|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIV - You've got a friend
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28971375]Nie mamy zsypu... Ale sąsiadka obok robiła ostatnio remont, może jak zdjęła boazerie czy coś to się to rozlazło...?
Najgorsze jest to, że całe mieszkanie mamy w boazerii drewnianej, więc to coś ma się gdzie ukryć o rany ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
nie masz dzemu czy nalesnika
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę tu zrobić naleśnika bo niezdrowe... a dżem to już w ogóle
![]() muffinki nie kupię, bo przecież przy dziecku jej nie pożrę
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiek, ja tam lubię robić naleśniczki
zapraszam
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
a dzis szlam po drodze , u mamy tez bylam, to sobie ukladlam bajke o sloniku, ludu ja to mam we łbie narąbane dopiero
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bez przesady raz na jakis czas, to makabra rzeczywiscie ![]() ale jest jeden plus, zobacz jakie masz łatwe ( no teraz nie, ale poźniej ) marzenia do zrealizowania
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba wyciągnę w weekend D znowu do polskiego baru mlecznego. tam naleśniorki jak ze snu
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce dzis akurat smucic, za duzo smutkow ciagle, wiec mam głupawke
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- ale u nas w nocy walilo, blyskalo, a wiatr jaki, okno zamykalismy, bo balam sie, ze cos odleci , no i lało, ale za to dzis jakie powietrze, po wczorajszej duchocie ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- ale nago nie wyszlam, jakos mi do glowy od burzy nie przyszlo
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2011-08-25 o 10:37 |
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
Uuuh, całą noc nie spałam, autentycznie. Pierwsze pół nocy zamartwiałam się tymi pluskwami, a do tego latały mi dwa komary nad uchem. Z tego powodu przeniosłam się spać do pokoju dziennego na kanapę, ale było mi niewygodnie, więc wróciłam do pokoju, zapaliłam światło i ubiłam komara i pająka. Zgasiłam światło, ale znowu mi jakiś dziad zaczął bzyczeć nad uchem!
) to się zrobiła godzina piąta (zasnęłam w końcu), a o 6:40 już miałam pobudkę, bo musiałam oddać mamie mocz do badań, a potem nie wróciłam do wyra, bo na 9 już byłam umówiona z koleżanką, czyli łącznie spałam jakieś 1,5h |
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc i czolem zaraz znikam wpadne potem...a dla szony mej mam rade!
Schowaj sie z muffina w lazience!!:-D Pluskwy fuuu |
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Aska to mlaskanie mnie zabilo, bo Maks tez tak robi, ale jak czuje jakby cos przeskrobal
![]() to mamy mlaskajace psy a komary sa z tym bzyczeniem najgorsze a pod stopa tak mnie swedzialo to ugryzeinie, ze o wszytsko szorowalam
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Noooo nieeeeee!! Co za ironia losu, to jest aż śmieszne
Szykuję się do spania, a tu za oknem jedzie samochód i przez megafony na full trąbi: "Potrzebujesz odpoczynku?! [*odpoczynku, odpoczynku!*] Zrelaksuj się z naszą coś tam coś tam!!" Bo zaraz umrę ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Zaraz się zacznę drzeć jak Adaś Miauczyński w Dniu Świra: "MUSZĘ ODPOCZĄĄĄĄĆĆ!!!!!"
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo właśnie słyszałam,że jest jakiś lek na receptę, który jest dobry i niektórzy nie mają przez długi czas opryszczki. Nie powiem, bardzo by mi to było pomocne, bo teraz wyglądam masakrycznie... Nie dość,że przypalona na ramionach jestem, to mam opryszczkę, plus czerwony kichol (ale i tak jest lepiej) i na dodatek @. Generalnie bosko się czuje z tym wszystkim ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28973515]Uuuh, całą noc nie spałam, autentycznie. Pierwsze pół nocy zamartwiałam się tymi pluskwami, a do tego latały mi dwa komary nad uchem. Z tego powodu przeniosłam się spać do pokoju dziennego na kanapę, ale było mi niewygodnie, więc wróciłam do pokoju, zapaliłam światło i ubiłam komara i pająka. Zgasiłam światło, ale znowu mi jakiś dziad zaczął bzyczeć nad uchem! ) to się zrobiła godzina piąta (zasnęłam w końcu), a o 6:40 już miałam pobudkę, bo musiałam oddać mamie mocz do badań, a potem nie wróciłam do wyra, bo na 9 już byłam umówiona z koleżanką, czyli łącznie spałam jakieś 1,5h Łoo, boroku ![]() Nieźle miałaś widzę. A te pluskwy, to mam nadzieje,że się da jednak wytępić ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;28973850]Noooo nieeeeee!! Co za ironia losu, to jest aż śmieszne Szykuję się do spania, a tu za oknem jedzie samochód i przez megafony na full trąbi: "Potrzebujesz odpoczynku?! [*odpoczynku, odpoczynku!*] Zrelaksuj się z naszą coś tam coś tam!!" Bo zaraz umrę ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Zaraz się zacznę drzeć jak Adaś Miauczyński w Dniu Świra: "MUSZĘ ODPOCZĄĄĄĄĆĆ!!!!!" [/QUOTE]Kfaa ![]() No to ta pora,że wszyscy coś robią, kiedy Ty chcesz jeszcze spać ![]() Dzień dobry
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Żem jest kurfa!
