|
|
#1741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Antosia
za brata i gratuluję recitalu ![]() Hawwa super że masz Męża z powrotem ![]() Arrakis łączę się z Tobą w pragnieniu zaręczyn i ślubu
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
chyba Ty
całowałam w koszyk na maliny
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ja mam w tym zakresie pewien problem w postaci braku kandydata na meza
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc, lecę do męża
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1746 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ja też zmykam, miałam zlot przyjaciół na fb, śmiesznie było, eksa pominę, bo szkoda tu pisać. Buziaki
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=555441&page=3 nie mogę z tego wątku
![]() Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
ale mgła za oknem nic nie widać![]() Arrakis - ostatnio Ins była widziana na ślubie Grape, pamiętam, że Glen pisała do Niej, by zaprosić na ślub i nie odpowiedziała chyba jej... ciekawe co u niej słychać
|
|
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
' Osz jak widać jeszcze okno to nie jest tak źle ![]() Ostatnio też myslałam o Ins ![]() Rany ale jestem zmęczona - rozwożenie zaproszeń jest męczące ![]() Na dodatek moje dzieciątko co noc pakuje się cioci do łóżka - żeby jeszcze spała to nie byłoby źle, ale ona się rzuca i wędruje po całym łóżku. I tak jest kochana, ale ja jestem niewyspana
|
#1750 | ||
|
MBZ♥
|
Cytat:
![]() terazz to się koszyk nazywa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() oj na długo tak wyjeżdża?szkoda, że nie da się nacieszyć Bliską Osobą na zapas. Mój na szczęśćie teraz się nie wybiera na poligon ale na wiosę pewnie tak ![]() u mnie słońce ![]() wczorajsza misja zakończona sukcesem ![]() dziś umyłam 3 okna, wstawiłam pranie,uruchomiłam zofiję, posprzątałam kuchnię i sypialnię, jeszcze duży pokój i łazienka i obiad
|
||
|
|
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale miałam wczoraj dzień aż się rumienie na samą myśl o tym...Po pracy pojechalam po tż pojechaliśmy do domu do puszczy zrobiłam pieczone poledwiczki z kurczaka i frytki i sałatkę gecką do tego zjedlismy sobie obejrzelismy kwalifikacje jakieś tam z pilki nożnej, poszliśmy do mojej babci do szpitala (tam zaczęła się cała akcja dnia ) taaaak się uczieszyła na nasz widok i tak rozmawiamy rozmawiamy, a babcia ni z tąd ni z owąd. a kiedy Ty się oświadczysz mojej wnuczce do tż, ja tu czekam i czekam coraz bardziej stara się robię, a na waszym slubie musze być, nie żebym Cię popędzała ale ruszaj dupe! " tż spalił cegłe w tym momencie wrócilismy do domu a on się zali mojej mamie "wie pani co babcia mnie z✂✂✂ała ze sie nie oświadczam" "a moja mama na to " no włąsnie czemu sie nie oświadczasz, zresztą nieważne, możesz już mówić do mnie MAMO" ![]() i pozniej tak gadali chwile o tym z moją mamą i tż pozniej też nawiązywał często do tej rozmowy podpytywał wyrażał swoje zdanie jak nigdy, nawet powiedział jakie obrączki mu się podobają i doszlismy do wniosku ze obojgu nam takie same (matowe zółte złoto i wygrawerowane imiona -tu pomysł tż żeby były nie pod obrączką, a na obrączce -bo będzie jak z władcy pierścieni i go wkurzam takim gadaniem, bo on mnie nigdy nie zostawi bo chce być ze mną na zawsze![]() a później nie wiem, czy z potrzeby serca, czy aby mi udowodnić że naprawdę, mnie chce i go podniecam itd itp, pokazał co potrafi ale takiego to ja go jeszcze nie poznałam aż się rumienie na samą myśl o tym ale było fajnie mmm....a dzisiaj rano się budzę i się zastanawiam co mi się śniło, bo nowe poszewki założyłam, a patrze cała podarta i pół poduszki wystawało, ale ja jestem dzika tż tak twardo śpi ze nie widział co ja robie a ja nic nie pamiętam ale była tak wytarmoszona, musiała mnie ładnie zdenerwować poszewka do wyrzucenia bede musiała kupić jakieś nowe, bo będzie brzydko wyglądała jedna inna przy całym kompleciea teraz hit poranka;] Przyjezdza nowy piekarz, od którego też bedziemy brali pieczywo bo ma fajnie na zakwasach naturalnych, no ale nie w tym rzecz on jest jakimś ciapakiem (jak się ostatanio nauczyłam) i tak średnio po polsku mówi znaczy mówi ale śmiesznie;] i on tak mi mówi ze tak sa daty waznosci na chlebach i w ogóle i ze klienki mogą ten chleb aż do tego dnia wymienionego WSPÓŁŻYĆ. ![]() ![]() albo mu sie pomyliły słowa, albo ktoś go tak nauczył ze spożywać to jest współżywać i teraz ma z niego radoche. ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Byou to o któej ty wstajesz? ja jak nie jadę do pracy na rano, to nawet ani mi się śni przed 9 z łóżka ruszyć
|
|
#1752 |
|
MBZ♥
|
Karola to nieźle poszalałaś
biedna poszewka![]() a Twój TŻ został wzięty w 2 ognie ![]() I dużo dają takie słowa usłyszane od TŻ ![]() wstaję z Mężem ok 6 jemy śniadanie, pijemy kawkę. Potem idę kawałek Go odprowadzić i z pieskiem na spacer Jak wracam to czasem się jeszcze kładę, ale dziś miałam wenę twórczą na sprzątanie i postanowiłam ją wykorzystać bo mi jeszcze przejdzie a weekendu nam szkoda na sprzątanie![]() boszzz własnie wyrzuciałm za okno dużego zielonego pasikonika-blech Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-08-26 o 08:41 |
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
BYou już zdążyłaś okna umyć? Wow
![]() Karola chyba fajnie wyszło z ta zmasowaną akcją zaręczynową A Ty nic nie mówiłaś? No i cieszę się, że wieczór był stosunkowo udany A ciapak śmieszny Przynajmniej się starał ![]() Tarta boska
|
|
|
|
#1754 |
|
MBZ♥
|
hej Carmi
![]() jeszcze nie wszystkie, muszę czekać aż slońce pójdzie na drugą stronę ![]() co do jedzonka to wierzę Ci na słowo
|
|
|
|
#1755 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dzień dobry :ziewa:
Mój brat dosłownie za kwadrans zaczyna, gorzej jak nie zda no ale to doświadczenie miało go czegoś nauczyć w końcuŚniły mi się próby nuklearne, taki sny to tylko ja :| A, i gadałam teraz z Cz. o tej inżynierii dźwięku. Wszystko pięknie, ładnie, ale wyszło z niego to, czego się obawiałam - on boi się sprzeciwić rodzicom w kwestii studiów (choć na medycynę iść nie chce, a oni chcą, już to chyba pisałam) i to do tego musi nabrać odwagi. W każdym razie podziękował mi bardzo za troskę i wsparcie I kciukajcie też za niego, to tylko parę minut, bo idzie dziś teorię zdawać z prawa jazdy (może wkrótce będzie kierownikiem )A ja na popołudnie na imprezę do roboty, będzie gorąco jak w piekle, nie wiem jak się ubrać, żeby nie umrzeć
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękna
Dlaczego jak chcę dać Ci kwiaty, to twierdzisz, że posuwam się za daleko? ![]() A w ogóle, to śniło mi się, że byłam w pracy, na chwilę odeszłam od biurka, wracam a tu szef stoi przy moim monitorze, a na ekranie Simsy Ja w panice, bo nie chciałam żeby szef się domyślił, że gram w godzinach pracy, a on nagle pyta czy wiem, że ta gra jest oparta na faktach z jego życia i czy mi się podoba... Chyba za bardzo się wciągnęłam ![]() Idę sieknąć jakiś raporcik
|
|
|
|
#1758 |
|
Polka Ogarniaczka
|
:hej:
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1760 |
|
MBZ♥
|
na stronie Douglasa online jest fajna oferta dla nowych klientów internetowych Dają 40 zł rabatu. Była baza do rzęs Lancome za 40 zł, co ze zniżką 40 zł, dawało 13,50 zł z przesyłką
http://pl.douglas-shop.com/douglas/index_c0001.html
|
|
|
|
#1761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no zapomniałam ze Ty masz zołnieża ;-) musztra od rana 6 pobudka, gimnastyka, apel! sniadanie i nie ma spania ;] zartuje oczywiście ![]() Cytat:
a no ja milczałam jak grób, jak on zagadał to wyrażałam moje zdanie i opnie (ale głośno i wyraźnie żeby mu się utrwaliło i żeby pamiętał co i jak mi się marzy ) ale nie było nic w stylu "boze a kiedy my się zaręczymy" "a powiedz mi no, powiedz, kiedy, kiedy, kiedy" ;] żadnego wymuszania, czekam na rozwój wydarzeń i na jego kroki, ale nasze rodziny robią to perfekcyjnie za mnie, bo jego mama tez mu nadaje, ba kuzyni i nawet koledzy z pracy więc ja umywam rączki ale powiem są dobrymi i żałosnymi wymuszaczami ahh moja krew![]() hejoooo ;-)
|
|
#1762 |
|
Polka Ogarniaczka
|
może faktycznie coś Ci się do przodu z pierścionkiem ruszy
|
#1763 |
|
MBZ♥
|
Magda, Frezyjkahej
![]() Karoladobra musztra nie jest zła dobrze, że nie każe mi na rozruch chodzić poranna gimnastyka jest ale baaardzo przyjemna![]() i trzymam kciuki za zginanie kolan u TŻ
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() może ruszą go słowa mojej babci, że chce dożyc mojego slubu a ona już pod 80-tke podchodzi więc... kto wie^^ bo wczoraj był taki inny jakiś może myślał o tym cały czas mi miłość wyznawał, może go sumienie ruszyło ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Karola, uuuuuu ładnie poszaleliście super, że z TŻem ruszyło! a w ogóle to nie wiem, czy pisałam, ale już chwilę temu książki do mnie doszły, dziękuję! ![]() Carmi sen ![]() A ja mam PMS i wszystko mnie wkurza, i J. też chyba ma PMS, bo wczoraj warczeliśmy na siebie między uśmiechami on coś nie w sosie od naszego wypadu do Sandomierza, tzn. od dnia później, zresztą sam mówił, że ma jakiś zjazd.A ja się może dzisiaj zmobilizuję i zrobię porządek w garderobie, zrobię foty i wystawię paczkę na allegro, to samo z biżu i kosmetykami, bo miejsce mi się marnuje wszędzie, a i tak z tego wszystkiego nie korzystam Jak chcecie, to mogę najpierw wrzucić fotki na pocztę albo do klubu, jakby któraś coś chciała, to da znać
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-08-26 o 09:52 |
|
|
|
#1766 |
|
Polka Ogarniaczka
|
dzięki za kciuki, brat zdał
|
#1767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a sen jak zwykle u Ciebie super ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1768 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Karola to poszaleliście, ale żeby poszewki drzeć ;p No i zobaczymy jak na niego wpłynie rozmowa z Mamą i Babcią Widzę że Ty cały sztab ludzi przeszkoliłaś ![]() Carmi to że pyszne to żadna nowość Mam nadzieję że wstawisz na bloga Eh te Twoje sny ![]() Tosia za Cz., a co do studiów to wspieraj go nadal i namawiaj na spokojną rozmowę z rodzicami, jeśli im powie dlaczego chce iść na inżynierię dźwięku i wytłumaczy dlaczego nie podoba mu się medycyna to powinni zrozumieć
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wam się podoba taka suknia?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1314013204 |
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to już wie? gratulacje
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.

za brata i gratuluję recitalu 

nic nie widać

aż się rumienie na samą myśl o tym...
) taaaak się uczieszyła na nasz widok i tak rozmawiamy rozmawiamy, a babcia ni z tąd ni z owąd. a kiedy Ty się oświadczysz mojej wnuczce do tż, ja tu czekam i czekam coraz bardziej stara się robię, a na waszym slubie musze być, nie żebym Cię popędzała ale ruszaj dupe! 
super, że z TŻem ruszyło!