Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :) - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-26, 12:55   #3571
Karinio
Zakorzenienie

Dot.: Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :)

misia,też ostatnio kupiłam sobie te cocoa butter-Palmers i smaruje nim piersi,zwłaszcza sutki bo mam suche,chociaż brzuch też smaruje.

Monia i masz racje. Twoi rodzice powini teraz bardziej do Ciebie latać,niż ty do Polski.Ja w tym roku wraz z mężem w ogóle nie jade do pl,właśnie ze względu na ciąże.Moja mama przyjedzie przed porodem i zostanie by pomóc.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 13:06   #3572
tikki85
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!
To i ja dopiszę się do listy z moim maleństwem . Mam na imię Gosia i mam 26 lat .

Termin 11.04 z USG a 30.03 wyliczony przez ginekolog

Widzę, że też są dziewczyny z zagranicy . Moja mama też ma przyjechać przed porodem, żeby mnie pilnować jak mąż będzie w pracy i zostanie jakiś czas do pomocy
Stary 2011-08-26, 13:09   #3573
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
Witajcie

Byłam dziś u lekarza stwierdził 7tydzień i 3dzień
brawo
Cytat:
Napisane przez mar2sia Pokaż wiadomość
Dziś mamy wielki dzień - powiemy rodzicom o ciąży.
Nie mam żadnych objawów (tylko piersi i sutki bolą) i to mnie martwi. Głupia jestem Nawet dzisiaj zrobiłam kolejny test żeby się upewnić czy aby na pewno to to no i poszłam na betę, ale wyniki dopiero w poniedziałek.
trzymam kciukasy zeby bylo lepiej niz u mnie nie matrw sie ze nie masz np nudnosci trzeba sie cieszyc, ja jestem w 6tyg i 2dniu i tez mnie tylko piersi bola, trzeba sie cieszyc bo spotkanie z panem klozetem niewiadomo kiedy dopadnie hehe
Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
To i ja dopiszę się do listy z moim maleństwem . Mam na imię Gosia i mam 26 lat .

witamy i gratulujemy

Edytowane przez Dragusia88
Czas edycji: 2011-08-26 o 13:10
Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 13:24   #3574
Zariah
Rozeznanie

tikki85 witamy i gratulacje

mar2sia ja mam 11+4d dzis i obajawow prawie zero. Nie mialam i nie mam mdlosci wcale. Moze lekka zgage z 2 razy w 6 tygodniu... i tyle. Tez sie martwilam ( i nadal martwie ale mniej jakby). Tydzien temu bylam u poloznej i pieknie serduszko bylo sychac dopplerem wiec ja na razie wszystko ok. Mam wiec nadzieje ze ja z tych szczeliwcow ktorzy latwo ciaze przechodza moze Ty tez.

Chociaz u Ciebie to jeszcze bardzo wczesnie i objawy Cie moga jeszcze dopasc

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 13:25   #3575
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Oj nadrobić Was, Dziewczyny to nie lada wyczyn

Moi rodzice z kolei bardzo się o mnie martwią, mają powody, bo ja z tych wypadkowych jestem. Czasem nawet nie mówię, że jestem chora żeby zaoszczędzić im nerwów.

Nie mam żadnych objawów (tylko piersi i sutki bolą) i to mnie martwi. Głupia jestem Nawet dzisiaj zrobiłam kolejny test żeby się upewnić czy aby na pewno to to no i poszłam na betę, ale wyniki dopiero w poniedziałek.
Mar2sia - nie martw sie na pewno wszystko będzie dobrze, ja też nie miałam objawów tak jak Ty, nie miałam żadnych dolegliwości oprócz pobolewających piersi. Też się martwiłam, ale w 8 tygodniu jak mnie dopadły, to .. chciałabym jednak aż tak mocno nie odczuwać, że jestem w ciąży .

kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 13:29   #3576
tikki85
Zakorzenienie

No ja to mam nudności...ostatnio coraz mniej...biust jak po operacji plastycznej , wczoraj doszły wzdęcia i zgaga .