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- ło Motylku to widzę, że jakaś plaga egipska Cię dorwała |
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
na jutro 33 pokazuja, dobrze, ze tylko jeden dzien
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- http://marusz.net/?txt=28 otwieram te strone i chce przeczytac to co wyskakuje pod spodem , ale jak mam to na wierzchu zamknac?
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
Motylasta, ja ostatnio na tę moją oprychę zastosowałam kurację: wyszczypywanie spirytusem + plasterki Compeed
Te plastry są jednak genialne, a te wszystkie kremy to o kant dupy rozbić
Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2011-08-25 o 17:40 |
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A niby ✂✂✂✂✂✂✂a o tych upałach...ale jakoś nie uświadczyłam w tym tygodniu? Teraz niby słońce wyszło, ale jak ja byłam na dworzu to szału nie było i raczej się na deszcze zbierało. |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie takie otwiera, z ta wtyczka google chrom, a chce przeczytac to pod spodem111.jpg
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas od wczoraj ale tak inaczej, nie ze upalnie jak latem, tylko tak jak w saunie jakos, jakby wilgotnosc byla jak w tropikach, w sloncu pokazywalo 37
![]() do domu jak wchodzimy to jak do klimy ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- a i w koncu wiem, ze nie jestem niewidzialna, bo dzis tak sie tu czuje
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty nie masz tak jak ja?
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- P. dopiero dzwonil, ze czekaja na Ł., bo raz , to spsul sie samochod co wzieli od brata, to mial po nich jechac drugi brat, to sie okazalo, ze walnal w jakas babe na rondzie i ci dalej czekaja, a z tamtym na arzie nic nie wiem matko kochana ![]() i ja sobie do 17 chyba pokibluje, ale najlepsze, ze tym co ł. pojechal, to tez moga nie dojechac, bo to troche juz dziadkowy samochod i jak takie ciezkie kloce jak moj tata i Ł beda jechac, to nie wiem czy dadza rade ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Motylek na gg by mi sie przydal, bo zasmiecam watek ciagle sie pytajac o cos komputerowego
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Grochu mi ni nie wyskakuje, może dlatego, że mam Google Chrome
![]() Są dwie oferty w nfz to jutro podejdę i złożę Nawet mam po drodze...i tak nie ma szans się tam dostać, ale zawsze Już se podrukowałam co trza
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Nadrobiłam ![]() Justka udanego urlopu Kurde pluskwy wyglądają okropnie Ble!! I jeszcze atakują, gryzą.... ![]() No masakra jakaś... A kiedyś moja ciotka opowiadała, że kiedyż mieli pluskwy na wsi... to one sie ponoć robią aktywne w nocy... jak jest ciemno... to może nie gaście światła ![]() Żeby nie wyszły z kryjówki... AAAA normalnie jak o nich myśle to mam wrażenie że już coś po mnie łazi ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
ja mam tak często... ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- a co do komarów, to ja jak słysze jakiegoś w nocy a nie chce mi się na niego polować.. to się cała nakrywam kołdrą i zasypiam... wiem że być może później mnie dopadnie, ale ma jeszcze TŻa...
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Se właże do kuchni wieczorem po szklankę, czy po cos tam...ale palę światło <często tego nei robie . I w krzyk!Z boku blatu stoi wielki słój z przygotowaniami na nalewkę i stało parę słoików z ogórkami...ja krzycze dalej...przychodzi mama... - Wielki robaaaaal! Chyba wlazł za słój! <i stoję dalej, nieruchomo> Przylatuje babcia.... Akcja zabić robala <ja dalej nieruchomo na środku kuchni > No i nie szło gada <wiem, że nei gad > złapać tak pomykał...w końcu go udało się czymś przydusić, ale masakraaaaaaaaa.Babcia mówiła, że to szczypawa była, ja tam nie wiem nie znam się, ale dziękuje sobie, że zapaliłam światło, bo pewnie w nocy przylazłby do mnie do pokoju i mnie zjadł
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
różnie może się zdarzyc, więc .....
jest takie miejsce gdzie się spotkamy i wtedy to dopiero sobie pogadamy ale pomilczeć też bym przy Tobie chciała i na chmurce majtając nogami posiedziala Kocham Cię mój mistrzu 1288868099[1].jpg 1287948281[1].jpg 1296632822[1].jpg
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Ej faktycznie dzisiaj 25...
![]() Nie ogarniam tych dni ostatnio... Ale przecież niedawno był? Czy Wa też się wydaje, ze te dni lecą coraz szybciej ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- A nawet datę na LM pisałam..i nie skumałam, że to 25 nawet jak to napisałam |
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Ko
kurde, żeby z powodu szczypawki caly dom wolac i drzec pałe
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
szczypawy są obleśne :boi sie:
też się boję okropniasice robaków i pająków... a wiecie co? tam na tej wsi co sie moja byla praca przeniosla... byly pająki, które są pod ochroną!!!! ![]() a co do robali.... ![]() patrzcie kto ostatnio u mnie na balkonie wylądował... mały, włochaty kosmita stwoor.jpg stwór.jpg niezły co?
Dance... It's all I wanna do! Edytowane przez wiewioora1 Czas edycji: 2011-08-25 o 16:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

Najgorsze jest to, że całe mieszkanie mamy w boazerii drewnianej, więc to coś ma się gdzie ukryć 

zapraszam