Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz.4 :) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-26, 20:14   #4381
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
No to to ja wiem ale mój TŻ w lecie by nie wytrzymał

no proste, że wybaczam ale już nie zapominaj o mnie
Ale sale będziecie mieć klimatyzowaną?
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 20:18   #4382
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Dziewczyy czy u Was też jest tak gorąco? Słońce zaszło a ja dalej się pocę jak wieprz
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 20:25   #4383
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Dziękuję
Nie zapomnę już o Tobie
\

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
No proste, to był jeden z warunków nowa, sprawna, funkiel nówka

Cytat:
Dziewczyy czy u Was też jest tak gorąco? Słońce zaszło a ja dalej się pocę jak wieprz
No no dokładnie, 27 stopni w mieszkaniu
Ale Tatuś wrócił więc zmykam połknąć antybiotyk i do łóżka
Dobranoc Dziewczynki
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 20:31   #4384
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
dzis to chyba wiekszosc jest klimatyzowanych ale mimo wszystko... jak bedzie 30st na zewnatrz a w srodku 100 osob to nie ma szans zeby klima wyrobila. tez sie tego boje... tzn chce zeby bylo ladnie ale nie upalnie. a w lipcu to raczej nieuniknione - chociaz ten rok byl wyjatkowy. bo jak bedzie goraco to mimo klimy - bedzie sie lalo z wszystkich.

Cytat:

ja dzisiaj cala noc nie spalam.
wrocilam pozno od kolezanki, tak mnie komary u niej pogryzly ze szok. wczesniej byla u babci a tam jeszcze gorzej. polozylam sie kolo polnocy. caly czas sie wiercilam, mialam wrazenie ze caly czas mnie cos gryzie - juz widzialm te robaczki maszerujace po poscieli:/ drapalam sie jak glupia. bylo mi cholernie goraco, cala mokra bylam ale sie przykrywalam zeby mnie komary nie gryzly chociaz mam moskitiere i komarow nie bylo. ale tak mnie swedzialo wszystko ze mialam wrazenie ze mnie gryza caly czas. jeszcze sie wieczorem z tż poklocilam to bylam dodatkowo rozdrazniona.

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

wiecie jaka ja mam manie z tymi robaczkami..
nieraz mi sie sni ze cale stado mi maszeruje po podlodze albo po lozku to sie potrafie rzucac jak glupia. i koldra sie cala nakrywam albo "walcze z nimi"
Stary 2011-08-26, 20:35   #4385
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
\

No proste, to był jeden z warunków nowa, sprawna, funkiel nówka

No no dokładnie, 27 stopni w mieszkaniu
Ale Tatuś wrócił więc zmykam połknąć antybiotyk i do łóżka
Dobranoc Dziewczynki
Dobranoc
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
ja dzisiaj cala noc nie spalam.
wrocilam pozno od kolezanki, tak mnie komary u niej pogryzly ze szok. wczesniej byla u babci a tam jeszcze gorzej. polozylam sie kolo polnocy. caly czas sie wiercilam, mialam wrazenie ze caly czas mnie cos gryzie - juz widzialm te robaczki maszerujace po poscieli:/ drapalam sie jak glupia. bylo mi cholernie goraco, cala mokra bylam ale sie przykrywalam zeby mnie komary nie gryzly chociaz mam moskitiere i komarow nie bylo. ale tak mnie swedzialo wszystko ze mialam wrazenie ze mnie gryza caly czas. jeszcze sie wieczorem z tż poklocilam to bylam dodatkowo rozdrazniona.