Ja mojego dzidziora widziałam tydzień temu na USG serducho ładnie biło i gin mówiła, że wszystko jest w jak najlepszym porządku .
Stary 2011-08-26, 13:39   #3577
mar2sia
Raczkowanie

Dziękuję dziewczyny
Teraz lecimy do teściów, potem do rodziców żeby im powiedzieć. Jest jeszcze bardzo wcześnie, mam mieszane uczucia czy już mówić, ale mąż już chce...
mar2sia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 13:42   #3578
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
jezu co wy macie z tymi rodzicami moi skakali z radości choć mama powiedziała ze wolałby sie dowiedzieć w 3 miesiącu bo teraz moja ciąża będzie sie jej dłużyc
moi tez skakali z radosci. Byłam dzis rano u Nich to tata mówi ooo wnusia przyszła A zawsze było ze córeczka odwiedziła, a teraz tylko wnusiu wnusia
mama cos tam podniosła ostatnio głos i tata do niej niestrasz mi wnusia

Jednym słowem sa wniebowzięci

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Ja też zamierzam jak najdłużej chodzić do pracy i nie chcę brać zwolnienia, jeśli nie ma ku temu jakich konkretnych przesłanek. Ja 8 godzin spędzam przed komputerem, za jakis czas bede sobie to graniczała, bo kobieta w ciazy moze 4 godziny przed kompem spędzać. Musze dokładnie poczytać w przepisach. Jestem zadowolona z moje pracy i nie chcę isc na zwolenie, chociaż lekarz za kazdym razem jak u niego jestem, to sie pyta, czy mi je wypisać. W domu, to nie wiem, jak bym z tymi moimi mdłościami wytrzymała, a tak w pracy jakoś zleci.
Mnie też raczej do pracujących ciężarnych trzeba zaliczyć.
ja tez mam zmaiar chodzic jak najdłuzej do pracy. tez przed kompem pracuje ale mam zamiar pracowac conajmniej do konca roku. Moze jeszcze w styczniu.

A ja dalej mdlosci. Dzis mnie brzuch pobolewa.. pogoda straszna jak dla mnie, upał a ja sie zle czuje i juz widze jaka jestem spuchnięta na nogach. Masakra.
Miałam dzis duzo załatwiania. Nalatałam sie.

A teraz leze i nie wstaje. A bron Borze wychodzic z domu. Chyba z ejutro

a na maila wstawiam świerzy brzuszek ale juz nie zrobiony na czczo tylko popołudniu

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Edytowane przez prince_polo
Czas edycji: 2011-08-26 o 13:44
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 13:53   #3579
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
moi tez skakali z radosci. Byłam dzis rano u Nich to tata mówi ooo wnusia przyszła A zawsze było ze córeczka odwiedziła, a teraz tylko wnusiu wnusia
mama cos tam podniosła ostatnio głos i tata do niej niestrasz mi wnusia

Jednym słowem sa wniebowzięci

a na maila wstawiam świerzy brzuszek ale juz nie zrobiony na czczo tylko popołudniu
to super twoi rodzice zareagowali, ja dzisiaj chyba do taty zadzwonie, jest za granica troche glupi wyjdzie ale nie mam wyboru. a jutro reszta mojej rodzinki i tescie! eh nastresowal mnie tz

brzusio w bluzce fajna kulka hehe, a w sukiennce nie widac

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 13:56   #3580
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Zjedlismy obiadek, Filipek spi... mam znowu troche spokoju

