|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
uciekam spać aniołki , dzisiaj będę sunąć na chmurce a wy se latajcie w koło na miotłach
![]() buźki ![]()
#2732 | |||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.bdsklep.pl/product-pol-38...nic-250ml.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...iwa-skora.html a czaję się na ten bo nie miałam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-granatu.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do hajtnięcia to mam czasem fazy że mnie bierze,ostatnio w listopadzie,i obecnie taką zaczynam mieć ![]() ![]() nie uwierzysz ale...spałam ![]() ![]() i fotkę w kreacji zrób! ![]() Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-08-26 o 22:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
Postaram się nie zpomnieć o fotkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zadomowienie
|
Kurka ale się wkurzyłam!!! w niedzielę zamówiłam kilka rzeczy na all no i wybrałam przesyłkę poleconą ekonomiczną, myślałam, ze do dziś zdąży dojść a tu ani widu ani słychu. Napisałam w tej sprawie do sprzedającego a dostalam taką odp :
W ciągu ostatnich 2 miesięcy: - nie kupiłeś żadnego przedmiotu od autora wiadomości + sprzedałeś przedmiot autorowi wiadomości - nie licytujesz w żadnej aukcji autora wiadomości + autor wiadomości licytuje w Twojej aukcji Przypominamy, że wysyłanie spamu (niechcianych e-maili o komercyjnym charakterze) oraz udział w transakcji kupna/sprzedaży przedmiotu poza Allegro ("poza aukcją") jest niezgodne z naszymi zasadami. Transakcje "poza aukcją" nie są bezpieczne i nie dają możliwości wystawienia komentarza kontrahentowi oraz skorzystania z Programu Ochrony Kupujących. Pozdrawiamy, Zespół Allegro
#2735 | |
Zakorzenienie
|
noooo...
i zobacz, ona jest a nic nie gada ![]() pozazdrościć zawsze można, ![]() lecę dziś wcześniej spać... wczoraj tworzyłam i wrzucałam te k15 do pierwszej w nocy, o 6tej rano mąż wrócił z pracy i jak zwykle tak się kręci po domu i zaczepia się o różne rzeczy i drzwiami trzaska że zawsze mnie wybudzi a potem zero spania ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() a o ślubie myśl myśl .. ja już swój nawet zapomniałam to bym inne pooglądała z chęcią tak pisałyście tu o niedobrej babci (zalotnica) i tak sobie pomyślałam jaką ja byłabym babcią... z uwagi na fakt że mamą zostałam szybko to mam tę 15,5 letnią córkę więc np za 5 lat mogłabym być zrobiona babcią no nie?? i wiecie co?? że ja chyba nie mam żadnych takich babcinych instynktów w stylu babci z reklamy margaryny Kasia co ciasta piecze i wnuki straaasznie kocha... ja pewnie też włączyłabym bajki i tu siedziałabym na forum z Wami ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() krew z nosa?oj jesteś osłabiona... ![]() a tak w ogóle bierzecie dziewczyny jakieś witaminki tak na codzień? Bo ja chyba jestem troszkę witaminoholiczką ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyluzuj, jest weekend ![]() ja też w weekend jak już odpowiadam kupującym na allegro to bardzo zdawkowo - no trzeba być człowiekiem...sprzedawcy często odbierają emaile w pracy na komputerze firmowym więc mogą Ci nie odpowiedzieć do poniedziałku. Poza tym poczta czasem się lelaczy... polecona ekonomiczna wędruje z 3-4 dni priorytet wysłany do 11tej jako list jest zwykle następnego dnia, ale paczka to już 48 godzin idzie i tak uśmiechnij się i nie denerwuj, polać Ci drinka?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
Dokia, Ty babcią możesz zostać w każdej chwili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a witaminki jadam w sezonie "sztucznych warzyw i owoców" - teraz od wiosny do jesieni karmię się w sposób naturalny to może i wystarcza mi witamin ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- no wiem.. wiecie że straaasznie się boję tego ![]() ![]() nie wiem jak to przyjmę i jak ma się zachowywać babcia ... boję się ale pociesza mnie fakt , że Resscue za 16 lat też będzie mogła zostać babcią w każdej chwili ![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-26 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | |
|
Cytat:
![]() ![]() co do babciowania...narazie masz dzieci jeszcze nie dorosłe,więc ciężk0 sobie wyobrazić bycie babcią...ale jak dzieci będą odchowae,Ty będziesz mieć wiecej czasu,to wtedy takie wnuki to sama radość-podobno,tak mówią moje kolezanki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no właśnie ![]() Mój znajomy ma właśnie 34 lata (chyba albo 35) i kilka mies temu został dziadkiem ![]()
![]() |
#2742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie też takie opinie słyszę i tak to sobie wyobrażam...babcia co ma odchowane dzieci to już taka wiecie na 2godzinki raz na jakiś czas...sama radość...co innego jak teraz kobitki dają dzieci swoim mamom na wychowanie...oj to już nie zawsze taki relaks ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jest zawsze jeśli sprzedawca wystawia wiele rzeczy, jak ma mało rzeczy lub zatrudnia do pakowania osoby to wysyła szybko - przeczytaj jego "strone o mnie" lub informacje na marginesach aukcji lub w emailu ktory dostałaś po wygranej aukcji- gdzies powinien określić w jakim terminie wysyła Jejku, nie straszcie mnie tymi babciami i dziadkami ... ja nie chcę ... proszę.. nie.... jeszcze mi dzieci z domu nie wyszły, jeszcze nie odetchnęłam od macierzyństwa i już dzieci mają mi się mnożyć??? nie..... ratunku ..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W mojej miejscowości nie zawsze kobieta chce przyjąć paczkę (ma punkt pocztowy w sklepie) - zależy jaka ma być i czy wartościowa. Nawet jeśli ją przyjmie, to listonosz dostaje ją dopiero na drugi dzień i wtedy dopiero pod koniec zmiany zawozi ją na pocztę. Jeśli kobitka nie przyjmie paki, to muszę jechać do Sando, a żeby wysłać tylko 1 paczkę nie zawsze się opłaca ![]() Musisz też wziąć pod uwagę fakt, że ten ktoś ma też inne "rzeczy do roboty" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na zdjęcie w nowej fryzurce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do zostania babcią to spokojnie, nie bój żaby, na pewno masz rozsądną córkę i uszczęśliwi Cię wnukami w odpowiednim dla niej czasie ![]()
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
Sarunieczko ja myślę, że to my za 10lat będziemy sfrustrowane baba-jagi, a Ty będziesz pisać zrelaksowana z Avonowską maseczką na twarzy ze swojego wymarzonego bujanego fotela...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() idę, Sarunieczka kazała mi wrócić za 10 lat ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę spać laski, miałam pójść już jakiś czas temu, ale musiałam trochę pozabawiać męża, bo coś taki zaniedbywany przeze mnie ostatnimi czasy... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
rozmawiałam 2 lata temu już- proponowałam wizytę u gina i ochronę chemiczną... obiecała że zwróci się do mnie po pomoc w tabsach jeśli już będzie chciała eksperymentować... no zobaczymy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i nie uciekaj od nas bo za 10 lat nie będziesz miała czasu do nas zaglądać bo będziesz przewijała pieluchy wnukom ![]()
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe gdzie Sheryl się dzisiaj zapodziała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- ona o tej porze żelazka szuka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
dobra, no już nie dam rady dłużej siedzieć i udawać że myślę.... bo już nie myślę
![]() i nie straszcie mnie wnukami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak właśnie na Dziekance z córką siedziałam te 15 lat temu, netu jeszcze nie było w domu.. to oglądałam seriale przed południem i własnie przede wszystkim Modę na sukces... nie oglądałam tego już po dziekance.. czasem gdzieś u kogoś ten serial leci jak jestem na kawie, to widze że ci sami aktorzy nadal przechodzą 4 odcinki przez jedne drzwi .... pewnie Modę na sukces będę oglądać jako babcia .. ALE WY TEŻ !! ![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-26 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.