|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj moj brat leci do Polski na 6 tyg .. ja tez chce ![]() ![]() a jakie plany na dzis .. ubiadek dla Mezulka i zakupy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
sajkolidżist
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Ja ogólnie lubię różne, dziwne sesje, ten fotograf w ogóle jest świetny, robi cudne zdjęcia wysokiej jakości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wy piszecie o burzy - ZAZDROSZCZĘ WAM!!! U nas mega zaduch, nie da się funkcjonować a burza nas ominęła i jest jeszcze gorzej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Mnie też się podoba, ale M. już mniej :P. On by nie dał drogiej sukienki zniszczyć :P. Ale ogólnie tamte zdjęcia mają TAKĄ jakość i takie są pomysłowe, że ach! Ja już chcę nasze zdjęcia
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na pewno dasz radę ![]() ![]() cześć dziewczyny! byłam rano na badaniach, potem pojechałam do przyjaciółki, posiedziałam do popołudnia u niej i potem wracałam do domu niestety busem, w którym było mega duszno. ogólnie cały dzień bylo tak duszno i gorąco, że opadłam całkowicie z sił. wróciłam do domu to pierwsze co zrobiłam to sie rozebrałam, chwilę poleżałam i zaraz poszłam spać, nawet siły nie miałam, żeby wziąć prysznic. teraz jestem taka do tylu, że nic mi się nie chce... masakra, ukrop straszny, a burzy u nas też nie było do tej pory. chyba oprócz pogody dało mi też w kość to pobieranie krwi, miałam sporo pobranej tej krwi... ![]() ![]()
![]() |
#1476 | ||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
no chyba faktycznie nie był dzień na to badanie, ale nie było wyjścia innego, zresztą nie przypuszczałam, że taka pogoda będzie.
zaraz pójdę w końcu wziąć prysznic to może mi się polepszy... ![]()
#1479 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Byliśmy wczoraj na sesji ![]() ![]() Dodaję relację ![]() ![]() ![]() A więc tak ![]() ![]() Wróciłam do domu i przed godz.11:00byłam już u kosmetyczki zrobić makijaż-przyjęła mnie wcześniej, bo jakaś inna PM nie przyszła – makijaż był piękny, jeszcze ładniejszy niż próbny ( poprosiłam o przyklejenie sztucznych rzęs i nie żałowałam). Po powrocie od kosmetyczki pojechałam odebrać bukiety- podobały mi się oba ![]() Przed godz.13:00 przyjechała moja drużka, wszyscy domownicy zaczęli się wtedy ubierać- ja się zaczęłam ubierać o godz.13:00, założyłam bieliznę, halkę, suknię a później kolczyki i przyszła kolej na naszyjnik- mama go podniosła i okazało się, że się złamał ![]() Ok. godziny 14:00 przyjechał Tż, a przed nim motocykliści którzy zrobili super bramę ![]() Przyszedł czas błogosławieństwa, mama Tż-ta się rozkleiła, ale w sumie wszystko wyszło w porządku ![]() Ok. godziny 14:30 pojechaliśmy do kościoła, po drodze była jeszcze jedna brama, byliśmy ok.20 minut przed czasem, więc o godz.14:45 poszliśmy podpisać dokumenty, Tż poszedł później do kościoła czekać przed ołtarzem, a mnie pod ołtarz przyprowadził tata ![]() ![]() Msza była piękna, siedziałam spokojnie, bez żadnego stresu ( tylko rano się denerwowałam i jak zobaczyłam, że Tż przyjechał, później cały stres odszedł na bok), przysięgę powiedzieliśmy głośno i wyraźnie patrząc sobie w oczy ![]() Kiedy ksiądz nam powiedział, żebyśmy wzięli obrączki (podały je dzieci) Tż ze stresu wziął swoją zamiast mojej, więc cóż miałam zrobić, wzięłam swoją i powiedziałam Tż-towi, że ma być odwrotnie ![]() ![]() Po skończonej mszy zaniosłam jeden z bukietów na boczny ołtarz-oczywiście Tż musiał go poprawić ![]() ![]() Później wyszliśmy z kościoła, przepięłam butonierkę Tż-ta na drugą stronę i zorientowałam się, że mój obcas utknął w kratce w chodniku ![]() ![]() ![]() Tak przywitali nas rodzice, później musieliśmy wybrać kieliszek i wypić wódkę lub wodę-oczywiście ja trafiłam na wódkę, czego się spodziewałam. ![]() Tż przeniósł mnie przez próg, później był toast, obiad i pierwszy taniec, do którego orkiestra poprosiła też gości-na wszelki wypadek ![]() ![]() Goście bawili się super, orkiestra grała świetnie-później każdy pytał skąd są i w ogóle ![]() Jedzenie było pyszne, co dwie godziny ciepłe danie-goście byli zachwyceni ![]() Nigdy się nie spodziewałam tak udanego wesela ![]() O godz.21:00 został przywieziony tort, zgasło światło, grała piękna muzyka, zostały zaświecone takie coś jak zimne ognie tylko w takich tubach (nie wiem jak to się nazywa), a na torcie stała nasza figurka PM na motorze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podczas oczepin welon