Cytat:
Witajcie
no to piekne wiadomosci
Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Dziewczeta a jak uzyskac dostep do wspolnej poczty ?ß Tez bym zdjecia jakies wrzucila i poogladala
Aguska kciuki trzymam zeby lekarz powiedzial czarodziejski " juz moze pani wszystko "
wysle Ci na pw adres i haslo
dziekuje ale powatpiewam w to zeby moj lekarz mi odhaczyl spowrotem wszystkie zakazy bo on taki zapobiegliwy jest
Cytat:
Napisane przez Capsta Pokaż wiadomość
Tata zawsze myśli, że się rozchorowałam
oj Ci ojcowie
ale to chyba swiadczy tylko o tym ze sie martwi.
a Twoj tz niech sie przyzwyczaja ze calodniowego spanka juz niedlugo nie bedzie mialno chyba ze bedziesz siedziala w domku na wychowawczym i na to pozwolisz
Cytat:
Cześć dziewczyny!
witaj gratulacje
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 13:58   #3581
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
to super twoi rodzice zareagowali, ja dzisiaj chyba do taty zadzwonie, jest za granica troche glupi wyjdzie ale nie mam wyboru. a jutro reszta mojej rodzinki i tescie! eh nastresowal mnie tz

w sukience mnie sie zdaje tez ze widac, jest taki wypukły. ja miałam zawsz epłaski. A teraz odstaje . No ale w bluzce fakt faktem bardziej

\Wiesz co czasami rodzice najpierw sa zszokowani. Moja mama jak zadzwoniłam do niej peirwszej powiedziaam o II kreskach an tescie to mi nie uwierzyła Powiedziłą ze sobie jaja robie. Zmieniała temat. Na drugi dzien jak w oczy usłysząła to dopiero Tata od razu sie ucieszył ale najpierw kazał przysiądz ze nie kłamie Myslala ze go w bambuko robimy

Mysle ze kwestia przyzwyczajenia. Chyba niema rodzicow takich ktorzy nie cieszyli by sie. jednak taka wiadomsoc do codziennych nie nalezy. Wiec musza sie oswoic pewnie co niektorzy. tesciowia moja pwoiedziała ze fajnie a tesciu "no jak jest to jest: i tez sie wkurzyłam. Bo widzac reakcje moich a slyszac tesciow to mi sie cisnieniie podniosło. Ale jak tam jezdze to ciagle wysciskana jestem , pytaja sie cigle jak sie czuje itp....wiec chyba tez do nich to juz doszło...

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Edytowane przez prince_polo
Czas edycji: 2011-08-26 o 13:59
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 14:05   #3582
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
w sukience mnie sie zdaje tez ze widac, jest taki wypukły. ja miałam zawsz epłaski. A teraz odstaje . No ale w bluzce fakt faktem bardziej
sukienka jest luzniejsza dolem i dlatego mniej widac
ladny brzus.
SZYMONEK

Stary 2011-08-26, 15:07   #3583
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Wiec tak: to cos przy jajniku to owszem, mogla byc pozamaciczna ale sie nie rozwija wiec zostanie wchlonieta, jednak bardziej prawdopodobne jest przetrwale cialko zólte, krwiak na macicy powinien sie wchlonac, nie rosnie tez, serducho bije 6t3d. Jestem w szoku, bo nie zaplacilam ani grosza, bo to kontrola byla! spytalam czy moze poprowadzic mi lekarz ciaze, zgodzil sie, bez problemu w pon l4 odbiore w recepcji, a skoro potrzebuje l4 to musze sie jeszcze umówic na 8 wrzesnia, bo prenatalne w 1 tyg pazdziernika a on na az tak dlugi okres (teraz mam do 29 sierpnia) nie moze mi druku wystawic. Mówi, ze moze byc cc, ale jak sie upre to mozna próbowac dolem

