Scent Bar XXXII - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-25, 13:03   #2791
justynaneyman
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXII

Dla mnie może być Ojoj przy reklamie Sex Shopu
ogródek ryzykowny, bo może padać i komary potną

Czyli 16sta pon tamże

Poprzednio wydawało mi się, że to JUŻ to teraz nic nie jęknę

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 13:06   #2792
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Dla mnie może być Ojoj przy reklamie Sex Shopu
ogródek ryzykowny, bo może padać i komary potną

Czyli 16sta pon tamże

Poprzednio wydawało mi się, że to JUŻ to teraz nic nie jęknę
oesu potne się jak nie przybędę atego dnia zawoże mam na lotnisko jaki mam czas operacyjny - na ile zostajesz - tzn doczytam wieczorem bo jestem w locie teraz
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 13:08   #2793
Betty83
Zakorzenienie

Już po rozmowie. Umówili 15 osób na jedną godzinę. Pierwszą maglowali 20 min., po czym jak wyszła i podzieliła się wrażeniami, to połowa uciekła... Ja tam jestem z siebie zadowolona, mogłam lepiej odpowiedzieć na parę pytań, ale myślę że wypadłam ok. Gdyby oddzwonili to będę musiała w tydzień nauczyć się jeździć. Dziękuję za kciuki.
Stary 2011-08-25, 13:16   #2794
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Kufffa! Na dworze błyska, grzmi i leje, a ja muszę wybywać do work
edit: i zimno jest kokufa
i sieu nie wyspałam wcale, a wcale, bo też lało i grzmiało, a jak już przysłam, to gupoty mieu sie śniły
i mam syndrom niedopchnięcia, o! Dobra, se pomarudziłam, to spadam.
mieszkasz we lepszej częscie świata

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

gorooooooncooooooo:mdleje :
i duszno
kutwa bo my Polly to my juz w piekle som - tak se myśleu

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

wiem co czujesz bo ja też mdleję w kościele ciągle, pierwszy raz jeszcze w sukience komunijnej wynoszono mnie nie raz
Też idę na wesele w sobotę i prognoza pogody mnie dobija, bo miało być ok 20 stopni a teraz widzę ze jednak 29 a sukienkę mam na ramiączkach ale niezbyt cienką no i rajstopy chciałam założyć ugotuję sie jak nic

dramat

ja kończę pracę o 16 i w ciągu 10 minut mogę być w centrum (okolice dworca, rynku) Oczywiście później też może być

Nie wystawiałam jeszcze nosa na zewnątrz, ale zaduszki dziś chyba straszne, słońca niewiele za to muszę sprzątać i jechać kupić parę rzeczy przed weselem.
Taki plan na dziś
Ewuś - ja wypruwałam nocom podszewkę z ✂✂✂anej kiecki z rękawami bo sie kurna chata tak samo jak i Ty przejechałąm an prognozach o 9 stopni w górę -

poza tym wiatrak i klima juz mi zajechały gardło - moze uda się nei iść no ale z kolei czekam na poniedziałek 16stą

W Ojoju -
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
mnie tez pasuje 16-sta , w samym centrum przy ulicy 3 maja chyba 22, jest klimatyczna knajpka O`Joj Art cafe , na przeciwko sklepu z ciuchami Terranova,

wchodzi się przez bramę przy reklamie Sex shopu , potem po schodkach w dól -

To może przy tych schodkach ?

Ewentualnie w ogródku ,na powietrzu , przy Wawelskiej - przecznica ulicy 3 Maja - ile będzie ladna pogoda.
ja wszystko na tak - tel mam tylko do Ju ale jak coś to prześlę pw

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Już po rozmowie. Umówili 15 osób na jedną godzinę. Pierwszą maglowali 20 min., po czym jak wyszła i podzieliła się wrażeniami, to połowa uciekła... Ja tam jestem z siebie zadowolona, mogłam lepiej odpowiedzieć na parę pytań, ale myślę że wypadłam ok. Gdyby oddzwonili to będę musiała w tydzień nauczyć się jeździć. Dziękuję za kciuki.
uwielbiam takich co uciekają -

dobra ale jak to co to na co to? przedstawiciel? czy co lepsiejszego?

fogle te umawianie 20 osób - poracha - sukinkoty a nie rekrutacja ale - fajnie ześ buldożer

no to małe randevu w Ojoju - jakby tak kto ślonski dał rade wepadnąć na godz, dwie to tez bym była hapi - moze anonsować w zlotowym wątku ?

