|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Ej, wie ktoś, skąd mam wziąć w Simsach teleskop?
nigdzie go nie widzę...---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Naj jestes miszczem
co do focha mamy to jak dla mnie to jest oczywiste, ze chcesz wiedziec wczesniej a nie na ostatnia chwile ... ![]() Alleeeeeee koncert byl super Closterlkeller zagral wszystkie najwieksze przeboje - o ile w ich przypadku mozna mowic o przebojach - i 2 numery z nowej plyty, ktora wychodzi we wrzesniu....ahhhh pieknie sie ta plyta zapowiada Motyl - najlepszego na nowej drodze zycia, Udanego slubu, wesela, braku nieprzewidzianych komplikacji - pieknego dnia po prostu
|
|
#1953 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Kasia Twój tata jest super ![]() Naj absolutnie nie dziwię się że chciałaś wiedzieć wcześniej czy TŻ będzie miał gdzieś jechać czy nie... I mama powinna to zrozumieć więc się nie martw na pewno dzisiaj albo jutro zadzwoni Hawwa bawcie się dobrze na weselu ![]() Arrakis super że koncert Ci się podobał Maja nie ma to jak dobre zakupy No i super że tak wyszło z pracą, może jeszcze się ułoży ![]() Justyna podziwiam Cię za te porządki w szafie Motylku wszystkiego co najlepsze w tym jedynym w swoim rodzaju dniu Z naszego wypadu nad jezioro nici Ojciec przyjaciela TŻ poprosił go o pomoc i głupio było mu odmówić... Więc siedzę sama w domu, zaraz zjem śniadanie a potem zamierzam posprzątać, zawsze to coś pożytecznego...
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny z kotami, jak czarny kot z wielkimi zielonymi oczami sie na mnie gapi nonstop to normalne czy to znaczy ze w nocy mnie zamorduje?
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- motylku wszytskiego najlepszego ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- chciałabym dzisiaj zrobić ratatuja i mam głupie pytanie, czy baklazana dostane w kazdym warzywniaku? |
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do bakłażana to nie, ale w większości. U mnie w mieścinie ciężko lub prawie niemożliwe. Anuszka, porządki to pół biedy, gorzej to potem ogarnąć, ułożyć i się tego pozbyć inaczej niż w kosz
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale gorąco muszę znaleźć jakiś przyjemny sposób na przetrwanie ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Motylku W tym wyjątkowym dniu życzę Ci: miłości, szczęścia i radości braku wpadek na ślubie wspaniałej zabawy na weselu i kolejnych pięknych i szczęśliwych wspólnych chwil
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No gorąco, ALE jeśli to jakiekolwiek pocieszenie dla kogokolwiek, dziś rano było fajnie orzeźwiająco u mnie, wietrzyk aż mi było chłodnawo teraz cieplej, ale nie powinno być takiego ukropu jak wczoraj ![]() Oby niedziela była śliczna
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no własnie tak myslalam, że to "luksusowy" produkt ![]() jak znajdziesz taki sposób to daj znać bo zdycham |
|
|
|
|
#1959 |
|
Rozeznanie
|
Peach z tym kotem to jest teoria że każdy kot jak nie śpi to knuje, ale nie przejmuj się, mój wiele razy się patrzył na mnie przez pół dnia wzrokiem mówiącym "zjem Cię" i nic mi nie jest
![]() Justyna masz rację pozbycie się jest gorsze, w takim razie powodzenia, oby ciuszki szybko znalazły inną właścicielkę ![]() Smeretko u mnie też straaasznie gorąco, na szczęście nasze mieszkanie ma to do siebie że latem jest w nim raczej chłodno a zimą gorąco (bez włączania karolyferów)
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
no to byl moj juz chyba 20-sty koncert Closterkellera i kazdy mi sie podobal a w pazdzierniku ide na kolejny bo jest trasa coroczna Abracadabra Gothic Tour i przy okazji promocja nowej plyty ehh.... chyba jestem straszna Closterowa maniaczka ![]() Cytat:
koty nie morduja raczej bez powodu ![]() a co do baklazana to jak w malych warzywniakach nie dostaniesz to na pewno w marketach bedzie a ja moze nad wode dzis pojade
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku Wszystkiego Najlepszego w tym wyjątkowym dniu
Żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyliście Dużo szczęścia i pociechy z przyszłego Męża ![]() rodzice pojechali na działkę. Zaraz idę się myć i napiszę sms do TŻ,ale nie chcę go obudzić.
|
#1962 |
|
Polka Ogarniaczka
|
dzień dobry - jak będę mieć przypływ weny, to sklecę życzenia dla Motylka
![]() Cz. mnie obudził, jak ja uwielbiam te nasze godzinne rozmowy i wirtualne (w moim przypadku) spacery po mieście. I jeszcze jego błagalne - "zadzwoń jeszcze do mnie, jeszcze nie mam dość" (ja mam do niego za darmo, sknera )Ehh, naprawdę mi odbija Dziewczynki, uważać na siebie dzisiaj, bo znów mega upał, ale pogoda na ślub idealna, jak drut normalnie
|
#1963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() oo jak w marketach jest to super ![]() i zazdroszcze jak cholera wyjazdu na wode |
||
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uwielbiam ciepło, ale w wielkich miastach jest ciężko, zero powietrza, u mnie niestety gorzej niż wczorajmyślę o basenie/ nogach w wodzie ale masz super, u mnie w mieszkaniu jest strasznie gorąco
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku życzę Wam dużo miłości, szczęścia i tego, abyście zawsze patrzyli w jedną stronę
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wyjazdu nad wode to jeszcze nic pewnego, bo mam jechac z kolega z ktorym ciezko cokolwiek zorganizowac...teraz pojechal na miasto i czy pojedziemy to zalezy od tego kiedy wroci - ja musze byc ok 17 najpozniej w domu bno jade dzis na kolejny koncert
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym nie chciała, za gorąco
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku w ten ważny dzień życzę Ci mało stresu, dużo radości a na nowej drodze życia miłości, wzajemnego zrozumienia i wspaniałych chwil
u nas za oknem pokazuje 30 stopni a w domu 26 - jak dla mnie całkiem przyjemnie
Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-08-27 o 10:39 |
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że maj jest przepięknym miesiącem na ślub
![]() Piczko, no z kota, wypas sprawa mój pies, jak go koszmar obudzi, to się zrywa i na mnie wbiega czasem też budzi się wystraszony, jak puści baka - hałas i smrodek go tak dziwią, że nie wie, co się dzieje
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wrzuciłam w wysłane na poczcie link do albumu + opisy
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufam Ci i nie kupuję A te azjatyckie to jakie?Nie UPIEKŁAM, bo nie PIEKĘ bo nie umiem i nie mam blaszki Zrobiłam takie ciasto co nie wiem jak się nazywa, ale jak byłam mała i jak były w szkole jakieś bale przebierańców czy wieczorki klasowe to wszystkie mamy (oczywiście oprócz mojej ) robiły to ciasto bo jest łatwe i wszyscy je uwielbiają - takie z herbatników i masy kakaowej z kaszą manną Wrzucę fotkę potem, teraz jedziemy na ostatnie zakupy, muszę sobie walizkę kupić żeby sie spakować ![]() Motylku, wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia!!!
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę to zobaczyć udanych zakupów
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Co niesmacznie, co niesmacznie?!
Na pewno też je jadłaś jak byłaś mała:P Wstawię fotę to Ci się zachce mojego ciasta ha!
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, nie epidemia, ale nawet jeden przypadek budzi emocje
A zgłaszać trzeba sanepidowi, bo jakby się zrobiła epidemia, to można dojść skąd się to wzięło. E.coli się przesyła sanepidowi do potwierdzeń standardowo, a niektóre bakterie się zamraża, żeby w razie czego można było odmrozić i pobadać dokładnie. Co do mamy to nie cierpię czegoś takiego ). Ale na nim musiało się to odbić, że ona jego numer też kasuje i do mnie nigdy więcej nie zadzwoni i nie będzie mnie szukać itd. Ale pomijając, to szkoda, że mama chciałaby tak wszystko ustawić wokół siebie po swojemu, nie bacząc na to, że masz prawo patrzeć na P. potrzeby. Motyl, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-08-27 o 11:12 |
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
![]() Jak któraś lubi Myslovitz lub Vavamuffin to zapraszam I na pokaz sztucznych ogni z podkładem z Piratów z Karaibów ![]() Wróciłam z zakupów, myślałam że się roztopię. A tu jeszcze muffinki upiec, posprzątać i wypięknić się do kościoła na ślub koleżanki z LO Kupiłam im zestaw dwóch filiżanek i kartkę. Powinno wystarczyć ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- MOTYL, wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia I nie ugotujcie się dziś ![]() Arrakis, spóźnione sto lat
|
||
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
a w ogole to dzis sie z D. spotykam - jesli ktos w ogole jeszcze pamieta ta historie
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-08-27 o 11:31 |
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
uuu współczuje - teraz za oknem mam 32,5 st.
![]() Cytat:
teraz puszcza cichacze i spokojnie się ewakuuje![]() mamy jechać nad morze, ale małż skupił się na filmie i nie chce się iść wykąpać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

nigdzie go nie widzę...

Ojciec przyjaciela TŻ poprosił go o pomoc i głupio było mu odmówić... Więc siedzę sama w domu, zaraz zjem śniadanie a potem zamierzam posprzątać, zawsze to coś pożytecznego...

i kazdy mi sie podobal

). Ale na nim musiało się to odbić, że ona jego numer też kasuje i do mnie nigdy więcej nie zadzwoni i nie będzie mnie szukać itd.