|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
No nic... pozostaje cieszyć się mężem i korzystać z ... życia
A fasolka przyjdzie , jak jej sie spodoba. A właśnie ... kiedyś pisałyście czy lepiej jest sie kochac rzadko , codziennie czy co drugi dzień. Ostatnio szukałam na ten temat info w necie, ale co strona to inna opinia
|
|
|
|
#3272 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi tak właśnie robię
U nas jest różnie raz mamy kilka dni przerwy, raz codziennie. Jak nas poniesie hehe---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Rosi jestem wyluzowana, ze sama siebie nie poznaję. Kochamy się kiedy mamy na to ochotę, nawet na pójście na betę mi się nie spieszyło, a myslałam, ze znając siebie to już ze 3 testy zrobię
|
|
|
|
#3274 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi dokładnie
|
|
|
|
#3276 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi słońce.... u nas jest dopiero początek, nie wiem jak się będę zachowywała za pół roku, za rok.... Na razie sam gin mi powiedział, że to może troszkę potrwac i że wątpi aby w ciągu pierwszych 3 m-ce się nam udało.
|
|
|
|
#3278 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu nie ma reguly z tym seksikiem..... my tyle sie staralismy a w cyklu, w ktorym sie udalo kochalismy sie tylko RAZ!!!raz bo przeprowadzka, tz byl chory i nie pamietam co tam jeszcze... i to bez celowania w owulke czy cos bo ja nie mierzylam temp nie obserwowaalam sluzu....jeden raz wystarczyl podczas gdy wczesniej bylo tyle miesiecy staran
i nie pomagaly zadne uniesione nogi po ani ni....jedynie polezalam wtedy troszke zamiast od razu gnac do łazienki....
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Neska pewnie wtedy byłaś mega wyluzowana i dlatego sie udało. Super.
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() Cytat:
kiedy masz ochote ![]() tez czekałam z niecierpliwościa na tewoja wiadomośc o becie, szkoda z eto nie fasolka ale moze nastepnym razem ![]() a co do @ po odstawieniu tabsów to nie wiem czy pamietasz ale ja pierwsz adostałam normalnie po 30 dniach a drugiej.....nie dostałam....czekałam 4 miesiace i po 4 miesiacach mialam wywoływaną lekami ....to sie dopiero nazywa spoźnienie
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko o matko, to ja aż tyle nie będę czekała
hehe Tak się zastanawiam czy to może kobiecie zaszkodzić, jak tak długo nie będzie miała @?? |
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzielenka ja to samo co neska- z tym, że męża miałam raz na miesiąc... i co? na święta wielkanocne zaszłam nie pamiętam
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
no ba!!
Cytat:
i właśnie india robiłam ostatnio słoneczne kotlety bardzoooo dobre ![]() zaczęło się ![]() ![]() ![]() to ja czekam na fotkiii ![]() jak już to przetrawisz aaa Magda trzymam kciuki za kolejne cykle my już po nie było najgorzej ale nie było też reweacji, zdecydowanie wole spontaniczność naszego fotografa niż ustawianie i taśmowe zmienianie rekwizytów tła itd tej pani, mimo że się super nami zajęli itd to nie dla naszego syna kazać mu stać i tyle...nastawialiśmy się na ciut coś innego - nasze radosne spontaniczne zabawy śmiechy wariactwa a pani ma pstrykać fotki na taka zwykłą naszą rodzinną sesje, a mamy sesje tylko Patryka stylizowaną i ustawianą, plus nasze zdjęcia wspólne w 2 pozach? hmm mamy z mężem mieszane uczucia ale wyrokować będziemy jak dostaniemy fotki - koniec przyszłego tygodnia, aczkolwiek nie mówię że było tragicznie coś fajnego z tego będzie, tyle tylko że to nie moje zwariowane klimaty ;D aaaaaaa i miałam w trakcie sesji telefon - nie odebrałam, dzwoni 2 raz też nie, za trzecim razem już odbieram bo myślę co się dzieje - nr nie znam.. a to dyr z innego przedszkola że chcą mnie zatrudnić i czy jestem zainteresowana - podziękowałam to życzyli mi powodzenia - więc ANA teraz zaczynają się telefony trzymam kciuki !!! p.s u nas szukają jeszcze 1 pracownicy i też wydzwaniają gorączkowo więc.... mam nadzieję ze i u ciebie się coś wydarzy