ja juz musze lecieć - jedną nogą mnei juz nie ma choć dugich nie mam

Betty - jestes fajterem

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-08-25 o 13:19
Stary 2011-08-25, 13:29   #2795
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

bloki to sło wcielone - kokufa jak mozna z własnej nieprzymuszonej woli kcieć mieszakć na kupie że metr dalej w każdą ze stron świata od okna żyją już kolejni ludzie - okna otwarte - nie można nawet klikać bo to im przeszkadza, słychać kazdy pierd, i człowiek jest jak w termosie
Ad 1 pogrubione -
Ad 2 pogrubione - Klikanie mi nie przeszkadza (nie słyszę go ) i hałas na ulicy też nie- tj jeżdżące samochody, myjnia i 500 innych rzeczy też nie- ino te biegające dzieci tylko W ogóle stwierdzam, że w bardzo głośnym, ruchliwym miejscu mieszkamy, ale looz Jak mogę spać to mi już nie przeszkadza
Ad 3- U mnie jest chłodno w 2 pokojach

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Dobra, se pomarudziłam, to spadam.

Cytat:
Mojego stolikowego koszmaru ciag dalszy .
Teraz nie będzie winnego Jedni na drugich będą zaganiać

Cytat:
Przedstawiciel handlowy?

U mnie chłodniej i deszcz lał, zastał nas daleko od domu Kupiłam sobie spodnie i bluzkę Teraz muszę jeszcze zanabyć buty w niedalekiej przyszłości.
Pomalowałam sobie wczoraj wieczorem pazury - czarny pękacz na białym tle i już mi lekko w 2 miejscach odprysło, pomimo dzisiejszego mycia naczyń w rękawicach
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-08-25 o 13:30
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 13:34   #2796
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
i za powodzenie w dalszym etapie
Stary 2011-08-25, 13:35   #2797
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
I dalej trzymam

Rejcz, ja wieczorem w nocy muszę być w Wwie- w Katowicach mogę być ew wcześniej, ale tylko gdybyś strasznie nie mogła wtedy.
Zresztą zdzwonimy się

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 13:48   #2798
Redhaired Witch
Nindżopesz

Roz, i jaki masz plan?
Tłumaczenie baby bez sensu - kurier jej mówi, że w takim opakowaniu nie dojedzie a ona zwala na niego - to miał na kolanach trzymać ten stół? Żenada.

Betty, trzymam kciuki Zdradź jakie stanowisko?

Rejcz, a Ty tylko w kościołach mdlejesz? Też kiedyś miałam taką fazę bo raz rzeczywiście zemdlałam nie wiem czemu - potem od razu łapałam nerwa i musiałam czasem wychodzić na dwór. Jakoś przeszło ale musiałam stać w kącie oparta o coś albo siedzieć i ludzie za plecami też mnie osłabiali.

Cytat:
Na twoim miejscu skonsultowałabym się z Red- widziałam Jej włosy i są pomarańczowo- rude- jak naturalne, a też miała kłopot z odrostami, co prawda nie z siwymi, ale swoje ma dość jasne i problem aureoli zapewne występował.
To ja polecę hennę Ale kicha bo ciemnych włosów nie rozjaśnia i wychodzi właśnie nierównomiernie, kilka kolorów, co kto lubi. Moje naturalne są jednak ciemnawe, rozjaśniam co i rusz pasemka zwykłą farbą a potem na to henna - i wmawiam sobie, że w ten sposób niszczę je mniej niżbym stosowała samą farbę. A czy mam siwe to nie wiem.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
tesz jestem siwa i w dodatku łysiejeu dzis pzry myciu guowy mi wyłaziły garsciami
Ja też łysieję i nie wiem czy od nadczynności tarczycy czy po karmieniu, czy z powodu wagi... Ale żrę więc...

Cytat:
Kochana, dziękuję, ale naprawdę, jak siedzi się w temacie, takie sprawy są oczywiste, a np Karkki zna się na włosach doskonale
Znaczy dziewczyny z ASP mają zakodowane w genach kombinacje z farbowaniem?