złapała świadkowa ( moja siostra), a krawat świadek ( czyli brat Tż-ta) ![]() Goście bawili się podczas wszystkich zabaw bardzo chętnie ![]() Wesele skończyło się ok.3:30- w sam raz ![]() Jedzenia zostało nam bardzo dużo, jeszcze rozdawaliśmy, a nawet do dziś je jemy ![]() Każdy do tej pory wspomina nasz dzień i bardzo się z tego powodu cieszę. Jeśli chodzi o prezenty to gości nas zaskoczyli baardzo. Tż był zachwycony moim wyglądem i cały czas mówił, że wyglądam pięknie i, że mnie kocha ![]() ![]() Tak więc jak widzicie było parę wpadek-tych śmiesznych i tych mniej śmiesznych, ale wszystkie teraz się miło wspomina. Powiem Wam, że wart cały rok planować ten dzień, bo jest on tak piękny, że chciałoby się powtórzyć to jeszcze raz, nawet nie wiem kiedy to zleciało-ale jest to jedno z najpiękniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety i mężczyzny ![]()
#1480 |
Zadomowienie
|
Aniqa, świetna relacja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
sajkolidżist
|
Aniqa - pięknie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aniqa pozazdrościć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Idę lulu, nikogo nie ma ![]() ![]()
![]() |
#1483 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Wam dziewczyny za gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmykam spać ![]() Relację Ani_qi zostawiam sobie na jutro ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam nadzieję, że badania wyjdą poprawnie...
wzięłam prysznic, zrobiło mi się trochę lepiej, ale głowa dalej boli, więc pewnie się położę spać. Aniqa super relacja, szkoda naszyjnika. a z tym tortem jak Tż oddaje Ci kawałek to musiało super wyglądać ![]() ![]() jeszcze raz gratulacje kochana ![]() ![]() lecę spać, buziaki ![]()
#1485 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super relacja ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
niestety wczoraj musiałam wyjść, bo w poniedziałek mam wizytę i te badania muszę mieć na poniedziałek, a zwykle czeka się około 3 dni na nie, więc nie mogłam odpuścić, zresztą ja jechałam przed 6 rano więc nie wiedziałam jeszcze jaka będzie pogoda, bo za ciepło nie było
![]() dzień dobry ![]() ![]()
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hehe mi też obcas utknął w kratce jak wychodziliśmy z Kościoła, ale chyba nikt nie zauważył. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Aniqa - świetna relacja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Ani_qa - super relacja!! bardzo wzruszająca
![]() ![]() W ogóle to myślałam, że padnę. Wczoraj położyłam się do łóżka. TŻ szedł na nockę. 23.20 dzwoni mi tel. Ja wyrwana ze snu, mówię "halo", a tu TŻ "no cześć kochanie powiedz, jakie 'u' piszemy w wyrazie .........". Ja: "zamknięte". TŻ: "Dzięki... Yyy tzn. ja Cię sprawdzam, czy nadajesz się na nauczycielkę j. polskiego i czy nawet wyrwana ze snu pamiętasz ortografię. Widzisz, jak ja o Ciebie dbam". Zaczęłam się śmiać. Nie ma co, kochany TŻcik ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() świetne relacje dziewczyny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry! Ostatnio strasznie późno wstaję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Tusia hehehe, ale ten Twój Tż ma pomysły
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Dalenko A komu się coś chce, na pewno mi się też nic nie chce ![]()
#1493 |
Zakorzenienie
|
aniqa cudowna relacja
![]() ![]() mi też się nic nei chcę a egzaminy tuż tuż ![]()
#1494 |
Zakorzenienie
|
mi tez sie nie chce
utknelam na 3 wykladzie ![]() ![]()
#1495 |
Zakorzenienie
|
Zmykam czytać książkę "Coś pożyczonego" (bo po 2 m-cach polowania i czatowania na nią w bibliotece - udało mi się ją zdobyć)
![]() A potem wchodzę na kompa i zaczynam działać jeśli chodzi o moją pracę mgr.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
a ja się nudzę, muszę posprzątać u nas w pokoju bo nie ma jak przejść, pokój mały a dużo "gratów" w nim, stanowczo za dużo
![]() a też muszę w końcu zabrać się za naukę... bo czas ucieka ![]()
#1497 |
Zakorzenienie
|
ja mam 35 stron na następny czwartek. Wczoraj przeczytałąm wszystko a od soboty będę kuła na pamięc bo niestety inaczej się tego nie da
#1498 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
a czemu Wy się już uczycie?
Przecież jeszcze wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam co na obiad dzisiaj zrobić, tak żebym ja coś z tego obiadu zjadła z chęcią, no i reszta zjadła ze smakiem
![]() macie jakieś pomysły ? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.