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
martucha do mnie zadzwonili raz we wrześniu nie ma reguły :/
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
wiem że nie ma reguły ale teraz na koniec miesiąca zaczynają się telefony na już jak nikogo nie mają nie po znajomości tylko normalnie... bo rok szkolny za pasem a oni zostają bez pracownika.. w środku roku dzwonią rzadko jak ktoś im wypadnie..
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cały czas to trawię
![]() Cytat:
![]() Martuś mam nadzieję... dziękuję że to napisałaś A o której dzwonili? bo mi się coś wbiło do główki, że najbardziej prawdopodobne są godzinny poranne... ![]() Dzięki za kciuki...
|
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia nie wiem ile na kilogram wchodzi ale oddaję średnio raz na 2 miesiące.
dziewczyny...jestem zła (żeby nie napisać gorzej) na maksa....napiszę w klubie.
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana, dlatego pomyślałam żeby ci napisać, i zaznaczam że w tym przedszkolu nie miałam nikogo znajomego, więc dzwonili sami od siebie, cóż rychło wczas.. bo jak się ma czekać do ostatniego sierpnia to tragedia.. a dzownili podczas sesji więc między 16 a 17 nie wiem dokładnie o której ale między nimi na pewno ![]() przytulam...
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Marta dzięki
Szkoda, że sesja nie była taka jak chcieliście, ale pewnie zdjęcia będą bardzo ładne.Ana nie gdybaj, tylko wrzucaj ![]() Bzyczka Właśnie rozmawiałam z mamy bratową (ona jest u nas położną, bardzo często z moim ginem współpracuje). Dostałam baty, że jak robiłam betę, to bez progesteronu, bo może to przez niego nie mam jeszcze @. Kazała mi zrobic za tydzień progesteron (bo gin pewnie i tak mi będzie kazał go zrobić, więc po co mam płacic 2 razy za wizytę a tak to pójde już z wynikami. Jak będzie za niski to da mi luteinę i po płaczu. A za 1,5 tyg mam zadzwonić do gina na wizytę. To będzie miesiąc od tego plamienia co miałam. Powiedziała, ze to plamienie to mógł być mój pierwszy @ więc mam czekać, aż mini miesiąc od tego. Więc mam plan chyba, że wcześniej dostanę @ no to już nie ide do gina i nie robię progesteronu.
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bozzz ale widzialam super buty
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Marta mam nadzieje, ze fotki wyjda zarabiste
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
eeeee martawyobrazilam was spobie na sztywno stojacych łeeeeeeeeeeeeeeee oby fotki byly tego warte
![]() bzyczka yhm,.,, i co 2 miesiace masz kilogram ? norm;lanie zaczne grzebac po smietnikach tyle smietnikow na spacerach mijam przeciez
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
też tak myślę
![]() Cytat:
![]() a my z nim mamy tam fotki w 1 scenerii raz leżąc raz siedząc
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-08-26 o 08:49 |
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia sie smiejesz.
z papierem toaletowym tak robilismy - w sensie ze gazety typu pilityka ect. i makulature ktora sie nei pali zbyt dobrze w piecu, tesciu zawozil do skupu i wymienial na pa[pier toaletowy ![]() Fakt ze ten papier strasznie kurzacy sie jest. ale pol roku bez kupowania papiperu toaletowego ![]() ![]() martucha noie moge sie doczekac Musialalm budzic zuzke!! po cyckowym sniadaniu poszla w kime! no masakra. zamaist pospac dluzej, to wstala jak zkowronek o 6.30 bosh |
|
|
|
#3299 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

A fasolka przyjdzie , jak jej sie spodoba.

będę pamiętała.

i nie pomagaly zadne uniesione nogi po ani ni....jedynie polezalam wtedy troszke zamiast od razu gnac do łazienki....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)