![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: L Or de Torrente
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
🦄
|
Może coś z mojej listy by Cię zainteresowało za 15 ml O Oui! (L'or również mnie interesuje, ale w moim kramiku mam tylko dwa zapachy, z czego jeden to zupełnie nie ta bajka a drugi mała pojemność- http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151192).
A lista: 1) John Frieda, Volumen-Spray, ubytek ok. 30% 2) peeling myjący z Body Shop z witaminą C- mogę zrobić odlewkę 50 ml 3) perfumy Gap Heaven w metalowym atomizerze, z 15 ml pozostalo okolo 10-12 4) ewnetualnie też Isa Dora, podkład w musie, jasny odcień, kilka razy użyty, bronzer MF, zużycie ok. 40% 5) kredka do ust 2 w 1 (konturówka i błyszczyk) Sephora, raz strugana, kolor 01 6) 1/3 błyszczyka APC nr 1. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj z Twojej listy nic mnie nie zainteresowalo ale wiem ze kiedys mi sie podobalo Flower by Kenzo tylk ze ty masz 30 ml a ja OUi mam ok 15 ![]() Jakbys ewnetualnie byla sklonna cos sobie u mnie dobrac to moglbym sie przejsc do sephory zeby sobie przypomniec ten zapach, ewnetulanie moglabym zaproponowac cos spoza watku bo watek jest niuzupleniony, mma jeszcze duzo innych zbednych rzeczy...moglbym zrobic troche odlewek.Jak jestes zainteresowana to pisz to moze sie jakos dogadamy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyjaciółka KWC
|
Czy znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Doroto,
a ja jeszcze tylko chciałam spytać, czy Twój L'Or to jest EDP, czy EDT? W miedzyczasie czytałam trochę o tym zapachu, no i widzę, że są dwie jego wersje ![]() Jutro/pojutrze wybieram się na poszukiwania testerów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm szkoda mnie juz zadne odlewki nie interesuja, mam juz tyle perfum ze w sumie mglbym 3 lata nic nie kupowac, a masz moze cos z mojej wish listy? np. maselko the body shop? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149147
może cos u mnie za Lor i paste Loreal ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale paste jak najbardziej moge wymienic u ciebie interesuje mnie glownie kosmetyki do wlosow(nablyszczacz toni guy, i pasta avedy i moze cos jeszcze). bede robic aktualizacje dorzuce kilka rzeczy to wtedy moze moglbys znalezc u mnie cos wiecej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
🦄
|
Niestety aktualnie nic, ale może to się zmieni i wtedy się odezwę, bo O Oui bym bardzooo chętnie przygarnęła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.