Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-26, 21:57   #2731
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

uciekam spać aniołki , dzisiaj będę sunąć na chmurce a wy se latajcie w koło na miotłach

buźki

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 22:08   #2732
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
widzę że Ty tak samo zakochana w palmolive jak ja

ja dzisiaj się myłam tym niebieskim klasycznym hmm zapomniałam jak się nazywa
Palmoive najlepsze żele mam 6 w zapasie dwa ulubione to:
http://www.bdsklep.pl/product-pol-38...nic-250ml.html

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...iwa-skora.html

a czaję się na ten bo nie miałam:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-granatu.html

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja to już odpadam, wyjątkowo zmęczona jestem, jutro to wesele, raz się cieszę że idziemy a raz mi sie nie chce i już bym chciała żeby było po
fajnie będzie,zobaczysz

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Hej Sarunieczka, gdzie byłaś jak Ciebie nie było? co zrobiłaś temu lapkowi że tak krzyczał do Ciebie??

chcialabym abyś się hajtnęła - w takiej sukni retro seksownej byłabyś zapewne niepowtarzalna. No weź się hajtnij, to byśmy fotki pooglądały
no właśnie myślałam że Wy znawczynie mi powiecie czemu on wyje
Co do hajtnięcia to mam czasem fazy że mnie bierze,ostatnio w listopadzie,i obecnie taką zaczynam miećkoleżanka wydaje córkę i wypytuję ją co i jak

Cytat:
u lubego była , ale co dokładnie robiła lepiej nie wnikać hihi
nie uwierzysz ale...spałam padłam jak mysz z gorąca i zmęczenia

Cytat:
Jeszcze do was zajrzę jutro
i fotkę w kreacji zrób!

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-08-26 o 22:10
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 22:18   #2733
musso4
Zakorzenienie

Postaram się nie zpomnieć o fotkach
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 22:24   #2734
Oja 84
Zadomowienie

Kurka ale się wkurzyłam!!! w niedzielę zamówiłam kilka rzeczy na all no i wybrałam przesyłkę poleconą ekonomiczną, myślałam, ze do dziś zdąży dojść a tu ani widu ani słychu. Napisałam w tej sprawie do sprzedającego a dostalam taką odp :
W ciągu ostatnich 2 miesięcy:
- nie kupiłeś żadnego przedmiotu od autora wiadomości
+ sprzedałeś przedmiot autorowi wiadomości
- nie licytujesz w żadnej aukcji autora wiadomości
+ autor wiadomości licytuje w Twojej aukcji

Przypominamy, że wysyłanie spamu (niechcianych e-maili o komercyjnym charakterze) oraz udział w transakcji kupna/sprzedaży przedmiotu poza Allegro ("poza aukcją") jest niezgodne z naszymi zasadami.
Transakcje "poza aukcją" nie są bezpieczne i nie dają możliwości wystawienia komentarza kontrahentowi oraz skorzystania z Programu Ochrony Kupujących. Pozdrawiamy,
Zespół Allegro

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 22:36   #2735
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
jeszcze by nas to wszystkie zdemoralizowało
noooo...

i zobacz, ona jest a nic nie gada hehe

pozazdrościć zawsze można,

lecę dziś wcześniej spać... wczoraj tworzyłam i wrzucałam te k15 do pierwszej w nocy, o 6tej rano mąż wrócił z pracy i jak zwykle tak się kręci po domu i zaczepia się o różne rzeczy i drzwiami trzaska że zawsze mnie wybudzi a potem zero spania w dodatku krwotok z nosa dziś zaliczyłam w poludnie, a teraz po powrocie z kościółka i zakupów wypiłam drinka i mnie totalnie ścięło .. Dziś u mnie święto parafii było bo MBCz święto dziś , synek poleciał na wezwanie swej siostry od religii stroić się w jakąś niebieską pelerynę i niósł jakąś poduszkę w procesji.. jaki był dumny .. a my się chichraliśmy pod nosem z tej jego dumy

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
no właśnie myślałam że Wy znawczynie mi powiecie czemu on wyje
Co do hajtnięcia to mam czasem fazy że mnie bierze,ostatnio w listopadzie,i obecnie taką zaczynam miećkoleżanka wydaje córkę i wypytuję ją co i jak
jesli chodzi o krzyczenie lapka na Ciebie to ja bym przede wszystkim sprawdziła baterię BIOSową lapek ma zapewne pare lat więc tu moze być przyczyna bo to zwykła bateria okragła i płaska

a o ślubie myśl myśl .. ja już swój nawet zapomniałam to bym inne pooglądała z chęcią

tak pisałyście tu o niedobrej babci (zalotnica) i tak sobie pomyślałam jaką ja byłabym babcią... z uwagi na fakt że mamą zostałam szybko to mam tę 15,5 letnią córkę więc np za 5 lat mogłabym być zrobiona babcią no nie?? i wiecie co?? że ja chyba nie mam żadnych takich babcinych instynktów w stylu babci z reklamy margaryny Kasia co ciasta piecze i wnuki straaasznie kocha... ja pewnie też włączyłabym bajki i tu siedziałabym na forum z Wami ...
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 22:37   #2736
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Kurka ale się wkurzyłam!!! w niedzielę zamówiłam kilka rzeczy na all no i wybrałam przesyłkę poleconą ekonomiczną, myślałam, ze do dziś zdąży dojść a tu ani widu ani słychu. Napisałam w tej sprawie do sprzedającego a dostalam taką odp :
W ciągu ostatnich 2 miesięcy:
- nie kupiłeś żadnego przedmiotu od autora wiadomości
+ sprzedałeś przedmiot autorowi wiadomości
- nie licytujesz w żadnej aukcji autora wiadomości
+ autor wiadomości licytuje w Twojej aukcji

Przypominamy, że wysyłanie spamu (niechcianych e-maili o komercyjnym charakterze) oraz udział w transakcji kupna/sprzedaży przedmiotu poza Allegro ("poza aukcją") jest niezgodne z naszymi zasadami.
Transakcje "poza aukcją" nie są bezpieczne i nie dają możliwości wystawienia komentarza kontrahentowi oraz skorzystania z Programu Ochrony Kupujących. Pozdrawiamy,
Zespół Allegro
o matko nie rozumiem tej wiadomości

Cytat:
i zobacz, ona jest a nic nie gada hehe

lecę dziś wcześniej spać... wczoraj tworzyłam i wrzucałam te k15 do pierwszej w nocy, o 6tej rano mąż wrócił z pracy i jak zwykle tak się kręci po domu i zaczepia się o różne rzeczy i drzwiami trzaska że zawsze mnie wybudzi a potem zero spania w dodatku krwotok z nosa dziś zaliczyłam w poludnie, a teraz po powrocie z kościółka i zakupów wypiłam drinka i mnie totalnie ścięło .. Dziś u mnie święto parafii było bo MBCz święto dziś , synek poleciał na wezwanie swej siostry od religii stroić się w jakąś niebieską pelerynę i niósł jakąś poduszkę w procesji.. jaki był dumny .. a my się chichraliśmy pod nosem z tej jego dumy
bo ja mam wizaż prawie cały czas włączony,jeden z kilku kart,ale jeszcze buszuję po FB i innych stonach

krew z nosa?oj jesteś osłabiona...
a tak w ogóle bierzecie dziewczyny jakieś witaminki tak na codzień?
Bo ja chyba jestem troszkę witaminoholiczką od jesieni do wiosny zawsze brałam witaminki,teraz to już cały rok,obecnie Skrzypovitę,ale po skończeniu kuracji biorę Falvit,i tak na zmianę
Stary 2011-08-26, 22:41   #2737
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
to odpowiedź autorespondera....
wyluzuj, jest weekend ten sprzedawca też może mieć rodzinę, jakieś plany i weekend....

ja też w weekend jak już odpowiadam kupującym na allegro to bardzo zdawkowo - no trzeba być człowiekiem...sprzedawcy często odbierają emaile w pracy na komputerze firmowym więc mogą Ci nie odpowiedzieć do poniedziałku. Poza tym poczta czasem się lelaczy... polecona ekonomiczna wędruje z 3-4 dni
priorytet wysłany do 11tej jako list jest zwykle następnego dnia, ale paczka to już 48 godzin idzie i tak

uśmiechnij się i nie denerwuj, polać Ci drinka??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-26, 22:42   #2738
musso4
Zakorzenienie