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

wiecie jaka ja mam manie z tymi robaczkami..
nieraz mi sie sni ze cale stado mi maszeruje po podlodze albo po lozku to sie potrafie rzucac jak glupia. i koldra sie cala nakrywam albo "walcze z nimi"
ja musze okno na noc zamykać bo zawsze mi jakiś wpadnie nawet jak mam zgaszone światło a nienawidzę tego bzyczenia!!
Stary 2011-08-26, 20:41   #4386
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc

ja musze okno na noc zamykać bo zawsze mi jakiś wpadnie nawet jak mam zgaszone światło a nienawidzę tego bzyczenia!!
a mi tżcik 2 lata temu przywiozl moskitierke ja nie cierpie robali wiec zamykam okno a on nie cierpi duchoty wiec dla niego by moglo byc caly czas otwarte ale zawsze stawalo na moim wiec stwierdzil ze musi mi siatke zalozyc
Stary 2011-08-26, 20:45   #4387
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
a mi tżcik 2 lata temu przywiozl moskitierke ja nie cierpie robali wiec zamykam okno a on nie cierpi duchoty wiec dla niego by moglo byc caly czas otwarte ale zawsze stawalo na moim wiec stwierdzil ze musi mi siatke zalozyc
Też o tym myślałam ale sama nie wiem... Widać bardzo tą siatkę?
Stary 2011-08-26, 20:49   #4388
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Też o tym myślałam ale sama nie wiem... Widać bardzo tą siatkę?

e ee cos ty na pierwszy rzut oka nie ja mam na mniejszej czesci ja bo tej wiekszej komory nie otwieram wcale. bo mam okno takie 1/3:2/3.
ja mam taka na stale zalozona, tzn w ramce i na zaczepy. sciagam tylko jak myje okno ale na zime tez mozesz sciagnac. sa jeszcze takie jak roletka przyklejane do okna. tylko nie wiem czy one czasami nie sa jednorazowe, tzn na jeden sezon.
ale taka w ramce moskitierka na moje okno to koszt ok. 70zl pewnie. te przyklejane kupisz za kilkanascie zlotych
cos nie cos sie znam bo w oknach pracowalam troszeczke a tż non stop w tym siedzi
Stary 2011-08-26, 21:11   #4389
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
e ee cos ty na pierwszy rzut oka nie ja mam na mniejszej czesci ja bo tej wiekszej komory nie otwieram wcale. bo mam okno takie 1/3:2/3.
ja mam taka na stale zalozona, tzn w ramce i na zaczepy. sciagam tylko jak myje okno ale na zime tez mozesz sciagnac. sa jeszcze takie jak roletka przyklejane do okna. tylko nie wiem czy one czasami nie sa jednorazowe, tzn na jeden sezon.
ale taka w ramce moskitierka na moje okno to koszt ok. 70zl pewnie. te przyklejane kupisz za kilkanascie zlotych
cos nie cos sie znam bo w oknach pracowalam troszeczke a tż non stop w tym siedzi
ooo to fajnie wiedziećBędę musiała się chyba w coś takiego zaopatrzyć

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Ale mnie już muliIdę zjeśc jakąś kolację i w kimę. Jutro dzień sprzątania..
Stary 2011-08-26, 21:12   #4390
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to fajnie wiedziećBędę musiała się chyba w coś takiego zaopatrzyć
fajna sprawa bo naprawde nie mam komarow a kiedys byly cale stada w przyszlosci pomyslimy o tym zeby zamontowac w calym domu a najbardziej to w sypialniach. no i przede wszystkim w salonie i w kuchni bo mamy wyjscia na taras. teraz jesli mam w pokoju komary to tylko dlatego ze w innym pokoju jest okno otwarte i tamtedy wleca.
no i nie mam juz tych okropnych czarnych robali nie wiem czy wiecie o jakie mi chodzi - takie czarne jak zuczki czy cos - ohyda. ja sie tego paskudztwa strasznie boje i mnie to brzydzi niesamowicie one tez przez okno wlazily:/
Stary 2011-08-26, 21:15   #4391
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
fajna sprawa bo naprawde nie mam komarow a kiedys byly cale stada w przyszlosci pomyslimy o tym zeby zamontowac w calym domu a najbardziej to w sypialniach. no i przede wszystkim w salonie i w kuchni bo mamy wyjscia na taras. teraz jesli mam w pokoju komary to tylko dlatego ze w innym pokoju jest okno otwarte i tamtedy wleca.
no i nie mam juz tych okropnych czarnych robali nie wiem czy wiecie o jakie mi chodzi - takie czarne jak zuczki czy cos - ohyda. ja sie tego paskudztwa strasznie boje i mnie to brzydzi niesamowicie one tez przez okno wlazily:/
te takie chrabąszcze czarne co tak szeleszczą jak chodzą?Jak ja się ich brzydzę...A jak je słyszę jak latają po pokoju w nocy to od razu lampkę zapalam, kapcia w dłoń i tłukęAle skubane są twarde...
Stary 2011-08-26, 21:19   #4392
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
oglądała już któraś z Was "Bridesmaids"?
Widziałam Całkiem fajny.

