|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
i jasne że trzeba zareagować . Ja tylko nie wiedziałabym jak -jakbym była w takiej sytuacji, bo nigdy nie byłam. Mój mi żadnych powodów nigdy nie dał i z nikim nigdzie się nie umawiał, a jeśli już to robił to tak że do tej pory się nie dowiedziałam ani nikt "uprzejmy" mi nie doniósł ... więc po prostu nawet nie wiem jak to jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
Tż jeszcze zanim byliśmy parą miał tam jakaś lafirynde - potrzebną tylko do odskoczni. Jak się spotykaliśmy, myślałam, że nie gada z nią już - sam mnie uświadamiał o tym. Jednak pięknego dnia wyczaiłam jego archiwum gg i nie dziwo, że to on pierwszy zaczynał rozmowę typu : Co tam maleńka: to jeszcze rozmawiali o tym, żeby się spotkać, o seksie itp. Dostałam białej gorączki. Twierdził, że rozwiał z nią, żeby z niej się pośmiać... Ja nie uwierzyłam mu i do tej pory nie wierzę. Wtedy rozwaliłam mu ze złości laptopa, powiedziałam, że w takim układzie nie jestem mu potrzebna i widocznie nie mam wszystkiego na miejscu skoro szuka innej. I odeszłam. Sam się zes*ał i przybiegł do mnie. No ale inna sytuacja była u mnie bo byliśmy zwykłą parą. Ale gdyby dzownił do mnie i szydził ze mnie jak Tomek, zabiłabym chyba. Faceci tacy są i niestety, ale zawsze zwalą winę na tą drugą. Będą się tłumaczyć abo to dla jaj, a bo tamto. Chcą być adrowani, mieć poczucie, że ktoś poza nami jeszcze na nich leci. Tylko nie zdają sobie z tego sprawy, że ranią dziewczynę i doprowadzają ja do myśli, że nie są atrakcyjne, że ktoś jest lepszy. Myślę, że ta dziewczyna i Tomek są tak samo winni. Mnie też tak w cula robiono;/ Bardzo dobrze, że pojechałaś do mamy i nie przepraszaj go, nie pozwalaj wzbudzać w sobie winy ;* A swoją drogą mnie to rozbawiło, że ona pisze mejle do niego hahaha ![]() Edytowane przez damngirl90 Czas edycji: 2011-08-25 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() absolutnie nie szukaj winy w sobie Justynko! to najgorsze co możesz teraz zrobić....niczego Ci nie brakuje,a jemu brakuje piątej klepki ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Gdzie wszyscy są? ![]() ![]() ![]() ![]() a błyszczyk z musem ktoś wrzucił,cooper sensation,mój kolor ![]() idę po winogrona do lodówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Wtajemniczenie
|
Ja Saruś nic nie pisze, bo jak czytam o sytuacji Justyny, to ręce mi opadają i nic cenzuralnego się nie ciśnie na klawiaturę
![]()
#2466 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Wtajemniczenie
|
Jedno jest pewne - wszystkie jesteśmy z Rescue całym serduchem i modlimy się o olej do głowy dla T.
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś mam fazę na banany...no no nie myślcie sobie mężowego nie chce w najbliższym czasie...ale mi ciśnienie dziś podniósł- myślę sobie zmęczony wrócił z pracy to idę ze starszą córą na zakupy, on niech zostanie z mniejszą...wracam godz.19:20 mała śpi a on mecz ogląda...no co za głupol...dziecko leków nie dostało i o 19 śpi...teraz mi pewnie koło 2-3 pobudkę zrobi...to mu ją przyprowadzę...na dodatek o co go proszę udaje że nie słyszy...mam naprawdę dość..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
ja chyba też wezmę ten kolorek, bo inne takie "dzikie"
![]() mój luby poszedł po kebaby ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-08-25 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to Justynko że zaczynasz myśleć że to Twoja wina, a to nieprawda i nic absolutnie Ci nie brakuje...nie ma wytłumaczenia dla zachowania Tomka...wbij sobie to do Swojej Pięknej Główki!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weź i Ty nie słysz czasem.... ja robie inaczej- przekazuję mu ileś informacji a on siedzi przed tv i tylko mówi "mhm.. mhm..." że niby słyszy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Rozeznanie
|
Resscue - trzymaj się dla Maluszk w brzuszku! Nie daj sobie wmówić,że to Twoja wina!!!
Nie wiem jak to jest,ale ja zawsze trafiałam na facetów, którzy każdą sytuację przekręcali tak,że na końcu byłam skłonna uwierzyć,że to ja jestem winna... Faceci są w tym najlepsi! Idealnie wypierają winę ze swojego umysłu. Ten upał mnie wykończy... |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam.. idzie zima.. za 4 miesiące Boże Narodzenie.. kilka stron wcześniej obrazki chłodzące są... przed miotłami jeszcze
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma chłop podzielnośc uwagi ![]() ![]()
![]() |
#2477 |
Rozeznanie
|
cześć Miśki!!!
ale mamy temat na "tapecie" R E S S C U E !!! jesteśmy z Tobą, nie poddawaj się!! nawet nie wiem jak to skomentować, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale nie raz zdarzyło mi się mieć myśli, gdy coś się między mną a Tżem złego działo, że to wszystko moja wina, i Go przepraszałam, nie raz, nie dwa .... I wiem, że łatwo jest mówić, że masz tak nie myśleć, kiedy tylko to kobiecie w takie sytuacji do głowy przychodzi To tak się dzieje dlatego, że kobieta czując zagrożenie ze strony drugiej kobiety, wiedząc nawet, że jej facet też jest winny całej tej sytuacji, podświadomie zamiast odpuścić - będzie o Niego walczyć, tym bardziej, że jest to mąż i ojciec dziecka, nie będzie chciała "Go oddać" ale dobrze zrobiłaś, że zniknęłaś mu z pola widzenia, zaczekaj jak się sytuacja potoczy, zmierzasz w dobrym kierunku, bo już "coś" zrobiłaś nie wiem co więcej napisać, bo po prostu BRAK MI SŁÓW
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie mówię do mojego "zrób mi drinka" a on ściąga spodnie, ja przerażona"co Ty robisz?" a on"przecież kazałaś mi kłaść się spać"...
![]() Pochwalę się Wam, że moja córcia jest barzdo dzielna...byłyśmy na szczepieniu 5-latka, dwa wkłucia, a ona ładnie siedziała i ani łza nie poleciała...a tak się martwiłam ![]() Lecę spać, bo coś mnie głowa boli, dobranoc Laski, kolorowych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | ||
Zakorzenienie
|
Resscue dobrze zrobiłaś się chcesz odpocząć od niego tylko, że ja nie wychodziłabym z domu tylko walizkę za drzwi i zmiana zamka
![]() ![]() jestem w o tyle dobrej sytuacji, że mojemu nie w głowie obce baby ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
a kiedyś wkurzyłam się i kazałam mu spi.....ć .......i poszedł ... do mamusi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
Resscue kochanie nasze
![]() ![]()
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-08-25 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
nie mogę ściągnąc k15
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Oja dobrze mówi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
A tak w ogóle, to wracając od okulisty wstąpiłam do Biedronki i skusiłam się na te masło Afryka. I to wszystko przez Wasze ochy i achy na jego temat
![]() ![]() ![]()
#2487 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
Eh z tych nerwów z forum to się sama z TŻem pokłóciłam
![]() ![]() on ostatnio tylko pracą żyje a ja to dodatek ![]() Justynko a co Ci mama poradziła? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.