Cytat:
Jestem padnięta i spocona jak dziwka

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Bo właśnie mój osobisty Fińczyk zupełnie nieoczekiwanie pojawił się w progu.
Słiiit, bawcie się dobrze

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Pomalowałam sobie wczoraj wieczorem pazury - czarny pękacz na białym tle i już mi lekko w 2 miejscach odprysło, pomimo dzisiejszego mycia naczyń w rękawicach
To jest dla mnie jedna z zagadek: po co malować pazury skoro i tak lakier odejdzie następnego dnia? Kto to w ogóle wymyślił, jakiś masochista? Czy kobitom nie szkoda czasu na malowanie i nieustanne poprawianie? Czemu im się chce bawić w zmywanie w rękawiczkach i tak dalej? Że o wzorkach nie wspomnę? I kto mądry stwierdził, że długaśne tipsy w oczonożyczkujące wzorki są takie ładne? Albo kto wymyślił frencza, który zajmuje tyle czasu? I na koniec, co za geniusz wpadł na pomysł, że kobita bez zrobionych paznokci jest zaniedbana? Jestem notorycznie zaniedbana
I fogle! Po co układać włosy skoro i tak wieczorem będą do bani, po co się depilować skoro to odrośnie, po co się malować, po co...
Dobra, ponarzekałam, już mi lepiej.
Ale paznokci se nie umaluję i tak, o!

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 13:57   #2799
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Rejcz, a Ty tylko w kościołach mdlejesz? Też kiedyś miałam taką fazę bo raz rzeczywiście zemdlałam nie wiem czemu - potem od razu łapałam nerwa i musiałam czasem wychodzić na dwór. Jakoś przeszło ale musiałam stać w kącie oparta o coś albo siedzieć i ludzie za plecami też mnie osłabiali.
ufff wyrobiłam - mam 7 minut luzu

nie, nie w starych kościołach to nigdy nie mdleję - to nie kwestia koscioła tylko upału plus przedburzowe powietrze - coś z ciśnieniem - ja mam swoje czasem 80 na 50 i żyj tu 100 /70 to jest git ale przy takim zaduchu nic mi krew tlenu nie kce pompować i osuwam sie - a ze kosściół nowoczensy, ocieplany i bez klimy to będzie jak w bloku

niech zyje kler

także same kościoły mnie nie słabią luuuz

ale słyszałam o tym że laski mdleją od kościołów - winią kadzidło - ale perfumiary?

Justyno - nic nie zmieniam - myślę ze 16 to dobry czas - poza tym ja będę wiedzieć więcej dopiero wieczorem późnym

Spo- mnie klikanie nie przeszkadza też ale moim sąsiadom owszem
zaiste fajne masz bloki jak masz chłodne pokoje

no to maj tajm is up , ciao

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:

To jest dla mnie jedna z zagadek: po co malować pazury skoro i tak lakier odejdzie następnego dnia? Kto to w ogóle wymyślił, jakiś masochista? Czy kobitom nie szkoda czasu na malowanie i nieustanne poprawianie? Czemu im się chce bawić w zmywanie w rękawiczkach i tak dalej? Że o wzorkach nie wspomnę? I kto mądry stwierdził, że długaśne tipsy w oczonożyczkujące wzorki są takie ładne? Albo kto wymyślił frencza, który zajmuje tyle czasu? I na koniec, co za geniusz wpadł na pomysł, że kobita bez zrobionych paznokci jest zaniedbana? Jestem notorycznie zaniedbana
I fogle! Po co układać włosy skoro i tak wieczorem będą do bani, po co się depilować skoro to odrośnie, po co się malować, po co...
Redzia pytka w pytkę

no może poza depilacją - nie lubie herów na nogach
Stary 2011-08-25, 14:29   #2800
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Redzia pytka w pytkę

no może poza depilacją - nie lubie herów na nogach
Nie no, ja te włosiny nieszczęsne układam, depiluję co trzeba i makijaż robię żeby ludzi nie straszyć (puder, korektor, podmalowanie bezpłciowych oczu, zrobienie górnej wargi) ale nadal uważam, że to marnowanie czasu
Tzn. dla mnie bessęsu jest malowanie kolorowymi kosmetykami na zasadzie "widać, że się umalowałam": różowe usta, błyszczące kości policzkowe, turkusowe powieki, tego typu rzeczy. Jakoś naturalny makijaż bardziej do mnie przemawia... chociaż ciemne powieki mi się podobują bardzo.
A w temacie fota mojego makijażu oczowego bo kiedyś był taki temat i niechcący przy okazji fotografowania chrzcin załapały mi się oczy na zdjęciu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9168.jpg (12,7 KB, 42 załadowań)

Stary 2011-08-25, 14:43   #2801
Pin up girl
Zakorzenienie

Cześć

Batty, Ju

Rachell

Ale dzisiaj jest głuuuuuuupi dzień...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 14:46   #2802
Redhaired Witch
Nindżopesz

Zapomniałam się pochwalić: pokazałam matce jeden z niedokończonych wisiorków (właściwie jeden jedyny bo do reszty wymyślonych jeszcze nie mam półproduktów) i stwierdziła, że ładny i pewnie ktoś kupi Skoro ONA tak mówi to już fogle koniec świata.

