|
|
#3031 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
![]() czeeeść Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powiem tyle......
|
|
#3032 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Po wizycie
Wyżal sie w klubie,tu za dużo ciekawskich jest
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb
![]() Zjadłam 4 kabanosy... |
|
|
|
#3035 |
|
grozi wypollizowaniem
|
skarb-jak tam wizytacja? niebałdzo chyba...
a ja mam schadzkeu z małzonem ale jaja normalnie
|
|
#3036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oć wiesz gdzie i opowiadaj
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Tłumy tu widzę, nie pchajta się tak
![]() Zrobiłam dziś zadymę na placu zabaw ![]() Wszyscy za jednego jeden za wszystkich przybrało formę prawie wszyscy na jednego, jeden przeciw prawie wszystkim
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
A wy, co takie niemrawe, już po upale.
przyszedł mój fotel, otwieram drzwi , a tu ten sam kurier , co stolik z urwana nogą prsyniósł. Witam go radośnie; a dzisiaj , co się urwało ? na, co pan : jak dzisiaj zobaczyłem ,że przesyłka w twardym kartonie to odetchnąłem z ulgą , ale niech Pani lepiej rozpakuje i sprawdzi na wszelki wypdek, a pan przystjny bardzo.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-26 o 22:52 |
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
tylko czytam - schnie mi pazur czeka na drugo warstwe
wyglondam jak chyba droga dziwka ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- jutro ma byc 28-30 - co mi pokrzyzowalo plany o 180 stopni no ale coż wczoraj nocom bylo jeszcze chlodniej a upal powrocil jak bumerang |
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
E, nie, bardzo dobrze zrobiłaś
![]() ![]() Cytat:
Zwyciężyłaś? My tymczasem jesteśmy w schronisku Liczyrzepa w Karpaczu- willa secesyjna, w środku drewniana, skrzypiące podłogi i mamy w pokoju wykusz i lampkę z czerwonym kloszem, która daje burdelowe światło. A ściany są dwukolorowe- fiolet i żółta jak kurczak lamperia ![]() Gucio spi na poduszce ze złotogłowiu na czerwonej kanapie i w ogole byłoby w dechę, gdyby nie wciąż moje czerwone włosy ![]() Mam już w torbie blond jasny i naturalny, ale nie ma warunków na zrobienie czegokolwiek. Podobno pod prysznicami są takie pająki, że chadza się tam z obstawą
|
|
#3041 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom mnie też dziś oblukano dzifnie fioletowe pazurska ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
Ju Wojtek idzie Cię ukompać znaczy? Tak czy siak , pająki nie pająki burdelowe lampki , ale fajnie jest i przygoda jest no nie? btw też mam burdelową lampkę , tylko sie zarów spalil i na dodatek jest kudłata ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Rozterko ja bym szczeliła focha i tak , pal szesć ze przystojny jak psujoki psujom meble niechluje , łazęgi i niedbalce
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, tak się cieszę na Katowice- chyba nic nie stanie na przeszkodzie. dziś rano przez Gryfów Śląski zapierdzielał bardzo głośno motocyklista- pytam W. czy nie powinna go ścigać policja, a On na to "Pewnie, że powinna, ale myslisz, że to łatwe? Nie dają rady, bo kiedy dościgują, zatykają sobie uszy i wytracają prędkość"
|
|
#3043 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że jest przygoda! W mnie nie ukompie, bo musiałby wejść między gołe kobiety, nie chcę- one chyba też nie- dość, że na oczach Europy łapie za tyłek panią Grażynkę Kudłata to już nie burdelowa, tylko dowcipna
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawie robi różnicę na szczęście ) tyż były upały tyż był stres ( ten mój stały stres, on zawsze jest) wiec kokufa błagam Cię wytańcz mi zdrowie bo juz mnie szlag trafia od tych moich klontf 2. serio dzis u nas byl wysyp pieszych policjantow druga wartstwa lakieru schnie dluzej - wiem bo kiedys nie wyschla wcale mi
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, nawet goły Wojtek by fok nie wystraszył- uznałyby Go za swojego
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na wesele kiecki takiej nie mam no nic to malujem te warstwe |
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby JEDNAK zanosiło się na coś, daj znać telefonicznie, to postaram się podskoczyć bliżej Ciebie
