|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Jest u mnie w mieście kolegium nauczycielskie, ale jakoś nie mam o nim dobrego zdania. Studiuję najzwyklejszą filologię, z możliwością zrobienia kursu pedagogicznego, który zacznę w tym roku
Myślałam też o uprawnieniach tłumacza, ale nie przysięgłego, tylko takich specjalistycznych typu teksty ekonomiczne etc. Ale to też w dzisiejszych czasach nie ma chyba większego sensu![]() Idę troszkę poopalać dupkę
|
#2792 | |||
|
szeryfcio
|
Heej
![]() Zaraz idziemy na zajęcia adaptacyjne do przedszkola. Cytat:
u nas to po głębokich przemyśleniach i rozważaniach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie woził w nim misiów, wyrzucał je, woził w nim klocki na budowę. Traktował jak jakiś pojazd.No faktycznie jakieś zabawy wtedy też są. E, ja się nie znam na tych oczepinach.
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama miała 25lat, a jestem trzecim dzieckiem
Ja w wieku 23 urodziłam Anię, a 3,5roku później Olę...Tak piszecie, że w tej ciąży to tak ciężko, a ja bym chętnie jeszcze raz to wszystko przeszła, ale raczej się już nie zdecyduję...![]() Ta "wyjątkowa"suknia ślubna co Sarunieczka przesłała to nawet mi się śniła... Wreszcie zrobiłam kawkę, ale poszłam po cukier i mi już jakieś sreberka po czekoladzie w kubku pływają...
|
|
|
|
#2794 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Jestem z kawką
Jejku jak mnie boli głowa piję kawę i mnie mdli,ale wzięłam Nurofen to powinno przejść-oby bo jest tak gorąco że nie wiemOj Kochana gdybyś Ty widziała wiejskie oczepiny u wszystkich prawie moich kuzynek były...starościna musi każdej rodzinie przyśpiewać rymowaną piosenkę i po takiej przyśpiewce idziesz i dajesz pieniądze do koszyka tylko że np.mój tata 5 razy szedł,bo o każdym mu przyśpiewali,o żonie,córce,synu itp,normalnie koszmar ![]() Cytat:
to ja z Tobą bo jak wiecie,pracuję w szwalni i w sumie to tak 3 do 4 godz.dziennie jestem na żelazku,a ja są upały to przy parującym żelazku jest super ![]() Cytat:
![]() Skarbie tylko udaru nie dostań apropo sukien ślubnych,jak Wam się podobała Paulina Sykut? bo mi bardzo http://www.koktajl24.pl/album/Zdjeci...-Sykut-kosciol ja bym nie ubrała takiej krótkiej,ale mnie się podoba bo tak nietypowo i naturalne włosy bez ułożonego kasku![]() no i wkleję kilka co mi się podobają,pierwsze dwie zwłaszcza |
||
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co...mój mąż prawie do północy robił tą rybę po grecku dla mamusi i taki bałagan zrobił, że wodę do czajnika filtrującego wlewałam dziś w łazience...uparłam się że nie posprzątam...poczekam na niego, taki dobry synuś to niech teraz doprowadzi mi kuchnie do stanu używalności...