Cytat:
Napisane przez jusstynaaa21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Można się dołączyć do forum ?
Witam

Wpadłam na moment się przywitać. Byłam cały dzień z siostrą nad wodą, a teraz jedziemy do klubu trochę się pobawić

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 21:22   #4393
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Widziałam Całkiem fajny.

Witam

Wpadłam na moment się przywitać. Byłam cały dzień z siostrą nad wodą, a teraz jedziemy do klubu trochę się pobawić
Dobrej zabawy

A mój Tż ostatnio chodzi taki struty... dzisiaj miał podły humor. Przyjechał na chwilkę do mnie i zaraz pojechał bo stwierdziliśmy, że tak będzie lepiej niż żebyśmy mieli się pokłócić a obawiam się, że tak by byłoMa trochę problemów a do tego jeszcze jego ukochany kot coś jest chory. Ciągle wymiotuje i się dusi aż go wykręca
Stary 2011-08-26, 21:24   #4394
mia8544
Zakorzenienie

hej piękne byłam u tego kolegi, aż mi głupio że tak rzadko sie teraz spotykamy bo w LO sie przyjaznilizmy

co do ubioru faceta to... ja szczególnie nie widze różnicy miedzy smokingiem a garniturem
i też nie mam zamiaru mówić TŻtowi że ma zostać w marynarce do oczepin
Jak dla mnie wystarczy jak bedzie miał na te bardziej oficjalną część, tj pierwszy taniec, krojenie tortu a potem jak już będzie impreza to niech sciąga
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 21:39   #4395
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
te takie chrabąszcze czarne co tak szeleszczą jak chodzą?Jak ja się ich brzydzę...A jak je słyszę jak latają po pokoju w nocy to od razu lampkę zapalam, kapcia w dłoń i tłukęAle skubane są twarde...
no to wlasnie te.... jak nieraz w nocy uslysze gada to mnie panika ogarnia. no wlasnie twarde sa cholery jedne:/

ogladalam kawalek programu na discovery wlasnie pt. "moja szokujaca historia: urodzilam mumie".
kobieta zaszla w ciaze majac 25 lat i w 9 miesiacu poronila. chcieli ja operowac i usunac plod ale uciekla ze stolu operacyjnego i przez 50lat ten plod w niej byl. a ona przezyla co jest jedynym przypadkiem na swiecie. zawsze dochodzi do zakazenia organizmu. a z tego plodu sie mumia zrobila. podobno strasznie cierpiala i lekarze otworzyli ja dopiero jak miala 75lat. w brzuchu miala cos twardego jak kamien co bylo zrosniete z narzadmi i naczyniami krwionosnymi.
a potem byla historia kobiety ktora miala ciaze pozamaciczna, pekl jej jajowod ale plod sie nadal rozwijal po czym sie okazalo ze ten plod sie rozwija zaraz nad szyjka macicy w jamie brzusznej i trzeba bylo jak najszybciej operowac. a miala urodzic trojaczki ale pozostala dwojka trzymala sie dobrze. i mieli ja operowac i sie skonczylo. bedzie kolejna czesc.
mowie wam ze jak ogladalam to mnei mdlilo... do tej pory zreszta. bo ja sobie zawsze na sobie takie rzeczy wyobrazam.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