Dokia, Ty babcią możesz zostać w każdej chwili
Stary 2011-08-26, 22:47   #2739
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
bo ja mam wizaż prawie cały czas włączony,jeden z kilku kart,ale jeszcze buszuję po FB i innych stonach

krew z nosa?oj jesteś osłabiona...
a tak w ogóle bierzecie dziewczyny jakieś witaminki tak na codzień?
Bo ja chyba jestem troszkę witaminoholiczką od jesieni do wiosny zawsze brałam witaminki,teraz to już cały rok,obecnie Skrzypovitę,ale po skończeniu kuracji biorę Falvit,i tak na zmianę
ja FB nie zakumałam jeszcze- tam jestem mega blondyną
a witaminki jadam w sezonie "sztucznych warzyw i owoców" - teraz od wiosny do jesieni karmię się w sposób naturalny to może i wystarcza mi witamin

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
no wiem.. wiecie że straaasznie się boję tego
nie wiem jak to przyjmę i jak ma się zachowywać babcia ... boję się

ale pociesza mnie fakt , że Resscue za 16 lat też będzie mogła zostać babcią w każdej chwili

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-08-26 o 22:54
Stary 2011-08-26, 22:59   #2740
Sarunieczka

Cytat:

jesli chodzi o krzyczenie lapka na Ciebie to ja bym przede wszystkim sprawdziła baterię BIOSową lapek ma zapewne pare lat więc tu moze być przyczyna bo to zwykła bateria okragła i płaska

tak pisałyście tu o niedobrej babci (zalotnica) i tak sobie pomyślałam jaką ja byłabym babcią... z uwagi na fakt że mamą zostałam szybko to mam tę 15,5 letnią córkę więc np za 5 lat mogłabym być zrobiona babcią no nie?? i wiecie co?? że ja chyba nie mam żadnych takich babcinych instynktów w stylu babci z reklamy margaryny Kasia co ciasta piecze i wnuki straaasznie kocha... ja pewnie też włączyłabym bajki i tu siedziałabym na forum z Wami ...
dzięki lapek ma 5 i pół roku,a używany kilka-czasem naście-godz.dziennie więc go po prostu zajeździłam,więcej jak mojego tża

co do babciowania...narazie masz dzieci jeszcze nie dorosłe,więc ciężk0 sobie wyobrazić bycie babcią...ale jak dzieci będą odchowae,Ty będziesz mieć wiecej czasu,to wtedy takie wnuki to sama radość-podobno,tak mówią moje kolezanki no ale nie każdy tak mprzecież musi mieć no i zapraszamy na wizaż za 10 lat ja tu będę, sfrustrowana stara panna z tonem kosmetyków
Stary 2011-08-26, 23:00   #2741
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
to odpowiedź autorespondera....
wyluzuj, jest weekend ten sprzedawca też może mieć rodzinę, jakieś plany i weekend....

ja też w weekend jak już odpowiadam kupującym na allegro to bardzo zdawkowo - no trzeba być człowiekiem...sprzedawcy często odbierają emaile w pracy na komputerze firmowym więc mogą Ci nie odpowiedzieć do poniedziałku. Poza tym poczta czasem się lelaczy... polecona ekonomiczna wędruje z 3-4 dni
priorytet wysłany do 11tej jako list jest zwykle następnego dnia, ale paczka to już 48 godzin idzie i tak

uśmiechnij się i nie denerwuj, polać Ci drinka??
o tak poproszę Kurczę, to co w tyg są tylko 4 dni robocze? bo ja wysłałam tą wiadomość dziś rano, a zamówienie wysłałam w niedzielę wieczorem żeby właśnie w poniedziałek mogli spokojnie wysłać i jak 3-4 dni to i tak minął właśnie dzień piąty...ehhh na poprawę humoru wylicytowałam sobie kilka ciuchów, każdy za....1 zl
Cytat:
no właśnie Teoretycznie (i często praktycznie też) można zostać babcią w wieku ... 32 lat! (Musso Ty możesz jeszcze spać spokojnie hehe)
Mój znajomy ma właśnie 34 lata (chyba albo 35) i kilka mies temu został dziadkiempamiętam jak miał opis na gg : "będę dziadkiem. Smiać się czy płakać..."

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-26, 23:05   #2742
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki lapek ma 5 i pół roku,a używany kilka-czasem naście-godz.dziennie więc go po prostu zajeździłam,więcej jak mojego tża

co do babciowania...narazie masz dzieci jeszcze nie dorosłe,więc ciężk0 sobie wyobrazić bycie babcią...ale jak dzieci będą odchowae,Ty będziesz mieć wiecej czasu,to wtedy takie wnuki to sama radość-podobno,tak mówią moje kolezanki no ale nie każdy tak mprzecież musi mieć no i zapraszamy na wizaż za 10 lat ja tu będę, sfrustrowana stara panna z tonem kosmetyków
Heloł laski!
Ja właśnie też takie opinie słyszę i tak to sobie wyobrażam...babcia co ma odchowane dzieci to już taka wiecie na 2godzinki raz na jakiś czas...sama radość...co innego jak teraz kobitki dają dzieci swoim mamom na wychowanie...oj to już nie zawsze taki relaks
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 23:08   #2743
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
o tak poproszę Kurczę, to co w tyg są tylko 4 dni robocze? bo ja wysłałam tą wiadomość dziś rano, a zamówienie wysłałam w niedzielę wieczorem żeby właśnie w poniedziałek mogli spokojnie wysłać i jak 3-4 dni to i tak minął właśnie dzień piąty...ehhh na poprawę humoru wylicytowałam sobie kilka ciuchów, każdy za....1 zl

no właśnie Teoretycznie (i często praktycznie też) można zostać babcią w wieku ... 32 lat! (Musso Ty możesz jeszcze spać spokojnie hehe)
Mój znajomy ma właśnie 34 lata (chyba albo 35) i kilka mies temu został dziadkiempamiętam jak miał opis na gg : "będę dziadkiem. Smiać się czy płakać..."
tydzień ma 5 dni roboczych, ale jesli nie płaciłaś przez płatności allegro tylko przelewem, to ten przelew mógł dojść na wtorek nawet ...to we środę sobie odnotowali i pewnie we czwartek spakowali i dziś wysłali

tak jest zawsze jeśli sprzedawca wystawia wiele rzeczy, jak ma mało rzeczy lub zatrudnia do pakowania osoby to wysyła szybko - przeczytaj jego "strone o mnie" lub informacje na marginesach aukcji lub w emailu ktory dostałaś po wygranej aukcji- gdzies powinien określić w jakim terminie wysyła

Jejku, nie straszcie mnie tymi babciami i dziadkami ... ja nie chcę ... proszę.. nie.... jeszcze mi dzieci z domu nie wyszły, jeszcze nie odetchnęłam od macierzyństwa i już dzieci mają mi się mnożyć??? nie..... ratunku .....
Stary 2011-08-26, 23:10   #2744
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, paczka taka idzie 3-4 dnia, a oni dodatkowo mają X dni na spakowanie jej. Podali na aukcji ile?
W mojej miejscowości nie zawsze kobieta chce przyjąć paczkę (ma punkt pocztowy w sklepie) - zależy jaka ma być i czy wartościowa. Nawet jeśli ją przyjmie, to listonosz dostaje ją dopiero na drugi dzień i wtedy dopiero pod koniec zmiany zawozi ją na pocztę. Jeśli kobitka nie przyjmie paki, to muszę jechać do Sando, a żeby wysłać tylko 1 paczkę nie zawsze się opłaca Nie wiem jak jest w przypadku tego sprzedawcy, ale podałam swój przykład, żebyś zrozumiała o co mi chodzi.
Musisz też wziąć pod uwagę fakt, że ten ktoś ma też inne "rzeczy do roboty" Jeśli paczka nie dotrze wciągu 2 tygodniu od zakupu, to wtedy masz jak największe prawo, żeby ścigać sprzedawcę
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 23:11   #2745
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

to ja nie mogę pisać od dziś przez 10 kolejnych lat??
Stary 2011-08-26, 23:12   #2746
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
tydzień ma 5 dni roboczych, ale jesli nie płaciłaś przez płatności allegro tylko przelewem, to ten przelew mógł dojść na wtorek nawet ...to we środę sobie odnotowali i pewnie we czwartek spakowali i dziś wysłali

tak jest zawsze jeśli sprzedawca wystawia wiele rzeczy, jak ma mało rzeczy lub zatrudnia do pakowania osoby to wysyła szybko - przeczytaj jego "strone o mnie" lub informacje na marginesach aukcji lub w emailu ktory dostałaś po wygranej aukcji- gdzies powinien określić w jakim terminie wysyła

Jejku, nie straszcie mnie tymi babciami i dziadkami ... ja nie chcę ... proszę.. nie.... jeszcze mi dzieci z domu nie wyszły, jeszcze nie odetchnęłam od macierzyństwa i już dzieci mają mi się mnożyć??? nie..... ratunku .....
Spokojnie...porozmawiaj juz za wczasu z córcią o takich różnych sposobach by nie zajść, a będzie git...o nie tego już za wiele...zmieniłaś avatar, a tu mi jakiś robal naprawdę łazi po ekranie...!
Czekamy na zdjęcie w nowej fryzurce
Stary 2011-08-26, 23:13   #2747
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:

to pytanie było retoryczne tylko napisałam tak bo skoro cały piątek traktują już jako weekend a płatności dokonywałam poprzez płacę z allegro takze kasę dostali od razu. No zobaczymy, może przesyłka dotrze w poniedziałek bo jak nie to
a co do zostania babcią to spokojnie, nie bój żaby, na pewno masz rozsądną córkę i uszczęśliwi Cię wnukami w odpowiednim dla niej czasie

Stary 2011-08-26, 23:14   #2748
zalotnica83
Zakorzenienie

Sarunieczko ja myślę, że to my za 10lat będziemy sfrustrowane baba-jagi, a Ty będziesz pisać zrelaksowana z Avonowską maseczką na twarzy ze swojego wymarzonego bujanego fotela...
Stary 2011-08-26, 23:19   #2749
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Spokojnie...porozmawiaj juz za wczasu z córcią o takich różnych sposobach by nie zajść, a będzie git...o nie tego już za wiele...zmieniłaś avatar, a tu mi jakiś robal naprawdę łazi po ekranie...!
no to już wiem gdzie uciekł małpiszon jeden - poszedł do Ciebie do domku na herbatkę

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
to pytanie było retoryczne tylko napisałam tak bo skoro cały piątek traktują już jako weekend a płatności dokonywałam poprzez płacę z allegro takze kasę dostali od razu. No zobaczymy, może przesyłka dotrze w poniedziałek bo jak nie to
a co do zostania babcią to spokojnie, nie bój żaby, na pewno masz rozsądną córkę i uszczęśliwi Cię wnukami w odpowiednim dla niej czasie
ojej wiem że takie było te pytanie.. nie rob ze mnie blondynki większej niż jestem tylko tak napisałam jak rozkłada się tydzień przy allegro i to czasami naprawdę wychodzi kilka dni zanim się wyślę....

idę, Sarunieczka kazała mi wrócić za 10 lat

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-26, 23:19   #2750
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
no to już wiem gdzie uciekł małpiszon jeden - poszedł do Ciebie do domku na herbatkę

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

ojej wiem że takie było te pytanie.. nie rob ze mnie blondynki większej niż jestem tylko tak napisałam jak rozkłada się tydzień przy allegro i to czasami naprawdę wychodzi kilka dni zanim się wyślę....

A mi się wydaje, że on szukał Twojego, bo go trzasnęłam i przylazł kolejny...!
Lecę spać laski, miałam pójść już jakiś czas temu, ale musiałam trochę pozabawiać męża, bo coś taki zaniedbywany przeze mnie ostatnimi czasy... Do jutra przy kawce dziewuszki, dobranoc
Stary 2011-08-26, 23:21   #2751
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
rozmawiałam 2 lata temu już- proponowałam wizytę u gina i ochronę chemiczną... obiecała że zwróci się do mnie po pomoc w tabsach jeśli już będzie chciała eksperymentować... no zobaczymy
Stary 2011-08-26, 23:25   #2752
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
rozmawiałam 2 lata temu już- proponowałam wizytę u gina i ochronę chemiczną... obiecała że zwróci się do mnie po pomoc w tabsach jeśli już będzie chciała eksperymentować... no zobaczymy
Bardzo rozsądnie postąpiłaś i myślę że będzie dobrze...właśnie to jest plus bycia młodą mamą, że łatwiej z córką rozmawiać...moja mama ze mną zaczęła jak już bylo....pare lat po inicjacji(ładnie zabrzmiało)ale miałam na szczęście głowę na karku...myślę, że najlepiej uświadamiać już dzieci w wieku lat 13-14, bo różne rzeczy mogą się zdarzyc...
Stary 2011-08-26, 23:27   #2753
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:

wiem Kochana, wiem
i nie uciekaj od nas bo za 10 lat nie będziesz miała czasu do nas zaglądać bo będziesz przewijała pieluchy wnukom

Stary 2011-08-26, 23:28   #2754
musso4
Zakorzenienie

Ciekawe gdzie Sheryl się dzisiaj zapodziała
Stary 2011-08-26, 23:31   #2755
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Bardzo rozsądnie postąpiłaś i myślę że będzie dobrze...właśnie to jest plus bycia młodą mamą, że łatwiej z córką rozmawiać...moja mama ze mną zaczęła jak już bylo....pare lat po inicjacji(ładnie zabrzmiało)ale miałam na szczęście głowę na karku...myślę, że najlepiej uświadamiać już dzieci w wieku lat 13-14, bo różne rzeczy mogą się zdarzyc...
Dzięki

Cytat:
wiem Kochana, wiem
i nie uciekaj od nas bo za 10 lat nie będziesz miała czasu do nas zaglądać bo będziesz przewijała pieluchy wnukom
oj .. ale się na mnie teraz wyżywasz... ojoj

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:
Ciekawe gdzie Sheryl się dzisiaj zapodziała
ona o tej porze żelazka szuka
Stary 2011-08-26, 23:33   #2756
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
wiem Kochana, wiem
...albo prowadzała wnuki do szkoły...ależ mi wesoło... dokia Ty nam nie uciekaj na 10 lat bo kto wie może któryś scenariusz się sprawdzi i zostanie tylko włóczka/druty i brazylijskie seriale...
Stary 2011-08-26, 23:33   #2757
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

dobra, no już nie dam rady dłużej siedzieć i udawać że myślę.... bo już nie myślę lecę spać .. dobranoc odświeżaczki....
i nie straszcie mnie wnukami
Stary 2011-08-26, 23:34   #2758
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

oj .. ale się na mnie teraz wyżywasz... ojoj

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

ona o tej porze żelazka szuka
No dokładnie, nagrzewa żelazko, a ja lecę bo mi się dziecie budzi. Do jutra Avonówki, pa!
Stary 2011-08-26, 23:37   #2759
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
...albo prowadzała wnuki do szkoły...ależ mi wesoło... dokia Ty nam nie uciekaj na 10 lat bo kto wie może któryś scenariusz się sprawdzi i zostanie tylko włóczka/druty i brazylijskie seriale...

Cytat:
dobra, no już nie dam rady dłużej siedzieć i udawać że myślę.... bo już nie myślę lecę spać .. dobranoc odświeżaczki....
i nie straszcie mnie wnukami
Dokia, dziś Ci się będą sniły, brudne pieluchy, gromadka wnuków i wrzaski"baaaaaaabciaaaaaa aaaaaaa!!! kuuuuuupaaaaaaaa!!!"

Stary 2011-08-26, 23:39   #2760
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
eeenie tylko brazylijskie, będzie przecież Moda na sukces

jak właśnie na Dziekance z córką siedziałam te 15 lat temu, netu jeszcze nie było w domu.. to oglądałam seriale przed południem i własnie przede wszystkim Modę na sukces... nie oglądałam tego już po dziekance.. czasem gdzieś u kogoś ten serial leci jak jestem na kawie, to widze że ci sami aktorzy nadal przechodzą 4 odcinki przez jedne drzwi .... pewnie Modę na sukces będę oglądać jako babcia .. ALE WY TEŻ !!

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-08-26 o 23:40
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości