|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Na miejsce zlotu "czarownic" wybieram:
|
|||
| Łódź |
|
1 | 3,57% |
| Częstochowa |
|
10 | 35,71% |
| Kraków |
|
6 | 21,43% |
| Wrocław |
|
3 | 10,71% |
| Warszawa |
|
5 | 17,86% |
| Poznań |
|
3 | 10,71% |
| Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona trzecia!
dobranoc
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc dziecino
|
|
|
|
#2493 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
Pierwszaaaaaaaaaaaaaaa Noc do
|
#2494 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Stwierdzam, że jestem uzależniona. Zamiast się pakować do końca, to ja na wizaż.
![]() Ale będę miała wesele - w gardle ropa, w nosie ropa, głowa boli. Tragedia! |
|
|
|
#2495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co godzinę się budziłam, albo przez Pepe, albo przez rzucającego się na łóżku tż Lecę trochę popracować, a potem na i coś z włosami muszę na jutro ( chrzciny ) zrobić Weredka, zdrówka Miłego dnia mamuśki |
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
też sie witam
u mnie jeszcze wszscy śpią ![]() a ja dekletuję się ciszą sobotniego poranka ... Gabrysia sporo rzucała się w nocy, ale to chyba przez gazy, bo raz taką serię pierdków puściła, że myślałam że już mężul wrócił a to moja cudna subtelna księżniczka ![]() pobudka o 3 (ale chyba od 1 już wierzgała) i śpi nadal ... nie wiem co Wam jeszcze napisać ... to chyba zajrzę do klubu mamaopt |
|
|
|
#2497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
anulinka
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin Edzikowi teraz głupio, że tak oczarował Hannę, że ta zapomniała w chwili uniesienia o Sebulku...
Ale cóż mógł zrobić, jak sam się zakochał? Hanex to taka łamaczka serc będzie po prostu! ![]() A co do mieszkania, to już ze Spice obgadałyśmy kwestię egzorcyzmów w mieszkaniu poziomka I jeszcze zdjęcia robiłyśmy... Aż mi się przypomniało, jak kiedyś rozmawiałyśmy z przyjaciółkami z kolegą i padło coś o seksie, a on na to: "Seks? A fuj, ja to mogę co najwyżej zdjęcia robić" ![]() A Hanna najwyżej puści Sebie kilka baniek ze śliny i ten od razu wybaczy ![]() antropia u nas były dłuuuuuugi czas problemy z karmieniem UU, a potem samo przeszło. Też już myślałam, że z moim mlekiem coś nie tak. Dałam mm nawet! A mała Zaraza, Wojna czy Chaos, jak kto woli, sam zdecydował, że woli cyca... amarcia tylko żeby to Riczard Gir był, a nie gira [stopa znaczy] czyjaś DOCZYTAŁAM. Produkujecie jak głupie. Eda się huśta na huśtawce. Ja poszukuję książki. I próbuję nadrobić wątek teściowych. Noc fajna, Eda po kąpieli się wyciszył i usnął szybko. Spał do 3:10, a potem 6:40. Teraz czekam aż znów przyśnie i biorę się za porządki.
|
|
#2499 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Ja na szybko dzisiaj bo muszę mieszkanie ogarnąć, a idziemy jeszcze dzisiaj na urodziny dziadka. Wczoraj moje dziecko doszło wreszcie do siebie po szczepionce, za to mnie od wczoraj łupie w krzyżu Anulinka jakbym miała nie zdążyć to za jutrzejsze chrzcinyDdaaiissyy mnie wychodzi, że Ania kończy dziś 13 tygodni, a rodziłam dzień po Tobie
|
|
|
|
#2500 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Nie było mnie 2 dni a tu aż 11 stron do nadrobienia ![]() Się rozchorowałam mam angine chodzę w masce żeby młodego nie zarazić. ide nadrabiać miłego dnia
|
#2501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kliknęłam czuprynce
|
|
#2502 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie dziwie sie ze franio sie budzil, norbi sie rzuca jak wsciekly jak jest taka duchota wcz w nocy i dzisiaj jest nie do wytryzmania fak! jestem na etapie patentowania gumki do smoczka. juz mnie wkurza to usypianie i pol godzinny wtykanie smoka po za tym on ma adhd w lozeczku nawet jak usypia i sie rzuca tak ze smoka znalezc nie idze wrrrrrrrrrrrr
|
|
|
#2503 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry mamuśki
nocka niby taka jak zwykle, ale jakaś bardziej sie wykończona czuję, nawet nie miałam siły iść z rana na spacer - wczoraj o tej godzinie już zapindalałam z wózkiem no trudno jak nie będzie bardzo ciepło to pójde późnym popołudniem. Weredka i gosiek217 zdrówka Wam życzę mamooptymistko współczuję tylu pobódek męczy mnie czkawka, śniadanie zjadłam, kawkę dopijam, zaraz przebiorę Marudka i muszę coś posprzątać w mieszkaniu bo się nakurzyło niemiłosiernie, juz nie wspomne o reszcie żeby sobie humor poprawić wcinam batonika musli do kawki mniam
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
aga_pe to jak opatentujesz, daj znać
![]() A ja zakupiłam dwie książeczki ![]() Jestem straszna, bo prawie nie mam kasy, a wydaję na Edzika ![]() Ale on był taki zachwycony książkami Hanexa Kupiłam TAKĄ i TAKĄ
|
|
#2505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie jestes straszna! tak to jest jak sie ma dziecko, na sobie przycinac mozna, ale na dziecku? ciezko tez tak mam
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
też próbuje ...
![]() zdrówka !!!!!! Cytat:
![]() wczoraj przyszła sowa z Lamaze - Gabrysia wpatrzona jak w obrazek
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Przepraszam ale będę od rana przeklinać no ku*wa mać, to kolejna noc z rzędu gdzie wstawałam co godzinę Mamaopt u mnie taka sama temp w mieszkaniu więc łączę się w bólu niewyspania ![]() Antropia, może to jednorazowy incydent? Ile spał po butli?
|
#2508 |
|
Wtajemniczenie
|
masz gdzies linka pod reka?
co do tych ksiazeczek to norbi dostal taka gumowa do wody, domi testowal
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
witam
i zaznaczam ze mnie dzis nie bedzie masm nadziueje ze jeszcze jutro sie za lapie na ten watek
|
#2510 |
|
Zadomowienie
|
MoniaK przytulam dziś mocniej niż wczoraj bo co więc można zrobić ???
|
#2511 |
|
Zadomowienie
|
matall w tym chyba nie ma nic dziwnego, tak to już jest, że na dziecko w pierwszej kolejności, książeczki są super sama chciałam takie kupić ale dziadki zarezerwowały dla siebie
![]() agnieszko jak opatentujesz to będziesz wielka, póki co trzymam smoka na zawieszce przy ubranku i łatwiej mi go w nocy znaleźć, szkoda tylko, że go w ogóle wypluwa z buzi bo nie byłoby problemu zapomniałam napisać, że wczoraj w sklepie Marudek puścił taką kupę, że aż pani w kasie się odwróciła i zrobiła dziwną minę ![]() idę na chwilę poczytać klub i biorę się za porządki
|
#2512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomimo tego, że położyłam się przed 22 oczy mam na zapałkach i ledwo na oczy patrzę ![]() Siedzę z wałkami na głowie .... w pracy ( jak to fajnie pracować u fryzjera |
|
|
|
|
#2513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje za głos i proszę o jeszcze agnieszka pe jak wymyślisz taki patent to od razu nobla dostaniesz
|
|
#2514 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() matall u mnie już któryś raz taki cyrk z jedzeniem, nie wiem na prawdę o co kaman MoniaK po butli spał mi od 20 do 5 rano no waśnie od 20 do 5 rano ![]() potem dostał U i zjadł normalnie A cyce to mysłaąłm, że mi rozsadzi... dziwna ta sobota... znowu upał i bedziemy mogli wyjść dopiero ok 17
|
#2516 |
|
Wtajemniczenie
|
mam dwa cycki na zbyicu,oddam w dobre ręce
ale mam doła
|
#2517 | ||
|
Rozeznanie
|
Hejo
U nas nic ciekawego.Żyjemy, trochę marudzimy, aktualnie przysypiamy w bujaku... Cytat:
Jest lepiej, bo po butelce śpi nawet 6h, więc uważam, że to była dobra decyzja. Po tych 6h po butelce (czasem mniej) znów pobudki co godzinę na jedzenie. Gdybym nie była taka leniwa zrobiłabym w nocy butelkę i może spałaby do rana, ale ja od 3 robię sobie pobudki co godzinę, a potem rano żałuję![]() Cytat:
Załączam zdjęcie Gabryśki, która z apetytem wcina mleczko ..
|
|
#2518 |
|
Wtajemniczenie
|
andziot dzieki, my mamy psa, niby zawieszke ale jest ogromny , norbi tez go bardzo lubi, poluje na cos mniejszego/zyrafa super
enchan ![]() grazyna wracaj! chodzno tu! HELP! chcialam kupic ten dermacol ale tam jest taka gama kolorow ze ja w zyciu nie dobiore! niech ktos mi pomoze gdzie to cudo idzie kupic w sklepie???
|
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
a daissy ma dziś urodziny
![]() wszystkiego co najlepsze słońce ![]()
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

wybieram:

i coś z włosami muszę na jutro ( chrzciny ) zrobić 

za jutrzejsze chrzciny

no ku*wa mać, to kolejna noc z rzędu gdzie wstawałam co godzinę
więc łączę się w bólu niewyspania 

U nas nic ciekawego.