Stary 2011-08-25, 15:14   #2803
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Zapomniałam się pochwalić: pokazałam matce jeden z niedokończonych wisiorków (właściwie jeden jedyny bo do reszty wymyślonych jeszcze nie mam półproduktów) i stwierdziła, że ładny i pewnie ktoś kupi Skoro ONA tak mówi to już fogle koniec świata.
Red pokaż pokaż

z malowaniem pazurów mam tak samo...ehh... dziś rano pomalowałam, już są do poprawki

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 15:22   #2804
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Uff, bo już myślałam, że krytykujesz mnie za to, że paznokcie pomalowałam

Co do tego na różowo, to co to znaczy bez zrobionych? Wystarczą czyste i jest super zadbana, nie musi ich mieć umalowanych i nie wiadomo co jeszcze

Ja ostatnimi czasy rzadko maluję pazur górny, zwyczajnie mi się nie chce, ale jak już kupiłam nowy lakier to trza by go z raz wypróbować, nie? Ogólnie lubię kupować lakiery do pazura, mniej lubię malować pazura

Cytat:
nie, nie w starych kościołach to nigdy nie mdleję - to nie kwestia koscioła tylko upału plus przedburzowe powietrze - coś z ciśnieniem - ja mam swoje czasem 80 na 50 i żyj tu 100 /70 to jest git ale przy takim zaduchu nic mi krew tlenu nie kce pompować i osuwam sie - a ze kosściół nowoczensy, ocieplany i bez klimy to będzie jak w bloku
Biednaś bardzo ale na pocieszenie Ci powiem, że lepiej z dwojga złego mieć niedociśnienie niż nadciśnienie i łatwiej podnieść ciśnienie bez brania leków ( się mówi nawet, ale mnie wkokufił, aż mi się ciśnienie podniosło ) niż obniżyć bez brania leków...

Cytat:
Tzn. dla mnie bessęsu jest malowanie kolorowymi kosmetykami na zasadzie "widać, że się umalowałam": różowe usta, błyszczące kości policzkowe, turkusowe powieki, tego typu rzeczy. Jakoś naturalny makijaż bardziej do mnie przemawia... chociaż ciemne powieki mi się podobują bardzo.
A w temacie fota mojego makijażu oczowego bo kiedyś był taki temat i niechcący przy okazji fotografowania chrzcin załapały mi się oczy na zdjęciu.
No i przecie sama masz oka pomalowane na tym zdjęciu kolorowym kosmetykiem, więc niech się zdecyduje

Ja już kiedyś pisałam - może ktoś przeczytał, zauważył, pamięta- że jakbym miała normalne powieki, to bym ino tuszem rzęsy czaskała, a powiek bym nie malowała (teraz maluję jasnymi kolorami, w celu właśnie rozjaśnienia) chyba, że w ramach eksperymentu (bo lubię experymenty ) albo na special occasion, a tak to niekoniecznie, bo jakbym bez tego była ładna to po co

A i większość facetów lubi jak najmniej umalowane kobiety
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 15:24   #2805
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też łysieję i nie wiem czy od nadczynności tarczycy czy po karmieniu, czy z powodu wagi... Ale żrę więc...
przecież Ci pisałam z pół roku temu, jak się dziwiłaś jakie nagle masz ładne hery, że często kobietom w ciąży się poprawiają od hormonów. A po ciąży wracają do stanu wcześniejszego

Zresztą, jakżeś matka karmiąca z niedowagą, to się nie dziw, że organizm się osłabia
Cytat:
ja mam codzienie tylko bezbarwną odżywkę
lakier od wielkiego dzwonu, z kilka razy na rok, bo nie chce mi się malować, a za 2 dni zmywać
A mocne makijaże lubie, lubię, ale tylko wieczorem na imprezy

Idę się położyć

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-08-25 o 15:26
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 15:27   #2806
Pin up girl
Zakorzenienie