Uff

Witam nowe mamusie ciepło

Zariah, ważna rzecz - bo trochę na forum zamieszanie jest, może kolejną część wątku zatytułować nie mamy wiosenne, a marcowo-kwietniowe (z zaznaczeniem oczywiście lutowych, bo też takie mamy ), bo teraz już wchodzą mamy majowo-czerwcowe 2012 i bałagan powstaje - bo one niby też wiosenne?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 15:08   #3584
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
ufff udalo mi sie troche nadrobic co naskrobalyscie
dzisiaj mam wolne wiec zaraz zmykam na zakupy zywieniowe.
wczoraj od znajomej dostalam cala torbe ubranek dzidziusiowych i wanienke
w spadku tez dostalam juz 7par spodni ciazowych i 2 spodniczki takze kupie pare koszulek i jestem ubrana na cala ciaze:D
Ja pochodziłam wczoraj trochę po sklepach, zaszłam m.in do H&M, ale nic mi specjalnie nei wpadło w oko...Zauważyłam 2 fajne pary spodni ciążowych, kilka koszulek, ale koszulki, bluzki wszystkie w burych i nieciekawych kolorach...Nie wiem właśnie, od kiedy można zacząć kupować spodnie czy bluzki ciążowe, bo nie wiadomo, ile się póżniej przytyje i czy będą układały i pasowały do powiększającego się brzuszka???
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 15:11   #3585
joanaros
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29005356]
Zariah, ważna rzecz - bo trochę na forum zamieszanie jest, może kolejną część wątku zatytułować nie mamy wiosenne, a marcowo-kwietniowe (z zaznaczeniem oczywiście lutowych, bo też takie mamy ), bo teraz już wchodzą mamy majowo-czerwcowe 2012 i bałagan powstaje - bo one niby też wiosenne? [/QUOTE] Popieram, miesiącami będzie lepiej
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 15:20   #3586
Zariah
Rozeznanie

szajajaba - gratuluje dobrych wiesci! fantastycznie ze wszystko idzie w dobrym kierunku

co do tytulu watku to jak najbardziej tak
To byl moj pierwszy watek i troche nie pomyslalam zeby doprecyzowac ze marzec -kwiecien. (no i luty oczywiscie )

Ale na pewno tak zrobie.

Lepiej zeby mamusie maj-czerwiec mialy swoj watek zeby wszsytkie byly mniej wiecej rowno zaawansowane Wtedy jest lepiej sobie pomagac i nie pojawiaja sie te same pytanie co 5 stron

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość
Nie wiem właśnie, od kiedy można zacząć kupować spodnie czy bluzki ciążowe, bo nie wiadomo, ile się póżniej przytyje i czy będą układały i pasowały do powiększającego się brzuszka???
Ubrania powinny byc tak zaprojektowane zeby sie dopasowywac do rosnacego brzuszka. Przynajmniej tak mi sie wydaje .... No chyba ze czlowiek utyje w biodrach i udach no to rady nie ma
Moze doswiadczone mamusie sie wypowiedza bo ja tylko gdybam w sumie

Stary 2011-08-26, 15:20   #3587
ewelajna25
Zadomowienie

Cytat:
\Wiesz co czasami rodzice najpierw sa zszokowani. Moja mama jak zadzwoniłam do niej peirwszej powiedziaam o II kreskach an tescie to mi nie uwierzyła Powiedziłą ze sobie jaja robie. Zmieniała temat. Na drugi dzien jak w oczy usłysząła to dopiero Tata od razu sie ucieszył ale najpierw kazał przysiądz ze nie kłamie Myslala ze go w bambuko robimy

Mysle ze kwestia przyzwyczajenia. Chyba niema rodzicow takich ktorzy nie cieszyli by sie. jednak taka wiadomsoc do codziennych nie nalezy. Wiec musza sie oswoic pewnie co niektorzy. tesciowia moja pwoiedziała ze fajnie a tesciu "no jak jest to jest: i tez sie wkurzyłam. Bo widzac reakcje moich a slyszac tesciow to mi sie cisnieniie podniosło. Ale jak tam jezdze to ciagle wysciskana jestem , pytaja sie cigle jak sie czuje itp....wiec chyba tez do nich to juz doszło...
A u nas, moi rodzice i rodzeństwo bardzo się ucieszyli( mama i siostry wiedziały, żę staraliśmy się już dlugo), zaś teściowie w sumie niby też...Teściowa bardzo gratulowała, ale zanim do tego doszło, to się dziwiła, że jak to w ciąży, mówilam ostanio, że jescze mam czas i nie chcę??, i dlaczego się nie przyznaliśmy, że się staramy?/(mówiłam jej tak podczas ostaniej wizyty jak wypytywała, bo nie mogliśmy zajść już od 9 mieś. i nie chciałam nic mówić, że się staramy, o czym w sumie i tak powinna pamiętać, bo kilka mieś. wcześniej robiłam badania na toxoplazmozę i wiedziała o tym, i znała cel badań...). Teść zaś który bardzo nas wcześniej namawial na dziecko, by przedłużyć ród, jak się wyrażał, przyjął to ku mojemu zaskoczeniu, bardziej na chłodno, z durnymi komentarzami, że okaże się, czy Tż wdał się w niego, i będzie chłopak, bo jak dziewczynka, to niestety ale nie wdał się (dodam, że ma niewybredne żarty na temat kobiet). Zniesmaczyło mnie to, bo czy dziewczynka czy chłopak dl amnie bez znaczenia, i nie podobały mi się te komentarze. Za to w pracy powiedziałam tydz temu i dostałam wykład, na temat uczciwości, że powinnam była powiedzieć od razu a nie w 10 czy 11 tyg!!!!! Nie pomogło wyjaśnienie, że chciałm się upewnić, że ciąża się rozwija i dopiero dać znać, zwłaszcza, że szefowa była na 3 tyg. urlopie, i dałam jej znać, jak tylko wróciła...Poczułam się jak jakaś oszustka i naciągaczka, a przecież dobrze wie, że też zamierzam pracować min. do konca roku...Ehh, kobiety w ciąży nie mają lekko!
Stary 2011-08-26, 15:22   #3588
MoniaHan
Wtajemniczenie

jest juz watek Mamusie majowo- czerwcowe 2012, ale ze nasz watek taki fajny, to dziewczyny pewnie dlatego u nas sie pojawily

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2011-08-26 o 15:25
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 15:22   #3589
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

a o jakim mailu mowa wciąż na wątku ??? można wiedzieć ??
Stary 2011-08-26, 15:42   #3590
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość

co do tytulu watku to jak najbardziej tak
To byl moj pierwszy watek i troche nie pomyslalam zeby doprecyzowac ze marzec -kwiecien. (no i luty oczywiscie )

Ale na pewno tak zrobie.

Lepiej zeby mamusie maj-czerwiec mialy swoj watek zeby wszsytkie byly mniej wiecej rowno zaawansowane Wtedy jest lepiej sobie pomagac i nie pojawiaja sie te same pytanie co 5 stron

jestem jak najbardziej za!!!
Stary 2011-08-26, 15:46   #3591
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
jest juz watek Mamusie majowo- czerwcowe, ale ze nasz watek taki fajny, to dziewczyny pewnei dlatego u nas sie pojawily
No fajny mamy watek Milo u nas jest
Az mnie duma rozpiera

Stary 2011-08-26, 16:02   #3592
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
Ubrania powinny byc tak zaprojektowane zeby sie dopasowywac do rosnacego brzuszka. Przynajmniej tak mi sie wydaje .... No chyba ze czlowiek utyje w biodrach i udach no to rady nie ma
Moze doswiadczone mamusie sie wypowiedza bo ja tylko gdybam w sumie
Ja też niedoświadczona, ale moja kumpela kupiła jeden rozmiar i przechodziła w spodniach całą ciążę, bo pas się ładnie dopasowywał do brzuszka
Stary 2011-08-26, 16:05   #3593
ewelajna25
Zadomowienie

Cytat:
Ja też niedoświadczona, ale moja kumpela kupiła jeden rozmiar i przechodziła w spodniach całą ciążę, bo pas się ładnie dopasowywał do brzuszka
Czyli mozna kupić rozmiar taki, jaki się aktualnie nosi z tym, że model ciążowy żeby pas dopasowywał się do rosnącego brzusia? Pytam, bo widziałam korzystną promocję, i zastanawiam się, czy warto się skusić, czy nie za wcześnie...Od jutra idzie mi 12 tc.
Stary 2011-08-26, 16:10   #3594
tikki85
Zakorzenienie

Tak koleżanka kupowała aktualny rozmiar
Stary 2011-08-26, 16:17   #3595
Aguśkaa83
Zakorzenienie

szajajaba czyli dobre wiadomosci to super
a gdzie ten doktor ma gabinet? tam gdzie robi prenatalne??
SZYMONEK

Stary 2011-08-26, 16:27   #3596
Karo89
Zakorzenienie

Cześć!

