![]() |
#31 |
Biała Dama
|
Dot.: samotność a potrzeby seksualne
A jak mu będę xhciała podziękować i przestać, to się dopiero zaczną cyrki. Już nie mówiąc o tym że to by było nie fair i zwyczajnie po chamsku w stosunku do niego. Echh...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeśli zechcesz z nim być? Nie bierzesz tego w ogóle pod uwagę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Twoich postów jasno wynika, że nie jesteś spełniona w sferze seksualnej z partnerem, jak i w ogóle związku, no bo to się zazwyczaj przekłada. Widzę, że potrzeby Twoje i partnera są rozbieżne itp. Ja bym miała wątpliwości na Twoim miejscu czy partner coś nie kręci na boku czy nadal mnie kocha. Skoro nawet nie chce Ciebie zrozumieć i uważa, że jesteś niewyżyta, to naprawdę bym się na Twoim miejscu wkurzyła. Takie odwracanie kota ogonem i zapominanie, że może masz swoje potrzeby... Ja nigdy nie myślałam o wibratorze i mnie ta idea odpycha , lecz skoro Ty musisz zaspokajać się codziennie i jeszcze wibratorem i tak cierpisz z tego powodu, to powinnaś coś z tym zrobić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
obejrzyj sobie dziennik nimfomanki, tam autorka swojej autobiografii miala podobny problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Powiem Wam tak, na razie to co jest w łózku nie przekłada się na normalne relacje, ale jak długo to potrwa?
Ciągle się tłumaczy, że ma ochotę, ale w godzinach popołudniowych (ok. 15 - siedzi w tym czasie w pracy), jak przyjedzie do mnie to jest koło 19, jeszcze coś zjeść, odpocząć, czasem ma jakieś rzeczy z roboty do zrobienia (więc to robi). I tak ma jeszcze milion innych zajęć aż koniec konców robi się godzina 23 i on już pada ze zmęczenia... Zobaczymy co wyniknie z kolejnej "obietnicy poprawy". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Biała Dama
|
Ej, poważnie, powiedzmy w ramach tego odpoczynku
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aha...i z jakiej znowu obietnicy poprawy? nagle zachce myslisz mu sie z Toba wiecej kochac, bo tak sobie postanowi? bo sie uprze? myslisz ze mu to bedzie sprawialo przyjemnosc? ty tez jej nie bedziesz miala jak on sie bedzie do tego zmuszał... Edytowane przez wtarapatach Czas edycji: 2011-08-25 o 20:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze obiecuje, że bedzie więcej wypoczywać, dobrze się odżywiać itp., że się mną bardziej zainteresuje. No zobaczymy co z tego wyniknie. Mówi, żeby było lepiej to musi porządnie wypocząć, ale mam dość czekania aż wypocznie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podzielam zdanie dziewczyn, cos tu nie gra Edytowane przez Maripossa Czas edycji: 2011-08-25 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fakty faktami. Wprawdzie ja widuję się z facetem raz na tydzień albo raz na dwa tygodnie, więc i tak jest seks, wiadomo rzadko, ale nie możemy częściej, jednak w sumie zawsze jest seks, nawet jak bardzo zmęczony po pracy. Co nie znaczy oczywiście, że czasem można być zmęczonym i nie mieć ochoty, ale notorycznie ? Askoro Wy macie siebie chyba na co dzień to tym bardziej dziwne. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-08-25 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Oj, on ma ochotę, wiecznie mi o tym mówi, ale po rpostu nie ma siły... Nie wiem jak to inaczej wyjaśnic. Mówi mi, że mam sobie normalniejsze pory na seks wymyślać, a jak się tak nie da, bo zawsze coś się robi... Tak samo dziwne jest to, że dziś siedzi u siebei w domu i jest godzina prawie pierwsza, a on nie śpi, a u mie już dawno by chrapał. Pisze mi, że nie robi nic stresującego i męczącego. A co niby u mnie takiego robi? ( jedzeni, odpoczynek, "spacer" do sklepu...).
Od jakiegoś czasu widok penisa w zwodzie mnie tak wkurr... irytuje, że ło matko. Jak tym razem się nie "poprawi" to wymyślę coś ciekawego na karę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem powinnaś mu odpuścić. Ograniczyć się do całowania i pieszczot i przez jakiś czas (dłuższy) nie dopuszczać do niczego więcej. Niech poczuje, że sam ma ochotę na więcej i niech go zmotywuje, że nie może tego dostać. Może wtedy spadnie stres, a wzrośnie pożądanie z jego strony. Klucz, żebyś Ty przerywała zanim on się wycofa. Takie nęcenie bardziej. Czasem potrzeba podgrzać atmosfere w związku. Podroczyć się trochę. Ktoś kiedyś napisał, że lubi ciastka, ale nie smakują jak ktoś je mu wpycha na siłę do buzi. Może musi zgłodnieć.
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kurde to wieczor jest nienormalna pora na seks? ![]() Sądzę, ze takie podchody z Twojej strony, nęcenie i niedostepnosc nic nie dadza - aczkolwiek moge sie mylic, sproboj. Ja pamietam jak ja kiedys w zwiazku mialam nizsze libido (przez pigulki), to moglam miec seks raz w m-cu a jak on sie do mnie zblizal, to juz mi sie cos dzialo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiesz, jakby miał niskie libido to by nawet słowem nie wspominał o seskie, a mu wiecznie stoi jak jest ze mną i mi mówi, że ma na mnie ochotę. I to mnie najbardzije wkurza, że najpierw zachęca, a potem zostawia na lodzie, że tak powiem. Ciągle gada, że chce żeby było dobrze, ale jest zmęczony. Jak mówi, żę mnie kocha to nie odpowiadam nic, bo co to za kochanie jak się go nie okazuje. Można każdemu powiedzieć, że się go kocha, ale czy to będzie prawda to pokażą tylko czyny. Tak samo w przypadku podneicania i ochoty na mnie, mówię mu, że jak to mówi i nic nie robi dalej to po prostu kłamie. Tak ja to odczuwam, wg niego to chyba nic złego. Czasem żałuję, że w ogóle zaczęliśmy seks, wtedy by nie było tego problemu... http://kwejk.pl/obrazek/405542/brzydka,laska.html , czyli wszystko się wyjaśniło xD. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
A Wy nie macie jakiś problemów poza łóżkiem? Bo to jest tak, że jak coś się źle dzieje, z którejkolwiek strony to najpierw zaczyna kuleć seks. Oczywiście tak nie musi być, ale generalnie w tej sytuacji wyjścia są 3: Albo to znosisz i się dostosowujesz, albo nie odpuszczasz do czasu aż nie dowiesz się o co mu chodzi tak naprawdę, albo odchodzisz, bo głową muru nie przebijesz. Ja jestem daleka od mierzenia wszystkich jedną miarą, ale jeśli facet nie ma ochoty na seks, a nie jest to kwestia jego przekonań religijnych to coś mi nie gra. Nie musi mieć, ale jeśli tak jest to chciałabym znać powód, w który wierzę. Skoro nie kupujesz jego zmęczenia to może faktycznie kryje się za tym coś więcej?
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ilez mozna czekac na zmiane/poprawe w zachowaniu faceta? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Ja tam widzę, że bywa zmęczony, ale bez przesady, do tego bywa leniwy.
No nic, wczoraj tak sobie myślałam, że jak przyjedzie to się od razu na niego rzucę, każę rozebrać, bez gadania i kolejny raz wziąć sprawę w swoje ręce. Ale potem sobie znowu myślę, że czemu ja zawsze mam zaczynać, mam tego dosyć. I zdecydowałam się go zmusić, ale nie wprost, on z trudnością odczytuje sygnały, dlatego latałam po domu tylko w takiej dłuższej koszulce. On coś tam bąknął, że pewnie tak robię by go sprowokować, oczywiście zaprzeczyłam xD. I on postanowił się wybrać do sklepu po jakieś szamanko. To się wkurzyłam, byliśmy zupełnie sami w domu, więc warto to wykorzystać, chyba to załapał. Fajerwerków nie było, no ale od czegoś trzeba zacząć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.