Wrzucam włosy. Spośród miliona zrobionych zdjęć tylko tu cokolwiek widać. Na 1 mam mokre włosy, dlatego ulizane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02027.jpg (36,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02056.jpg (31,0 KB, 14 załadowań)
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 15:31   #2807
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
no- dopiero od niedzieli ulga - przed burzowo mdleje - a w sobote wesele - juz widzę karetkę pod kosciołem

tak na serio to powinnam nie isć - ale nikt nie zrozumie

z jednego kościoła mnie jzu wynosił chuop na rencach - też sierpień - upały masakreska - nie wiem kto robi śluby w sierpniu

topra topra sie nie czepiam, po prostu mam dosyć
Współczuję i wiem co to znaczy, bo też w kościołach mdleję od czasów komunijnych. I to jest jeden z powodów dlaczego przestałam w nich bywać w innych celach niż zwiedzanie.
A tak swoją drogą, to dlaczego w Polsce nie można brać ślubu na powietrzu tylko w budynku?

Cytat:
Wojtek wynalazł dla nas genialny nocleg- w lwówku Śląskim. Szukaliśmy po taniości w agroturystyce, aż nam skora scierpła, jak tam drogo- ponad 200zł za dobę!
Tymczasem w pensjonaciku spa, dzięki temu, że łoże jest wielkie, mamy wszystko i jeszcze saunę w cenie!!! Basen, masaże i w ogóle
Aż się poryczałam, jak nam wszystko sprzyja- wydaje się, że jest najlepiej, jak to możliwe, aż tu nagle dokładka deseru
Dobra karma.

Cytat:
Mojego stolikowego koszmaru ciag dalszy .
Napisalam do sprzedającej informując ją o zaistnialej sytuacji i slabym zabezpieczeniu przesylki i otrzymalam kuriozalną odpowiedż , cytuje :
[...]
odpisaam ,że w takim razie świadomie narazila mnie na straty, bo gdybym otrzymala natychmiast taka informację to zażądabym przynajmniej opcji ostrożnie.A ak pewnie DPD nie uwzględni reklamacji z uwagi na brak zewnetrznego opakowania przesyki vhociaz z drugiej strony nie powinni takiej przesyki przyjąć.
O rety. Współczuję, ale odpowiedzialna za szkodę jest firma przewozowa, bo tak jak piszesz, nie powinna przyjąć takiej przesyłki.

Cytat:
No to trzymam dalej!

Cytat:
I po hennie. Ona przy długim stosowaniu tak bardzo obciąża włosy, że zwyczajnie wypadają. Też farbowałam na rudo bardzo długie, też henną i też wypadały. Po odczekaniu i przejściu na farbę, przestały wypadać.

Cytat:
Znaczy dziewczyny z ASP mają zakodowane w genach kombinacje z farbowaniem?

Cytat:
Słiiit, bawcie się dobrze

Cytat:
Śliczne.

Cytat:
Poka!

To teraz zbieram pytania na temat farbowania włosów.
Do tej pory było: jak przejść z czerwonych na rude przy siwych i ?

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 16:12   #2808
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam takich co uciekają -

dobra ale jak to co to na co to? przedstawiciel? czy co lepsiejszego?

fogle te umawianie 20 osób - poracha - sukinkoty a nie rekrutacja ale - fajnie ześ buldożer

Betty - jestes fajterem
żeby tylko
spec. od marketingu i reklamy i aktywne pozyskiwanie
ale u detektywów-ochroniarzy
nie wiem co mnie w tym tak cieszy
Stary 2011-08-25, 16:28   #2809
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Betty, trzymam kciuki!

Rozterko, współczuję, rzeczywiście wychodzi na to że nie ma winnych wg mnie ani pani nie powinna oddać przesyłki jak jej kurier powiedział że się rozwali ani kurier nie powinien jej przyjąć.. ale teraz i tak najważniejsze żeby dało się to wszystko jakoś rozwiązać bez szkody dla Ciebie, choć nerwów nikt Ci nie wróci...

Rejcz, też zawsze prawie mdlałam w kościołach, ciekawe co jest że tyle osób tam mdleje, przecież w kościołach jest zazwyczaj chłodno...?

Cytat:

---
byłam dziś u pani dermatolog, do mazideł które już mam dodała mi Acne-Derm i Aknemycin, Acne-Derm podobno piecze przez pół godziny po nałożeniu no i kazała niedługo zrobić pilingi kwasowe, zabroniła mikrodermabrazji, i dała namiar na swój gabinet.. zajrzałam na stronę i trochę mi szczena opadła cenowo, bo już się wcześniej rozglądałam po tych pilingach i widziałam dużo tańsze.. Tylko problem taki, że przy tym pilingu ma mi jeszcze przepisać jakieś leki doustne, nie dopytałam co, i teraz nie wiem czy w innym miejscu zrobią mi to co ona miała na myśli i dadzą te leki, i na co one mają być, bo zrozumiałam że na zaleczenie skóry po pilingu.... i się wkokufiam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 16:29   #2810
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Red pokaż pokaż
Chwilowo to jest na zasadzie - położyć i nie ruszać bo się rozpada więc cyknę jak zlutuję.

Cytat:
Uff, bo już myślałam, że krytykujesz mnie za to, że paznokcie pomalowałam

Co do tego na różowo, to co to znaczy bez zrobionych? Wystarczą czyste i jest super zadbana, nie musi ich mieć umalowanych i nie wiadomo co jeszcze

No i przecie sama masz oka pomalowane na tym zdjęciu kolorowym kosmetykiem, więc niech się zdecyduje
1. Nie, tylko narzekam Bo ogólnie malowanie popieram ino mnie wkurza!
2. No bez koloru albo nawet bez bezbarwnego lakieru. Kiedyś na forum spotkałam się z opinią, że bez pomalowanych paznokci wstyd wyjść z domu Ja tam patrzę aby czyste były a jakbym se machła w diamenciki to niby ma być tak pięknie?
3. Toć mówię, że akceptuję ciemne kolory (i szarości, beże, brązy), natomiast nie podobają mi się stricte kolorowe kolory na oczach - niebieski, turkusowy, żółty etc. No ja wiem, hipokryzja Ale na focie mam szare!
Tak samo usta - podobają mi się naturalne odcienie albo czerwony za to nie trawię różów, fuksji itp.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
przecież Ci pisałam z pół roku temu, jak się dziwiłaś jakie nagle masz ładne hery, że często kobietom w ciąży się poprawiają od hormonów. A po ciąży wracają do stanu wcześniejszego
Ale przed cionszom nie wypadały Tylko nie chciały rosnąć. W ciąży śmignęły ale nie były ładniejsze ani gęstsze a teraz wypadają, buuu.

Cytat:
I po hennie. Ona przy długim stosowaniu tak bardzo obciąża włosy, że zwyczajnie wypadają. Też farbowałam na rudo bardzo długie, też henną i też wypadały. Po odczekaniu i przejściu na farbę, przestały wypadać.
Oł. Ale właściwie nie stosuję tak długo Pewnie to to karmienie nieszczensne...

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2011-08-25 o 16:45
Stary 2011-08-25, 16:41   #2811
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
mnie tez pasuje 16-sta , w samym centrum przy ulicy 3 maja chyba 22, jest klimatyczna knajpka O`Joj Art cafe , na przeciwko sklepu z ciuchami Terranova,

wchodzi się przez bramę przy reklamie Sex shopu , potem po schodkach w dól -

To może przy tych schodkach ?

Ewentualnie w ogródku ,na powietrzu , przy Wawelskiej - przecznica ulicy 3 Maja - ile będzie ladna pogoda.
jestem za to ja dotrę tam parę minut po 16

Cytat:
hardcor ale dałabyś radę
Cytat:
Ewuś - ja wypruwałam nocom podszewkę z ✂✂✂anej kiecki z rękawami bo sie kurna chata tak samo jak i Ty przejechałąm an prognozach o 9 stopni w górę -

poza tym wiatrak i klima juz mi zajechały gardło - moze uda się nei iść no ale z kolei czekam na poniedziałek 16stą

W Ojoju -
no właśnie, nie możesz być chora, musisz być w Kato
Cytat:

U mnie chłodniej i deszcz lał, zastał nas daleko od domu Kupiłam sobie spodnie i bluzkę Teraz muszę jeszcze zanabyć buty w niedalekiej przyszłości.
a jakiej firmy masz pękacz? bo ja też kcem mieć
Cytat:

ja tez nie maluja zazwyczaj, u stóp jedynie bo tam nie odpryskują treraz mam na dłoniach hybrydoway i na moich dziwnych paznokciach których lakier się nie trzyma już oczywisćie się uszkodził, chociaż normalnym ludziom się normalnie 2-3 tyg trzyma jutro idę go zdjąć i zrobić jakiegoś zwykłego frencza na wesele (który pewnie mi odpryśnie do soboty )
Cytat:
Nie no, ja te włosiny nieszczęsne układam, depiluję co trzeba i makijaż robię żeby ludzi nie straszyć (puder, korektor, podmalowanie bezpłciowych oczu, zrobienie górnej wargi) ale nadal uważam, że to marnowanie czasu
też tak maluję oczy, do pracy czy gdzieś (chyba że mi się nie chce, to wtedy sam tusz i kredka)
Cytat:
poka

Kupiłam prezent dla tety na urodziny oraz biżuterię czarną do nudowej sukienki na wesele w CH było fajnie, bo waliła klima nie lubieu klimy ale dziś już serio nie umiem wytrzymać z gorąca

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 16:53   #2812
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Betty, trzymam kciuki!
---
byłam dziś u pani dermatolog, do mazideł które już mam dodała mi Acne-Derm i Aknemycin, Acne-Derm podobno piecze przez pół godziny po nałożeniu no i kazała niedługo zrobić pilingi kwasowe, zabroniła mikrodermabrazji, i dała namiar na swój gabinet.. zajrzałam na stronę i trochę mi szczena opadła cenowo, bo już się wcześniej rozglądałam po tych pilingach i widziałam dużo tańsze.. Tylko problem taki, że przy tym pilingu ma mi jeszcze przepisać jakieś leki doustne, nie dopytałam co, i teraz nie wiem czy w innym miejscu zrobią mi to co ona miała na myśli i dadzą te leki, i na co one mają być, bo zrozumiałam że na zaleczenie skóry po pilingu.... i się wkokufiam

a nie możesz sama tych peelingow robić. niech określi jaki rodzaj kwasu i stężenie
do uspokajania skóry też znajdziesz na biochemii coś dla siebie.
acne derm to też kwas, stosowałam nie raz

chuop jutro jedzie moturem do Lwowa... mówi że by mnie wziął, ale wiem że nie dałabym rady... i pewnie coś narozrabia... :/
Stary 2011-08-25, 17:02   #2813
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Rejcz, też zawsze prawie mdlałam w kościołach, ciekawe co jest że tyle osób tam mdleje, przecież w kościołach jest zazwyczaj chłodno...?
U mnie było chłodno a i tak miałam jakieś akcje Ze niby trzeba stać, ludzie patrzą, bla bla.

Stary 2011-08-25, 17:03   #2814
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
a nie możesz sama tych peelingow robić. niech określi jaki rodzaj kwasu i stężenie
no właśnie nie jestem pewna, z tego co usłyszałam piling kwasowy lekarski to nie to samo co piling kwasowy np. u kosmetyczki bo różni się stężeniem plus dołączonymi lekami
kwas migdałowy albo glikolowy (chyba)
niby czytam już od dawna o kwasach i myślałam że coś tam wiem i że mogłabym sama spróbować ale w momencie kiedy dostaję taką a nie inną informację od lekarza zaczyna mi się wydawać że gie wiem i zaczynam mieć wątpliwości...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-08-25, 17:07   #2815
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
byłam dziś u pani dermatolog...
Kicha Ale trzeba przyznać, że ładnie opanowała umiejętność naciągania klientów. Musisz mieć ten peeling? Przecież masz super cerę? Czy to na rozjaśnianie?

Cytat:
ja tez nie maluja zazwyczaj, u stóp jedynie bo tam nie odpryskują treraz mam na dłoniach hybrydoway i na moich dziwnych paznokciach których lakier się nie trzyma już oczywisćie się uszkodził, chociaż normalnym ludziom się normalnie 2-3 tyg trzyma jutro idę go zdjąć i zrobić jakiegoś zwykłego frencza na wesele (który pewnie mi odpryśnie do soboty )

też tak maluję oczy, do pracy czy gdzieś (chyba że mi się nie chce, to wtedy sam tusz i kredka)

poka
1. mi też lakier opada po jednym dniu a innym się trzyma dwa tygodnie A jak pomalowałam na czarno to następnego dnia musiałam markerem poprawiać, bessęsu. A nim wyschły 3 warstwy minęła godzina, pff.

2. ja codziennie bo już doszłam do wprawy to nie trwa długo.