Ja się rozpływam w tym upale a jak tam Wy?

szajajaba dobra wiadomość

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 16:33   #3597
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli mozna kupić rozmiar taki, jaki się aktualnie nosi z tym, że model ciążowy żeby pas dopasowywał się do rosnącego brzusia? Pytam, bo widziałam korzystną promocję, i zastanawiam się, czy warto się skusić, czy nie za wcześnie...Od jutra idzie mi 12 tc.
Ja niestety nie wytrwalam w jednym rozmiarze , kupilam dzinsy i pod koniec ciazy w nie po prostu moje udziska nei wchopdzily ale wierze i widzialam dziewczyny ktore tyja tylko w brzuszkach wiec jak najbardziej przechodza cala ciaze

szajajaba takich wiadomosci chcemy sluchac na codzien

JA mam tez wiesci dobre Mam praktyke

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 16:39   #3598
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
no to super. Gratulacje.

Stary 2011-08-26, 16:40   #3599
tikki85
Zakorzenienie

Kathi75 gratuluję praktyk, a co do spodni, ale i tak przechodziłaś w nich większą część ciąży więc luzik . A jakby kupić jakieś stretch'owe? Może poddałyby się na udach
Stary 2011-08-26, 17:00   #3600
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie

gratulacje

Cytat:
Oj nadrobić Was, Dziewczyny to nie lada wyczyn
ja do tej pory nie mam objawow oprocz bolacych piersi miliona pryszczy i rosnacego brzuszka i mam nadzieje ze tak juz zostanie a to juz 13tydzien leci
trzymam kciuki oby rodzice zareagowali pozytywnie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Widzę, że też są dziewczyny z zagranicy . Moja mama też ma przyjechać przed porodem, żeby mnie pilnować jak mąż będzie w pracy i zostanie jakiś czas do pomocy
gratululacje

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość

ja tez informowalam rodzicow przez telefon,bo mieszkamy w Uk mimo ze ich nie widzialam slyszalam radosc w glosie zarowno rodzicow jak i tesciowej

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29005356]Wiec tak: to cos przy jajniku to owszem, mogla byc pozamaciczna ale sie nie rozwija wiec zostanie wchlonieta, jednak bardziej prawdopodobne jest przetrwale cialko zólte, krwiak na macicy powinien sie wchlonac, nie rosnie tez, serducho bije 6t3d. Jestem w szoku, bo nie zaplacilam ani grosza, bo to kontrola byla! spytalam czy moze poprowadzic mi lekarz ciaze, zgodzil sie, bez problemu w pon l4 odbiore w recepcji, a skoro potrzebuje l4 to musze sie jeszcze umówic na 8 wrzesnia, bo prenatalne w 1 tyg pazdziernika a on na az tak dlugi okres (teraz mam do 29 sierpnia) nie moze mi druku wystawic. Mówi, ze moze byc cc, ale jak sie upre to mozna próbowac dolem

Uff [/QUOTE]
gratuluje dobrych wiadomosci

Cytat:
ja dostalam 5 par w aktualnym rozmiarze i duzzzzzy zapas miejsca na brzuchol maja i 2 pary o rozmiarze wiekszym

Cytat:
super gratuluje

ale mi zmoczylo tylek jak wracam z zakupow mimo parasola spodnie mokre do kolan
chwale sie fasolka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuchol 038a.jpg (32,5 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez misia_25_26
Czas edycji: 2011-08-26 o 17:05
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości