszek w kilka dni zrobił się płaski ![]() ![]() wiesz źle się wyraziłam, nie mamy jeszcze barmana, chciałam powiedzieć, że u nas w Zamościu tak się ceny kształtują. W tym roku siostra mojej przyjaciółki miała w Zamościu wesele i mam namiar na takiego barmana za 1000 zł plus alkohol. Z relacji koleżanki wiem, że do barmana ustawiały się na weselu kolejki i jednocześnie nikt się nie upił, bo barman robił bardzo lajtowe drinki z duuuużą ilością lodu i innych bajerów. Dodatkowo podrzucał te shakery, tak że wyglądało to odlotowo. Miał swój podświetlany barek. Ja myślę, że to jest super opcja. |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ja dziś od 4.00 na nogach. Taka była burza, ulewa i wichura, że masakra. Woda ciekła do domu. Okna opatulone ręcznikami. Masakracja była i to nie była burz przelotna. Waliło chyba z godzinę trzydzieści. Byłam bez TŻa i latałam od okna do okna sprawdzać czy mi barykady ręcznikowe nie przeciekły. A oprócz tego mam piękny zaciek pod sufitem, bo blok z płyty i gdzieś na łączeniu cieknie. Ehhh.... Chcę już zimę! Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratulacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
Też ten kurs dostawałam na maila. Ciekawe informacje niektóre tam były i nic więcej z tego nie wyciągnęłam.
![]() |
#4855 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#4856 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W Magdzie M. to one tam zadały kłam pilatesowi leżąc tak na tych piłeczkach i rozmawiając - poćwiczyłyby prawdziwy, to już raczej nie miałyby siły na taką gadkę ![]() Ale i ja się ogarniam. Czekam na wypłatę, kupuję hula hop, a dziś dostanę duplikat Multisportu (poprzednią gdzieś wcisnęłam i nie mogę znaleźć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28970966]O rany, ale Ci zeszło Jak ja się cieszę że mam to już za sobą[/QUOTE] Oj, ja też, i to bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Spojrzałam sobie na czym polegają te ćwiczenia i bardzo fajne, bo w przeciwieństwie do szóstki Weidera nic się nie zwiększa, żadna ilość brzuszków, cały czas tyle samo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z moim TŻ to przedziwna sprawa, bo z wykształcenia jest inżynierem, duszę ma humanisty, a z zamiłowania jest ekonomistą ze szczególnym uwielbieniem dla sektora inwestycyjnego ![]() Co do urlopu, to nic nie mów... My pojedziemy chyba listopadzie na ostatni termin wczasów w sezonie ![]()
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wczoraj poszliśmy po wstępne zakupy i rozeznanie w sklepach odnośnie wyjazdu, a tam już wszędzie kolekcje jesienne, swetry i rękawiczki!!! A ja szukam kostiumu i sandałków... MASAKRA. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.