3. narazie nie ma czego bo jest w kawałkach, jak zlutuję to się będę chwalić

Stary 2011-08-25, 17:18   #2816
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie nie jestem pewna, z tego co usłyszałam piling kwasowy lekarski to nie to samo co piling kwasowy np. u kosmetyczki bo różni się stężeniem plus dołączonymi lekami
kwas migdałowy albo glikolowy (chyba)
niby czytam już od dawna o kwasach i myślałam że coś tam wiem i że mogłabym sama spróbować ale w momencie kiedy dostaję taką a nie inną informację od lekarza zaczyna mi się wydawać że gie wiem i zaczynam mieć wątpliwości...
ja to się nie znam na lekarskich i kosmetycznych, bo ja zaprawiona w bojach z wysokimi stężeniami w domowym zaciszu. na migdalenie trochę szkoda czasu, chyba że dla wprawy, a mlekowym tylko 80% zrobiłam sobie trochę kuku. ale zaleczyło się bez śladu.
ciekawam tych leków po
Stary 2011-08-25, 17:30   #2817
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

może chociaż opisz, jak jeszcze się nie nadaje do focenia?

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Wrzucam włosy. Spośród miliona zrobionych zdjęć tylko tu cokolwiek widać. Na 1 mam mokre włosy, dlatego ulizane
fajne ale jak dla mnie mało rude

Cytat:
chuop jutro jedzie moturem do Lwowa... mówi że by mnie wziął, ale wiem że nie dałabym rady... i pewnie coś narozrabia... :/
o

dlaczego tak sądzisz?

Cytat:
U mnie było chłodno a i tak miałam jakieś akcje Ze niby trzeba stać, ludzie patrzą, bla bla.
hmm, może to o to stanie chodzi? ale przecież stoi się gdzie bądź, w autobusie np., a tylko w kościele nie daję rady

Cytat:
Kicha Ale trzeba przyznać, że ładnie opanowała umiejętność naciągania klientów. Musisz mieć ten peeling? Przecież masz super cerę? Czy to na rozjaśnianie?
na razie mnie na nic nie naciągła, bo chodzę w ramach pracowego ubezpieczenia a namiar na siebie dała bo zapytałam, na początku mówiła tak ogólnie o tych pilingach że musiałam się dopytywać o co chodzi jak głupia.. i fogle się głupio czuję u lekarzy, na pozycji takiej "podrzędnej" i nie umiem rozmawiać nawet jeśli ogólnie obczajona jestem w temacie

dzięki za komplement nt. cery, ale dawno mnie nie widziałaś, od 4 miechów walczę z trądzikiem

Cytat:
1. mi też lakier opada po jednym dniu a innym się trzyma dwa tygodnie A jak pomalowałam na czarno to następnego dnia musiałam markerem poprawiać, bessęsu. A nim wyschły 3 warstwy minęła godzina, pff.
ja jak lakierowałam to codziennie dokładałam warstwę nawierzchniową, inaczej oczywiście złaził..

ale teraz już rzadko lakieruję, zarzuciłam cienie, a kiedyś miałam fazę na kolorowe, chyba zgredzieję

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-08-25, 17:45   #2818
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
może chociaż opisz, jak jeszcze się nie nadaje do focenia?

hmm, może to o to stanie chodzi? ale przecież stoi się gdzie bądź, w autobusie np., a tylko w kościele nie daję rady

dzięki za komplement nt. cery, ale dawno mnie nie widziałaś, od 4 miechów walczę z trądzikiem

ale teraz już rzadko lakieruję, zarzuciłam cienie, a kiedyś miałam fazę na kolorowe, chyba zgredzieję
1. hmm, ok, więc... Taki jakby krwisty (kolorystycznie) okrągławy plaster agatu, będzie oprawiony w cynę, na wierzchu z drucików utkałam pajęczynę i zamocuję pod nią charmsowego pająka, nad agatem dam czerwony szklany kaboszon i łańcuch do wieszania na szyję

2. w przeciwieństwie do babć, które w kościole na luzie stoją a w autobusie już nie dają rady

3. a cóż to się stanęło, hormony oszalały?

4. starość nie radość
Ja też gredzieję, ale tłumaczę sobie, że mąż złapany to mogę być brzydka

Stary 2011-08-25, 18:09   #2819
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też gredzieję, ale tłumaczę sobie, że mąż złapany to mogę być brzydka

fajny film
http://www.filmweb.pl/film/Upiorna+n...en-2008-376117
taki trochę horror na wesoło, bawiący się oklepanymi schematami

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-08-25 o 18:12
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:13   #2820
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Eeee ? Używałam henny kilkanaście lat i nigdy mi nic nie wypadało , wręcz przeciwnie , nigdy potem nie miałam już takich pięknych i nie wypadających włosów jak przy hennie . Chyba że henna to co inszego niż chna , ale zdaje mi się , że to to samo . I też miałam długie .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości