|
|
#3001 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
Pewnie mowa o mnie i wizażankach które wpisałam na listę Bal d'Afrique W wątku rozbiórkowym Silver Factory umieśliłam informację że będę rozbierać na dniach Byredo i że jest możliwość wspólnej wysyłki. Poprosiły mnie bym zapisała je na Byredo bo będą brały. Nic nie było ustalane na poza wątkiem.
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
goście do mnie jadą
dziwni jacyś, nie przeszkadza im brak łazienki
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3004 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, uwielbiam gości, a takich to już wogle, przyjeżdżają ze śpiworami, kiełbasą na grila, mielonką w konserwie i pifem oczywiście i wszyscy mamy znowu po 17 lat
|
|
|
#3006 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
spoks ![]() kurde ja bym chciala sprawdzic czy na Ambre sultan cena sie magicznie odmieni , albo lepiej nie przeca kasy nie mam
|
|
|
#3007 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3008 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a widziałyscie to, wciągłam sie wczoraj w analizowanie
![]() http://deser.pl/deser/51,111858,9404231.html?i=0
|
|
#3009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja kiedyś spałam przy leśnej ścieżce, z jednej strony jeden kolega, z drugiej drugi i koleżanka Jakoś koło 7 rano szła tą ścieżką jakaś Pani z koszykiem, dziwnie się na nas spojrzała, obejrzała i poszła dalej A i niedaleko nas stał rozłożony namiot... pusty
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
Matko, co za potworności ![]() Byle do jutra... Skrb, nie lubisz Lou Lou? ![]() One takie cudne... Może to przez pogodę? |
|
|
|
#3011 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
i czemu namiot pusty, nie trafiliście? --- będę robić kasting na drapak wstępnie oglądałam, nic mi się nie podoba, nie pomogło mi też wejście na stronę hamerykańskiej firmy produkującej drapaki i drzewka w odjechanych kształtach i kolorach, kufa, czemu u nas same brzydkie kanciaste beże są ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
tylko zrobić klimatyczną pinupkę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3012 |
|
Konto usunięte
|
Jakieś 30 minut temu wszystkie Byredo i Lutki były przecenione. Reszty nie wiem bo nie sprawdzałam. Ciekawa jestem co oni kombinują. Teraz wszystko wróciło do normy i przecenione są tylko te z działu sale. Ale kto wie pewnie reszta też bo jak ja kupowałam Byredo to naliczyli mi taniej dopiero w momencie składania zamówienia.
|
|
|
|
#3013 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja sie nad notka nie zastanawialam-az poszłam ją przeczytac .teraz to sobie przemyslalam-nie a propos nitki tylko całkiem od siebie -ze w sumie niewazne czy malował, ale kreował obraz kobiecości daleki od rzeczywistośc, a wtedy oddziaływało to na ludzi tak samo jak teraz na nas dzialają modelki na bilboardach-kazdy wie ze to photoshop, ale co z tego. podsumowując ![]() tera robi sie wielkie halo o te poprawki, ze takie kobiety nieistniejo i ze to niezdrowe bo anoreksia itp...a tymczasem, borem lasem od zawsze tak było ![]() Cytat:
![]() a jak dojde do tego momentu w ktorym pokazuje sie magoczna cena to jeszcze moge sie wycofac?-bym se sprawdziła
|
|
|
#3014 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
fogle uwielbiam takie notki, wczoraj np kątem oka u koleżanki z pokoju zobaczyłam na kompiku hasło "co sie stało z Alem Pacino?" i foty z kiedyś i z teraz.. no ludzie, porównywanie zdjęć faceta w wieku 30 lat i teraz i załamywanie rąk że przytył i zeszpetniał....
|
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
A lepiej na biało
Ale gorąc, poszłabym na hamak, ale tam praży na maxa, hmm
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tam... pierdlić chopów, dla się się schudziłam ![]() (a podali w jakim wieku byli ankietowani? )W Galilu Maszkarellę obtanili na 286zeta ![]() Crap, a ja bez kasy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-26 o 17:26 |
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie przed chwilą sprawdziłam Ambre Sultan i raz jeszcze Bal d'Afrique dodając oba zapachy do koszyka i kwota jest bez zmian. Dodam że Byredo miałam w koszyku od wczoraj i zmieniło swoją kwotę dopiero w południe. Czyżby oni co jakiś czas zmieniali ceny? Warto poczekać i sprawdzić jutro.
|
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: zdedłam bar
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-26 o 18:32 |
|
|
|
|
#3020 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam zły humor
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3021 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, planuję dojść do BMI 24 i wtedy wystarczy ![]() ja gości uwielbiam, ale mój chuop niestety mniej ![]() Cytat:
![]() oj pamiętam te czasy, no może ścieżka nie ta sama, ale liczy się idea Cytat:
![]() pewnie 80+ Cytat:
i tak cię loffciam
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-26 o 19:22 |
||||
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3023 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm...to tam bym pewnie uchodziła za szczupłą
Tjaaaa...jasssne...no ba
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3026 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oj,to masz klapki na oczach
Ale co tam,fochowanie niektórych mnie mało obchodzi ![]() Mam zły nastrój tylko dlatego,że kończę urlop
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
nie chceu. Tu mi dobrze
Idę sprawdzić jak się miewa odchudzający kurczak ![]() też to przeżywałam
|
#3029 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
o singlach
http://www.kwejk.pl/obrazek/409844/p...dr%C4%99!.html fuaśnie! i nowa reklama L'oreal? ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/363666/a...in,loreal.html
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

chyba ni....
W wątku rozbiórkowym Silver Factory umieśliłam informację że będę rozbierać na dniach Byredo i że jest możliwość wspólnej wysyłki. Poprosiły mnie bym zapisała je na Byredo bo będą brały. Nic nie było ustalane na poza wątkiem.