|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
to płyn do płukania i już
![]() żabciu, a kiedy ma być u Was ten huragan? |
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
wiem że starsza a nie młodsza, jak wysłałam to mi się obliczyło prawidłowo ale szliśmy na wieczorny spacer z młodym i wojtas się darł że już mam do nich iść i nie zdążyłam zmienić
![]() ]o tak za mocno ;D![]() idę robić ciacho ![]() ![]() bo mam ochote, a potem lody lody lodyy
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie ciacho robisz? ![]() żabcia mówią w radiu o huraganie... kochana tu też piszą... http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/mo...o-wybrzeza-usa Trzymam kciuki, aby jednak nie był mocny... trzymajcie się
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-08-27 o 08:21 |
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
laski które mają wiedzę z kodeksu pracy i praw pracowniczych - szególnie jeśli chodzi o urlopy proszę o pomoc w klubie!!!
edit juz wszystko wiem ![]() nie było pytania
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-08-27 o 10:27 |
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
żabcia mam nadzieje, że ten huragan jednak nie przyniesie ogromnych zniszen, a najlepiej to zeby w ogole was ominał!!
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeaaa ale ostatnio mam dobry humor
teściowa powiedziała mężowi, ze płaci za połowę jego studiów czyli... 1100 za semestr nam daje (bo koszt to 2200) . JUz przelew nam zrobiła, więc studia opłacone Ostatnie samo dobre wieści Teraz to a wcześniej, że siostra męża znalazła mieszkanie i też za darmo mąż tam będzie mieszkał Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-08-27 o 10:51 |
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale upał, masakra, nie daje rady, a jeszcze cały dom posprzątać musze i po południu jechać na dziadkowe imieniny.W lodówce chłodzi mi się perła, chyba sobie strzelę przed południem, raz nie zawsze Swoją drogą wszędzie szukałam tego zachwalanego piwa, nigdzie nie było, aż okazało się, że jest w najbliższym sklepie Pod latarnią najciemniej
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
ooo zimne piwko mrrrr My wczoraj z mężem piwkowaliśmy, że ledwo do domu doszłam
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka pomoc zawsze sie przydadobra uciekam tworzyc prezentacje |
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona bardzo chciała aby mąz szedł na studia. I jak się dowiedziała to w pierwszej chwili nic. A byliśmy u niej przedwczoraj i ona coś tam wspominała a dziś bach... przelew i tytuł : za pierwszy semestr" Powiedziała, że płaci połowę za całe studia A najlepszy był teściu buahaha. Mąz dzwoni zadowolony, że się na studia dostał (i tylko tyle, nie mówił, że z kasą ciężko czy co) a teść "yyyy spoko, ale nie licz na kasę ode mnie, ja co weekend jeźdzę na ryby i mnie nie stać na pomoc dla ciebie" padłam. Teściowa jak to usłyszała to dwa razy szczękę zbierała z ziemi Co innego jakby mąż chciał od niego kasę albo nie wiem, a on nawet się nie zapytał. Ale fakt... rybki co weekend ważniejsze
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
przepis
i jaki wyszedł?Cytat:
u nas rodzice od razu jak szliśmy na studia to się deklarowali, że studia na ich koszt, bo chcą dzieci wykształcić ![]()
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
eeee ja tez skladam gacie, bo lubie miec w miare porzadek
![]() no i wtedy wiem ktore gacie sa 'swieze' a ktore z poprzedniego prania, i ktore moge ewentualnie zalozyc a prasowanie bielizny jest dobre dla osob ktore maja klopoty z infekcjami ![]() takie zelazunio zabija bakterie i inne syfy ![]() skwar - umieram! siedze w koszulce i gaciaqc i jestem cala mokra. w zasadzie wyszlam spocona spod prysznica!! siooook martuska, guciuszka - nie zapomnijcie strzelic foty dla potomnosci! |
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
To nie to samo
![]() mniammmm ![]() Ana pilne pytanie - czy mnie się majaczy, czy byłaś kiedyś w Sarbinowie? Jak tam jest? |
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
żabciu - oglądałam właśnie na tvn24 rozmowę o tym huraganie
ma być porównywany do Katriny!! Podobno trochę osłabł, ale dalej jego moc to 160km ma uderzyć dziś wieczorem 3mam bardzo mocno za was kciuki i jak już pisałam dawaj znać co i jak jak będzie po, bo się martwię! My mamy iść na działkę na basen i grilla i co..... pochmurno się, zrobiło wiatr się zbiera - idzie burza wrrrr :/
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia trzymam kciuki. Daj znać.
|
|
|
|
#3439 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Rossi
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz się roztopię..... pomocy
albo zamieszkam w łazience.... |
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
rosi dzisiaj druga zmiana?
neska przydalby sie basen z woda, nawet taki ogrodowy co nie? ![]() ![]() ![]() ![]() zimny napoj i parasolka z cieniem
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwiuś mamy taki wielki ogrodowy ale w tym roku nie rozłożylismy bo mielismy małą budowę (dobudowywalismy klatkę schodową) i by się zniszczył....
siedzę w domu, rolety zasłonięte, wentylator chodzi...ale mamy mieszkanie na poddaszu i grzeje od dachu.... ;/ Zabciu ja tez czytalam ze nieciekawie się zapowiada ten huragan ale mam nadzieję, ze jednak nie będzie tak źle i Was ominie.... |
|
|
|
#3444 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
żabciu -właśnie znowu mówią o tym w wiadomościach, fale mają mieć 3 metry i będą powodzie
na Karaibach już zniszczenia na miliard dolarów
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
rosete idz Ty na przeswietlenie jakies czy cos
neska noo gdybym mialawanne to bym w niej lezala dzis pol dnia ![]() rano nawet sie z zuzka prysznicowalam, bo po nocce tez sie cala lepila, i byla slona hihih strippi masakra z tym huraganem! |
|
|
|
#3448 |
|
Wtajemniczenie
|
żabcia wszędzie trąbią o tym huraganie, mam nadzieję że was ominie, trzymajcie sie i daj znać że jesteś cała i zdrowa!
Ja posprzątałam, upiekłam ciasto, muszę jeszcze samochód umyć ale nie chce mi sie wychodzić na ten upał, może dopiero pod wieczór sie za to zabiorę. Wczoraj brałam chłodny prysznic w ciągu dnia 3 razy, tak mi gorąco było
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
roztapiam się!!!
i jestem poddenerwowana, bo zamiast korzytstac z upałow, spedzam czas przy kompie ech dopiero 25 slajdów za mna |
|
|
|
#3450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie ma to jak na pusty żołądek i na taki upał haha![]() A jak Ci smakuje? udusiszzzz nas... zapomniałyśmy Kochana, trzeba coś zrobić z tymi Twoimi plecami. przecież to nie jest normalne, żebyś tak cierpiała A braku wody współczuję. Hej! Widziałam się z Martuchą, ale muszę Wam powiedzieć, że jestem rozczarowana. Widziałyśmy się tylko 15min, bo nie mogłyśmy ze sobą wytrzymać ![]() ![]() ![]() ŻAAARTUJĘĘĘ!!Było super! Spędziłyśmy razem 3h a czas nam minął nie wiem kiedy. Oczywiście się nie nagadałyśmy. Zdecydowanie miałyśmy za mało czasu Martuś czekam na rewizytę
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-08-27 o 16:48 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

Swoją drogą wszędzie szukałam tego zachwalanego piwa, nigdzie nie było, aż okazało się, że jest w najbliższym sklepie