A tak poza tym to fajnie wczoraj było, teraz czekam na wierszyk opiewający mój kunszt łóżkowy... Jedyny negatywny efekt tej całej "akcji"to to, że poszłam spać po 1 a córcia się obudziła o 3 i spać nie chciała- jestem nieprzytomna!---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() Co do tych pozostałych sukien mi się trzecia podoba, no i druga...pozostałe |
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chcę taką sukienkę, mimo, że nie zapowiada się, żebym w najbliższym czasie musiała jakąkolwiek kupować
![]() http://lula.pl/lula/56,111788,9983459,Alana,,9.html Albo taką: http://lula.pl/lula/56,111788,974662..._Erato,,2.html |
|
|
|
#2797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
ejj w ciąży raczej nie można się opalać co ? ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2800 | |
|
|
Cytat:
w załączniku jeszcze dodaję 4 i nie męczę więcej ![]() piewsza była moim marzeniem przez długi czas,nadal mi się podoba ![]() ostania fajna ale bez tego ciemnego pasa ![]() kurczę trzeba iśc posprzątać,aż boję się ruszać w taki upał
|
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam Twój sos do ryby i jest cudowny będę go robić często
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dzisiaj niby upał ale w koncu wieje wiatr i jest czym oddychać ale Tomek zasyfił mieszkanie noż kurde
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
To jest dopiero początek
Standardowo jest jeszcze zbieranie na wózek oraz sprawdzanie ile i jakie dzieci się urodzą. Do zbierania wykorzystuje się starszych: sadzasz ich na krzesłach z czymś do czego wrzuca się pieniądze i potem goście podchodzą i wrzucają kasę (jeśli facet wykupuje Młodą, to wrzuca do starsze, jeśli kobieta Młodego, to do Starszego). Na tym weselu, na którym była ta zabawa trwała jakieś 15-20 A co do dzieci... Młodzi siadają odwróceni do siebie plecami i na sygnał "wodzireja" odwracają głowę bądź w prawo, bądź w lewo. Już nie pamiętam czy jak się spotkają to jest chłopiec, czy dziewczynka ![]() Na tym weselu było jeszcze tak, że ci, którzy złapali muszkę i fular (para) dostali płetwy i musieli w nich tańczyć. Przez 1 minutę było to zabawne, ale przez kolejnych 10 już nie Najlepsza zabawa i wygłupy były przy 10 panach. Podzielili ich na pół i 5 dali peruki - kobiety. I to był taniec z gwiazdami. Dobrze, że byli pijani, to było śmiesznie ![]() Sarunieczko, gdybym miała wybierać, to wzięłabym 4 lub 1 ![]() Cytat:
A pierwsza ładna, ale na swój ślub bym w niej nie poszła
|
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej podobałaby mi się, gdyby była bardziej dopasowaną syrenką lub była całkiem luźno puszczona jak 2 |
|
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam was przed południem
Ale mi się dobrze spało, ahh![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do tych sukien mam takie samo zdanie jak ty Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|||
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za przepis, idę się kąpać, miłego dnia!
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
uporałam się z prasowaniem, uff
powiem wam, że lubie upały, ale na to dzisiejsze wesele to koszmar jakiś i jeszcze by jakiegoś badula kupić, bo młodzi nic nie mówili, że chcą coś innego zamiast kwiatka i kartkę z życzeniami, bo ja zawsze wkładam kartkę i się podpisuje |
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda kapela stara się o swoje oryginalne pomysły Byłam na weselu, gdzie za zadanie było (dla kobiety) założyć jak najwięcej męskich ciuchów. Jedna prawie do bokserek rozebrała faceta Są też zadania z podwiązką, odszukaniem przez Młodą Młodego (macasz go po nosie, kolenie) lub odwrotnie, słyszałam też o wyścigach ze slalomem...
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie zabawy z rozbieraniem etc jak dla mnie jest nie na miejscu bo na takich weselach są też małe dzieci , ja powiedziałam swojemu zespołowi że sobie takich numerów nie zycze no i nie miałam ![]() ide sobie tylko nózki do słońca wystawić
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-27 o 11:31 |
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tym bardziej, że B. jak jeździ na pokazy, to też zabawiają ludzi, organizują gry i takie tam, więc nudno nie będzie
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, witam po urlopie!
Przegięłyście 72strony mam do nadrobienia, maskara.... |
|
|
|
#2819 | ||||
|
|
Cytat:
![]() fajnie że sosik smakował ![]() oo jak miło,dziękuję zaraz sprawdzę czy te salony Madonna są w Kraku z ciekawości bym mogła zadzwonić i spytać czy mają ten model,i o cenę,ale już sobie wyobrażam![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wstydzę się ile daję,na tyle mnie stać,a nie chcę być posądzona np.o pustą kopertę![]() coś miałam pisać i zapomniałam
|
||||
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
Ja tak dzisiaj chyba tylko na chwilkę bo D. w końcu się lepiej czuje i idziemy na obiad do jego dziadków.15 lipca roku przyszłego ![]() Cytat:
![]() W końcu doszliśmy do porozumienia. Będzie dobrze, ja w to wierzę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

Kolegium czy coś innego ?
Myślałam też o uprawnieniach tłumacza, ale nie przysięgłego, tylko takich specjalistycznych typu teksty ekonomiczne etc. Ale to też w dzisiejszych czasach nie ma chyba większego sensu
prędzej zostanę starą babą niż babcią
u nas to po głębokich przemyśleniach i rozważaniach 

piję kawę i mnie mdli,ale wzięłam Nurofen to powinno przejść-oby bo jest tak gorąco że nie wiem