|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Musisz pisać przynajmniej kolejne 10 lat
![]() Cytat:
No przeeestań ![]() Jutro Cię widzę na kawie koło 10-11 ![]() przez Was oglądam suknie ślubne szukam retro jutro za karę Was pomęczę fotkami bo kilka zapisałam sobie,dziś nie wrzucę bo padam na "tfasz" i biorę miotłęa jeszcze dorzucę super suknię ślubną ![]() http://forum.przewodnikmp.pl/richedi...86fa1a1752.jpg do jutra małpeczki Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-08-27 o 00:41 |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zadomowienie
|
normalnie płaczę ze smiechu do monitora a dziś nie nie piłam rozweselającego ( no oprócz tego drinka od Dokii
)---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
razem z naszą babcią teraz przez wakacje nie leci ale tak zimową porą to miałyśmy taki swój rytuał, chodziłam do babci na Modę, wypiłyśmy kawkę, czasem się posmałyśmy z tych zmartwychwstań Taylor i 15 ślubu Ridga i Brook ale co tam! hehe
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
no i Dokia, nie gniewaj się na mnie za te moje żarty nt wnuków
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-08-27 o 00:47 |
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych życzę wszystkim Babciom!
![]() |
|
|
|
#2766 | ||||
|
szeryfcio
|
Ech, kochana, miałam przerwę w dostawie sygnału
Mamy internet w Vectrze, no tyle wpadek to jeszcze z żadnym providerem nie mieliśmy.![]() No to odpisuję: ![]() Cytat:
Fajna sprawa, nawet dla chłopca, bo tam są te wszystkie dźwięki... niespodzianki....Z Kiddielandu mamy jeszcze traktorek ze zwierzętami i warsztat z narzędziami Fajne zabawki mają Cytat:
Widzę, że te same bajki u nas rządzą. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na szczęście mamusia nie nadużywa, ale wkurzające to jest.
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2769 |
|
szeryfcio
|
Haha, no właśnie miałam pisać, że żelazko się zepsuło i nici z Wizażu
Kurde, jeszcze zostanę Panią od Żelazka
|
#2770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U nas to jeszcze przyśpiewki dawanie kopert i powtórne życzenia moja tesciowa nie ma taktu... Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-08-27 o 01:13 |
||
|
|
|
#2771 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
A co z teściową?
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2773 |
|
Zadomowienie
|
ja też lecę, zaś się rano będzie cieżko podnieść, właściwie to za jakies 5 godz
|
#2774 |
|
szeryfcio
|
No widzisz, one tak mają....
a synki miętkie.....Jagodami Goji się wymyłam i tyż lecę
|
#2775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
a na trzeci się nie czaj tylko kup bo jest obłedny no a ja jeszcze 3 h i do dom
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Odświeżaczki,
mam kawę.. komu jeszcze zrobić?? spoko, spoko, za 16 lat Twoje dziecko będzie w stanie być rodzicem już, więc potencjalnie będziesz mogła być babcią a Twoja mama ile miała lat jak Cię urodziła?? |
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
wstawać!!! kawa zrobiona i herbata też![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
pytanie nie do mnie, ale moja mama miała 25 lat jak mnie urodziła, a ja miałam 29 jak urodziłam córkę prędzej zostanę starą babą niż babcią
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potencjonalnie a rzeczywiście to dwie inne kwestie a moja mama miała 33 lata jak mnie urodziła jeszcze 30 minut i do dom Tomek dzisiaj wyjechal do miami - na całe 3 dni ahh
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-27 o 09:29 |
|
|
|
|
#2779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pracować będę jeszcze przez 20 lat , wiec do opieki nad prawnukami bym się wyrobiła teraz właśnie to i babcie młodsze coraz bardziej i czasu nie mają dla wnukow bo pracują zawodowo więc dzieci ze swoimi dziećmi muszą sobie radzić same Cytat:
|
||
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2782 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
OOoooo cześć dziewczyny. Widzę, że nocne pogaduchy to standard. Ja co prawda mam bezsenne noce, ale mój TŻ śpi i gdybym włączyła komputer w nocy to by mi cały dzień chodził i narzekał.... pffff niech sobie sam pochodzi z dzieckiem w brzuchu chociaż jeden dzień i jedną oc to może w końcu zrozumie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może i popularne bardzo, ale to pomysł mojego TŻa jeszcze zanim zaszłam w ciążę, przyzwyczaiłam się do tego imienia i od paru miesięcy mówie już tak do brzuszka ![]() Cytat:
Ojjj nieładnie się tak z synka nabijać ![]() Cytat:
Prawie dostala zawału i pytała czy my już... Ja 22 lata mialam wtedy, myślalam, że ze śmiechu pęknę ... już nie wspominajać o tym, że mi polecała jakieś średniowieczne metody - kalendarz małżeński przy nich to nowość ![]() Cytat:
![]() Całą noc nie przespałam, czuje, że mała się szykuje na wielkie wyjście... tak sie pcha cały czas na dół, że już chodzić nie moge :/ Moja mama mnie urodziła jak miala 34 lata, ja mam 25 ale jeśli moje dziecko będzie miało takie podejście do życia jak ja to ja babcią nawet nie zostane
|
||||||||
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
a moj mąż ostatnio stwierdził, że jakby tak miał dziecko w wieku 18 lat ( a jest starszy ode mnie o 4,5 i jak urodziła się Ola to miał 25,5) to że już mialby rodzicielstwo i weselicho pewnie za sobą ... bo jego koledzy właśnie wyprawiać zaczynają weselicha odkładając tym samym zakup nowego auta
|
|
|
|
#2784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj nocne pogaduchy to norma w sumie nie ma się co dziwić skoro tutaj są same paple Maja - super , mi jak urodzi się corcia to chce aby miała na imie Amelka a jak synek to będzie musiał mieć na imie Roni Ja ostatnio jak byłam na weselu to sama sobie zrobiłam paznokcie na wodzie i każdy był nimi zachwycony ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() dobra kociaki ide zrobić ostatni obchód - wejść na market - złożyć podpis, opieprzyć pracowników ( aby im za dobrze nie było ) i spadam do domku także do zobaczenia za godzinkę o
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-27 o 09:43 |
|||
|
|
|
#2785 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja studiuję filologię ang., jestem po pierwszym roku. Cytat:
Rescue - ja zawsze śpię nago i często też chodzę tak po domu. T. strasznie się o to wkurza, bo właśnie mu się zdaje, że wszyscy mnie podglądają przez okna i że w sąsiednich blokach to już mam fankluby Wczoraj szedł na zakupy i zapomniał reklamówki. Wrócił się do domu, ja wygrzebałam siatkę z szafki w kuchni i niosę mu do korytarza. Myślałam, że zamknął drzwi za sobą, a tam otwarte na oścież na klatkę schodową. No ale nic, schowałam się szybciutko z powrotem do kuchni i czekam aż T. wyjdzie. A ten złośliwiec zostawił drzwi szeroko otwarte i jeszcze zablokował od spodu moim japonkiem, żebym musiała się pomęczyć z ich zamknięciem. Przebiegłam szybko przed tymi otwartymi drzwiami, schowałam się za nimi i dopiero zaczęłam rozmontowywać klapek. A potem się dziwie, że sąsiedzi mają o mnie złe zdanie
|
|
#2786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Heheheh ale będzie miał roboty mężuś jak będę w szpitalu. I dobrze, niech sie uczy ![]() Gorzej jak wrócę i zawału dostanę. Kiedyś zapytalam się go jak ubrałby maluszka na 25-29 stopni. A on z rozbrajającą powagą powiedział, że dzieci malutkie trzeba na cebulkę ubierać i im nie jest gorąco. Według niego to wyglądałoby tak: (pokolei warstwami) pieluszka - pajac - body - kaftanik - śpiochy - czapeczka - skarpetki -niedorapki Nie mam do niego już sił... on na prawdę myślał, że tak się ubiera dziecko .... |
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne imię i takie krótkie .. ja chciałam Olę ale to się pisze Aleksandra a że mamy długie nazwisko to w dzienniku najbardziej wystaje i najczęściej ją pytają bo chyba rzuca się ten "węgorz" w oczy na liście uczniów No ponabijaliśmy się z synka w kościele , ale nie zauważył- no cóż zrobić że ma tak niepoważnych rodziców?? Moja mama wcale ze mną nie gadała o seksie, cośtam kiedyś próbowała ale na tej zasadzie, której ja nawet nie użyję do mojej córki, czyli o kościele, grzechu i cośtam cośtam .. wrrr... ja do tej pory nie rozumiem jak miłość może być grzechem?? nie rozumiem tych przypowieści... grzechem może być seks na drodze do Poznania czy do Częstochowy , ale te panienki co tam stoją czasem prowadzą działalność gospodarczą więc to ich praca staram się nie myślec o tym bo z każdej strony to nielogiczne
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-27 o 09:55 |
|
|
|
|
#2788 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolegium czy coś innego ?Cytat:
![]() Cytat:
) i że to dopiero po ślubie może... no cóż, co by nie powiedziała, było już za późno ![]() Mam mega lenia a Maja się wierci niemiłosiernie... jakim cudem ona ma tyle sił skoro ja się ledwo ruszam ? Chyba wysysa ze mnie całą energie i ja sama wykorzystuje... Ide walczyć z ziemniakami
|
|||
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możliwe że tak jak piszesz oczepiny to tylko to rzucanie, ale u nas się przyjęło że to cały ten rytuał z zabawami... ![]() Tym domkiem to nawet mój mąż lubi się bawić...zazwyczaj kibelkiem...fajny dźwięk wydaje po podniesieniu klapy... |
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

szukam retro

)
razem z naszą babcią 
na pewno nie będą....

Mamy internet w Vectrze, no tyle wpadek to jeszcze z żadnym providerem nie mieliśmy.
Z tej firmy Kiddeland(czy coś takiego)mamy Domek Odkrywczy-rewelacja...tylko nie wiem czy dla chłoców, dla nich chyba ta firma ma jakiś statek