|
|
#601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
Kochane dzięki za informacje o Wittchen
![]()
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
ma któraś z Was czerwoną torebkę ze strony z wyprzedażą? Wygląda tak kiczowato...? kremy na pękające pięty są tak dobre jak ze starej serii? właśnie mi się skończyły.. i muszę rozejrzeć się za czymś nowym
|
|
|
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
Kupony z akcji 20lat można wykorzystać do końca k12 - 4.9
|
#604 |
|
Wtajemniczenie
|
???
Nad miejscem do wpisania kuponu jest napisane "Pamiętaj, że kupon można dodać do zamówienia tylko do 31 sierpnia 2011 r."
|
#605 | |
|
Zadomowienie
|
Na facebooku się pojawiła na informacja na oficjalnym koncie Ori (a wcześniej na zamkniętej grupie dla konsultantów)
Cytat:
|
|
#606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale dzięki za info
|
|
#607 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#608 |
|
Przyczajenie
|
Witam, potrzebuję pilnie 3 toreb sportowych WTA z 12 katalogu oraz 1 kosmetyczki, ma ktoś ? Pilne!
|
|
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
nom te torby były fajne, też sie nie załapałam ;p
|
#610 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was kupiła torebkę wieczorową Paprocki&Brzozowski ?
Bardzo mi sie podobała, ale nie wiedziałam czy warto za taką cenę. Prosze o opinie, jesli można.
|
#611 |
|
Rozeznanie
|
Nie kupiłam, ale widziałam. Rzeczywiście jest bardzo ładna, z tego co pamiętam była porządnie uszyta. Tylko ta cena.... Myślałam, że zrobią jakąś łączoną promocję i torba byłaby za GÓRA 49,9zł, ale 89,9 to WIELKA przesada. Za tą cenę niestety nie warto jej brać. Dużo fajnych torebek wieczorowych będziesz miała w tej cenie w takiej samej albo podobnej jakości.
|
|
|
|
#612 |
|
Zadomowienie
|
Czy ta nowa woda Love potion rzeczywiscie jest taka ładna i trwala jak w recenzjach na stronie ori??
Jest ulotka a w niej nic specjalnego oprócz podkładu perfect skin sand za 4,9zł cena katalogowa
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2011-08-25 o 09:25 |
|
|
|
#613 |
|
Zadomowienie
|
ulotka http://pl.oriflame.com/products/flip...id=FF-20111203
w większości akcesoria
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 3,77zl to nawet z 10 mogłabym wziąć, tylko odcień trochę ciemny...
|
|
#615 |
|
Zadomowienie
|
No faktycznie nic ciekawego same akcesoria niemal. Podkład faktycznie w korzystniej cenie, ale dla mnie to już Natural Beige sporo za ciemny, to Sand w ogóle odpada.
|
#616 |
|
Rozeznanie
|
ja wziełam kolczyki te serduszka do łancuszka ktory wzielam sobie tez z kuponow 20lat oriflame
juz mnie korcilo od dawna...
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#618 |
|
Zadomowienie
|
Chol...a mnie wziela!!!
Dostałam przed chwila smsa : gratulujemy ukończenia programu lojalnosciowego z katalogu 8,9 i 10 , zegarek i tender care za 9,9zł sa twoje ,Aby je odebrac złóż zamowienie punktowe w katalogu 12!! Czy ja jestem do tylu bo nic takiego nie wiedzialam !!!! Dzownie do firmy bo godzine temu zlozylam zamowienie czy mogli by dopisa cmi to do zamowienia z faktura korygujaca a pani na to ze nie mozna!! No do chole ..y jak cos maja w brakach to potrafia od razu zrobic f.korygująca. Dziewczyny ja o tym programie nie wiedzialam nic!!!
|
#619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli zrobisz zamówienie tylko nagrody z programu lojalnościowego to nie doliczają opłat, tak więc zrób 2-gie zamówienie .Ale dziwię się że przegapiłaś program - dobrze, ze ci przypomnieli, bo by przepadło
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
Hej, jestem nową konsultantką, zrobiłam dwa dni temu swoje pierwsze zamówienie. W każdym razie 2 klientki postawiły mnie przed takim dylematem, bo chciałyby jeszcze coś domówić z katalogu 12 - jaki tusz do rzęs mogę im polecić? Oraz jak jest puder prasowany GG to klientka zastanawia się, który kolor wybrać Natural czy Medium, bo Puder Prasowany Oriflame Beauty Matte CONTROL wybiera Light/Medium. Błagam pomóżcie, nie mam pojęcia, jak mogę sprawdzić, który odcień jak wygląda i co mam jej powiedzieć...
|
|
|
|
#621 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
Ja już odebrałam swoje pierwsze zamówienie, ile radochy było
120 PP i zaczęłam program Witamy w fakturce jest napisane że dostałam kupon rabatowy na tusz Wonder ale jednak fizycznie go nie miałam, babeczka w biurze powiedziała że pewnie mi sie doliczy automatycznie do kolejnego zamówienia z następnego katalogu hmm.. mi sie jednak wydaje że zapomnieli mi go dodać .. kto ma racje?chciałam jeszcze zapytać o SZLAFROK wydaje sie fajny, duży i miękki może ma któraś z Was?
yeaaah show me your teeth ;d Edytowane przez patrznamnie Czas edycji: 2011-08-25 o 13:53 |
|
|
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny> mam pytanie odnośnie tej ulotki promocyjnej a konkretniej podkladu w rewelacyjnej cenie. czy w tej cenie mozna tez wybrac inny odcień czy tylko ten "sand"? proszę o szybką odpowiedź
|
|
|
|
#624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze tak jest że prezent dostaje się w katalogu następnym---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
|
|
#625 |
|
Raczkowanie
|
Hej jak długo trzeba czekać na uwzględnienie reklamacji bo w poniedziałek wysłałam priorytetem zwrot i myślę na kiedy by go uwzględnili
![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- A ma któraś ten pasek Sienna co jest teraz na kuponach, to taka tandeta czy coś bardziej wyjściowego ?
|
|
|
|
#626 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
serio? dziękuję! bedzie miał etui i jest wysuwany (czy tam składany)? bo nie chcę jej wprowadzać w błąd ![]() a ponadto sprawa nr 2: próbowałam "obejść" system tak jak radzicie w pierwszym poście poprzez dodawanie do zamówienia produktów niedostępnych ale ta metoda nie działa
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-25 o 17:07 |
|
|
|
#628 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie działa. Właśnie sprawdzałam na dwóch kontach i na obu opłata detaliczna 5 zł się nie dodaje...
|
#629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a które rzeczy dodajesz? ja próbowałam olejki aromatyzujące powietrze lub krem Royal Velvet i nic ![]() edit: jak dodam tylko same olejki lub sam krem to nie działa a jak wszystkie 3 rzeczy to działa przepraszam za zamieszanie i dziękuję za pomoc na Was zawsze można liczyć ale za to teraz pędzelek jest już w brakach i nie zdążyłam go zamówić dla klientki
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-25 o 18:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

No ale dzięki za info 

Po 3,77zl to nawet z 10 mogłabym wziąć, tylko odcień trochę ciemny...

serio?
dziękuję!

na Was zawsze można liczyć
i nie zdążyłam go zamówić dla klientki