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- idąc za ciosem Red - kobiecą koloróką - a lakierami do paznokci zwlaszcza - trzeba umiec sie zajmowac abo sie to ma wyssane z mlekiem matki abo sie ma wprawe abo jedno i drugie ja ni mom zadnego od 3 godzin latam jak poparzona z samoopalaczem lakierem i maseczkom i te trzy rzeczy zajely mi tyle czasu i mam czerwony lakier na skorze naokolo palcow - oczywiscie nie posiadam na stanie korektora do manikiuru ja tego nigdy nie przeskocze - to jest ponad moje sily - aha reka mi drzy przy takim czyms jestem skazana na manikiurzystki one lubio takich lewych klientow
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Więc dowiedziałam się, że prastara legenda głosi, że Duch Gór złapał na polu księżniczkę, a ona kazała mu liczyć rzepę- ten tak się przejął liczeniem, że księżniczka uciekła
Z kolei o Diabelskim Wzgorzu gdzie indziej mowią, że przed wiekami jeden myśliweczek poszedł pod wzgórze polować z psem, i nagle pies jakby pod ziemię się zapadł, po dwóch dniach i nocach wyszedł w drugiej strony góry, ale cały opalony i śmierdzący dymem piekielnym To tak z cyklu opowieści wakacyjne ![]() My z Wojtkiem tylko raz byliśmy na wakacjach, ale kiepski to był wyjazd. Za to teraz- super- i strasznie się cieszę
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy chce wiedzieć kto to jest ten Joe
![]() Teoretycznie tak i praktycznie chyba też, bo qrcze jak mi dziecko płacze, przez inne dziecko, a rodzic nie reaguje to ja wkroczyłam ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3053 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby musiał wejśc miedzy kobiety to Ty się ukąpujesz w tłumie?ale kudłata czerwona, więc burdelowo-dowcipna ![]() Cytat:
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fotel przyszedl nienaruszony, ale on w twardym kartonie był. Złozyłam w kwadrans. Podłokietniki ciut za wysoko , będe chyba jasiek podkłada pod doopę.
|
|
#3055 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no to dzifne że też syfi, powienien doceniać ile roboty ze sprzątaniem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie wiem jak jutro preżyję a od rana na nogach, pannę młodą wożę na fryzury i makijaże przy okazji sbie robiąc również, jakkolwiek i tak spłynie ![]() Cytat:
ale najfajniej będzie w Katowicach ![]() Cytat:
w Gryfowie byłaś? to już całkiem blisko mojej rodziny (Mirsk) do której sie z resztą planuję wybrać w ciągu najbliższego miesiąca, oby się udało ![]() Dobry wieczór i dopranoc, byłam robić zawieszki na wódkę i winietki i załapałam się na imprezę przedweselną ale nie piłam bo była autem no nic odbiję sobie jutro
|
|||||
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym jak to profeska makijaż robiony to wam makijażystka chyba powinna dostosować do warunków coś co nie spłynie - moim przyjaciółkom tak zrobiła, jedna sama sie malowała - wtedy było 37 stopni w cieniu - pięknie wygladała - zatem to kwestia metody 2.
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilę na techników czekam Sieciunia mi nadal nie działa a potem był cp, a potem się rozchorowałam i nie miałam czasu się z tym bawić jakoś się udawało połączyć z siecią, jak widać, ale każde połączenie wymaga ode mnie odłączania kabli tel, albo przełączania kabla/splittera w modemie na inny, albo zmiany konfiguracji w kompie itp... a i tak żaden sposób wczoraj po południu nie chciał działać edit: Wchodzę na fejsa, a tam rubryka Osoby, które możesz znać: Mathias Lillmans ![]() kochany fejsik, wie jak mi poprawić humor
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-27 o 10:13 |
|
|
|
#3058 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
idę dziś na ślup, ale się nie odstrajam jakoś straszliwie, w końcu to nie mój ślup, nie?
![]() Cytat:
a co ze stołem, odpuściłaś czy gnębisz panią? Cytat:
Cytat:
jakie to burdelowe? jakieś specjalne czy po prostu czerwone?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też przeżyłam chwilę grozy, bo mi jakieś dziwne plansze się pojawiły i myślałam, że karta graficzna pada ![]() Cytat:
Łupał nadal
||
|
|
|
#3060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planuję popełnić czekoladowy brąz. A na razie mam na łbie rudawy blond z mysio-brąz odrostem Cytat:
masakra, od rana upał
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

W wątku rozbiórkowym Silver Factory umieśliłam informację że będę rozbierać na dniach Byredo i że jest możliwość wspólnej wysyłki. Poprosiły mnie bym zapisała je na Byredo bo będą brały. Nic nie było ustalane na poza wątkiem.

Wyżal sie w klubie,tu za dużo ciekawskich jest

prawie robi różnicę na szczęście ) tyż były upały tyż był stres ( ten mój stały stres, on zawsze jest) wiec kokufa błagam Cię wytańcz mi zdrowie bo juz mnie szlag trafia od tych moich klontf 
ale najfajniej będzie w Katowicach