|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
właśnie mi tomcio dzownił że w realu są promocje na balsamy do ciała z nivea
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
ale na pielęgnacje mogę wydawać miliony , kiedyś tak jak Ty miałam wszystko po 1 rzeczy a teraz ehhhhh dobiłam już do 36 samych żeli pod prysznic około 16 balsamów do ciała etc to nie jest normalne ostatnio zaczynam zastanawiać się nad odwykiem bo nie zarobie na to wszystko , tak by człowiek musiał siąść i policzyć ile się na to już wydało ale najgorsze są promocje bo wtedy sobie myśle " no jak teraz nie kupie hurtowo to potem będę przepłacać " a przecież najczęściej te obniżki są picem na wode , a my zakupoholiczki dajemy się na to nabrać .
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obliczyłam że mam 14 różnych podkładów...na pewno nie zużyję, ale szkoda mi oddać, bo każdy inny i szkoda mi...postanowiłam, że dziś wybiorę dwa i dam moim siostrom...
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
tak piszecie o ilości kosmetyków, to wam powiem, że ja mam najwięcej lakierów, szminek/błyszczyków i cieni do powiek, podkład przeważnie 1-2, tusz też, no teraz mam więcej bo wzięłam wtedy enchant 3 szt i w demo supertwały i ss, a z kosmetyków do pielęgnacji to mam przważnie po jednej sztuce, plus na zapasik jak dojdę do połowy opakowania, może dlatego że codziennie dużo tego używam, ale jakby zlicyć wszystko, to i tak mam grubo ponad setkę kosmetyków
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
raczej pielęgnacja
![]() z kolorówki mam tylko konturówki
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam dodać, że u mnie burza od rana
grzmoty nas obudziły
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
U nas o 4 rano burza tak szalała, że nigdy w życiu nie widziałam takiej pogody...obudziłam się w tym samym czasie co mąż i zderzyliśmy się w przedpokoju...ale się biedny wystraszył...mam na balkonie wszystko zalane- wózek zwykły, wózek dla lalek, fotelik samochodowy i pranie...zwykle deszcz zalewa tylko połowe balkonu, połowa jest pod daszkiem, a tym razem powódź...masakra! Za oknem jeszcze mamy drzewa i tak szumiały że nie mogłam z powrotem zasnąć...dobrze że moje laleczki spały smacznie
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie piękne słoneczko hihi
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
|
|
#2379 | |
|
Rozeznanie
|
dobry!!
ale nie chciało mi się dziś wstać, krzyczałam na budzik w myślach, że chce mnie budzić!! czytałam po nocy książkę a z rana miałam oczy na zapałkach, już się rozbujałam i biorę się za śniadanie ![]() a potem "do roboty" ![]() Cytat:
a ja rano przed 6 patrze na termometr a tam 15stopniC normalnie myślałam, że niedowiedzę ale serio i teraz już jest naprawdę strasznie duszno, niby słonko chowa się za chmurami ale grzeje, pewnie znowu lunie wczoraj strasznie zmokłam jak wracałam z pracy - lało niemiłosiernie ![]() miłego dnia dziewuszki
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#2380 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ćwiczenie na łydki jest inne stajesz na schodku na samych koncówkach palców i na nich tak jakby stajesz góra przytrzymać 5 sekund i dół . 3 serie po 15 ruchów codzień a po miesiącu zobaczysz rezultat. ja nie wiem idzie się wściec( nie wiem czy pamiętacie tą laskę która konkretnie podrywa tomka a on daje sie jej nabrać , pisałąm wam nawet moją rozmowę z nią ),odbieram maila ( mamy z tomkiem jedno na współkę ) odbieram wiadomość a tam znowu ona z tekstem " hej słoneczko kiedy mnie zabierzesz na romantyczny spacerek sam na sam ? " noż do cholery jasnej , krew mnie zalała !!
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-25 o 10:58 |
|
|
|
|
#2383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam was
NIedawno wróciłam z miasta i od razu zasiadłam do czytania was Byłam zawieźć zamówienie koleżance bo mi się w poniedziałek nie chciało I już zrobilam kolejne zam jutro święto paczkiCytat:
![]() NO u mnie tak samo nad ranem szalała ale teraz już słonko świeci i strasznie duszno się robi ![]() Cytat:
Ja rzadko biegam a i tak mam:P
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
||
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Kręgosłup mnie boli
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak trochę pogodziłam się z brakiem umięśnienia Widocznie mam taką budowę i już. Chociaż ćwiczeń spróbuję. Ale to bieganie to już dla mnie pewien rodzaj uzależnienia ![]() A Twój chłopak nie widzi, co ta dziewczyna wyprawia? Moja koleżanka tez biega, a ma takie umięśnione łydki, że aż to mi się przestaje podobać, jak jakaś kulturystka
|
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rób mu awantury, ale wytłumacz na spokojnie, że sobie takich akcji nie życzysz. A jak to nie poskutkuje, to dopiero przejdź do "ataku"
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten twój też by mógł się ogarnąć tochę i ją spławić |
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna też chyba nie skumała , a wydawało się wcześniej że wszystko sobie z nią wyjaśniłam a teraz robi ze mnie idiotkę .
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ta dziewucha ma tupet. Ona nie rozumie że on ma już żonę, Ciebie? Kiedyś miałam podobną sytuację. Chodziłam jeszcze do szkoły i mojego chłopaka ewidentnie podrywała jedna laska, kiedys wychodzimy ze szkoły a ona się pyta czy go do domu podwieźć, aż się we mnie zagotowało. No ale w końcu zrozumiała że nie ma u niego szans. Więc ta dziewczyna też kiedyś powinna zrozumieć że dla Tomka liczysz się tylko TY I dać sobie spokój raz na zawsze.
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
powiem wam, że ludzie to mają pomysły to szok
co za ku... normalnie nie wiem co bym takiemu zrobiła
|
|
|
|
#2394 | |||
|
szeryfcio
|
Hejka
Cytat:
Ale kolorówki, pomimo, że tak często niby nie kupuję tez mam dużo, bo to się wolniej zużywa. I mam 20 szminek, 20 błyszczyków, kredek ze 40, zapachów ponad 20, żeli i balsamów akurat tak z 6 szt. Tylko szamponów i tuszy nie kolekcjonuję. Tusz mam jeden otwarty. A szampony mnie nie krecą, nie lubię pielęgnacji włosów. Moja mama mówi, że gdybym sprzedała kosmetyki, które mam w domu to byłabym bogata Cytat:
, a to jest właśnie chwyt marketingowy. I opłacalne to by nawet było, ale nie w takich ilościach Oj to co? to zaraz u nas będzie?Cytat:
Reszty nie zazdroszczę.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-25 o 11:30 |
|||
|
|
|
#2395 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w dniu dzisiejszym
Od samego rańca sprzątam, a D. leży w łóżku![]() Ale wybaczam mu bo byliśmy nie dawno u lekarza i biedaczek ma zapalenie oskrzeli ![]() Cytat:
![]() Rezerwuję jedną! Dzięki Sheryl Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
One są tak małe, że szybko je też gubię Mam teraz 3 zapachy: Treselle, Spotlight i Slip Into. I to w zasadzie jest jedyne moje szaleństwo ![]() Resscue ale on się z nią nie umówił, prawda???
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- umówił ale ja się zorientowałem w pore gdzie idzie i się przyznał do kogo zmierzał .
|
|
#2397 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pierdziu Rescue, co za bezczelne babsko. Nawet nie wiem co napisać, bo mnie zatkało. Nigdy nie byłam w podobnej sytuacji. Co w ogóle T. sobie myśli?
|
#2398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
moje koleżanki mi mówią że jestem za bardzo zazdrosna ale ja im na to mowie " jak bedziecie mieli męża i dziecko w drodze to zrozumiecie dlaczego tak walcze o byt swojej rodziny " przecież jakby mi teraz Tomka zabrakło albo by odszedl to nie wiem co bym zrobiła . dlatego wole reagować teraz niz potem pluć sobie w twarz że mogłam coś zrobić a nie zrobilam .
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Witam , Laski.
Najpierw się przywitam a potem będe ogarniać co napisałyście przez dobę w tym powrocie do pracy nie mogę się donaleźć.. a dziś od 16tej zaczynam jeszcze "grafikować" ![]() komu kawę?? |
|
|
|
#2400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

ale na pielęgnacje mogę wydawać miliony , kiedyś tak jak Ty miałam wszystko po 1 rzeczy a teraz ehhhhh dobiłam już do 36 samych żeli pod prysznic około 16 balsamów do ciała etc to nie jest normalne ostatnio zaczynam zastanawiać się nad odwykiem bo nie zarobie na to wszystko , tak by człowiek musiał siąść i policzyć ile się na to już wydało
ale najgorsze są promocje bo wtedy sobie myśle " no jak teraz nie kupie hurtowo to potem będę przepłacać " a przecież najczęściej te obniżki są picem na wode , a my zakupoholiczki dajemy się na to nabrać . 
Dziewczynki jest nowa dostawa
Obliczyłam że mam 14 różnych podkładów...na pewno nie zużyję, ale szkoda mi oddać, bo każdy inny i szkoda mi...postanowiłam, że dziś wybiorę dwa i dam moim siostrom...

One są tak małe, że szybko je też gubię