a ja uwazam ze smoking jest dobry dla facetow wysokich i dobrze zbudowanych. znajomy bral slub w smokingu a jest sredniego wzrostu jak na faceta - 180 gdzies. i postury tez przecietnej - jak dla mnie wygladal do kitu.
ale ja sie nie znam
Stary 2011-08-26, 21:50   #4396
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
a ja uwazam ze smoking jest dobry dla facetow wysokich i dobrze zbudowanych. znajomy bral slub w smokingu a jest sredniego wzrostu jak na faceta - 180 gdzies. i postury tez przecietnej - jak dla mnie wygladal do kitu.
ale ja sie nie znam
nie uważam ze 180 to średnio jak na faceta. Mój TŻ ma 18coś i wygląda ok, ja z kolei myśle ze mogłabym byc niższa.
Mój szwagier ma cos koło 190 i wygląda jak żyrafa :P
Stary 2011-08-26, 22:10   #4397
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
nie uważam ze 180 to średnio jak na faceta. Mój TŻ ma 18coś i wygląda ok, ja z kolei myśle ze mogłabym byc niższa.
Też uważam, że 180 cm to akurat. Mój akurat ma taką budową i wrodzoną elegancję, we wszystkim wygląda tak, że ...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 22:10   #4398
melleczka
Zakorzenienie

zastanawiam sie kto by nam mogl niesc obraczki i nie mam koncepcji... nie mam takich malych dzieci w rodzinie...
tż ma chrzesnice ale ona jest strasznie niesmiala i nawet jego sie wstydzi (chociaz slusznie bo rzadko sie widuja) to co dopiero przy kosciele pelnym ludzi. a w blizszej rodzinie to juz wszyscy podorastali...
Stary 2011-08-26, 22:10   #4399
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
chcialam Was nadrobic, ale za duzo tego, a ja nie mam czasu. Wiec zostawie to na inny dzien.
Chcialam Wam powiedziec, ze Moje plany co do wyjazdu do tz sie troche zmienily. Wczoraj podjelam decyzje o wyjezdzie, a potem tz do mnie zadzwonil, ze on chcial mi zrobic niespodzianke i od 10.09 zalatwil sobie tydzien urlopu wiec przyjezdza hihi
no to stwierdzilismy, ze bez sensu zebym tam jechala i po tygodniu znowu przyjechala tu. Szkoda kasy.:p
i jak moje kochanie przyjedzie to podejmiemy decyzje co dalej
to też fajnie najważniejsze, że się spotkacie w końcu i ja wiem, że dobrą decyzję podejmiecie później

Cytat:
ja mam taką przyczepianą do okna na rzepy i szczerze da rady na więcej sezonów można ją ściągnąć wyprać i jest dalej ok tylko, że ja mam sam rzep kupiony i nie siatkę, a bardzo gęstą tiulową firanke.. nie widać jej, a nie ma szans się przez nią nic przedostać ale i tak przy zamknięytym oknie śpię, bo inaczej mnie wszysko budzi

myślałam, że tu nowa część będzie a tu nie ma no nic, ja lecę spać, bo rano fryzjer i taie tam jakbym już nie wpadła do Was, to miłego weekendu
Stary 2011-08-26, 22:14   #4400
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Też uważam, że 180 cm to akurat. Mój akurat ma taką budową i wrodzoną elegancję, we wszystkim wygląda tak, że ...
macie racje... przegielam tutaj... a tak na marginesie to moj tż tez ma tyle wlasnie
a ja chcialabym byc nizsza...
tam mi sie to nie podobalo moze dlatego ze laska byla wzrostem rowna z nim. a moze po prostu jemu tak az nie pasowal ten smoking bo sie przygarbil troche. nie wiem ale nie podobalo mi sie i juz

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
to też fajnie najważniejsze, że się spotkacie w końcu i ja wiem, że dobrą decyzję podejmiecie później

ja mam taką przyczepianą do okna na rzepy i szczerze da rady na więcej sezonów można ją ściągnąć wyprać i jest dalej ok tylko, że ja mam sam rzep kupiony i nie siatkę, a bardzo gęstą tiulową firanke.. nie widać jej, a nie ma szans się przez nią nic przedostać ale i tak przy zamknięytym oknie śpię, bo inaczej mnie wszysko budzi

myślałam, że tu nowa część będzie a tu nie ma no nic, ja lecę spać, bo rano fryzjer i taie tam jakbym już nie wpadła do Was, to miłego weekendu
fajny patent tez

baw sie dobrze na weselu
Stary 2011-08-26, 22:21   #4401
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
no to wlasnie te.... jak nieraz w nocy uslysze gada to mnie panika ogarnia. no wlasnie twarde sa cholery jedne:/

ogladalam kawalek programu na discovery wlasnie pt. "moja szokujaca historia: urodzilam mumie".
kobieta zaszla w ciaze majac 25 lat i w 9 miesiacu poronila. chcieli ja operowac i usunac plod ale uciekla ze stolu operacyjnego i przez 50lat ten plod w niej byl. a ona przezyla co jest jedynym przypadkiem na swiecie. zawsze dochodzi do zakazenia organizmu. a z tego plodu sie mumia zrobila. podobno strasznie cierpiala i lekarze otworzyli ja dopiero jak miala 75lat. w brzuchu miala cos twardego jak kamien co bylo zrosniete z narzadmi i naczyniami krwionosnymi.
a potem byla historia kobiety ktora miala ciaze pozamaciczna, pekl jej jajowod ale plod sie nadal rozwijal po czym sie okazalo ze ten plod sie rozwija zaraz nad szyjka macicy w jamie brzusznej i trzeba bylo jak najszybciej operowac. a miala urodzic trojaczki ale pozostala dwojka trzymala sie dobrze. i mieli ja operowac i sie skonczylo. bedzie kolejna czesc.
mowie wam ze jak ogladalam to mnei mdlilo... do tej pory zreszta. bo ja sobie zawsze na sobie takie rzeczy wyobrazam.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

ale ja sie nie znam
jak to czytałam to akurat jadłam kanapki
Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość

Udanego wesela
Stary 2011-08-26, 22:22   #4402
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
zastanawiam sie kto by nam mogl niesc obraczki i nie mam koncepcji... nie mam takich malych dzieci w rodzinie...
tż ma chrzesnice ale ona jest strasznie niesmiala i nawet jego sie wstydzi (chociaz slusznie bo rzadko sie widuja) to co dopiero przy kosciele pelnym ludzi. a w blizszej rodzinie to juz wszyscy podorastali...
mnie sie kiedys zapytała siostrzenica czy będzie mogła nieść obrączki to ją zbyłam no ale ona będzie miała wtedy już 13 lat, wiec jakos mi sie to nie widzi
Jak juz, bo w sumie nie myslałam o tym, to mój chrzesniak, bedzie miał 7 lat, to chyba w sam raz. Bo za małe dziecko też nie może być

malinka9191 baw sie dobrze kochana na weselu
Stary 2011-08-26, 22:25   #4403
jusstynaaa21
Raczkowanie

Cytat:
Witam nową PM
Ja studiuję to samo, tylko 2 lata wyżej
No widzę, że w końcu jakaś dziewczyna z mojego kierunku, bo podobno nikt tu nikogo nie zna z dziewczyn kto studiuje politologie

24.08.2013

jusstynaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 22:27   #4404
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
jak to czytałam to akurat jadłam kanapki
przepraszam

Cytat:
mnie sie kiedys zapytała siostrzenica czy będzie mogła nieść obrączki to ją zbyłam no ale ona będzie miała wtedy już 13 lat, wiec jakos mi sie to nie widzi
Jak juz, bo w sumie nie myslałam o tym, to mój chrzesniak, bedzie miał 7 lat, to chyba w sam raz. Bo za małe dziecko też nie może być

malinka9191 baw sie dobrze kochana na weselu
nie no 13 lat to juz nastolatka to glupio by chyba wygladalo...
ale widzialam jak niosly dwie dziewczynki 8 i 9 lat. jedna miala poduszeczke z obraczkami a druga koszyczek z kwiatami. slicznie wygladaly
najladniej jak jest parka wg mnie wtedy chlopiec obraczki a dziewczynka koszyczek z kwiatami ale ciezko tak trafic zeby w jednym iweku byli... ja nie kojarze takich dzieci u mnie...jak beda to albo niemowlaki albo takie 2-3 letnie albo takie wlasnie 10 lat wzwyz.
Stary 2011-08-26, 22:30   #4405
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam

nie no 13 lat to juz nastolatka to glupio by chyba wygladalo...
ale widzialam jak niosly dwie dziewczynki 8 i 9 lat. jedna miala poduszeczke z obraczkami a druga koszyczek z kwiatami. slicznie wygladaly
najladniej jak jest parka wg mnie wtedy chlopiec obraczki a dziewczynka koszyczek z kwiatami ale ciezko tak trafic zeby w jednym iweku byli... ja nie kojarze takich dzieci u mnie...jak beda to albo niemowlaki albo takie 2-3 letnie albo takie wlasnie 10 lat wzwyz.
moja siostra ma właśnie parkę, blizniaki
a ja jestem chrzestną chłopca
Stary 2011-08-26, 22:44   #4406
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
moja siostra ma właśnie parkę, blizniaki
a ja jestem chrzestną chłopca
kurcze ale fajnie masz ja bym wziela parke
a teraz robia takie urocze koszyczki dla dziewczynek ze wyglada to przeslicznie i chlopczyk w garniturku
Stary 2011-08-26, 22:45   #4407
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam
nie no nic się nie stałoMnie opowiadania nie obrzydzają przy jedzeniu
Stary 2011-08-26, 22:50   #4408
melleczka
Zakorzenienie

jak ja nie cierpie takich zabaw jak opisane tutaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=555891

ostatnio jak bylam na weselu to bylo cos z majtkami. pary wchodzily na srodek ale nie wiem za bardzo o co chodzilo bo nawet sie tego ogladac nie chcialo. i na zmiane sobie wkladali te majty - facet i kobitka. no ale ten widok dziewczyn zakladajacych sobie te majty na sukienke - zenada.
Stary 2011-08-26, 22:57   #4409
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja nie cierpie takich zabaw jak opisane tutaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=555891

ostatnio jak bylam na weselu to bylo cos z majtkami. pary wchodzily na srodek ale nie wiem za bardzo o co chodzilo bo nawet sie tego ogladac nie chcialo. i na zmiane sobie wkladali te majty - facet i kobitka. no ale ten widok dziewczyn zakladajacych sobie te majty na sukienke - zenada.
ja w sumie bym chciała jak najmniej zabaw i wlasnie na pewno nie takich
jakos to bede musiała ustalic z orkiestrą czy DJ, bo sie ostatnio zaczełam zastanawiać
Stary 2011-08-26, 22:57   #4410
melleczka
Zakorzenienie

znalazlam dokladnie takie obraczki jak chcemy
http://www.jubiler-jubiler.pl/produk...nawzord610.htm
zastanawiamy sie nad szerokoscia czy 5mm czy 6mm. no i my bedziemy miec za 1400-1500zl tez wlasnie te ciezsze - 12-13gram

bo widzialam tez takie 7-8gram to byly po 1600zl na tej stronie wlasnie a w yes ponad 2 tysiace trzeba dac za te tzw. "dmuchane".

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości