|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Ja wolę ostatnio jakieś jasne róże/ beże
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi ale lepiej, żeby psiak się nie męczył
![]() Weź mi nic nie mów, ja już kiedyś próbowałam i na razie bezskutecznie (szczególnie, że np dzisiaj TŻ ma imieniny i kupił przepyszne ciasto) ![]() Kliknęłam paletkę
|
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, te paletki są matowe?
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, najczęściej są takie pół na pół albo większość perłowych.
|
|
|
|
|
#365 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A czemu tych paletek nie wzięłaś? Ja też kiepsko cieniuję, ale bez praktyki nie ma efektów, więc zachęcam do ćwiczeń. Jak popatrzę na moje pierwsze maziaki i na to, co umiem teraz, to się pochwalę, że jest postęp No i pędzlaki jakieś fajne są bardzo przydatne ![]() A ja jeszcze nie
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
uapł jak nie wiem co, byłam u fryzjera i od razu wróćiłam do domu jesc, bo roztopic się mozna
![]() Asiu tylko kurde chwilowo brak tego szamponu, a ja chcę w koncu złozyc zamówienie ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Asiu Ty się orientujesz u ktorych sprzedawców warto kupowac na ebayu koreanskie kosmetyki znasz: beautiplex10 ? ko.smetics ? czy lepiej dopłacic np u BELLOGIRL?
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nadal kręci Sleek
Albo jakiś kolorowy eyeliner
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
ja na kolorówke mam szlaban do nie wiem kiedy, bronzerów mam zapas na 5 lat, cieni tez mam sporo, a i tak maluję się cały czas tymi samymi o ile w ogóle
![]() jedynie róż mogłabym przygarnąć, ale musiałabym znalezc super odcien, bo niesuper mam
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
To kupuj, na co czekasz
![]() Cytat:
Skończyłam oglądać pierwszy sezon Scrubs i zabieram się za drugi ![]() |
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
ruby ma akurat drogo, to juz bello ma taniej, a najlepiej cenowo wychodzi od beautiplex10 i też wysyła z Korei
|
|
|
|
|
#371 |
|
zawsze mam racje
|
niby nic: matowe cienie ma np art deco, my secret i essence
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
{ } Nie śmieję się z Ciebie { }, tylko cieszę się, że Ty też masz ten problem. We dwójkę zawsze raźniej !!! ![]() Fajny ! Jak kupisz - wyślesz mi próbkę na "jeden raz", a ja Ci coś innego. Sadystka ! Cytat:
. KOBO ma matowe cienie i są one wyjatkowo dobrze na pigmentowane. VIRTUAL także ma matowe i z pigmentem też jest ok. Natomiast GOLDEN ROSE nie polecam, bo , jak na mój gust : z kolorem bardzo słabiutko. Toż ja przecież czytałam ! A może z tą pamięcią, to nie selekcja, a początki demencji starczej ?! kobietasukcesu - a gdzie Ty kupujesz kosmetyki ART DECO ? Już od dłuższego czasu mam chrapkę na ich podkład w kremie. W Lidlu od 29-go jest "tydzień azjatycki" {bodajże}. W ofercie jest sporo olei i to w przyjaznych cenach. Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Np tutaj http://cgi.ebay.pl/Holika-NEW-AQUA-P...item45fb376e1a i tutaj http://cgi.ebay.pl/Holika-Holika-Aqu...item3365479942 albo tu http://cgi.ebay.pl/Missha-M-Perfect-...item45f8b7b80b i tu http://cgi.ebay.pl/Missha-M-Perfect-...item4cf6f1cacf Chociaż oczywiście zależy co chcesz kupić bo akurat to może być u Bello taniej Cytat:
|
||
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie cała rodzina na diecie,ale tylko ojcu to 'dobrze idzie' (co się dziwić, musi 30kg zgubić ):rolleyes : Najgorsze jest jedzenie nocą Ooooooo już mnie dupka swędzi ![]() Jestem wściekła
|
|
|
#375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(o ile będzie w koncu dostępny, bo pisałam do nich kiedy mozna spodziewac się, że szampon bedzie to mnie olali , a mnie ręka świerzbi )obejrzałam oferte i na co taki dziwne oleje? ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
http://cgi.ebay.pl/MISSHA-BEST-SELLI...item4a96bb0171 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() skądś to znam,mi kiedys całe wakacje bloki na osiedlu ocieplali i malowali,o 7 byłam na nogach i rolet nie mogłam podnesc, bo za oknami uroczy panowie spacerowali |
|||
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Nudzę się :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=555235 |
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
wygląda na to, że mój filtr sorayi spf45 mnie zapycha, stawiam na dimethicone;/
|
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale faktycznie u szafiarek tak bywa... Podglądam je czasem dla ubrań,a nie dlatego jakie są... Poza tym jak już coś napisała to mogła się przyznac od razu a nie kręcić jak nie wiem co;oPoszłam do biedry i się zdenerwowałam dwa razy. 1) Te kosmetyki z promocyjnych gazetek są teraz tańsze 2) Pudełka za 11zł były strasznie przebarne;/
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez kupowałam te kosmetyki po normalnych cenach;/
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się udało po przecenie
|
|
|
|
|
|
#381 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, zajrzałam na ten wątek, który podałaś - niezłe
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
ale po co mam płacić 50 centow więcej?
![]() najchętniej kupiłabym od tego sprzedawcy http://cgi.ebay.pl/Missha-The-Style-...item3a6866ea5b byłam w biedronce, w 1 nie mieli juz w ogóle kosmetyków, a w 2 kupiłam 2 masełka (teraz mam wszystkie), balsam do ciała i płyn do płukania ust ![]() suma sumarum mam teraz w domu 1200ml mazideł do ciała, kiedy ja to zuzuję? rzadko się balsamuje ![]() moze wybiorę się jeszcze po żele pod prysznic timotei, czytałam pozytywną recenzje
|
|
|
|
|
#384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie chce mi się pisać jeszcze raz więc skopiuję to co napisałam na wątku biedronkowym ![]() Byłam dzisiaj w nowo otwartej Biedronce po remoncie i powiedziałam sobie, że już nigdy więcej Pojechaliśmy z TŻ'em po mojej pracy czyli po 16 i jak szybko tam weszliśmy tak jeszcze szybciej wyszliśmy - był taki tłum, że nie można było normalnie przejść (byliśmy bez wózka), a jak zobaczyliśmy kolejki do kasy to stwierdziliśmy, że te parę złotych oszczędności nie są warte tego, żeby godzinę stać w kolejce Ludzie po prostu powariowali, wszyscy mieli pełne wózki, po kilka tych samych rzeczy, nigdy w życiu bym nie pomyślała, że tak to będzie wyglądać ![]() Wolę sobie nie wyobrażać co tam się działo z samego rana po otwarciu, słyszałam jak dwie kobitki rozmawiały, że nawet podobno się bili Spróbujemy jeszcze podjechać ok 20tej, może będzie trochę luźniej bo kilka rzeczy chciałabym kupić. Przy okazji wizyty w tej Biedronce zobaczyłam znów to co widywałam kiedyś codziennie (kiedy pracowałam w markecie, na szczęście był to krótki epizod) - z ludzi jak zwykle wyszło bydło |
||
|
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzebabyło jechać do innej, czemu akurat chcesz do tej nowej? |
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Bo chciałam kupić kilka rzeczy, które akurat w tej Biedronce były taniej. Ale jeśli miałabym posuwać się po sklepie w ślimaczym tempie i stracić godzinę w kolejce to już wolę kupić gdzieś indziej o te parę złotych drożej
![]() Mam nadzieję, że tusz do Ciebie dotrze. Ja już po prostu mam dosyć pisania kolejnych maili do sprzedawcy, że mija miesiąc a ja nie mam przesyłki. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-08-25 o 17:40 |
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
to różnych biedronkach sa różne ceny?
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle zauwazyłam, ze w niektórych biedronkach nie ma kilku rzeczy a są w zamian inne |
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z Biedronki, tej obok mnie (no co, musiałam kupić mięso dla psa bo się skończyło i planowałam je kupić w tamtej
) i wyszłam z brazylijskim i azjatyckim masełkiem i peelingiem winogronowym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

ale kupilam wreszcie ten bronzer z essence dla blondynek, bardzo fajny odcien taki akurat ze nie za jasny, nie za ciemny

} 
(o ile będzie w koncu dostępny, bo pisałam do nich kiedy mozna spodziewac się, że szampon bedzie to mnie olali
, a mnie ręka świerzbi